Metoder for å få større penis

Vis som: | |
20

Ser det står mye om størrelse på penis og hvordan få den til å bli større. Etter å ha brukt en del tid på temaet, her er mine konklusjoner. Lister opp hvilke metoder som vanligvis benyttes og i hvilken grad de har noen effekt:

Kosmetisk (terningkast 6): Istedetfor å forsøke å forandre på selve størrelsen på penis, kan man få den til å virke større ved å trimme bort kjønnshår eller gå ned i vekt, som kan være spesielt virkningsfullt hvis man er overvektig. Siden man ikke gjør noen inngrep er metoden helt ufarlig.

Piller (terningkast 0): Hvem har vel ikke fått epost om å kjøpe dette? Dette er reinspikka svindel! Metoden er i beste fall virkningsløs og i verste fall skadelig.I en undersøkelse gjort av University of Maryland ble flere piller analysert og man fikk skadelige tilsetningsstoff i flere av dem, blant annet fant man spor av mugg, gjær, E. coli bakterier, desinfeksjonsmiddel og bly. Det kan imidlertid tenkes en placebo effekt, psykologisk effekt, hvor bruker tror han har større penis og dette gir han større selvtilli. Men alt i alt, hold dere unna dette!

Penispumpe (terningkast 2): En penispumpe er en sylinder man setter over penis, hvor en manuell eller motorisert pumpe lager innsuging. Når apparatet lager et vakum rundt penisen, blir blod dratt inn i penisen slik at den til slutt blir overfyllt. Desto høyere vakum, desto høyere blir blodtrykket i penis, og overdrevent press kan medføre vaskulære skader istedet. Denne metoden må gjøres med stor varsomhet for å unngå skader, og produsentens instruksjoner må følges nøye. Sprengte blodkar, blemmer etc kan er typiske skader. Alt i alt anbefaler jeg at man holder seg unna denne metoden, selv om den kan ha en viss effekt.

Penisstrekking (terningkast 5): Denne typen mekaniske penisforlengere følger et prinsipp som kan brukes på alle kroppsdeler som vil gi etter for press eller strekk over tid. Hvis en kroppsdel utsettes for konstant og permanent strekking, vil cellene i dette området begynne å dele seg og bli flere, slik at mengden vev øker. Man kan sammenligne det litt med metoden kvinner i kulturer hvor høy hals har status anvender; halsen strekkes gradvis ved å legge på en ekstra støttering. I dette tilfellet vil apparatet ha en ring i bøyelig materiale som plasseres rundt roten på penis. En holder av plast festes rundt penishodet og mellom disse festes to metallstenger som gir en variabel strekk. Det er gjort studier som viser at metoden fungerer og er ufarlig, og kan forlenge penis med 3-4cm. Det som trekker ned er at man må ha tålmodighet og anvende den noen timer daglig over flere måneder.

Kirurgiske inngrep (terningkast 2): Jeg gir disse metodene et lavt terningkast selv om de virker. Årsakene er at de både er dyre og risikofyllte. Det finnes mange historier om menn som har blitt impotente etter å foretatt inngrep. Selv om penger ikke hadde vært et problem hadde jeg likevel vært skeptisk til denne metoden.

Som dere ser er det ingen enkel vei til å få større penis. Det finnes likevel håp for å få til dette på en risikofri og rimelig måte. Jeg anbefaler å ta en nøye vurdering før man gjør noen tiltak og tenker på om det er verdt prisen.

Ønsker du å gjøre litt mer research først anbefaler jeg:

http://penisenlargement.manageyourlovelife.com

Hilsen Forskeren

Av xyz den 10/01/2007 - 22:53
6

de strekkemetodene man gjør for hånd? som å strekke 1 min, pause, fortsett å strekke 1 min, pause, osv... f.eks. 10 min til sammen.
Deretter bruke jelqing-øvelser som går ut på å holde tommel og pekefinger i et OK-signal. Bruke de til å presse blodet framover i penisen når penisen er delvis hard.. rundt 20 min.
Kan du skrive litt om denne metoden?

Av Forskeren den 11/01/2007 - 17:40
5

Hei xyz,

joda er forsåvidt klar over at noen bruker de metodene du korrekt beskriver under.
Metodene er ufarlige. Grunnen til at jeg ikke nevnte dem er at jeg er usikker på i hvilken grad de har noen effekt. Jeg har ikke kommet over noe forskningsmateriale som konkluderer den ene eller andre veien. Så synes derfor det er litt vanskelig å anbefale eller fraråde bruk av dem. Du har sikkert ikke noe å tape på å gjøre øvelsene, men spørsmålet er hvor lenge du må holde på for å få noen effekt. Sånn sett tror jeg det kan være like greit å bruke penisstrekk med apparat hvor man vitenskapelig har kunnet dokumentert en effekt.

