Elskerinner eller en elsker, hvorfor

Vis som: | |
0

er det slik for mangen at man liksom MÅ ha dette????

Hvorfor ikke gi beskjed til sin ektemann eller kone , at nå vil jeg SKILLES? være ærlig?

Det kan jo virke at de som driver det slik er MEGET USIKRE PÅ SEG SELV, må liksom bevise at de også kan få seg en KJØTTBIT et annet sted, men KONA ELLER MANNEN , skal de liksom ha som reserve hvis det ikke klaffer helt, er det ikke slik det er?????

Nei, vil dre ha noen på si, gi beskjed til din kone eller mann at nå vil jeg SKILES, så kan de det gjelder ligge å sprelle med hvem de vil, til de gjør sitt SISTE SPRELL, for ingen gidder å ha noe med slike utroe mennesker å gjøre til slutt, slik er den saken.

Nordlyset, som bare tenkte litt:O)

Av Totto den 05/09/2003 - 10:37
0

må noen ha det,det har jeg ikke skjønnt.Hadde hatt dårlig samvittighet visst det var meg,og gresset er ikke grønner på den andre siden.At mange ikke skiller seg kan være økonomisk,koster jo litt da,noen jeg vet da jeg måtte betale ut eksen.

Av Elizabeth den 05/09/2003 - 10:47
1

**

De vet ikke hva de har.
Den ekte og rent kjærlighet.
De hadde for de mister det
Jeg tror det er slik,

De føler seg fanget i trygheten ,
Og når de går til den andre
De føler seg ansvarløs fri .
De tror de er i himmelrike.
og de tror at de lever.

Men det tar virkelig feil.
Fordi de lever i en illusjon..
De er uærlig og alt er bygdt i løyn.

Da blir aldri Det samme igjen seg selv.
helheten.Uansett..hva de gjør.
De blir delt i to.
for alltid.
Når det er barn i bilde.

*****

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 10:49
0

som driver det slik, de MÅ liksom bevise at de er tiltrekkende på det motsatte kjønn, slv om de er gift, slik er det tror jeg, ÆSJ.

Nei, gresset er IKKE grønnere hos naboen hvis du snakker med dem, men kansje lommebokka er tykkere, noe å tenke på for dem som skal ha i pose å sekk, altså kansje et menneske er ute etter lommeboka, he,he, .

Nordlyset , som blir forbannet når jeg hører at noen går bak ryggen på den de har levt med, er gift med, eller er i ferd å gifte seg med.

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 10:52
0

du virkelig sagt det, slik er det jeg mener det fungerer også.

Nordlyset, som lurer på om du har sett den linken lenger nede jeg henviser deg til?

Av TINGELING den 05/09/2003 - 13:42
0

Min kone og jeg leker en lek av og til. Vi møtes som ukjente og har bare avtalt sted. Aner ingenting om hva hun har på..etc.

Spennende.

Vi endre aldri opp hjemme på slike kvelder.

Av plutonium den 05/09/2003 - 17:30
1

Hørt på makan til fordømmende moralisme!
Det kan vel være mange grunner til at folk havner i nye forhold, men likevel ikke finner det mulig å bryte ut av et ekteskap.
Dette har dere ikke fnugg av peiling på. Til fru Nordlysets orientering finns det et eget forum på SOL som tar opp dette temaet.

Dette er ei flørteside, og gifte (?) damer bør holde seg unna her. Flørt er gjerne starten på utroskap.

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 18:01
1

å være utro, ja da har du missforstått saken.

Ja, dette er en flørteside påstår Sol, men se deg rundt folk skriver ikke så mye om flørting ( som jeg mener Sex partner søkes) er det rette ordet hvis du tenker deg om, tror der er noen slike linker på Sol også.

Etter å ha lest Elisabeth sine innlegg , så tenkte jeg at hva er det som feiler folk som går bak ryggen på sin ektefelle, eller dem de har tenkt å sattse livet sitt med, bygge et hjem osv?

