Sprutorgasme??

Vis som: | |
26

Har hørt mye om "spruteorgasme" og at det er så bra å sånn.. men hva er det egentlig?? og åsen får man det..? hva er forskjellen fra vanlig orgasme..?? Takknemlig for seriøse svar ;)

Av Anonym den 23/08/2005 - 21:27
13

Bare stimulere dama noen cm. innenfor skjedeveggen opp mot magen en stund,så skal du få deg en overaskelse.

Av ariel_16 den 24/08/2005 - 11:23
3

gjort det mange ganger men blir ingen spruteorgasme..!

Av anonym den 24/08/2005 - 19:23
1

hmmm... dette er vel beregnett til kvinner, ettersom det er temelig vanlig at gutter spruter :)
men når noen kvinner får orgasme, utløser de ekstra mye safter, dette kan sprute, dermed navnet... tror dette kommer ann på kvinne til kvinne, det er ikke en spesiel måte å få dette til, akkurat som at noen kvinner er mer tørre og må bruke glidemiddler...

Av ariel_16 den 24/08/2005 - 20:07
3

hehe.. okei.. har liksom ikke helt skjønt det der.. :p Takk!! ;)

Av emmilee den 27/08/2005 - 23:21
2

Man kan finne et spesielt punkt, lenger inn enn g-punktet. Og man må prøve seg fram, det kan kreve en del tid og tålmodighet å finne ut av det. Kanskje ikke alle kan få sprutorgasme heller.

Av Jente15 den 28/08/2005 - 13:22
9

- Det beste knepet for å få sprutorgasmer er å gi etter. Mange kvinner holder tilbake i orgasmeøyeblikket og er redde for å tisse i sengen, siden de tror ejakulasjonen er urin. Andre holder mere eller mindre ubevisst igjen og er redde for å miste kontrollen. Uansett er det å holde tilbake sprutorgasmens verste fiende.

- Trikset er å presse på litt ekstra når orgasmen nærmer seg. Det indre trykket frigjør den kvinnelige ejakulasjonen.

- De fleste kvinner får sprutorgasme gjennom stimulering av G-punktet. De beste samleiestillingene for å oppnå en sprutorgasme er dem som stimulerer G-punktet, for eksempel samleie bakfra.

- De beste forutsetningene for sprutorgasmer, får du hvis du stimulerer både G-punktet og klitoris samtidig som du slapper av.

- Noen jvinner mener at stimulering av V-sonen(skjedens inngang) fører til fantastiske fonteneorgasmer. For best effekt bør penisen eller dildoen trykke mot V-sonen samtidig som klitoris og perineum(området mellom skjedeåpningen og anus) stimuleres.

