vondt når jeg tisser..

Vis som: | |
1

Jeg får vondt når jeg tisser. Det svit litt, og det kommer noen dråper blod ut. Hva er det? jeg har nettopp startet på p-piller, startet for en uke siden fra idag av. Jeg trodde det kanskje var pga pillene det er så vondt, men nå trur jeg ikke det lenger. Det blir bare vondere og vondere. Hva skal jeg gjøre? Jeg tørr ikke å snakke med mamma eller en lege om dette. Tenk om jeg er gravid?!

Av Melissa den 26/01/2006 - 14:30
1

Du kan faktisk være gravid lille venn.
Men siden det kom noen dråper blod, er det vanskelig å si.
Men jeg hadde også vondt når jeg tissa mens jeg var gravid.
Du må nesten spørre legen din, ta en test, og lever en urinprøve hos legen.
I tilfelle du er gravid, så kan du ikke gå å ikke vite det vet du.

Siden kommer blod, kan du holde på å miste barnet ditt...

Av jente 19 den 26/01/2006 - 14:32
2

Hei anonym!

det u beskriver høres akkurat ut som urinveisinnfeksjon... det er ikke no farlig, men du må til legen får å få pencelin ! da tar du bare med en urinprøve til legen din som han da sjekker så er det det u har så må u bare en liten tur inn å snakke med han så får u pencelin, det går over nesten med en gang du begynner på disse ! jeg vet, for jeg har sleti med urinveisinnfeksjon ca en gang i måneden i langt over ett år ! det er veldig ubehaglig, men blir ikke borte uten pencelin ! så dra til legen å u trenger ikke være flau eller noe, får det er utrolig vanlig for jenter å få dette !;)

lykke til !! hilsen meg*

Av Melissa den 26/01/2006 - 14:39
1

jeg hadde det også sånn når jeg var gravid. Men har opplevd urinveisinfeksjon også, så det er jo slik det også. Men jeg anbefaler å dra til legen.

Av jente 19 den 26/01/2006 - 14:54
1

jepp, kan være begge deler...men tenkte sia det kom blod så var d sannsynlig at det var urinveisinnfeksjon får da gjør det jo det ! men uansett ta en urinprøve å dra til legen, da får u svar på hva det er !! klem

Av kine den 26/01/2006 - 21:21
1

dette høres mere ut som en urinveis infeksjon, en graviditet, men som de andre sier, gå til legen. det er ikke farlig, men du burde ikke gå med det får lenge så det er lurt og gå til legen og få penselin.

Av lena den 27/01/2006 - 00:58
2

ta deg en tur innom legen med en urinprøve.ikke gå med det for lenge,da er det sjangse for at det utvikler seg til nyrebekkebetennelse og det er enda vondere!!!ingenting å være flau over.de fleste jenter/kvinner får dette flere ganger i løpet av livet:o)klem

Av anonym003 den 27/01/2006 - 16:17
1

tusen takk for alle svarene. det setter jeg stor pris på <3