Jeg dømmer ikke, men hav mener du er grunnen da? jo grunnen er at de ikke kan være ÆRLIGE å gi beskjed at NÅ VIL JEG SKILLES, også at de rett å slett holder sin ektefelle eller kone for NARR, det er nemelig DYRT Å SKILLE SEG, MEN DET ER DET OGSÅ Å ØDLEGGET ET ANNET MENNESKE SITT LIV, eller hva?

Nordlyset som tenker, etter at jeg leser flere innlegg her som har opplevet det samme, og den ene sitter tilbake, ja som et ødelagt menneske, NEI GI BESKJED SKAL DERE HA NOE NYTT Å HOPPE PÅ:

Av Ulven den 05/09/2003 - 18:08
0

Deg vil jeg ikke ha som elskerinne!!!.

Av emory den 05/09/2003 - 18:13
1

fordommende og nedverdigende innlegg om andre mennesker skal vi jammen lete lenger etter.
Din holdninger til samliv bør du snarest revurdere, hva får et voksent menneske til å snakke om seksualitet og det å ligge sammen som et kjøttstykke...???
Hvilke holdninger skjuler et slik innlegg??
Jeg dømmer ikke sier du litt lenger ned...nei det er vel ikke en dom å si at de som har valgt å ha et forhold på si er: -ute etter penger, usikre, ligger å spreller med hvem de vil...sitat slutt.
Min påstand er: Du har overhode ikke greie på hva du snakker om...Om du velger å synse...gjør det et annet sted er du snill.

Nå sank du veldig mye lavere i mine øyne en det jeg trodde var mulig..

Ingo...lei lettvinthet fra deg

Av KARIsma den 05/09/2003 - 19:55
1

I så tilfelle har du mye igjen å lære om mennesker, Nordlyset! Du har en skremmende fordømmende og vite-best-holdning!

KARIsma

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 20:20
0

det av innlegget du skrev deg så ening i ? også at gresset ikke var grønnere på den andre siden, har du forandret mening nå da?

Nordlyset som lurer Ingo, du var jo enig , men hva skjedde nå da:O)))))))

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 20:23
0

sine meninger om utroskap, jeg mine, slik som motto " GJØR DEG ALTID FERDIG MED DEN du vil forlate, si det rett ut, ikke gå bak ryggen, så er alt ok:O)

Nordlyset som tro at mangen hadde likt dette bedre enn å bli lurt , bak ryggen, slike ting kan knekke en hel fam, hva skal man med en partner som er utro?

Av dana_2002 den 05/09/2003 - 20:28
0

Innlegget til Nordlyset minner meg om en forskningsrapport utgitt denne uka, hvor
forskerne var kommet fram til at det er bedre å bryte opp av et ekteskap/samboerskap hvor partene ikke hadde mer å gi hverandre, enn å leve sammen i en ulykkelig tilværelse ...

Ellers dere - hvorfor komme med dømming av nicket bak innlegget?
Like greit heller å si hva hver og en mener sjøl uten å komme med fordømmende synsinger?

Det er legalt å ha meninger og gi uttrykk for dem,eller er det forskjell på hvem som kan ha meninger, også annerledes enn våre ?

Forøvrig leste jeg en fin artikkel i Dagbladet forrige lørdag om et annerledes samboerskap som rørte meg dypt, og hvor jeg kunne glede meg sammen med "familiene" som ble omtalt der.

gitte

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 20:29
1

nådig ang. slike saker, TROFASTHET varer lengst, og Ærlighet, da mener jeg gi beskjed hvis du er gift har fast følge(kansje en du vil dele ditt liv med) hvis mann ikke vil ha vedkommende lenger, mye bedre enn å gå bak ryggen på et menneske, som vil oppdage dette til slutt.

Nordlyset :O)))))

Av KARIsma den 05/09/2003 - 20:44
0

..rett - jeg mener ikke at utroskap er ok. Livets skole har allikevel lært meg at årsaker og omstendigheter er så mange og vanskelige at ingen utenforstående har rett til å dømme. Noen trenger tid, både den ene og andre part, før de er rede for brudd. Mange venter altfor lenge i dårlige forhold, av plikt osv.