Av xyz den 12/01/2007 - 11:04
6

angående penisstrekking med det apparatet. Jeg er litt skeptisk til om den er i stand til å øke penisens tykkelse? Vet du noe om det, annet enn at den blir lenger? Litt kjipt hvis den blir lang som en spaghetti, liksom

Av seriøs mann den 12/01/2007 - 12:45
5

har drevet med jelqing nå i en uke så jeg er rimelig fersk på dette......foreløpig vil jeg bare holde meg til manuelle gratis øvelser.

Av seriøs mann den 12/01/2007 - 12:51
3

har drevet med jelqing nå i en uke så jeg er rimelig fersk på dette......foreløpig vil jeg bare holde meg til manuelle gratis øvelser.
Det jeg har erfart etter en uke er liten til ingen forbedring i lengdeog kansje en mikro forbedring i omkrets, men uansett begynner å bli skeptisk til disse jelq øvelsene.
Har lest at det kan være farlig og at man kan ende opp med som impotent.
De sier noe om at det kan oppstå blødninger i penisen ved for stor trykk når man melker osv.
Hakke peiling selv men jeg lurer på om det er noe sannhet i dette???

Av xyz den 12/01/2007 - 13:06
3

de programmene for melking og strekking av penisen at du først kanskje ser antydning til resultater etter et par uker. At det ikke nødvendigvis er så stor forskjell etter 1 måned, men at det etter 2ndre og 3dje måned først kommer ordentlig til syne. Flere cm hvis man er heldig.

Angående det med blødninger.. Jeg vet ikke noe spesielt om det, men alt er jo med måte da. Hvis man ikke tar i for hardt, og bare holder på i en lang nok periode bør det vel gå greit.

Det er jo slik med det meste: ting tar tid. Det er jo tross alt en kroppsdel man skal gjøre lengre

Av Hermannvonspiff den 13/01/2007 - 04:38
5

Jeg holdt på med dette i noen måneder, og fikk heller dårlig resultat på lengde, men desto bedre på tykkelse. Økte omkretsen med nesten 1cm, men lengden var bortimot den samme. Dessuten fikk jeg bedret potens, og ble mer steinhard enn vanlig mye lettere. Dette antagelig på grunn av bedret blodgjennomstrøming.

Det du sier om blødninger stemmer også, men da skal man være ganske hardhendt. Jeg tabbet meg ut en gang og fikk mørkerøde(nesten svarte) prikker langs skaftet av sprengte blodkar. Disse forsvant riktignok etter en tid, men jeg kan tenke meg at om man skrenger vesentlige blodkar så kan dette medføre fare.

En annen ting som bør nevnes for nybegynnere er at effekten ikke er permanent. Et par kalde vinterdager er nok til å få effekten til å gå drastisk tilbake. Selv om man oppnår en effekt man er fornøyd med, så må resultatet vedlikeholdes. For ikke å øke enda mer bør man da trappe ned øvelsene, men ingen øvelser vil medføre tilbakegang.

Jeg er nå tilbake til min normale størrelse igjen, og har sluttet med disse øvelsene. Ble rett og slett litt for kjedelig i lengden for et flyktig resultat. Sexlivet sliter ikke akkurat på grunn av at jeg har gått tilbake til normalen, så jeg ser da heller ikke noe poeng i å legge mye tid i å få noen knappe cm ekstra i volum.

Det er nå min konklusjon, men hvis dere ser noe poeng i dette, så er det jo ingenting som stopper dere. Bare ikke vær for hardhendt, for det kan virkelig straffe seg.

Av Forskeren den 13/01/2007 - 14:13
3

Skjønner spørsmålet ditt og burde kanskje presisert det bedre.
Men ja, den har effekt også på tykkelsen. Mengden vev i området som blir strekt øker pga cellene i området deler seg og blir flere.

Du finner en del artikler under linken jeg refererte til i det første innlegget, hvor du kan lære mer om temaet.

Av xyzh den 13/01/2007 - 23:11
3

artig at du forteller om dine erfaringer.. men du brukte vel strekking av penis også? hvor lenge/hvor mange "set" strakk du den? bare lurer, iog med at den ikke økte i lengde

Av j 25 den 14/01/2007 - 10:08
4

Hva er vitsen , Kan dere ikke være stolt av det dere har og lære dere bruke den , ble for litt siden sammen med en som bare har 13 , og jeg tenkte grøss.
Men har aldri opplevd noen som kan fi meg orgasme av bare sex , men det kan han , hærlig ..
SÅ LITEN TISS = NAM

Av Bjørnar den 14/01/2007 - 11:31
8

Det er ikke bare pga man skal tilfredsstille partneren best mulig at gutter ønsker større penis.

Når man feks er i dusjen etter gym sammen med de andre, så kan man lett få komplekser dersom den er mindre enn de andre.

