Til dere med fotfetisj?! Hjelp :)

Vis som: | |
0

 Er en jente på 19 år som nettop har funnet ut av at typen hat fotfetisj.. Han inrømmet også at han syns lukten er kjempegod, og at han i hemmelighet har sniffet jentesko siden barneskolen.

Jeg selvføgelig vil jo være hans fot-drøm, og da lurer jeg på hva jeg skal gjøre når han vil bli en slave for meg og føttene mine, og han vil bli skikkelig dominert. Hva liker dere med fotfetisj?

På forhånd takk!! :)

Av CFE den 23/10/2011 - 10:36
1

Hvilken fantasktisk heldig situasjon du er i.
Du har total kontroll over typen din med det du "går og står på hele dagen".
Hadde jeg vært deg ville han nok fått ligge på gulvet og slikke føttene hele kvelden. For å ta det hele litt ekstra ut kunne du jo bundet ham fast (gjerne på senga eller salongbordet) og "torturert" ham med føttene dine i ansiktet hans, på brystvortene og evt mastubert ham. Hvis du kunne binde ham slik at han ikke får røre seg, men fortsatt se hva du gjør med ham, tror jeg du ville fått ham til å gå fullstendig amok.
Spørs om ikke lakkerte tånegler og generelt velpleide føtter ville bli en højdare for dere begge 
Lykke til begge to!

Av superb den 23/10/2011 - 16:07
1

 Takk for tips! Han blir helt gal om jeg lar han ta på føttene mine mens vi har sex, hvor jeg forteller hvor klamme de er. Han tenner også sykt på tanken å kunne slikke føttene mine rene etter jeg har vært svett hele dagen. 
Hehe, dette er bare så morro! Elsker å være hans gudinne :)

Han forteller også at han vil jeg skal droppe å dusje etter gymen en dag for å så la han lukte meg skikkelig. 

Noen tips for hva jeg kan gjøre? Han liker skikkelig kinky fot-sex..

Av Tommy lagabøter den 11/12/2011 - 02:39
0

"Han forteller også at han vil jeg skal droppe å dusje etter gymen en dag for å så la han lukte meg skikkelig"- Dette er rett og slett fantastisk, bare gjør det, la være og dusje la ham slikke føtter og kose seg så mye han orker. Han kommer til å elske deg for evig tid.
Og du trenger vel knapt røre dine egne føtter igjen; for han er sikkert villig til og gjør alt for deg fremover. Klippe tå-negler, file, ordne med fotbad, fotmassasje, ta av/på deg sokker og sko, knyte skolisser osv osv:-)
Jeg er henrykt over å lese innlegget ditt. Kan du klones? :-)