Så enkelt er det bare ikke, at den som går eller treffer en annen, har "feilen". De aller fleste mennesker er ikke kyniske 'kjøttetere', slik som du beskriver det.

KARIsma

Av KARIsma den 05/09/2003 - 20:50
1

..for at en mener at en annens holdninger er lite gjennomtenkt, må da være tillatt?
Jeg har ikke lest den artikkelen i Dagbladet du viser til. Et annerledes samboerskap - hva gikk det ut på?

KARIsma

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 21:00
0

ang UTROSKAP, det er snakk om å være ærlig , gi beskjed til den et menneske vil forlate, AT NÅ ER DET STOPP, så kan de leve livet sitt slik de vil, mann kan ikke få både i pose og sekk.....
Altså en gang til, Utroskap er noe råttne saker, men å gi beskjedd at slik å slik er det, ta sin koffert å gå til sin nye kjære, det er ok, ikke komme hjem til kona eller mannen etter å ha kost seg med sin elsker eller elskerinne, virker veldig usikert på meg, hvis de liksom må ha sin kone eller mann selv om de har en elsker, virker som de ikke kan stå på egne bein, men i pose å sekk skal de ha, ikke sant, slik er det:

Noedlyset som har sine bestemte meninger om dette, har sett nok av folk gå til grunne på grunn av dette råtne spillet.

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 21:02
1

Nordlyset som skulle likt å hvite hva den gikk ut på:O)

Nordlyset:O)

Av dana_2002 den 05/09/2003 - 21:02
1

Det er bare måten å gi sine uttrykk på ...

Artikkelen handlet om et samboerpar, hvor mannen hadde en høy stilling i næringslivet og hvor hun hadde en direktørjobb i samme firma.
Hun ble beskyldt for å ha leflet med sjefen som altså viste seg å være hennes samboer.
Samboeren er gift (still)med sin MS-syke kone som er i institusjon.
En dag i uka tar han dattera på 3-1/2 år med samboeren) med seg til sykehjemmet for å besøke sin syke kone.

Samboeren sier på spørsmål fra journ. om hva hun taper på dette forholdet, og hun sier hun har vunnet vennskap med sin samboers søster og hans barn i ekteskap.

Du burde lese hele artikkelen.
Det er et dokument på et annerledes medmenneskelig forhold hvor det ikke finnes fordømming innad i familien, og hvor de har det godt sammen til tross for situasjonen.

Det handler vel om å se hverdagsliv i perspektiv hvor ikke ett er likt.

Derfor liker jeg tekstene og musikken (melankolsk blues a là Bob Dyland)til Tom Waits.

gitte*

Av KARIsma den 05/09/2003 - 21:13
0

Det er et vanskelig tema du tar opp - det er sikkert. Jeg ville bare si deg at livet er ikke alltid enkelt, og at vi bør vise ydmykhet før vi dømmer.

Og siden det er frrrrredagskvel; gidder jeg ikke å diskutere noe så infløkt, alvorlig og vanskelig!!

Del heller et glass rødvin med meg, Nordlyset! For du liker da vel rødvin..?? *SS*

KARIsma

Av Ulven den 05/09/2003 - 21:16
0

Litt ute på viddene her nå!! Hele innlegget ditt er gjennomsyret av den kristne moral! Og der finnes ikke noen annen moral enn sexmoral.Jeg kan jo forsøke å gi deg et annet "bilde",selv om det antagelig er nytteløst?.De du "snakker" til her er godt voksne mennesker.Over 45 år,skal være.Mange av dem giftet seg i ung alder,Kanskje forhastet?.Satte barn til verden og levde slik en bør gjøre.Etter noen år så har forholdet "kjølnet".De finner ikke samme interesser lenger.Og så hender det at den ene treffer en.Den han(hun) skulle truffet for mange år tilbake.Der alt "klaffer"!!.Bare det at ingenting av det andre passer.Vil det da i alle tilfeller være riktig å bare løpe fra det ansvar og plikter som en engang påtok seg?.Bryte overtvert med familie og venner?.Da skal en la det være sier vel du?.Men vi har bare et liv.Og hvis en kan komme fram til gjensidige gleder med en annen ,så må det være det beste! Og jeg sier!! Den som har mest rett til å få vite sannheten er den "andre".Og jeg ville aldri bruke ordet elskerinne(elsker) om dette mennesket!!!.

