blod i sæd eller urin

Vis som: | |
27

Tidligere på dagen i dag, så kjente en lett kløe inne i penis, det kjentes ut som om noe ville ut.... lik den følelsen som er der f.eks en stund etter utløsning, og du kan "melke ut rester som ligger igjen i urinrøret. Jeg "melket" for å se om noe kom ut, og oppdaget en rødaktig væske som kom ut... Jeg har ikke noen form for smerte eller svie i underlivet, men jeg ble bekymret... Det kom kanskje en halv dråpe som var utvannet... Har ikke sett eller merket noe spesiellt til det etterpå... Noen som vet hva det kan være? Burde jeg oppsøke lege?

Av it-happens den 04/03/2005 - 20:57
0

Hei.

Det trenger ikke bety noe spesielt, men for å være sikker er det alltid greit å kontakte lege..Ikke være bekymret får å spørre om råd, for å sitte å bekymre seg unødvendig er mye værre..

Hadde selv en slik episode med blod som kom ut morgenen dagen derpå etter utløsning, men har siden aldri merket lignende.. Legen sa at dette var noe som faktsik kan skje uten spesiell grunn..

;)

Av Brenten den 18/03/2005 - 23:54
17

Jeg drakk 2 liter med te på en kveld, og jeg pisset ca 6 ganger den kvelden. De to site kveldene kom urinet blandet med blod. D svidde noe jævlig! Te'en var jo faen meg varm ennu!