Konfirmasjonsgave

Vis som: | |
1

Om noen dager skal datteren vår konfirmeres, bare to måneder etter at mannen min fortalte meg at han hadde funnet en annen, etter at vi har vært gift i 15 år. Min datter har dessverre fått et godt forhold til den nye kjæresten hans og hennes barn, og jeg er rød av sinne pga det. Nå har hun fått masse penger i konfirmasjonsgave. Hun har rett og slett blitt kjøpt, smisket med og påvirket av det onde individet. Jeg har lyst å betale den dama tilbake de blodpengene, uten at min datter vet noe. Jeg kan ikke godta dette. Dama ville endatil bake kake til konfirmasjonen, men da sa jeg stopp. Det får da virkelt være grenser for provokasjon!!!!

Hilsen meg

Av sympati den 05/05/2005 - 16:39
1

.........split og hersk. Synes din eks og hans nye flamme er direkte frekk. Din datter har fått et godt forhold til den nye, det er i og for seg greit for fremtiden. Du må ikke vise henne hat og bitterhet, da vil hun bare trekke seg unna deg og dermed komme nærmere inn på den nye, de leker julenisser, hverdagen vil komme også i det nye forholdet. Det er ikke sikkert din datter da blir like mye "inne i varmen". Det er vel kanskje ikke så rart at ungdom blir tiltrukket av den slags motbydelig kjøpslåing.

Eksmannen din er forøvrig ikke sann - den nye dama har vel ikke spesielt mye ansvar i forhold til den familien din mann har valgt å forlate. Men han bør jo ha større ansvar for dere enn det han viser.

Kake til konfirmasjonen - ja det er toppen av frekkhet

Av akk den 05/05/2005 - 16:48
2

...det ville kanskje være bedre om damen hadde hatet din datter ?

Du skriver:
"Jeg kan ikke godta dette. Dama ville endatil bake kake til konfirmasjonen, men da sa jeg stopp."

Vel, det er faktisk ikke din konfirmasjon, ødelegg nå ikke den spesielle dagen for datteren din.

Av Matilde den 07/05/2005 - 21:51
1

Det er veldig bra at din datter får et godt forhold til sin stemor. Unn henne det, skjønner at det er smertefullt og vanskelig. I anl konfirmasjonen så bør damen ligge unna i anstendighetens navn siden bruddet og alt er så ferskt. Ok at hun tilbyr seg å hjelpe til, det er pent av henne, men hun bør ligge godt i bakgrunnen i slike saker på så tidlig stadium etter brudd. Vil kalle det direkte frekkhet av henne om hun ikke har forståelse for din vanskelige situasjon.

Av Hilde den 09/05/2005 - 10:11
7

Vær den voksne i denne situasjonen og du vil vinne stor i fremtiden.

Denne nye damen er til din store fortvilelse nok en ny del av din datters liv, og det på din bekostning.

Ta nå kontakt med den nye dame til ex'en din og forklar henne forsiktig at du har litt problemer med dette, men at du jobber med alle følelsene.
Si også til henne det at du setter stor pris på den mottakelsen din datter får av henne, du vet jo at det er ingen konkurranse mellom deg og henne, du vil jo alltid være hennes mor.

Ta tiden til hjelp, bruk fornuft uansett hvor fortvilet du er.

Det er din datters konfirmasjon, hennes dag med hennes nærmeste. Ikke ødelegg dette, du vil nok angre om du lager sirkus av det hele.

Av Østlandet den 10/05/2005 - 10:30
1

Konfirmasjonen er over, og alt gikk bra. Men hun kunne selvsagt ikke dy seg...Hun hadde sendt med han sitt digitalkamera, så han skulle ta bilder for henne. Dette hadde hun ingen ting med. Hun har ingen rett til å tjuvfotografere i min datters konfirmasjon. Jeg er såååå fly forbanna på henne. Jeg klarer faktisk selv å stå for fotografering. Har flere kamera som jeg brukte. Og han burde også forstå bedre.
Østlandet

Av Østlandet den 10/05/2005 - 10:34
1

Den dama har ingen ting med min datter å gjøre.
Hvis det er noen som ødelegger noe her, så er det hun og ingen andre.

Østlandet

Av Østlandet den 10/05/2005 - 10:38
2

Jeg føler meg svikta om noen som helst har et godt forhold til det (u)mennesket.
At hun liker min datter er bra, for det er ei flott jente. Men hun behøver ikke å smiske med henne.

Østlandet

Av Østlandet den 10/05/2005 - 10:42
2

Jeg klarer overhodet ikke å ha noen normal kontakt med den nye dama hans. Sånn er det bare.
Hun vet hva jeg syns om dette, og hun vet hvor sint jeg er. Men om hun forstår det er en annen sak. Han forstår meg heller ikke, for han blir bare sur når jeg forteller henne hva jeg mener.

Østlandet

Av Matilde den 10/05/2005 - 21:07
2

Dette er en dag som jenta de har bare en gang i hele sitt liv. En merkedag hun minnes hele live. Skjønner så inderlig godt hvor vanskelig det er for deg og skjønner ditt sinne og hat til bunns. Bit tennene sammen, om nødvendig gå til legen å få noen beroligende medikamenter kun for denne dagen. Et helsekostpreperat som heter "Relaxy" hjelper også på spenninger i kroppen og får deg til å slappe av bedre. Det er et B-vitaminpreperat som også virker på nervene i kroppen, fåes kjøpt i helsekostbutikker. Prøv å kutt ut alle tanker og følelser denne dagen, prøv å opptre korrekt, lat som du er en robot, at du gjør et vanskelig jobboppdrag. Stålsett deg og gi jenta en fin dag. Ønsker deg lykke til! Jeg vet du greier det ;o)

Av Hilde den 11/05/2005 - 09:35
2

Om du ikke får kontroll over deg selv ganske snart kommer det til å tilte for deg.

All den agresjonen og sinne du bærer nå har du absolutt ikke godt av.

Det er nok ikke bare konfirmasjonen til dattera deres som var problemet her, det er nok i det store hele det sviket mannen din gjorde mot deg og at han nå etter så kort tid har dratt en ny person inn i familiebildet deres.

Fatt mot kjære deg, dattera di er ikke bare din, hun er snart en voksen kvinne og ikke noe du eier. Hun flyr om ikke så mange år ut av redet, du kan ikke kontrolere henne nå eller senere. vær glad for at hun takler samlivsbruddet deres og den nye livssituasjonen så bra, la henne få ha det godt i begge leirer og ikke spør henne ut eller baksnakk den nye kjæresten til far.

Men bli kvitt alle disse følelsene du har spart opp inne i kroppen din, og for all del ikke tøm din fortivilelse over din ex eller datter!!
Prøv Yoga, kickboxing, kast deg opp på en spinning sykkel og trim stresset og tankene bort.

For din fysiske og psykiske helse så må du avreagere på et eller annet vis.