Av lille nemo den 14/01/2007 - 12:00
4

at du fremdeles går på en skole hvor du har gym-time og at du derfor kan vokse en del ennå. Jeg var seint utviklet selv, men naturen fiksa det til slutt.

Av gutt den 14/01/2007 - 17:07
4

Tar du en gummiring (ikkje for stram) og drar nedover skaftet på penis,så vil det øke størrelsen med ca 10%.

Av j 25 den 15/01/2007 - 12:24
4

Den skal vel ikke være så sinnsykt stor når den er slapp vel , det må jo være ubehagelig å gå med .. Og det trenger vel ikke si at om den er stor når den er slapp blir den størst når den vokser vel ??

Av lille nemo den 15/01/2007 - 16:31
4

Det nytter ikke å snakke denne gjengen her til fornuft likevel, selv om det er morsomt å prøve av og til. Det er som å diskutere med jehovas vitner. Man kommer ingen vei med sunn fornuft. Egentlig er det ganske underholdende: Når du som kvinne forteller dem at de ikke har noe å skamme seg for, da tror de deg ikke. Og når andre kvinner sier at de er tapere blir de provosert, såret og sure.
Jeg er forøverig enig med deg. Jeg begriper ikke at de kan bekymre seg over noe sånt. Men det er sikkert som med spiseforstyrrelser. Man gar et forvrengt bildet av kroppen sin, i dette tilfellet en enkel kroppsdel, som ikke stemmer med virkeligheten.

Av mann den 15/01/2007 - 22:58
3

jeg drev med jelqing og streching en periopde på kansje en måned og jeg så resultater altså forbedring på størrelsen, mest i omkrets uten tvil men bitte litt i lengde.
Jeg lå på ca 14.5 cm i lnegde og den kom opp på 15 cm noe som jeg aldri før har nådd til.
Det var strålende funn tenkte jeg men måtte reise bort og drev ikke med de øvelsene på en stund kansje en måned og hva fant jeg ut jo at pikken gikk tilbake til samme størrelse.
Da ble jeg skuffet og tenkte tøv og tull som alle andre metoder for å forstørre kølla.
Forskeren og all dere som tror på dette....fortelle meg hvorfor penisen gikk tilbake til samme størrelse.
Er det noe vits i å drive med dette hvis den skal gå tilbake til samme størrelse når du slutter med øvelsene.

Av lille nemo den 16/01/2007 - 15:33
4

svart på ditt eget spørsmål med dette innlegget: Bruke en masse tid på å gå opp en halv cm. Ta en måned pause og så krymper kuken tilbake til gammelt nivå. Hvordan kan dette overhodet være bryet verd.... en halv cm!!! ta en linjal og skjekk hvor lite en halv cm er. Jeg gir meg over.

Av en annen mann den 16/01/2007 - 17:14
5

nå i 5-6 dager og er sinnsykt redd jeg kan ha ødelagt noe i penisen siden jeg ikke får steinharde ereksjoner som før, samtidig som jeg har en lit sviende følelse i penishodet.....faen i helvete jeg er deprimert.
Altså har ingen merkbare sår eller noen ting på penisen, men det er bare det at nå i noen dager har jeg ikke fått ordentlig ereksjon + denne milde svien.
Håper jeg ikke har ødelagt penisen permanent og dette går over snart men er dritt redd for å si det mildt.

Av xyz den 16/01/2007 - 18:18
4

ta det mer rolig kanskje? du har ikke holdt på sånn sammenhengende? sikkert lurt å ta lengre pauser, dvs flere dager pause hvis du oppdager slike symptomer

Av lille nemo den 16/01/2007 - 20:59
5

kan takke deg selv når du driver med noe så idiotisk som dette. Håper for din del at du ikke har pådratt deg noen varige skader. Hvorfor i all verden holder du på med denne galskapen? Du kan da umulig være så dårlig utstyrt fra naturens side at du må ty til sånt som dette.
Men neste gang kanskje det ville være lurt å tenke over følgende: er det verdt å ende oppe med en pikk som kanskje er en cm lengre, men som ikke fungerer som den skal lenger?

Av en annen mann den 17/01/2007 - 15:04
9

ja er vel ikke all verden dårlig utstyrt rundt 14.5 cm i lengde og der samme i omkrets.
Situasjonen per idag er at ereksjonen kommer sakte tilbake men jeg klarer fortsatt ikke å få steinharde ereksjoner som før.Dessuten har jeg en merkelig svie på penis hodet og deler av penis hodet har en mørkeblå farge, er ikke sikker hva det er for noe, kan godt hende det er normalt.
Ber til gud og høyere makter om å få tilbake det jeg hadde før.
Skal aldri gjøre noe slikt igjen, ekstremt dumt det var virkelig det.

