toppløs

Vis som: | |
99

jeg har lest noen innlegg vedrørende toppløshet. På stranda...
Konstaterer at noen sier de oppfatter det som seksuelt med bare bryster ved soling....jeg vil hevde det motsatte. at nettopp den kunstige gjemmingen bidrar til å lage et seksuelt inntrykk...
jeg har alltid solt meg toppløs....jeg nekter å sitte med iskalde, hvite pupper, bak en sjøvåt topp....det får folk bare tåle...og hvis noen oppfatter det som seksuelt, eller får tanker om andre ting....vel...det er på intet tidspunkt mitt problem...
dette har INGENTING medsex å gjøre...jeg har ikke delt noenting med andre enn min mann pga det...
i MITT hode, er dette sunn fornuft.Punktum.

Av Anonym den 08/07/2008 - 17:09
50

jeg synes egentli ikke det r annet enn litt godt, jeg...hvis noen ser på puppene mine i friluft....

Av Anonym den 08/07/2008 - 17:21
5

jeg tror at de som tenker på å vise seg frem, velger en push up bh

Av Anonym den 08/07/2008 - 23:10
20

hvis jeg stikker puppene mine i fjeset ditt...ok, da kanske du har et poeng....
men det er ikke akkurat det det er snakk om her....ingen skal stikke noesomhelst på noen......
ikke jeg hvertfall....
har aldri sett noen stikke puppene i trynet på noen...annet enn på film....

jeg mener at det å se en penis på stranden ikke er det samme som å ha sex...helt riktig...
håper ikke du er lege....da har du jo sex hele dagen, ifølge din logikk....

Av Anonym den 09/07/2008 - 02:45
54

vet at jeg er politisk dødsdømt nå, men jeg synes det er ganske deilig at noen studerer brystene mine...jeg har ved flere anledninger, hvis jeg oppdager kikkeren, smurt inn brystene med sololje, virkelig massert brystvortene stive opp i været....sikkert galt og stygt, men jeg synes uansett det er godt å bli kikket på....

Av Anonyme den 09/07/2008 - 10:37
22

Så akkurat på TV et innslag fra en stamme i Indonesia der alle kvinnene hadde nakne bryst, og da blir det sett på som kultur.... Men skulle noen vise brystene sine på stranda i Norge, blir det sett på som sex?! Harmløs toppløs solbading skader ikke noen, vel? Værre med de kanskje, som liker å bli kikka på, de har andre tanker med nakne pupper enn det å få sol på dem.....

Av karsten sørensen den 09/07/2008 - 11:34
26

det er godt at se, at den norske kultur kommer til uttryk her.
har man noe stygt å skrive, gjør man det anonymt !
BRAVO sådan vinner man respekt, for sine meninger ?
og til han som skriver noe om "hore"
du er vel den som ser mest i nøkkelhullet til jentegardaroben på skolen ?

Av Leif den 09/07/2008 - 12:07
33

Er det mulig???
Vi lever i Norge i 2008, og fremdels blir det en diskusjon om toppløs soling???? Jeg gremmes...
De som har ett problem med att en kvinne soler seg toppløs bør ikke gå fritt omkring. Det er de samme mennesken som godt kan finne på å slå ned og misshandle andre mennesker fordi de "tråkker" på deres enemerker. (vel og merke enemerker som kun eksistere i ens eget forskrudde sinn)
Jeg klarer heller ikke å forstå de som gjør ett par pupper til noe seksuelt. Er det fordi de ikke har fått seg noe, og den eneste seksuellt erfaring de har er fra pornoblad og filmer. Da skjønner jeg det. Men for alle andre med en normal seksuel erfaring, så er ikke ett par pupper på stranda noe som vi forbinder med sex.

Og til deg som bruker betegnelse "hore": vi får bare håpe at du aldri klarer å formere deg. Får du jenter så tør jeg ikke tenke på hva du kommer til å gjøre med dem når de vokser opp. Og får du gutter så betyr det nye forskrudde voldtektsmenn i oppvekst. Med ett slikt syn på mennesker som du har så er det vel best at du mister all mulighet til formering. Men nå har jeg en liten følelse av at det eneste du evt får er tiltvunget.

