Thaidamer og norske menn - forelskelse eller menneskehandel?

Vis som: | |
77

Ifølge media reiser mange norske menn til Thailand for å finne seg en kone og gifte seg. Kvinnene blir ofte omtalt som "importbruder".

Mange menn (også her på sol.no) forsvarer dette og omtaler thaidamer konsekvent som mer "underdaninge, ikke opptatt av likestilling, mer lydige, mer sexy" en norske kvinner.

Men hvilke norske menn er dette?

-ensomme menn uten draget på norske damer

-sosiale tapere ofte med en psykriatrisk bakgrunn

-voldelige narkomane rusbelastede menn med en kriminelle bakgrunn

Denne trenden er ikke noe annet en moderne menneskehandel, og thaidamene ser på nordmennene som notoriske sexgriser og avikere, som attpåtil skitner den norske kulturarven til, og fremstiller alle andre normale norske menn som horekunder og menneskehandlere som kun er opptatt av sex, fyll og dop.

Tror noen norsk mann innerst inne at noen av disse thaidamene virkelig er forelsket i noe annet en mannens lommebok, levestandard og materiele goder? Hvor dum kan en norsk mann bli?

Er det normalt å forsørge en hel familie når en angivelig er forelsket i en kvinne? Er det normalt at en halvgammel gris på 60 år, har en kjæreste på knapt 20 år?

Normale personer blir kvalme av å se halvgamle griser dra rundt på 20 år gamle thaidamer, se flotte thaidamer kaste bort tiden på norske evige ungkarer som aldri en norsk dame har sett to ganger på.

Stopp menneskehandelen med asiatiske kvinner, omtal disse mannfolka som horekunder, rusmisbrukere og trygdesnyltere, og ikke noe annet.

Norske menn vs thailandske kvinner handler ikke om kjærlighet, men om penger, materiele goder, dop og kynisk utnyttelse av til dels fattige kvinner fra østen.

Av Anonym den 12/09/2010 - 15:40
27

nok av norske menn som har opplevd at thaidama, eller Filippinedama, ikke var så underdanig som de trodde. De er blitt forlatt etter et visst antall år som sikrer at hun får bli her selv om hun skilles,- fordi de ikke oppførte seg bra mot kona, og damene finner seg kjapt en ny mann.

Av Anonym den 12/09/2010 - 15:48
86

mange unge ensomme menn også som gifter seg med damer fra thailand. Disse vil jeg ikke si er sosiale tapere med psykriatisk bakgrunn. Spessielt ikke etter å ha sett en dokumentar om dette på nrk.

Tror neppe de fleste er voldige narkomane rusbelastede menn med kriminell bakgrunn.

Det sier derimot mye om deg som person når du klarer å lire av deg slike ting som det. Når du attpå til sier "om attpåtil skitner den norske kulturarven til" Så er vi inne på rasismen.

Det er klart at mange reiser til thailand for sex, og det går igjen utover dem som finner seg en for kjærligehtens skyld. Det er nemlig mange av dem. Man trenger ikke være psykopat, narkoman, taper osv. for å bli fascinert av asiatiske damer.

For min del bryr jeg meg ikke om hvor damene kommer fra og farge på huden om forelskelsen skulle treffe meg. Har aldri vært i Asia, men synes asiatiske kvinner er vakre og eksotiske.

Du mener selvsagt at jeg da er en taper, psykisk lidende og evt. narkoman, tenker jeg..

Av Anonym den 12/09/2010 - 16:12
18

Hvilken kvalm organisasjon bestående av skoletapere er det du hører til i?

Av Anonym den 12/09/2010 - 16:29
12

skoletaperne er venstrekstremistene og de voldelige søppelet de omgås med. Se på SS rasisme og de knehønene der. Skulle vært slått sønder og sammen.

Av Anonymere den 12/09/2010 - 16:30
12

6 mnd i året. Kan si meg enig i noe som ts påpeker. Men langt fra alt er slik det blir fremstilt.

Av Anonym den 13/09/2010 - 10:41
27

har vi ca 10 menn som har "kjøpt" seg dame i Thailand. Det er bare gutter/menn som ikke har draget på noen!!! Jentene er som regel her en stund før de selv reiser igjen, eller blir "kastet" ut. Flere av desse mennene har skiftet dame flere ganger og da snakker vi vel ikke forelskelse? når man gang på gang reiser ned og kommer hjem med noe nytt? og standaren på mange av desse damene er heller ikke særlig bra.

