Hvordan sjekke opp en gutt som jeg liker? :D

Vis som: | |
18

noen som har forslag til hvordan jeg kan sjekke opp / flørte med en gutt jeg liker.
Kjenner han litt og det kan bli litt pinlig dette her lissom derfor synes jeg det er litt ekkelt, fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram for å vise hva jeg egentlig føler :D
Er ikke spess flink til å flørte heller kan man si :D

håper noen der ute kan gi meg noen tips hvordan jeg kan gå frem både av jenter og gutter :D

Av lol:D den 27/11/2005 - 15:07
9

Hei, mnitt tips til deg vil være at du ikke direkte flørter nå, men at du begynner med og få han til og føle seg vell rundt deg. Altså at du gir han mange komplimanger, kansje åsså tar litt på han, ser bra ut rundt han osv. På den måten kansje han kan bli forelsket i deg skjønner? Det er en god ide mener jeg da.. Så kansje begynner han og flørte med dæ :D

Lol ;F

Av anonym87 den 27/11/2005 - 15:09
3

takker for svartet :D Skal se hva jeg finner på neste gang jeg ser han :p

Av anonym87 den 27/11/2005 - 15:15
0

Vi har lissom gått i samme klasse i fire år derfor er det litt ekkelt :D

Av DR.GC den 27/11/2005 - 16:35
5

Gi han oppmerksomhet, det vil han garantert like. Smil mye, mennesker tiltrekkes av glade personer. Le mye i hans nærevær! Flørt med "tilfeldig" kroppskontakt.

Av Anonym87 den 27/11/2005 - 16:45
5

Han liker oppmerksomhet som jeg vet om hvertfall.. smiler masse jeg og spess når han er i nærheten :D, blir bare gla inne i meg når jeg ser han men samtidig litt trist også....

Av DR.GC den 28/11/2005 - 02:28
6

Den følelsen kjenner vi alle som en gang har vært forelsket! Pinsomt og deilig på en gang.

Har du mobil eller msn nummeret hans kan du jo spørre om han vil være med på å finne på ett eller annet ex. kino el. uten at du behøver å spørre ansikt til ansikt. Da vil du jo også få ett ærligere svar tilbake. Sier han ja til dette er du jo godt på vei, for da får dere verdifull tid sammen alene hvor dere blir bedre kjent og på en mer personlig måte enn eksempelvis på en fest hvor dere er omringet av andre hele tiden.

Jeg skjønner det er skummelt, men en gang må man hoppe i det, ting skjer ikke av seg selv!

lykke til i alle fall:)

Av Anonym den 01/04/2009 - 18:28
14

Er det ingen players der ute eller?
Gå rett bort til han selvsikker som faen og spør om han vil finne på noe!;)

Av Anonym53 den 17/04/2010 - 08:01
4

hei jeg liker en gutt og lurer på hvordan jeg flørter med han for han ser på meg noen ganger og han er av de mest poppulære og jeg blir ikke mobbba men jeg er lliksom en av de usynlige så hvordan kan jeg flørte med han og få han til og legge merke til meg

Av Anonym den 26/10/2010 - 19:44
1

hvis du går i samme klasse som han, da mener jeg hvis dere har sånn f. eks. 9a og b og sånt. Men bare gå forbi han av og til, men ikke for mange ganger og dagen liksom. Du må gjøre alt veldig diskre, ikke gjør dt så åpenbart at du liker han, men også noen ganger kan du gå bort til han å spørre hvilke lekser vi hadde i norsken f. eks.
Andre ganger kan du og vennene dine feire bursdag, med alle i klassen og leke nøtt, sannhet eller prosent. Da må du ikke helst ikke spørre han med en gang dt er din tur, spør han helst andre eller tredje gang. Da spør du han om hvem han liker, hvis han svarer noen andre enn deg, så må du bare virke litt glad, men ikke over lykkelig. Men hvis han sier deg, så må du ikke virker overlykkelig.

Av Anonym den 05/11/2010 - 23:10
1

hei jeg er en jente på 20 år som liker en gutt som er et år eldre enn meg og jeg lurer på hvordan jeg skal få han til å like meg

Av anonyme nora den 22/05/2011 - 14:30
0

1. ring han og spør om han blir med ut og finne på noe

2. sier han ja er alt perfekt, sier han nei, legger du på før han har gitt deg den teite unnskyldningen.

3. Han ringer tilbake for å fullføre, da sier du: Hei (og et annet guttenavn), han vil da vite at han må jobbe for deg fordi du har flere å velge mellom.

4. Du ber han om å vente litt, og du sitter han på vent. Da sitter du og ser hvor lenge han gidd å vente på deg, så legger du på.

5. Venter han lenge, kan du flørte med nærkontakt og masse smil og latter. Han vil tilslutt innse at han vil date deg, og han ber deg ut.

ps! gi et svar om det virket :)

Av Anonyme meg den 25/05/2011 - 05:44
0

Ehm, snakk med han og smil masseee

Av Anonym den 20/06/2011 - 17:48
1

og hvilken film har du sett dette på???