Av Kroppsbyggern den 18/01/2007 - 16:33
3

Hei

Har holdt på med såkalt "jelqing" ca tre år nå, og det har gjort min penis større. Tykkelsen har økt merkbart og jeg nærmer meg snart 14 cm i omkrets.
Det funker i hovedsak best på tykkelsen, som kan få en fin økning. Lengden går det imidlertid sakte med, men også den øker langsomt. Men nå er det jo også tykkelsen som øker størrelsen mest, og som vil ha mest å si for kvinnene da de føler seg mer fylt med en tykkere penis under samleie.

Har fått umiddelbar respons av kjæresten min, som ikke vet om at jeg tar øvelsene nå og da, hun sa den hadde blitt større siden sist. Da hadde jeg gjort øvelser de 5 siste dagene før vi hadde sex.

En annen og meget bra effekt av øvelsene er generelt økt blodtilstrømning til penis og økt følsomhet. Det føles bra og potensen får et merkbart løft; man blir hardere og får lettere ereksjon.

Greia med det er at man fort blir lei, og det å skulle holde på i feks 30min daglig 5-6 dager i uken krever displin. Dersom man vil ha resultater må det være kontinuitet i det; akkurat som med annen trening.

Det blir gjerne til at man holder på ivrig i perioder, før man går lei og ikke gidder. Programmene som anbefales er ofte 40-60min lange, med bruk av varme omslag før og etter økten, og da snakker vi fort en time daglig. Hvem er det som gidder dette?

Så til dere menn der ute som ønsker å bli større: Jelqing fungerer, men det krever innsats. Absolutt å anbefale. Fungerer også om man gjør det i perioder; men veksten vil da gå saktere.

Har prøvd pillekurer basert på urter tidligere, hvilket ga en økt blodtilstrømning (les: hyppigere og hardere ereksjoner), men så godt som ingen økning i størrelse.

Av jabbajabba den 24/01/2007 - 10:43
3

Du sier du var sent utviklet og at naturen ordna det til slutt, forklar det litt, i alder og cm. Utviklingen. :)

Av lille nemo den 25/01/2007 - 10:06
3

Nå dreiv ikke jeg og førte statistikk i ten-årene... Men jeg husker jeg kom seinere i puberteten enn andre. Har aldri målt den noengang faktisk. Første dama mi målte engang tror jeg, men jeg husker da ikke hva hun kom fram til. Har liksom bedre ting å drive med på kveldene enn å sitte sitt og måle størrelsen. Har som sagt aldri giddet å bekymre meg over sånt. :)

Av ghgh den 03/02/2007 - 18:46
4

hghghghgh

Av Forskeren den 16/03/2009 - 21:01
4

Tenkte

Regner med at de som har hatt interesse av penis strekking har fått med seg det som står på forsking.no: http://www.forskning.no/artikler/2009/mars/214023

Hele rapporten kan leses i sin helhet her: http://www.penisforlenger.no/ *se langt ned på siden!

Av lille stokken den 22/09/2009 - 12:54
1

Jeg har jo VEEELLLDDDIGGG liten penis, den er ca 4 diameter, men bare 11 cm lang :< Eneste grunnen til at jeg IKKE blir mobba for det på skolen er jo fordi jeg er sterkere enn de andre, hadde jeg vært svakere jeg hadde jeg blitt mobba noe jævlig for det....

Av :) den 01/12/2009 - 03:31
1

jeg har en penis på 16 cm. er det langt nukk til å være 15 år??

Av Anonym den 09/12/2009 - 20:35
2

Det var i korteste laget. Jeg har hatt jenter som har ledd av min størrelse - den er 17.5 cm.

Av Anonym den 03/01/2010 - 19:08
1

God made you for a reason. Don't fight nature - be a part of it

Av E. Iversen den 01/03/2010 - 12:17
2

Les dette hvis du vil ha større penis --> http://alfahann.com/penislengde.php

Av Anonym den 23/08/2010 - 22:37
1

haha, jeg skjønner godt at du er redd ^^
men det skal forferdelig mye til for å gjøre en permanent skade på penis med bare hendene.
så ikke ver redd, det går nok over snart , du har nok bare slitt den ut litt :)

Av superhero63 den 10/11/2010 - 23:16
0

det finnes en del treningsprogram som visstnok skal øke penisstørrelsen. vet ikke om det fungerer, men fant en norsk side, og basert på kundetilbakemeldingene så kan det være verdt et forsøk.

www.storrepenis.no

Av Anonym den 20/04/2011 - 23:46
0

hei jeg er en gutt på 14 år og lurte på om 19.2 cm lang tiss er stor eller liten for min alder :=)?

Av Anonym den 23/03/2012 - 15:57
0

sorry den er liten

Av Anonym den 06/04/2012 - 00:51
0

varme omslag?