erotiske fortellinger/ noveller

Vis som: | |
42

Noen som kunne tenke seg å skrive noen erotiske noveller/fortellinger her?? Det gjør meg opphisset :p

Av maja den 12/04/2004 - 13:37
12

vise deg hvor nærmeste Narvesen kiosk ligger, slik at du kan kjøpe deg ett blad.

Av Inkigno den 12/04/2004 - 14:04
12

www.erotikknett.no

Av B- elinda den 17/05/2010 - 18:43
4

Smilet hennes er som fylt av magiske krefter som forhekser hjertet og gjør at det pumper hundre ganger raskere og hundre ganger hardere. Latteren hennes gjør meg til den rødmende, stammende idioten hun ser. Kroppen står igjen tom og dum og brystet nesten sprenges av alle de glade gule sommerfuglene som vil ut og rope: ”Jeg elsker deg!” Men brystet er som pakket sammen og knyttet igjen med tusen blåknuter, og jeg oppfører meg som en stokk dum dust med et manisk tåpelig smil i ansiktet.
Hun har verdens vakreste stemme som sier mange interessante ord. Øynene hennes er som to uvurderlige smaragder, og blikkene de sender kan smelte enhvers hjerte, i hvert fall mitt. Hun har nydelige havblå smaragde-øyne, en mørk hestehale og en hårlokk hun trekker bak øret fordi den er for kort til å bli med i hestehalen. Jeg manner meg opp, og skal fortelle mine følelser for henne. En ukjent nervøst stemme dukker opp og ordene bare detter ut:"Siden vi er her alene, må jeg fortelle deg noe som jeg har ønsket å fortelle deg for en stund siden." "Jeg lytter." sier hun med et smil. Jeg var full av håp og begeistring. Jeg gikk rett på sak og fortalte "Vi har vært gode venner en lang stund nå. Og... Jeg føler at vennskapet vårt har blitt mer enn som så. Jeg elsker alt ved deg. Både personligheten din, innvendig og utenpå, og jeg bare vet at jeg er forelsket i deg. Rett og slett så har jeg merket noe uvanlig med oss. Det er blitt annerledes enn før, og om jeg ikke tar feil så ser jeg at du føler det samme." Smilet hennes ble revet bort til et trist uttrykk. Svaret hennes fikk meg bare til å blekne. Alt var fryst rundt meg. Ingen i verden kunne avbryte fra det jeg nettopp hadde hørt. Det var som om bare hennes vakre sjel og min var alene. Men de skulle ikke forenes. De skulle nemlig fraskilles...De vonde ordene, fikk brystet mitt til å stå igjen som en dum idiot. De små gule sommerfuglene, ble mindre og gikk innover i meg... "Jeg føler det samme. Det gjør jeg, men... Jeg har kjæreste, og jeg vil ikke være utro. Tenk jeg var i hans posisjon... Beklager, Justin, det kommer ikke til å funke..." Den vakre stemmen sa ikke særlig mange inntressante ord etter det. Jeg som trodde jeg skulle få jenta mi, den mest troverdige, den jeg trengte, den jeg ville ha, den jeg elsket, tanken ble bare brutt med ett blunk da hun sa det. En dråpe eller hva det nå enn var rant ned kinnet mitt. Hun så bort på meg med de sørgmodige smaragdene. Et uttrykk ment å være sympatisk, men det leger ikke hjertet mitt. Jeg reiste meg brått, og dro. Hun ropte etter meg, men jeg ruslet av gårde med bestemte skritt.
Endelig litt pusterom. Det er ikke noe bedre enn å sitte for seg selv i rommet sitt, og tenke gjennom alt. Sånn for å være helt ærlig, hvordan kunne hun si noe sånt? Kunne hun ikke bare dumpe kjærsten, hun må ikke glemme at itilegg har hun følelser for meg. Det er så typisk jenter, være med en gutt du engang ikke har følelser for, bare fordi de er så medfølende. Hun er jo så nydelig at det bare går ikke an å glemme hun. Hun har en sjelden ting som ganske få personer har, og jeg er den eneste som virkelig kjenner henne godt. Hun og jeg er ment for hverandre, det bare føler jeg. Hjertet vårt burde vært ett. Jeg lo på senga og så på det hvite taket. Det var et blendende lys som skinnte. Det var så lyst at jeg lukket øynene. Før du visste det, lå jeg og sov.