Av Anonym den 09/07/2008 - 12:27
17

Skal man sole seg toppløs bør man gå på en nudist stand. Jeg synes det er upassene å vise frem puppene på en badestrand, hvor det er mange barn.

Av gurea den 09/07/2008 - 12:50
26

fri og bevare meg...barn? mener du de samme barna som ammes? som løper nakne runt?

Av Leif den 09/07/2008 - 12:51
24

Det ironiske her er att barn er de som har ett mest naturlig forhold til pupper...:)
Jeg har vært på mange strender rundt omkring, og jeg har enda tilgode å se ett eneste barn snu seg, eller kommentere, ett par nakne pupper.
Middelaldrende mannfolk og snerpete fruer (som har tapt kampen mot tyngdekrafte, og dermed er sure på alle andre) derimot........

PS. hva med alle mannfolk fra 40 og opp som er kraftig overvektige og har større pupper enn de fleste andre? Bør de og bruke bh? Eneste forskjellen på de og kvinner er bruken av puppene.

Av Anonym den 09/07/2008 - 12:59
23

Tenke på barna? Barna ser vel neppe noe sexuelt i dette. Er vell heller noen mødre som er bekymret for hva deres menn kan få glede av å se.

Av Aribirka den 09/07/2008 - 13:09
13

Dette er bra vet dere.. 08 og det er et forum på nett som tar opp soling i bare pupper? nei nei nei.. Til OP så er det bare og kaste toppen. Det synes jeg for min egen del (hehe. andres også selfølgelig)..
Men altså, liker du og sole deg naken gjør du det bare du ikke er til sjenanse for andre. Liker du og ha "graveyard-tan" så kler du på deg og lar være og gå ut.
Vil du ha skiller så ha bikini på.
Enkelt og greit og de som klager på toppløsbading/soling kan heller holde seg hjemme eller skaffe seg en hobby så de ser på noe annet enn de som soler seg toppløs.

Respekt til trådstarter /salute

Av toppløs soporter. den 09/07/2008 - 13:58
11

jeg er helt enig i at det er bare tull å måtte diskutere dette i et moderne samfunn. det er bare hud for svarte. og når det gjelder barna, så er det bedre at de ser noen pupper, i stede for at de vokser opp med vrang forestillinger om hvordan den naturlige kroppen ser ut. alle har rett til å gjøre som de selv vill med sin egen kropp. og grunnen til at det ses på som seksuelt er fordi de stadig er tildekket. en gang i tiden var sikkert lår annsett som like seksuelt som pupper. ps. jeg er en gutt, å snakker ifra de av oss som ikke kaller jenter for "horer"

Av Leif den 09/07/2008 - 14:09
9

En gang i tiden så var det å vise anklene sine ansett som å være ekstremt upassende. Snille piker gjorde ikke slikt.
Heldigvis så lever vi ikke i den tiden lenger, selv om enkelt tydeligvis skulle ønske det.
Det vi kan være glade for er att de få mennesken som ønsker det er i ett raskt minkende antall. Heldigvis så er de fleste i dag mentalt oppegående personer som setter individets rett til frihet og selvstendige valg øverst. Man regner de fleste menneser i dag som fult ut i stand til å ta egne valg og vise hensyn til verden rundt seg. Unntak finnes selvsagt, men så lenge man gjør det man gjør uten å støte de rundt seg så er det ok.

Av Anonym den 09/07/2008 - 14:17
14

Hei alle jenter. Kast toppene og sol deres yndlinger, det er bare kjempeflott å se på. Ikke bry dere om dem som ikke tåler å se, kanskje de mangler noe????
Det er akkurat som på tven, der finnes en av / på knapp. Hvorfor går dere på strendene da hvis dere ikke tåler å se. Det går an og snu flisa og bygg dere en egen plass med høyt gjerde rundt så kan dere ligge der fullt påkledd. Sett skilt på utsiden, her trenger dere ikke å se for her har alle klærne på.
Nei jenter, kast klærne og sol dere nakne, det er bare en pryd.