Hmmmm.Voldsomt som jeg legger ut i kveld? og ikke er jeg på fylla engang!! :-)).

Av emory den 05/09/2003 - 21:22
0

være fullstendig på jordet. Jeg har aldri skrevet at jeg er enig med deg i denne saken, ikke før og ikke nå..
Vær snill og ikke tillegg men meninger og innlegg jeg ikke har skrevet.
Står det ikke Ingo over og under...har ikke jeg skrevet det.

Ingo...lei av dine forsøk på intriger

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 21:26
1

liten Balys jeg:O)

Nordlyset som vet at det er et vanskelig tema:O)

BOLSKI:O)

Av KARIsma den 05/09/2003 - 21:29
1

..lese artikkelen. Kom bare ikke så langt idag.
Men jeg forstår, - det handler om alternative former. Interessant - takk for tipset! *S*

Om musikk - jeg spiller Eric Clapton akkurat nå!

KARIsma :-)

Av KARIsma den 05/09/2003 - 21:34
1

Vi kommer sikkert innom temaet en annen kveld!

Skål da, Nordlyset! Men fissj - Baileys er da noe søtt skvip? Vel, vel..hver sin smak! Kos deg, iallefall!! Jaaa, jeg også - selvfølgelig!

KARIsma :-))

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 21:55
1

Skåll, og måtte alle fortelle sin kjære når det er slutt, slik at de kan skåle med sin nye, men da med god samvette:O))

Nordlyset som liker Balys, så det så:O)

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 21:59
0

Elisabeth i dag, du svarte, men pytt pytt, ta deg en DRAM nå med meg og en litt lenger nede som heter KARSMINA ELLER HVA DET VAR, SKÅL, SLAPP AV:o)
NORDLYSET:o)))))

Av karl-kristian-valerius den 05/09/2003 - 22:01
0

er snakk om vite-best-holdning, KARIsma, hadde du visst hvor vondt det kan være for noen å bli sviktet på grunn av utroskap, så hadde du kanskje sett på det på en annen måte...

Alle kan vi bli fristet, at følelsene våre tar litt av, og vi føler oss tiltrukket av en annen, og vi kan drives inn i en sirkel av følelser som vi etterhvert ikke helt har kontroll over, og vi går litt lengre enn hva vi hadde tenkt.

Jeg har opplevd å bli sviktet på det grusomste og jeg har selv sviktet den jeg hadde lovet å være glad i, jeg har kjent hvordan det oppleves på godt og vondt!

Min første store kjærlighet, da jeg, som ganske ung trodde at jeg skulle oppleve det å bli elsket og elske...selvfølgelig var det nok ikke bare henne jeg kan klandre, men når du får vite at det ikke bare var snakk om en elsker, men flere, når du går så langt å ta ditt liv, når du tilgir, håper og tror, at ting kan rette på seg...

Når du så tidlig opplever hvor svikfull kjærligheten kan være, brenner deg på fingene...

og senere i livet, gjør det samme, i en helt annen livsituasjon, men likevel... Kanskje som en hevn for det sviket du opplevde i din ungdom, da du ikke var voksen, hvert fall uten erfaring...

Ja, kjærligheten kan dø, den kan bli livløs, et forhold kan virke kaldt og kjølig, og du forstår ikke hensikten...Jeg beundrer de som har vært gjennom dette, og har funnet tilbake til hverandre, som ikke lager sår og riper, men som får kjærligheten til å vokse, tross vanskeligheter, tross konflikter...likevel er båndene sterke, og hverdagen er ikke alltid like enkel. Men kanskje akkurat av den grunn blir båndene sterkere...

og du går i mot livets kveld, med omsorg og kjærlighet for hverandre...