Av Voksenmann(50) den 30/08/2005 - 19:47
17

Jeg har hatt et større antall partnere og ønsker å fortelle om min nåværende. Vi startet fra dag en, med et fint sexliv. Vi er utrolig glade i hverandre og hun pleier alltid å si at sex er kittet i relasjonen.
En dag, hadde vi hatt sex og hun pleier alltid å få sine orgasmer. Etterpå fortsatte jeg å kjele med hennes klitoris og plutselig formelig talt sprutet det ut en veske fra henne som lagde en stor våt flekk i sengen. Hun sa det var deilig og ble litt flau og sa at dette var noe nytt.(selv ble jeg bare glad - en seksuelt tilfredstillt kvinne sterker selvbildet)
Et par måneder senere, holdt jeg selv i min penis og lot denne "gli" ganske hardt mellom hennes "åpning" og over hennes klitoris. Da skjedde det igjen og ikke bare det. Det fortsatte å sprute men noen sekunders mellomrom en ti tolv ganger, før hun "vred seg unna." Hver gang, kom det mist like mye fra henne, som det pleier å gjøre fra meg. Etter dette var hun helt frustrert og skutt og jeg kjennte meg som en missbruker(voldtektmann) Vi fikk ta bort overmadrassen(5cm), men sengen under dette var også våt. Ingen av oss kunne forstå hva dette var og begge kjennte vi oss elendige. Men vi hadde evnen til å snakke. Dette var noe helt nytt for begge og vi kunne resonere oss frem til at dette var noe bra. En gudegave.
I dag, kan jeg få dette til med bare å bruke min tunge på hennes klitoris og vesken har jeg nå smakt på mange ganger. Det er absolutt ikke urin, men smaker litt metall. Ulempen med dette er at denne vesken er så tynn, at selv om hun blir kjempevåt, mister hun evnen til å "smøre." Vi har disskutert glidemiddel som en løsning på dette. Her sankker vi alså om en helt annen type orgasme, enn de hun normalt pleier å få. Jeg nevnte tidligere at vi har hele tiden hatt det godt sammen, men dette har beriket oss. Fra å ha hatt en eneste sammenhengende samleie, pleier jeg nå å avbryte det(etter at hun har fått noen orgasmer - hun kan bli(noen få ganger) litt irritert her, for hun har lært seg at det kan ta tid, før jeg blir ferdig. I denne pausen drikker vi ofte(les veldig) champagne(kjøp en gjeng med småflasker og ha i kjøleskapet), kjeler med hverandre og så fortsetter vi og takket være "denne nye måten" er jeg i stand til å gi henne det antall orgasmer hun ønsker, før jeg selv kommer. Siden pleier hun å sovne på min arm, våkne med et stort smil og jeg er verdens lykkligste. Denne kunnskapen har også ført med seg noe nytt. Nemlig at hun kan tilfredstille meg, uten selv å ha behov i bevissthet om at jeg kan tilfredstille henne når som helst.
Og den kalde, gjennomvåte sengen? Dette har vi løst gjennom å legge på dobble laken, med "tisselaken" i mellom(kan man kjøpe der man kjøper sengetøy, ellers har vi også prøvet slike man har på sykehus, men de er for små for å dekke hele sengen), så at vi bare kan dra av dette og sove tørrt og vidunderlig.
Så til dere som jakter på "one night stand" - dere kan glemme å få til dette, for dette er et produkt av trygghet, tillit og hvorfor ikke kalle en spade en spade - kjærlighet. Og til dere som ikke har blitt tatt av bitterhet, ubevissthet og blitt offer for livets besvikelser, vil jeg virkelig oppmuntre dere til å arbeide for den relasjon dere har. Gresset er ikke så mye grønnere på den andre siden eller som en prest en gang sa til meg - "før du ønsker deg noe annet - se på hva du har." Meg tok det 50 år.

Av Jente 16 den 08/10/2005 - 18:31
3

Det heter vel eaukusjon eller noe sånt....
Og har opplevd det før,man spruter ut en sånn tynn væske,er ikke urin,men en ganske tynn og fargeløs væske.
Så kvinner spruter egentlig ikke,det er det bare gutter som gjør.Men det er kanskje retter å si at det renner ut væske i en så ganske stor fart =)

Av Flittige Lise den 29/04/2008 - 17:26
7

Jeg har opplevd det to ganger! Det er utrolig deilig, man tar sexen til et helt nytt nivå. Jeg må innrømme at det skulle mye øvelse til(trodde jeg aldri skulle klare det!) Men man får belønning- det kjennes ut som du tisser på deg akkurat når orgasmen kommer, og med et lite press fosser det ut. Det høres skikkelig porno ut, men det er helt sant:) Gutten min er sååå stolt over å få meg til å gjøre det:)
Vi har et veldig godt forhold, og jeg er usikker på om det går ann å få det hvis du ikke er 110%sikker på partneren din. Selv er jeg forlovet:D

Lykke til!!!! :)