Av Anonym den 09/07/2008 - 14:28
10

du elsker brystene dine ved å gjøre slikt, men det der jo noen som liker å
se på slike personer.
har du fått tilbakemeldinger fra andre på stranda når du gjør dette ?
Du tirrer sikkert opp noen mannfolk som liker dette, men til en sjenanse for andre.

Av ekte mann den 09/07/2008 - 15:07
12

Du som kalte jente for "hore" og tror at du kan stikke pikken i tryne på en jente selv om hun soler seg toppløs må jo være fullstendig ute å kjøre.
Det er slike som deg som ofte blir perverse svin som voldtar i bakgater fordi du har så perverst syn på seksualitet både din egen usikkerhet, og andres. Det lyser mellom linjene i innlegget ditt. Søk hjelp før du skader noen. Det er mitt råd.

Selv kan jeg se noen uskyldige pupper uten at jeg reagerer fordi det er noe 50 prosent av befolkningen er født med. Dessuten er jeg stoor fornøyd med å kun se på min kjæres bryster.

Av Anonym den 09/07/2008 - 15:11
9

ja, vær så snill: Kast toppene og trusene og alt! Så kommer vi tilbake til naturen, slik det en gang var. Det er jo det beste. Blottere også: Fritt frem! Det er jo bare naturlig. Til alle dere som vil vise dere frem: Gjør det. Jeg ber dere innstendig.

Av Mann med STOR M. den 09/07/2008 - 16:38
14

Om ikke folk tåler å se noen pupper får de heller holde seg hjemme.

Av Anonym den 09/07/2008 - 17:04
11

å skifte til tørr topp (og bunn) etter badet?

Av pus-a den 09/07/2008 - 17:07
15

Er man ikke komme lengre enn dette i norge tro ???
Folk solte seg toppløse allerede på 1970 tallet ????
Og nå i 2008 ?? Soler meg toppløs akkurat når det måtte passe meg jeg ;o))))

Av Anonym den 09/07/2008 - 17:44
6

Ja, det er jo ingen fare for at du skal bli voldtatt i alle fall...

Av 1963 modell den 09/07/2008 - 17:57
13

Jeg ler meg skvatt i hjel her. På 80-tallet så ble vi jo nesten sett rart på om vi brukte overdelen. Jeg var ikke akkurat innovativ i så måte, men når den første sjenansen var gått over så har man nesten ikke lyst til å ta den på igjen. Jeg soler meg ikke så mye toppløs nå lenger, datteren min setter ikke så stor pris på at mor ligger der med puppene bare. Da hun var yngre brøy hun seg ikke så mye om det.
Det er litt merkelig, å vise noen pupper på stranda synes en del ungjenter er fælt, men å brette seg ut på nettet i alle slags vinkler og varianter er helt ok.......

Av Anonym den 09/07/2008 - 19:25
10

du er sikkert ikke norsk!!! sikkert fra et muslimsk land! kaller alle som ikke dekker seg til for horer, og bruker det som unnskyldning for å VOLDTA! fy faen ...

Av R.B.O. den 09/07/2008 - 19:28
10

Du er vel ikke Norsk du kansje? Du som kaller jenter for horer fordi de er toppløse.
Du bør slå opp i ordbok, mulig det står noe om hva horer er for noe der.

Av Anonym den 09/07/2008 - 19:30
5

jeg som skrev innlegget over dette... jeg mente til den personen som skrev "hore"

Av Anonym den 09/07/2008 - 19:30
7

hmmm... her er det så mye usaklige innlegg at jeg vet ikke helt hva jeg skal svare... men til alle dere som henger dere opp i nakenhet, toppløssoling, osv, med derttil passende moralprekner... Hva er egentlig problemet?? jeg bare lurer... ser dere på samme måte på alt? F.eks fartsovertredelser, spritsmugling, skattefusk osv? for dere har vel like høy "moral" når det gjelder alt i livet??