Telefonen ringte og ringte. Jeg ble vekket opp med et gretten humør. Telefonen fortsatte å ringe, så jeg bestemmte meg for å ta den. Jeg skulle ønske jeg ikke gjorde det. " Hallo?" sa jeg fraværende. "Heei, det er Emma." sa den nervøse vakre stemmen. Hjertet hoppet 100 ganger raskere igjen, og jeg så jenta mi for meg. "Hva vil du? Du har gjort det klart og tydelig hva du mente, hvis det er det du skal snakke om..." sa jeg bestemt og sliten. "Jeg måtte bare se hvordan du hadde det. Jeg kan ikke slutte å tenke på deg, beklager for det jeg sa, det var dårlig gjort av meg." Jeg ble lettet av at hun sa det. Såmange innteressante setninger kom ut av hennes vakre stemme. Vi satt å prata i telefonen en lang tid etter det, og bestemte oss for å møtes imorgen på "Stordagens-tivoliet!" Hva vi skulle gjøre der og om kjæresten eller venner skulle bli med, hadde jeg ikke peiling på. Det eneste jeg tenkte på var å se jenta mi igjen med de to havblå uvurderlige smaragder, og blikkene de skulle sende som kunne smelte mitt hjerte.
Stordagens-tivoli ! sto det på plakaten. Det var mildt vær, sola sto nede på himmelen, og hvis man så litt godt etter kunne man se solnedgangen langt unna. Det var ikke kaldt og eller ikke for varmt, bare passe godt vær. Jeg så det mørke krøllete håret flagre i vindkastene. Hun så så elegant ut med de nye klærne, en hvit skjorte med rosa striper på og vanlige blå jeans. Jeg tilnærmet henne, og klemte henne som en hilsen. Sjampoen hun hadde brukt på håret, luktet en herlig følelese av jordbær. Jeg sluttet å klemme henne, og var så lettet og glad samtidig for at vi var for oss selv. "Vi tar den karusellen først, okei?" spurte Emma. "Seff, og forresten jeg spanderer." sa jeg med et sjarmerende blikk. "Hihi, takk!" svarte hun sjenert, litt rødmende faktisk. Vi gikk stille bort til karusellen, og det var bare et eneste stort drama av kaos og roping fra barn rundt oss. Vi endte op i køen og merket at det var noen venner som skulle ta samme karusell. Endelig nådde vi fram til selgeren, så tok jeg fram sedlene og betalte, så tok vi karusellen inkludert med våre venner.
"Så chill! Den karusellen var gøy, ikkesant?" sa Emma gledene. "Jah, det var gøy!" svarte jeg med et stort smil. Vi var omgitt av venner rundt oss som pratet og sa morsomme vitser, men jeg villle være med Emma alene. Jeg så rundt om i tivoliet og merket at det var en automat ikke så langt unna. Nei, det var faktisk en bildeautomat som var for to. Perfekt! Dette var min store sjangse, jeg dro med meg Emma og sa til vennene våre at vi var straks tilbake og at de kunne gå imens. Jeg løp med Emma bort til bildeautomaten. "Hva skal vi?" spurte Emma skeptisk. "Ta minnebilder, vel! Har du ikke lyst?" "Jo'a."svarte hun med et lite smil, som gang på gang forhekset hjertet mitt...Emma og jeg gikk inn i automaten. Det var veldig mørkt men behagelig å være inni. "Klar til å posere, eller?" gliste jeg. "La oss begynne" sa hun ivrig. Vi tok masse bilder, både med trutemunn og tullebilder. Jeg var så lykkelig. Lykkelig med henne! Så lykkelig at det gikk over grensen...
Jeg dro henne nærme meg og rafset til hodet hennes inntil mitt. Jeg var vel rastløs, men tiden var inne. Vi klinte uten stopp, og det luktet mint ut av henne. Tungen hennes kollapset oppå mitt, mens jeg rullet tungen min rundt som en vaskemaskin. Hun holdt meg hardt rundt halsen, og jeg rundt livet hennes. Hendene mine gikk langs nedover kroppen hennes, og tok av den hvite skjorten med rosa striper på. Jeg tok på den bare deilige huden hennes, og kysset henne langs halsen hennes. Emma dro forsiktig av glidelåsen på buksen min. Hendene våre streifet, og vi klinte sammen igjen. Hun falt bakover på den behagelige stoffet, og jeg gikk oppå henne. Jeg tok en dyp pust og spurte "Har du lyst?..." "Mmhm" sa hun med en orgasme i stemmen hennes.