vil bli tynn FORT

Vis som: | |
20

hei jeg veier 85 kg og vil bli slank fort, altså 20 kg ned fortest mulig, i løpet av te par måneder iallefall, noen som har gode råd, UTEN at jeg må sulte meg?

Av kukken den 18/09/2006 - 17:02
2

Hvorfor vil du bli tynnere? Jeg vet det å tør å si det.Det vil ikke di andre her isåfall.
Jo du vil bli tynnere for du vil at guttene skal snu seg etter deg på gata,å du vil helt sikkert få draget på guttene når du får av en del kilo.Du vil ta av 20 kilo sier du prøv på 30 isteden,da blir du deiligere.Ønsker deg lykke til janne!

Av girl42 den 18/09/2006 - 17:17
8

For det første, drit i Kukken. Han er en weirdo.
På to måneder bør du ikke gå ned mer enn max. 8 kilo, om du greie å holde vekten over tid. For det var vel det som var litt av poenget, ikke sant? Om du går ned for fort, vil ikke kroppen klare å stabilisere vekttapet, og fettcellene som du har "tappet ned" vil skrike av mangel på fett - og suge til seg alt de får.
Finnes ingen vidunderkurer. Absolutt ingen. Sorry, men sånn er det bare. Ta tiden til hjelp, spis fornuftig men med måte, og om du kan, meld deg gjerne på et kurs - f.eks. Grete Roede. Det er alltid lettere å gå ned sammen med noen.
Vil foreslå at du bruker et år på å gå ned de ønskede kiloene. Da rekker kroppen din å henge med, og vektnedgangen vil være varig.
Men ta deg en tur til legen først. Han kan evt. sende deg videre til en ernæringsfysiolog, som sammen med deg kan sette opp en diett som du kan greie å følge. Dessuten kan legen sjekke om det er noen sykelig grunn til at du veier så mye som du gjør. Antagelig er du frisk, men bare for å være på den sikre siden.
Lykke til!

Av JANNE den 18/09/2006 - 17:37
3

men 30 høres så vanskelig ut........
jeg vil ikke bli tynn for at gutta skal snu seg etter meg på gata men pga en fyr på jobben...............................dessuten er jeg lei av valker som henger

Av janne den 18/09/2006 - 17:39
2

er bare VELDIG i mat og godteri, har hørt at man kan få slankepiller av legen som faktisk virker?

Av =998 den 18/09/2006 - 19:45
8

For å gå ned kilo må du spise mindre enn du forbrenner ;)

Av Kalle den 18/09/2006 - 20:33
4

Og det fins piller som gjør deg lykkelig, rik, vellykket, intelligent osv...

Åpne øya! Pillene kan bare bøte på symptomene. Den egentlige feilen er noe som heter Gal Livsstil, og det virker det som om du har, i den forstand at du spiser for mye godteri. Slutt med godteriet, begynn å trene moderat, og du vil gå ned i vekt på en sikker og varig måte.

Av Linda den 21/09/2006 - 22:07
3

du kan få reductil og xenical, men du må ha BMI over 30 , men pillene er dyre

Av Anonym den 07/01/2008 - 18:49
4

Hei Janne!

Å gå ned 20 kg på to måneder er relativt urealistisk. Men det er ikke umulig.. Men jo fortere du går ned i vekt, jo fortere kommer kiloene på igjen, og litt ekstra vekt.

Jeg anbefaler deg å skrive opp hva du skal spise til hvert måltid i en uke, og følge det i hvertfall en måned. Da er du bevisst på hva du skal spise, og det er lettere å få dårlig samvittighet hvis du ikke følger planen.
Hvis du er en type som er veldig glad i godteri og brus, er det første prioritet å slutte med. Det omdanner seg til fett med engang, og er veldig ugunstig for helsen din i det hele tatt. Lag din egen mat, ikke junk food!
Men greit vekt tap per uke kan være 1,5 kg, så hvis du ganger det med 8 uker skal du ha klart å gå ned 12 kg. Noe som er realistisk!! Husk maten du putter i deg, er den som avgjør om du klarer å gå ned eller ikke. Hvis du i tillegg er flink til å mosjonere hver dag vil du garantert nå målet ditt i løpet av en 3-4 måneders tid!
Lykke til!!!!

