våt når han blir kåt.

Vis som: | |
1

noen som kan hjelpe meg med en ting. er noe jeg lenge har lurt på hva er.

når kjæresten min blir kåt ( en gutt) blir han våt akkurat som oss jenter blr når vi blir kåte.noen ganger er det hvit veske og andre ganger helt gjenomsiktig og når jeg da skal suge han er det ikke noe godt for det er en sånn merkelig smak på det og i tillegg lukter det.det har visst vært sånn hele tiden siden han begynte sin seksuelle atferd.

trenger virkel ig noen svar på hva dette kan være for noe..plissss hjelp meg?!!!

Av Surinamee.. den 30/07/2006 - 22:44
1

Sånn er typen min også! Når han blir veldig kåt, hender det at han utgir et slags sekret, dette er blankt vel og merke. Jeg har ikke merket noe spesielt til smak eller lukt, og synes ikke det har noen ulemper i det hele tatt. Heller motsatt :) Er jo bra at han er våt når han skal inni meg.

Av cinderella_princess den 30/07/2006 - 22:54
1

godt å høre at det ikke er andre enn meg som også er i samme situasjon.....
trodde nesten at det var noe galt med han.....at det var noe sykdomstyr eller noe,men har liksom ikke villet spurt heller....
men da er det sikkert ikke noe galt....for det er jo ikke hele tiden....

Av bærta den 31/07/2006 - 08:36
1

Kjæresten min er også sånn, det lukter og smaker vondt. bare vent til det "tørker" før du evt. suger han. hvis du ikke gjør det, så bare tenk på at han er kåt på deg. det er derfor det skjer.. det er ingen sykdom;) bare nyt det.. :)

Av Mann 25 den 31/07/2006 - 13:34
1

Heisann! For det første er det jo i grunn bare positivt at han blir så kåt på deg.. viser jo bare hvor mye han tenner på deg. For det andre; Det at han smaker litt vondt har VELDIG ofte sammenheng med kosthold. Det samme gjelder jo spermen, den forandrer smak etter hva gutten spiser. Ting som forandrer smaken kan f.eks være mye hvitløk eller andre krydder, eller generelt ting som smaker sterkt..

Håper dette hjalp litt :)

Av cinderella_princess den 31/07/2006 - 22:00
1

er godt å vite at eg ikke er alene og at eg kan lufte mine tanker eg ikke tør å spørre folk eg kjenner om som ikke vil forstå,men heller få forståelse fra folk som er i samme situasjon her er til stor hjelp for meg.....
n kan eg ta det med ro og bare nyte det...

tusen takk!!!!!

Av cinderella_princess den 31/07/2006 - 22:02
1

har hørt at hva man spiser gjør til hva spermen også smaker og det e rikke så bra kosthold på guten selv om e prøver å få han til å spise litt sundt...vet du om noen ting som kan få spermen til å smake bedre?

takk for innlegget forresten...kejmpefint!!! )

Av våt_kuk den 07/08/2006 - 14:31
1

Jeg blir så våt at gummi er umulig å bruke. Bare glir av.
Men jeg smaker godt.
Våt kan jeg være allerede før man kler av seg, om man har blitt pirret en stund.
Kan sitte og chatte på jobben og være dyvåt..
Jeg spiser allsidig og sunt. Røyker ikke. Trener skikkelig.
Smaker på meg selv når jeg runker, og både det våte i starten og seden, når jeg har kommet, smaker deilig.
Skulle gjerne kunnet suge meg selt til utløsning, bare nam nam..

Av cinderella_princess den 08/08/2006 - 17:21
1

er utrolig glad for innlegget ditt....er fint å vite at det finnes flere der ute i landet somer samme...trodde først det var noe virkelig galt eg..for han kan bli så våt at det går gjennom både boxeren og jeansen,men andre ganger trenger han ikke bli det i det hele tatt....
men bare lurer på en ting ikke for å være ubehagelig eller noe,men eg bare er litt nyskjerrig og lurer på om det e rnoe forskjell på når dere er våt og ikke har det noe med hvor kåte dere er eller har det ikke noe å si atd et bare er noe dere ikke kan kontrollere i det hele tatt og atd et bare er der...???!!!
og vet du hvorfor noen gutter blir våte når andre ikke blir det....??!!

huff ble litt rotete dette her,men har liksom ikke lyst å spørre typen om dette vet ikke hvordan han vil reagere om eg spør han om dette derfor eg skrev innlegget i første omgang...

hadde satt veldig pris på om eg fikk svar av deg...hadde hjulpet meg et skritt nermere....

:)

Av Mann28 sånn ca den 29/08/2006 - 20:34
1

Hei. Godt å høre at du fikk svar på hva det var, og at det ikke er unormalt. Det er faktisk noe så enkelt som en veske som kommer ut for å gjøre inntrenging i vagina lettere. De fleste får denne vesken når de blir kåte men selvsagt i varierende grad. Har selv inntrykk av at dess mere kåt man er detso mere veske kommer det. På engelsk har denne vesken navnet "precum" så er med andre ord helt normalt og kun et tegn på at du gjør typen din meget kåt :-)