vorter på penis ? hpv? HJELP !

Vis som: | |
5

hei, jeg har for tiden litt panikk da jeg har lenge hatt prikker under penis hodet og lurer på hva dette er, jeg tørr ikke fortelle det til noen, eller gå til lege...

jeg ville veldig gjerne fått ett mere konkret svar av deg på hva dette kan være.

jeg har ikke kløe. prikkene er små, men de er "mange". ingen smerter. de er hud fargede, eller av rosa-farge nyanser.

fant ett bilde på google som viser eksakt hvordan det ser ut, bare at problemet mitt ikke er like utbredt som det er på dette bildet. men det er ingen tvil om at jeg lider av det samme tilfellet.
Bildet

“http://goldbamboo.com/images/content/5127-200px-pearly-penile-papules-glans-genital-warts.jpg”

nå ønsker jeg at du etter beste evne skal fortelle meg hva dette er og hva jeg kan få gjort med dette. hvis dette er noe som kan behandles, fjernes, ikke behandles , eller om dette er farlig.

jeg går nemlig ikke til legen med dette før jeg må, men det er viktig for meg å vite hva dette er før jeg har samleie med kjæresten, hvis jeg i det hele tatt kan ha det.

på forhand takk.

Av Anonym den 21/11/2008 - 08:30
0

normalt med noen "prikker" der du forteller!! alle har det!! Men selvfølgelig siden jeg ikke har sett det kan jeg heller ikke si det 100 % sikkert. Men du kan også ha blitt smittet med vorter? om du har hatt sex da, vet ikke hvor gammel du er? om det er vorter så må de pensles vekk hos legen, dette er fort gjort og legen gjør det ofte, så det er ikke flaut overhodet!! Lykke til

Av Anonym den 21/11/2008 - 11:43
1

sikkert bare som det skal være. Linken din virker ikke.

Av publiserer den 22/11/2008 - 14:52
0

http://goldbamboo.com/images/content/5127-200px-pearly-penile-papules-glans-genital-warts.jpg

den linken virker fint den, det er helt likt som det er på det bildet. bare ikke så mye, og hvis det der er normal så vet ikke jeg ass, jeg har aldri sett, hørt eller fått vite noe om det før iallefall :O

Av en som har det den 08/12/2008 - 19:33
2

eller talgkjertler. Kjønnsvorter er mer hvite og blomkålformet.
Du BØR gå til legen først som sist. Har du hpv kan dama få underlivskreft pga celleforandringer som forandrer seg til det.. Legen er eneste som kan si om det er "fareviruset" eller et slikt som andre kan ha uten å vite om det.. Og jenter er enestee so kan få denne forandringen så gjør henne en tjeneste å stikk innom en tur. Tar under 5 min og du får enten en resept, eller du kan få fjernet de med frysing/brenning eller pensles..
Er ikke lurt å la det gå for lenge i tilelle det er noe annet igjen..

Av Fornøyd! den 29/01/2009 - 02:31
1

Vet ikke om du har fått dette behandlet nå, men svarer her uansett. har nylig gått gjennom behnadlingen av dette selv med meget godt resultat. ser ikke bra ut i det hele tatt til å begynne med etter behandlingen men det blir bedre og bedre for hver dag som går. Er under en uke siden jeg fikk behandlingen og har bare noen småsår som vil leges etterhvert. Mannen jeg kontaktet driver denne hjemmesiden www.pearlypenilepapules.co.uk. Legen som utfører dette er veldig hyggelig og flink med det han driver med og jeg kan med min erfaring anbefalle han. Det som tar lengst tid er å vente på at bedøvelsen skal fungere (krem som påføres) deretter tar selve "inngrepet", om du kan kalle det det, ca 10 min. Det er helt smertefritt både under og etter behandlingen (blir litt øm selfølgelig) koster ca 5000,- men spør du meg er det verdt hver krone. Håper dette er til hjelp både for deg og andre som eventuellt sliter med dette.

Av Anonym den 27/07/2009 - 23:53
0

Kan du fortelle litt mer om hvordan du gikk frem for å få det fikset/fjernet PPP?
Må man til konsultasjon før legen utfører det? Kan bli dyrt hvis man må to ganger til London...
Hvordan er resultatet nå flere måneder senere??
Søkte du etter steder i Norge man kan få dette utført?

Håper på raskt svar..

Av Anonym den 27/07/2009 - 23:53
0

Kan du fortelle litt mer om hvordan du gikk frem for å få det fikset/fjernet PPP?
Må man til konsultasjon før legen utfører det? Kan bli dyrt hvis man må to ganger til London...
Hvordan er resultatet nå flere måneder senere??
Søkte du etter steder i Norge man kan få dette utført?

Håper på raskt svar..

Av Anonym den 23/08/2010 - 15:05
0

Mange måter å fjerne vorter på:

Pensle Verucid på vortene. Verucid få's kjøpt reseptfritt på apoteket. Verucid er beregnet til å fjærne fot-vorter, men kan også brukes på andre vorter.
Pensle en hinne med verucid over vorten, la det tørke, vente i 10 timer, riv av hinna og skrap vekk dødt vorte-vev.

Andre metoder: Smør på ublandet eplecider-eddik. Glassflaska fås kjøpt på Rema1000. Dynk vortene i eddik til de blir hvite. Fortsett med det i noen dager eller uker, alt etter hvilken sopp du har, helt til de er borte.

Ellers, sa kan man også dra på apoteket å kjøpe Lamisil eller dactakort sopp-krem. (Dette er også reseptfritt) Lamisil og dactakort funker også bra om du mikser dem sammen.

Vademecum munnvann, er også sopp-drepende da det er veldig desinfiserende. Kan svi litt i 8 minutter, men det går seg til.