Av Anonym den 22/07/2008 - 16:29
1

har dy hørt om Melanotan. leste akkuart omm det på nettet, er å få kjøpt reseptfritt på nett, bare søk på google..
det hjelper på fargen (man blir brunere), man får mer sexlyst og man går ned i vekt :)
3 fluer i en smekk... tenkte jeg skulle prøve det selv, vet ikke omm det vill hjelpe deg å gå ned så mye så fort, men ta tiden til hjelp og spis fornuftig, signer opp till ett trenings studio, F.eks Flex (flex har programmer du kan ta som er vektreduserende programmer)

Jeg har prøvd alt av rare ting får å gp ned i vekt, skulle signere opp for slankeprogrammet på flex, men de ville ikke la meg gjøre det, de sa jeg ikke trengte det... men så er det ikke hvordan man ser ut, det er hvordan man føler seg :)

Lykke til

Av Anonym den 26/08/2008 - 18:46
4

Sist vinter gikk jeg ned 20 kg på litt over to måneder (januar og februar).
I mars gikk jeg litt opp og ned, men aldir mye opp.
Siden har jeg gått gradvis litt ned, slik at vekten er ca 25 kg lavere enn den var i starten.

Resepten: Spise mye mindre. Være sulten. Trene hardt tre ganger i uka.

Av Anonym den 10/01/2009 - 06:08
2

i fjor sommer gikk jeg ned 10 kg ved hjelp av reductil men jg trente litt og vedsiden av jg ble 85kg og var så glad over det for første gang fikk jeg mye oppmerksomhet av alle både jenter og gutter jeg tokk tablettene i 1 år ca og trente samtidlig mn gikk ned bare 10 kg da jeg slutta med tablettene fikk jeg matlysten tilbakke og kunne ikke styre meg så jeg begynte å gå opp igjen og la på meg over 10 kg på mindre enn 2 mnd jeg var så deprimert og det eneste som kunne støtte meg på en måte var maten nå er jeg 95 kg men takket være gud så ser jeg ikke såååå stor ut mn jeg har nå bestemt meg for å slanke med ved hjelp av trening og sunt koshold for tro meg intet annent vil hjelpe ingen piller ingen slanke plaster eller krem osv....jeg har prøvd alt ja du går ned men etter at du har sluttet med dem så går du opp dobbelt.
jeg blir 18 om et par mnd så målet mitt er å bli litt smalere til da og jeg har hørt om et treningstudieo som har svømmehall og svømming er den beste treningen du trener hele kroppen og det er gøy ta med et par venner så er du igang.
plzzzzzzzzzzzzzz ikke ta noe piller det er bare tull (noen av dem har tilog med garanti på at du går ned i vekt ikke tro på det)
lykke til

Av Anonym den 02/03/2010 - 21:24
0

jeg har ett lite tips til deg ,
ISBITER !
Det hjelper faktisk veldig . lag en egen plan over daagen eks :
frokost : grovt knekkebrød med makrell i tomat
på skolen/jobben : tar du med masse vann og 1 brød skive.
middag : isbiter
kvelsmat : isbiter..

jeg gikk ned 4 kilo på 1 uke ,
men husk og tren og spis sunt !

Av jojihuTUVA den 06/05/2010 - 18:04
2

Hei, jeg er ei jente på 14 år som veier 57 kg, og jeg synes det er veldig mye ettersom jeg bare er 154 cm lang. Er det noe håp for at jeg kan klare å gå ned ca 10 kg til sommerferien ? håper på svar fortest mulig ; - )

Av Anonym den 10/05/2010 - 08:50
2

Hei! for å gå ned i vekt må dere på energiunderskudd, enkelt og greit.
spis lite, men sørg for å få i deg vitaminer og antioxidanter etc. Spis 2 egg om dagen, de inneholder masse antioksidanter og vitaminer, spesielt D vitamin og selen. Drit i at det er usunnt kolesterol i eggeplommen, det er en myte at den hever ditt kolesterolnivå. Drikk en halvliter melk om dagen, masse protein, kalsium og noe D vitamin, ikke så kaloririkt heller. Spis masse frukt og grønnsaker, drikk evig mye vann. Trikset med frukt og grønnt er å ta seg goood tid på å tilberede maten sånn at den ikke smaker helt bajs. Kjøp deg tunfisk på boks, steik den, tilsett 1 boks med hermetiske tomater og krydder (hvitløk, chili, persille, spinat etc). Denne porsjonen ser evig stor ut men den inneholder kun 200 og noe kalorier! mesteparten av den er vann, samt får du masse antioksidanter fra boxetomaten.

http://www.whfoods.com/

masse gode sunne ting der =)

spis tunfisk! det smaker kanskje ikke så godt for deg, men det er gull for kroppen din, og det har nesten ingen kalorier!
http://whfoods.org/genpage.php?tname=foodspice&dbid=112

hver gang du er tørst, drikk vann eller melk, men ikke overstig en halv liter melk om dagen! kjøp Rugsprø knekkebrød, de er supergode, og så kalorifattige at man kann småspise på de hele dagen

lykke til!

Av Voksen32 den 01/06/2010 - 15:45
7

Blir helt sjokka jg...over hvor mange idiot råd man kan finne på nett. Feks så skriver noen at man skal spise isbiter til middag og isbiter til kveld og til sist skriver de: husk,- det viktigste er å spise sunt! Hallo? SUNT MED ISBITER TIL MIDDAG OG KVELDS kanskje?? Nei ohg atter nei.