Av Anonym den 09/07/2008 - 20:18
4

Ungene er vant med mødre og nakne pupper, og reagerer overhodet ikke over det.
Jeg har tre barn, og mora går ofte toppløs både hjemme på verandaen, badet og på stranda.

Ingen av ungene kommenterer dette.

I såfall unger reagerer er det de voksne som har sagt noe og laget noe negativt ut av det som ikke er normalt.

Jeg har vært mye blant toppløse og nudister uten at jeg får noen seksuelle følelser.
Nakenhet er mye mer normalt enn de fleste tror, men noen få ødelegger for resten med sine innsnevrede trangsynte tanker.
Derfor er det få som innrømmer at de er endel nakne i det offentlige rom og hjemme.

Av menty den 09/07/2008 - 20:38
7

Ja hvite pupper bak sjøvåt topp er ikke bra, du må ta av buksa også. Hvite skinker i sjøvåt truse er ikke behagelig, det heller, og det ser ikke bra ut. Du kan bli syk også.

Jeg velger å beholde både topp og truse, men jeg skifter når jeg har badet, da er det ikke ubehagelig i det hele tatt og jeg unngår både lungebetennelse og blærekatarr.

Og jeg er norsk i flere generasjoner og ikke muslim.

Av Mannefolk den 09/07/2008 - 20:50
7

Jaja...
Jeg syntes dette er tull å diskutere!
Kan heller diskutere klima, eller noe slikt! Kanskje vi ikke har noen strand hvor Jenter kan kaste ALLE klærne om 30 år?
DET hadde vært trist!

Av Anonym den 09/07/2008 - 20:57
6

Jeg liker å se på pupper på stranda :) om dere tar de frem må dere tåle at jeg smugtitter og blir litt kåt:) om puppene er fine

Av ikke fullt en gærning den 09/07/2008 - 21:10
15

så klart har alle rettigheter i forhold til egen kropp, og igjen har andre rett til å bli spart for å se andres nakne kropper, der noen av damene i tillegg benytter sjansen til å tirre gutta som kikker - kult nok. Det som bekymrer meg er det signalet dere sender ut på vegne av deres medsøstre, for det finnes ingen tvil om at det finnes forskrudde menn der ute. Å hei, hvor underlig at de trekker til strendene for å kikke. Du som soler deg halvnaken med et fett selvtilfreds glis - i full oppososjon til alle som bare drømmer om å ytre seg. Du tar din del av ansvaret for din egen sikkerhet om du får "følge" en kveld. En mann som ikke er ved sine fulle fem kan ikke bære dette ansvaret alene. Vil du ta sjansen har ikke jeg noe imot å se din aller andre nakne kropper på stranda. Men det aner meg at du ikke vil ta noe ansvar om noen forgriper seg på deg. Men dette vet jo ikke jeg noe om, voldektsnotisene i avisa hopper jeg som regel over. Tenk at så mangekan ta så lett på andres ufattelige tragedie.

Av Frysen den 09/07/2008 - 21:18
8

Ja vel du fryser på puppene, og jeg fryser på ballene. Da er det vel greit at jeg varmer opp disse og da, eller sjenerer det deg?

Av Anonym den 09/07/2008 - 21:18
16

jenter som soler seg toppløse er billlige. Så enkelt er det.hilsen jente 24 år

Av Anonym den 09/07/2008 - 21:23
16

Hallo jenter????
Er det ikke enkelt da?
Gå på nudiststrand, eller behold klærne på!!
HERREGUD!
Spar meg for pupper oppi trynet ass....:)
DET velger jeg sjæl, ellers takk!!
Er tildels enig i at toppløse jenter virker billig....går dere til Vi Menn - BETALER de?!
får frysninger om en fremmed mann eller et kjærestepar/barnefamilie skulle glo på mine pupper...blir HELT unaturlig!

hilsen kvinne - tidligere modell for Cubus

Av Anonym den 09/07/2008 - 21:34
10

Synes ikke det er noe seksuelt over nakne pupper på stranda.
Ser bare utrolig teit ut.
Fatter ikke at noen vil det der, jeg..!!
Hvorfor legger de seg ikke på steder der de kan være alene??
Noen klasker seg ned midt mellom barn og eldre ektepar, helt helt utrolig rett og slett.
blir nesten komisk:-))

