biltilsynet.no

Vis som: | |
48

Det jeg lurte på, er det mange her som har vært innom biltilsynet.no?

Det er selvsagt ikke en side i regi av vegvesenet, siden det i dag ikke heter biltilsynet lenger. Og den ekte adressen er www.vegvesen.no

Men noen tror faktisk at de har kommet til "ekte biltilsynet" når de går inn på adressen biltilsynet.no

Og der står det en liten artikkel om rundkjøring:
Biltilsynet er av den formening at det så godt som ikke finnes store rundkjøringer i Norge, og at en derfor skal gi tegn før en kommer inn i rundkjøringa som om en kommer inn i et vanlig veikryss.

Og vil du kontakte biltilsynet.no, så får du denne meldingen:
Kontakt Biltilsynet
Dersom du ønsker kontakt med Biltilsynet, ring telefon 820 75 121 (13 kr/min), og vi vil hjelpe etter beste evne. Fleksibel telefontid: 09.00 - 21.00.
Tips og kommentarer til Biltilsynet kan sendes til post@biltilsynet.no. Spørsmål via mail blir ikke besvart.

Snakk om en virkelig useriøs side. Og den kan faktisk lure enkelte nettbrukere, når de tror at de går inn i statens nettside.

Av hmm den 31/01/2007 - 00:45
6

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1098314.ece

Av hans den 31/01/2007 - 16:42
6

en tur, der var det ikke særlig kloke svar å få gitt, hehe...nei man får holde seg til vegvesnet selv om de kan være noen kjipe jævler...

Av Mann den 04/02/2007 - 00:12
7

Først var det "bilsakkyndige" så blei det for noen år siden endret til "biltilsynet" så vart det endret til "veg og trafikkstasjon" og idag er det altså "statens vegvesen".

Hvilket navn "barnet" skal ha neste gang skal bli spennede å se. Skal ein ringe denne etaten så må ein sanneleg ha god tid ettersom det er nesten umuleg å nå frem på telefon.

De ansatte innenfor de forskjellige etatene gjer ein god jobb,men hadde ein klart å fjerne noko av dette STATSBYRÅKRATIET så hadde A/S NORGE spart store summer som de kunna brukt på helse,veg,etc. Det er overhode ikkje mangel på arbeidskraft innenfor offentlig sektor.....Det er heller bare snakk om en omprioritering av personell.