- haha :P

Av Anonymjentegfdf den 29/06/2011 - 03:11
1

den teksten du skrev er som tatt ut fra THE UGLY TRUTH filmen, Halooooooooooooooooooo liksom ! :)
- Anonyme Nora..

Av Anonym den 24/08/2011 - 00:11
1

the ugly truth?

Av Anonym den 01/09/2011 - 20:55
0

Jeg er en jante på 16 år og har to problemer.
1. ei veninne av meg en utrooolig forelska i en, men vet ikke hvordan hun skal snakke med han.

2. hvordan vet du om en gutt liker deg??

kan noen være så snill å svare??

Av Anonym den 01/09/2011 - 20:56
0

Jeg er en jante på 16 år og har to problemer.
1. ei veninne av meg en utrooolig forelska i en, men vet ikke hvordan hun skal snakke med han.

2. hvordan vet du om en gutt liker deg??

kan noen være så snill å svare??

Av Anonym den 06/09/2011 - 14:21
0

hei, jeg er en jente som går i 10ende klasse og liker en gutt i 8ene klasse. jeg er dødsforelska i han, men han er alltid så opptatt med vennene sine og tuller med dem at han aldri får tid til å se på meg. Hvordan kan jeg få han til å se på meg, og hvordan kan jeg bli bedr kjent med han? er litt rart hvis en random spør om å være med en, for ulempen er at vi ikke har noen felles venner :( hjeeelp meeeg!!

Av Anonym den 19/10/2011 - 19:33
1

først å fremst prøv å lissom gå fordi han i gangen eller noe også se på han ser han ikke på deg så prøv å få litt sånn kroppskontakt for da vil han snu seg og se på deg, så kan du prøve å flørte med han når dere blir kjent, men selvom dere ikke har noen fellese venner er det lovt å ta kontakt med han å spørre om han vil finne på noe, det er det aller enkleste for at han skal få øye på deg.

Av Anonym den 28/10/2011 - 21:14
4

Det er kansje det samme men jeg leste i topp og der sto det:
-Forsiktig med sminken.
-Kom borti han igangen.
-Spør om hjelp.
-Vær interessert.
-Snakk med han.
-Vær unik.
-Lek med håret (Det er det eldste trikset i boken,men lek gjerne litt med håret når dere snakker sammen. Tvinn det rundt fingeren, eller sett håret opp i srikk.)
-Vet han hvem du er? (Sørg for at han vet at du eksisterer)
-Vær deg selv.
-Kleskoden (Ja da, det kan være sexy å vise litt hud, men for all del ikke overdriv. Ingen gutter liker jenter som kler seg for nakent, overlat noe til fantasien.)
-Vær komfortabel i kærne.

DET FUNKER TRO MEG !!!!! <3 <3 >,<

Av -G- den 31/10/2011 - 21:25
0

- Fasiten til "nora" er jeg usikker på. Om gutten er gal etter deg og du vet det, men bare vil være sikker, så funker nok den.

- Alt som er garantert å gi virkning/reaksjon av et slag er vel allerede sakt.
En standar i grove trekk vil vel være: - gi oppmerksomhet  -  smile  - "tilfeldig" kontakt  -  vær deg selv  -  vær bevist i hva du har på deg og hvilken signaler du vil gi  -  det er en fin balanse mellom hyggelig og innpåsliten  -   vis at du er interessert/interessant  -  det er aldri feil å være leken  -  vulgært er ikke bra  -  godt humør  -  kommuniser.
Dette er langt fra noen fasit, det er egentlig bare en liten liste mange kan kjenne seg igjen i.

- Til skolegjengen.
Her har det komt mye bra.
Denne her har jeg tro på: "Det er kansje det samme men" les den og så legger vi til: - å gå forbi personen på skolen noen ganger om dagen, forsiktig, men normalt slik at han har sett at du eksisterer. (denne er kanskje fin og starte med om du er av den sky typen)
Men denne kombinasjonen nærmer seg idiotsikker. Klart, en ting man må tenke på er om gutter på u.skole alderen er klar for noe. Så et tips kan også være å snakke med ham mens han ikke er med vennegjengen. Da er det større sjangse for at han er ærlig. Mange ting spiller inn, men dette burde funke i mange tilfeller.

Dette er hvertfall noe jeg tenker dere kan prøve, kom gjerne med innspill :)

---------------------------------------------------------
- Keep an open mind, ask and u'll receive.

Av Anonym den 13/11/2011 - 11:01
1

Hei, jeg går i 8.klasse og liker en gutt i 9.klasse.. :) Jeg snakker med han på fritiden, både på facebook og i tlf'en + at vi sender hjerter til hverandre.. men snakker aldri med han på skolen, for han er bare med venna sine osv.. men jeg har jo sagt til han at jeg faktisk liker han litt, og da svarte han at han likte meg litt også.. :)
Men jeg vil flørte med han, og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det, altså jeg vet hvordan man flørter... men jeg vet ikke hvordan jeg skal flørte med HAN...^^ håper dere kan svare meg på dette..