Av Mann28 den 09/07/2008 - 21:34
13

For 30 år siden hvorpå tyngdekraften har spilt en rolle på dine pupper. Nei behold nå gjerne toppen på, bevares! Og til dere andre, vik unna dette kvinnemennesket, hun er gjerrig på intimgrensene og setter de til ca 50m unna. Alle innenfor den radiusen bør beholde toppene på så denne damen ikke blir misunnelig da hun ikke er modell lenger;)

Så, bare sånn for å gjøre en sak klar; Jeg og flere av mine kvinnelige bekjente har tilgode å få noen pupper slengt i trynet på stranda. Du må være riktig så uheldig du?

Av Anonym den 09/07/2008 - 21:34
11

Muslimer spesielt, takler over hodet ikke toppløse damer på stranda, de hyler hore bare de ser en jente med miniskjørt og trang topp.. Har stått og sett og hørt dette mange ganger. Dette er plagsomt og et stort problem. Afrikanere, arabere, asiatere, østeuropeere, stort sett alle som kommer hit, har store problemer med å takle sånne ting, som er ganske normale ting for oss nordmenn.

Av menty den 09/07/2008 - 21:37
6

hahaha.... som jeg skulle sagt det selv, bortsett fra at jeg ikke har baller.....

Av menty den 09/07/2008 - 21:38
3

enig

Av menty den 09/07/2008 - 21:38
3

enig

Av Anonymdame den 09/07/2008 - 21:38
4

Jeg synes det ser teit ut å gå i burka og sari på stranda og til og med bade i det greiene der:) Hvorfor kan de ikke gjøre det hjemme i badekaret?

Av menty den 09/07/2008 - 21:42
6

Jeg synes det er utrolig teit å bade toppløs på offentlig strand. Hvorfor kan du ikke gjøre det hjemme i badekaret?

Av Stallone den 09/07/2008 - 21:45
10

Greit for meg at de damene som ønsker det går toppløse, men da vil jeg samtidig ikke ha noen sure blikk fordi jeg glor litt. Jeg er tross alt mann, og vi elsker lettkledde damer og pupper. Og en annen ting. Ikke bli sure fordi jeg får ereksjon, det er noe jeg ikke kan noe for. Naturens gang heter det.

Av gærningen den 09/07/2008 - 21:46
3

Jeg synes det ser teit ut å gå uten topp på stranda og til og med bade uten de greiene der:) Hvorfor kan de ikke gjøre det hjemme i badekaret?

Akkurat som en svenskevits, man bytter bare ut nasjonalitet eler tema - en riktig diskusjonsdreper.

Av Gærningen den 09/07/2008 - 21:48
7

registrerer at vi skrev den samme kommentaren omtrent samtidig. Takk for at jeg ikke var den eneste som tenkte i de baner!

Av menty den 09/07/2008 - 21:49
6

men jeg takler også veldig dårlig at mine medsøstre kler seg opp som horer og risikerer både det ene og det andre. Det handler om litt anstendighet, og en masse om selvrespekt. Jeg kunne aldri tenkt meg å sprade rundt som et ludder på gata, jeg ønsker at gutta vil seg på meg som det menneske jeg er, og ikke som et sex-leketøy. Den respekten får jeg når jeg kler meg normalt, og ikke som om jeg er på vei til jobb på strøket.

Av Anonym den 09/07/2008 - 21:51
6

Vi lever i et fritt land og jenter/damer må få velge selv om de vil sole seg toppløs eller ikke. Tror ikke noen er blitt skadet av å se en pupp på stranden.
Til de som mener noe annet, hold dere inne så slipper dere se alt som er galt...

Av menty den 09/07/2008 - 21:53
3

Du og jeg er nok ganske så på linje når det gjelder dette temaet, og det er jeg glad for. Takk til deg.

Av .. den 09/07/2008 - 21:54
4

dt er greit med likestilling, men det med å ikke ha topp på, det er å gå for langt !