Fittelukt på fingrene

Vis som: | |
0

Bor i kollektiv ilag med 5 andre gutter. Vær gang en av oss har fått pult, så er det fast standard at alle skal lukte på fingrene. Noen ganger har fingrene også vært i rompa, likevel skal alle lukte. Hvis dama var flott er det også blitt sedvane å ikke vaske seg etterpå. Det har blitt en måte å rangere damene på. 1 dag uten vask tilsier at dama var bra, 2 dager alvorlig bra og 3 årets knull.

Er ikke dette egentlig ganske sykt. Det er jo en rimelig primitiv og animalsk ordning. Dere jenter, hva ville dere følt om dere hadde fått vite at en gutt dere hadde pult, lot være å vaske seg, og lot kompisene få kjenne lukta av deg?

Av joho den 25/07/2004 - 12:23
1

Det er tydelig at evolusjonen er blitt hengende kraftig etter, i enkelte klikker. Det er bare å græv dæ bak, så mye du orker, men å invitere til diskusjon om, det er skitprat. Grisen ser ut til å kose seg i sin egen møkk, han også. Kjønnsferomoner trives ikke med ekstrem hygiene riktignok, men sikk fingeren i ræva og spare på lukta i flere dager, det er i heldigste fall en sær fetisj. Du må henvende deg til et forum for skit-fetisjister.

Av barfbag den 25/07/2004 - 20:48
1

det er ganske sykt. Og ganske uhygienisk.

Jeg vet ikke hva damene syns, men som mann må jeg si at jeg som kvinne nok ville tenkt; fy faen det må være lenge siden sist han sist fikk seg fitte. Og han tror nok at det blir lenge til neste gang, siden han sparer på godlukta. Og de kompisene hans har jo sikkert aldri vært i nærheten av å få seg mus... Jaja..

Dette var veldig lite provoserende innlegg. Det var bare uhyggelig dumt. Men men... Det er jo rene kjærlighetserklæring til Darwin og hans utviklingslære... Vi står nærmere apene enn vi tror, tydeligvis. Og noen igjen, tilsynelatende litt nærmere enn andre..

Globoiden

Av Journeyer den 26/07/2004 - 11:45
1

Det handler vel om å markere seg som en "alpha male" blant alle "konkurrentene"...hmmm,våre mer primitive instinkter er muligens blitt litt mer siviliserte etter vår tid med pels og til dels på alle fire, men likevel holdes de godt i hevd på en mer modernisert måte. I det minste stikkes ikke fingrene i egen rompe...som oftest :)

Men, selvsagt; det kan jo også tenkes at disse individene føler en viss solidarisk plikt til å dele på godene med de andre i flokken. Her er muligens et godt utganspunkt for et grundig antropologisk studium.

--------------------
veni,veni,veni

Av common-sense den 28/07/2004 - 01:23
1

Akkurat å rangere damene er ikke så sykt, men måten dere gjør det på er fryktelig syk og enda verre skikkelig motbydelig ekkelt. Bare vask deg på hendene før du tar meg i hånden, for kjenner jeg fittelukt, kuklut, eller enda verre drittlukt så får du deg en på tygga....

Fittelukt på hendene er helt grei, men bare inntil du kommer deg ut av senga og inn på badet...

Av mhm den 30/07/2004 - 10:57
0

dette er bare rett og slett sykt...

Neste gang du sparer, er d kanskje fra ei med en fryktelig sykdom.. kanskje du sparer på gonore lukt... Tenk over d du :D