Kanskje ikke med den brennende, hete, forelskelsen, men med varme og nærhet...

Jo, vi kan leke litt, kanskje flørte litt, men vi bør respektere hverandre, andres forhold og hvert fall, om det er mulig ikke være den som ødelegger et forhold, leke med følelsene og vårt egoistiske behov og seksualitet...

Vi bør vite hvor grensene går, og vise respekt for andres valg i livet...

Det er jo mange her på siden jeg ikke aner om de lever et samliv, er gift, har samboer eller er enslige...derfor må jeg ta megt i akt, og ikke minst tråkke over en grense...vi kan skøye, flørte og ha det morro...men om noen klart føler at en trår over en terkel de ikke vil, så må vi være så voksne at vi sier vel, hit men ikke lenger...

Synes, gitte i et innlegg uttrykte det så fint...

Jeg som er enslig i dag, og har ingen bånd kan jo leke mer enn kanskje andre som ikke er alene...men jeg er ikke her for å ødelegge for andre, det ville gjøre meg veldig vondt...

Jeg ser ikke Nordlyset sitt hovedinnlegg som vite-best-holdning, men som noen fornuftige tanker som vi alle bør tenke igjennom...

vi kan ikke bare tenke på våre egne behov og oss selv, men vise respekt for andre og deres ståsted i livet...

Jeg har flere som står meg ganske nær, vennerskap som har utgangspunkt i nettkontakt, som har vært over flere år, jeg respekterer dem, deres familie og så videre...og er glad for at det er slik, veldig glad.

Det er en av grunnene til at jeg trives her og på de andre sidene, og synes det er veldig koselig å bli kjent med nye mennesker...

Jeg har gjort mine feil og tabber tidligere i livet, ting jeg har angret på i ettertid, jeg har ikke vært og er ikke perfekt, langt derifra. Men jeg blir mer og mer overbevisst om at jeg ikke alltid kan bare søke mine egne behov for engen intresse, jeg må lære å respektere andre...at de ikke er meg eller lik meg...

...det er ikke lett...

Mvh
Valerius

Av Nordlyset den 05/09/2003 - 22:04
0

utroskap her ULV, ikke om mennesker som vet at de har vokst i fra hverandre, gjør opp på ærligt hvis. 2 Forskjellige ting det skjønner du og være ærlig , og smyge seg ut bak rykken på den du er gift med, slik er den saken.

Nordlyset, som ser klar forskjell på det du nevner og det jeg vil frem til:O)

Av Ulven den 05/09/2003 - 22:31
0

Utroskap??.Tror du har samme forenklede måten å tolke det på også.Bare sex antagelig??.

Av KARIsma den 05/09/2003 - 22:54
0

Kunne alt bare ha vært så enkelt, Nordlyset.

Se her, et lite dikt fra meg:

Et annet språk
der språk letes etter
der valg er på tide
hvis valg finnes..

KARIsma :-)

Av deodorant den 06/09/2003 - 07:21
0

er noen drittsekker. Joda, har da hørt om de menn som drar ut på byen med kameratene hver helg for å sjekke damer og få dem til sengs, men deres faste dame sitter hjemme. Slike menn er selvfølgelig ingenting å samle på.

MEn dette er mer komplisert enn som så.
Det kan være ting i forholdet som driver deg til å være utro. Det at du ikke har det bra, at partneren din ikke ser deg, hører og orker å ha sex med deg. Og når en annen mann legger merke til deg ja, da er det så lett og la seg drive ut i fristelsene og la seg forføre...kan jeg tenke meg til.

Av KARIsma den 06/09/2003 - 19:17
0

Da jeg var yngre hadde også jeg sterke og bombastiske meninger og holdninger om dette.

Senere har det gått opp for meg at alt ikke alltid er så enkelt som man tror. Spesielt ikke sett ifra utsiden. Derfor mener jeg at det er feil å dømme - fordi ingen vet, egentlig.

Det var bare det jeg ville si til Nordlyset!