Av Ektemann den 13/07/2009 - 13:33
10

Hei jeg har lest litt om dette fenomenet.
Jeg har vært gift i 25 år og aldri opplevd dette skikkelig før nå, så jeg tror jeg kan påstå at dette handler om tillit.
Det begynte nok for noen år siden med noen litt små dammer og en forlegen og flau kone, forståelig det når en tror det er urin.
Etter litt søken på nettet fant jeg ut at dette hendte fler og hva som skulle til for å få det til å skje.
Vi snakket litt om dette og ved en passende anledning førte det til at vi hentet matoljen og noen hånklær og startet opp med en nydelig glatt massasje.
Vellysten steg i min kone og meg så, etter en stund tok jeg to fingre og førte forsiktig inn i hennes skjede, beveget dem ikke ut og inn men opp og ned,når hun lå på rygg og jeg stod over ved siden
først forsiktig men etter hvert øket jeg kraften.
Vellysten øket og øket, etter hvert som kraften øket, jeg ristet henne skikkelig.
Det ble en fordel å holde henne nede med den andre hånda.
Det endte med selvfølgelig siden jeg sitter her å skriver at hun spruter ut i store mengder ,faktisk ubeskrivelig store mengder helt klar varm væske.
Til min store undring ville hun bare ha mer kjæling og fler orgasmer.
Jeg er litt usikker på hvor mange ganger dette skjedde denne kvelden for antallet var over 10.
selvfølgelig med variabel mengde og stilling.
Det var for henne å innse at dette ble beder og bedre ved å godta at det flommet ut væske,
og for meg å vite hva som skulle til.
Opplevelsen av en vaskekte sprut av vellyst over hele meg var vidunderlig.
Dette er den mest hengivende og intime opplevelsen jeg noen gang har opplevd.
Håper denne beskrivelsen kan hjelpe ander over terskelen dette har vært.
Og en ting til jeg aner ikke hvor denne væsken kommer fra men at det kommer er helt sikket.

Espen

Av Sofie Elise den 04/05/2011 - 17:21
0

hehe, som de andre her skriver, eller bare en vibrator du fikk for 2 dager siden av kjæresten.

brukte vibratoren min nå for første gang idag, og sprutet, det stoppet lissom aldri, men fy faen og digg, gleder meg til og fortelle dette til min kjære :D

Av Anonym den 29/06/2011 - 23:55
1

I kveld brukte jeg faktisk en agurk for første gang.. Mest fordi jeg var så utrolig nysgjerrig og fordi jeg aldri har hatt en ordentlig orgasme. Gikk inn i et forhold for 2 måneder siden, og han tok jomfrudommen min. Jeg angrer ikke i det hele tatt, føler meg trygg på han. Når jeg har fingret tidligere har det ofte kommet litt væske ut (det var veldig lite),og jeg har vært kjempe redd for at jeg "tisset". Det er jo nøyaktig slikt det føles ut! Som sagt; jeg brukte agurk i kveld og ut kom den største spruten noensinne. Sengen ble klissvåt og jeg måtte bare hive alt til vask (takk gud for at jeg er alene hjemme, hvis ikke ville mine kjære foreldre hoppet ut av sengen i sjokk, ble litt skriking). Det luktet ikke urin i det hele tatt, så rett og slett bare ut som vann..

Har aldri faket en orgasme før og det var i kveld jeg virkerlig turte å fullføre. Har jo alltid vært redd for at det kunne være urin eller liknende. Men etter mye søking på nettet kan jeg med stolthet si at jeg er en spruter, tehe. Lurer på hvordan kjæresten kommer til å reagere da. Virker hvertfall som gutter liker det, så får håpe på det beste og virkelig tørre å slippe meg løs neste gang vi har sex! Er nettopp fylt 17 og er ganske ukjent med det seksuelle, har ikke gjort noe med andre enn nykjæresten. Så litt flaut blir det å fortelle det, men håper han tar det fint.

Av Anonym den 09/10/2011 - 21:18
1

det som er viktig er å av slapet og trygg når den kommer trenger ikke å vare redd

Av Anonym den 01/01/2012 - 06:49
1

Spruting har ingenting med om man er i en fast relasjon å gjøre! herre....dette blir for dumt. jeg er 30 år, jente, og får mannen meg klar og kåt spruter jeg utallige ganger av bare litt stimulering. At man må være trygg på seg selv, ja, men å gjøre dette til noe "hellig" opphøyet er bare for dumt. HERRLIG og opphISSende derimot!

Av Anonym den 22/01/2012 - 22:10
2

man kan få dama til å sprute på one night stand, det har jeg opplevd. Spruten var enorm, men så har jeg erfaring med dette, så jeg kan strykke på de rette knottene:-)