Og alle dere som tror at løsningen ligger i en pille... herregud. Er det fordi dere ikke orker "peset" med å faktisk gjøre jobben selv? Er dere virkelig så UDISIPLINERTE??
Hva med å komme seg opp fra sofaen/stolen eller whatever og begynne å bevege seg litt?? SLutte å knaske så mye på junk og godteri??
Oppskriften er veldig ukomplisert: Innta færre kalorier enn du forbrenner. Da vil kroppen begynne å forbrenne av fettlageret ditt og det er da du merker det på vekta.
Eksempel for de tunglærte her: Hvis du forbrenner 1500 kalorier på en dag- da må du innta mindre enn 1500 kalorier via maten, slik at kroppen "spiser" av fettlageret ditt istedet!

Når du har skjønt såpass, så får du begynne å utforske hva de enkelte matvarene gir dg av kalorier. Styr unna ferdigmat, sauser, brødvarer og produkter med mye stivelse som feks poteter og pasta. Skjei ut en gang i uken med godteri og det du måtte ønske- men resten av uken holder du dg til matplanen din. Lær å like magre matvarer -oppdag nye smaker ! Så vil det faktisk ikke bli så vanskelig som du tror.
Og tren iallefall et par dager i uka - du trenger ikke makke deg på treningsstudio for å forbrenne litt mer. Kjøp dg en trimsykkel og sykle en halvtime i stua di - eller iallefall slik at du blir skikkelig svett og andpusten! Kjøp en treningsvideo eller finn en på nett - Jillian Michaels 30 day shred feks. Ingen trenger glane på dg mens du hopper opp og ned og alt fettet disser heller. Etterpå hopper du i dusjen med verdens beste samvittighet. Og etter bare uker vil du merke forskjell- klær som blir for store, kondisen ble bedre. Hår, hud og negler stråler plutselig.

Så hva venter du på? Alle unnskyldningene du har for å forbli feit i sofaen? Bare litt til potegull og chips? Pøh.

Og alle dere jenter som er syltynne allerede og "liksom" trenger å slanke dere...for det handler ikke om hvordan dere ser ut men hvordan dere "føler" dere... G sus. Søk hjelp.
Knokler med hud er f...ikke lekkert.

Jeg er 171 og veier 61 kg. Trener og ingenting disser. Enda har jg født 2 barn. Og sorry: men det kom ikke gratis og ikke via noen pille.

If I can do it - so can YOU.

Så slutt å syte. Kom deg opp og gjør noe med saken. Det er ditt liv!
Og spar meg for unnskyldningene.

Av Anonym den 10/12/2010 - 20:37
1

Hei!

Vettuu kaaa??

Spis et eple før frokost, lunsj og middag..
Gjør dette i 12 uker så går du ned 7 kilo!!!!!!!!
Men pass på ting du spiserr -.-

HEILT FANTASTISK SANT? :D + Tren 2 ganger i uga minst

Av Anonym den 10/12/2010 - 21:56
0

trening + kosthold, søk på google eller lignende å finn ut hva FAGPERSONER sier, ikke hør på alle guruene her som vil at du skal spise piller som inneholder amfetamin.

Av Anonym den 23/02/2011 - 18:18
0

Hei jeg er en jente på 14 år blir 15 og skal konfirmeres i Mai. Jeg har en bunad som jeg har arvet fra min mor og mormor. Men det er ett problem jeg er for stor rundt midjen og på brystene, jeg er ikke feit , men litt lubben. Og jeg er ca.170cm høy og veier cirka 60 kg men jeg har ikke veid meg men omkring den vekten. Er jeg over ve3ktig og vil det hjelpe å gjøre som en annen her kommenterte å :
spise isbiter, og knekkerbrød med makrell i tomat, og brødskive,og masse vann og isbiter?

Av Anonym den 22/03/2011 - 23:22
0

Heihei, jeg har et lite tips til dere som sier man skal bruke piller for å slanke seg osv..Man blir jo ikke tynnere av det, for så fort du slutter med pillene, raser kiloene oppover igjen..

Så bare spis sunt, drikk MYE vann og spis godteri og brus bare en dag i uka..+ Ta noen joggeturer i uka;)
Og hvis du en dag du ikke er på skolen/jobb, benytt sjangsen til å drikke vann hele dagen, IKKE noe annet..IKKE MAT ELLER GODTERI..For om du bare drikker vann en hel dag, renses kroppen din for avfallsstoffer osv..Smart og gjøre det en dag i uka;)

Av Meg, 13 år den 18/12/2011 - 19:11
2

Du har helt rett, folk gidder ikke å reise seg å begynne å trene!! Jeg er 13 år, trener ÅTTE ganger i uken, 2 og en halv time PER trening. Jaja, slik blir en slank!