KARIsma

Av Nordlyset den 06/09/2003 - 20:35
0

du er gift med , verd å ha et menneske som de ikke vil omgåes med? Men kansje bare ha dem der, en slagt tryghet å komme hjem til?

Hvorfor da ikke kunne gi beskjed, at nå er det slutt, finne seg en annen som de kansje finner mere behag å omgåes med, hvorfor dette med utroskap, for da å komme hejm til kona eller mannen , som de kansje ikke kan forlate på grunn av unger er med, pengesekken vil minke osv?

Jeg tror at barn lider mere under slike forhold, se mamma eller pappa liksom ikke ha den harmonien seg imellom som burde være( så denne unnskyldningen med at barna må taes hensyn til, derfor vil de ikke bryte opp, den holder ikke)
Mann skal ikke bruke barn som en unnskyldning, som mangen kansje gjør.

Nei, de som skal være utroe RYDD opp på ærlig hvis, så kan de løpe til den nye som de kansje har funnet seg, ikke snike seg bak ryggen å lyve for ektefellen eller kona som så oftes sitter hjemme.

Nordlyset, som har sine meninger om dette:

Av Nordlyset den 06/09/2003 - 20:47
1

utroskap i køya , jeg anntar at de ikke ligger å ser på månen:O)

Utroskap det er å gå bak ryggen på den mann er gift med, og ikke kom her og fortell meg at det ikke ender opp med sex, å du JEG ER IKKE KRISTEN,, så er det sgat, jeg er helt vanlig troende.

Å bli lei av sin partner , eller vokse fra hverandre, gi beskjed til sin partner at nå vil jeg ut av forholdet, være ærlig er en ting, det sist nevnte har jeg ikke noe imot, men det først nevnte, det har jeg veldig mye imot, der er som oftes ikke ærlighet med, men sniker seg ut til sin nye flamme, men av en eller annen grunn sniker den som er utro seg hjem til sin , kone eller mann igjen, ute bra men hjemme best, men litt på si kvikker opp, bak ryggen på en av parterne, slik er sannheten, og oppdager kona at mannen har vært utro eller omvent , så ligger de på kne å ber om godt vær, hvorfor det? var spenningen vekke når de blev avslørt?

Nordlyset . :O)

Av fixes den 06/09/2003 - 23:43
1

på en kristen og en "helt vanlig troende"?

Er det spøkelser du tror på, eller?

;-))))))))

Av Elizabeth den 07/09/2003 - 00:00
0

***
Helt ærlig , hva jeg synes om utroskap.

Det er rett og slett vondt, slik eks gjoret.
Hadde real sex med andre.
og han mistet respekt og tillit og løy for barna og meg.

Han traff henne om morgen,
om kvelden.
gjoret han slik som igjen hadde skjedd.

Hva slags samvitighet har de mennesker da?
flørt .og e-mail.-det er ok-
men når grenser går for langt.
Det er ikke ok.

vel....kvinner og menn er like tror jeg da.
fordi,hun gjoret det samme som han.
vel...jeg er ikke noe bedre.
Men jeg har aldri ønske noen vondt.
og jeg har vært alltid trofast.

Det er best å glemme den drittsekken.
Han skulle ha barna i helgen.
hva gjør han og hun elskerine .reiser på fest.
og fra barna.
Vel....
Det er jeg som tar ansvare.fordi..det er ansvarløs.
de gir blaffen i alt.
slik blir folk som er utro.
drittsekker
Jeg er ikke biter og jeg hater ingen.

men det synes at det er vondt å se.
at det er barna som lider.

***
****

Av fixes den 07/09/2003 - 12:57
1

Du som både er kristen og har litt omløp i hodet: kan DU svare på dette?

Av fixes den 07/09/2003 - 13:03
1

Dere stygge og mislykkede som har for store fitter eller for små pikker har ingen elsker på si, og blir misunnelige på oss som er attraktive og lever livet. Vi andre ser nytteverdien i litt gøy. Dere tviholder på det dere har fått tak i!

Hvorfor skille seg for å ha en elsker? Det gårfint uten! Like deilig for begge kjønn.