Av Anonym den 13/09/2010 - 10:42
42

Er virkelig enig med trådstarteren ja! Og jeg vet mye av sånn uten å utdype meg nærmere!
Men det er stort sett menn som ikke har draget på norske kvinnfolk. Har sett flere norske menn som ikke har utseende med seg eller feite menn med det magekula. Dermed kjøper de fattige kvinner fra Thailand og det landet og andre land er eneste som interessere dem er penger. Joda,jeg sier de kjøper thailanske jenter,ingenting er gratis og en av min tidligere i familien er gift med ei slik dame! Og han har kjøpt henne en lite formue til foreldrene hennes! Foreldrene "selger" gladelig datteren,men ikke uten avtale på forhånd mellom dem at hun skulle sende pengene til dem/familie så snart hun ble gift med en nordmann! Og alt hun hadde med seg da hun kom til Norge for første gang midt i vinteren,var kun tynn kjole og tannbørste for å møte kommende ektemann på norske jord.. Intet koffert.

Det er overholdet ikke snakk om kjærlighet i bildet slik som norske menn innbiller seg og tro, og hvem med vettet i behold liker slike tapere,stygt utseende og kropp osv osv? Men thailanske jenter er kun desperat for å komme ut av fattige landet deres og sender penger til familien sin til Thailand fra Norge! Som norske ektemenn gir til henne. Jeg vet også at noen thailanske kvinner forsørger seg har sin egen jobb når de er gift med norske menn,men det er KUN fordi de vil sende penger til sin familie i hjemlandet hennes!! Ikke for å dele med ektemannen sin!!
Jeg har ikke imot thailanske jenter,men kun gale holdningene og tankegangene deres når de har flyttet til Norge!

Ingen tvil at noen menn tenner på slike jenter heller,som ikke norske jenter har. Det kan jeg forstå på en viss grad,men dumme norske menn skjønner ikke at jentene bare utnytter dem. Det blir bare så patetisk og kvalm av! Og ikke minst hvor latterlig det er!

Mange menn vil skylde på norske kjerringer som mener at de er ikke noe å ha,men sannheten er vel at norske kvinner vil ikke ha "teite" og idiotiske menn!

Av Anonym den 13/09/2010 - 10:48
19

1. "Er det normalt å forsørge en hel familie når en angivelig er forelsket i en kvinne?"
NEI

2. "Er det normalt at en halvgammel gris på 60 år, har en kjæreste på knapt 20 år?"
NEI

3. "Tror noen norsk mann innerst inne at noen av disse thaidamene virkelig er forelsket i noe annet en mannens lommebok, levestandard og materiele goder?
JA

4. "Hvor dum kan en norsk mann bli? "
HELT UFATTELIG IDIOTISK DUM

Til Anonym den 12/09/2010 - 16:48
"Du mener selvsagt at jeg da er en taper, psykisk lidende og evt. narkoman, tenker jeg.."
Ikke nødvendigvis, men kanskje du er en sånn fyr som en norsk dame aldri ville sett på én eneste gang.

Av Anonym den 13/09/2010 - 10:59
54

En stygg feit alenemamma eller en slank sexy thai....jeg vet godt hva kuken min vil ha.

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:01
58

Skal dette kun være for næringslivstopper? ingen åpner kjeften når middelfart blir pult av menn som kunne vært faren hennes?

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:02
20

det sier seg vel selv, jeg er en norsk kvinne midt i 30 årene, kunne aldri tenkt med og drasse på en 60 år gammel mann. Og kalle han kjæresten eller ektemannen min.
De jentene der nede ser på det som en innvestering for familie og seg selv. Ingenting annet. Har noen unge pene thaijenter som er innom der jeg jobber innimellom. ( hudpleiesalong ) Dem sier det nesten rett ut at det er kun for og slippe ha seg med alle turistene som kommer for og kjøpe sex der nede, bedre og lide seg gjennom med en gammal .... dem åra dem må være gift her oppe før dem kan stikke.

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:16
46

ja her var det mye rart, er gift med en thaidame og det er det beste som har hent meg.
har vært gift før med en norsk i over 20 år, med alt formye krav og forventinger ,norske damer tenker alt for mye på seg selv.
damene fra thailand har en annen oppfatning om hvordan man tar vare på familien.
dama er ikke kjøpt og jeg før heller ikke hennes familie, det er bare tull.

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:37
26

Det er fritt frem for eldre kvinner å finne seg unge og spreke thaimenn til sengehyggen også.. hahaha ;-)

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:41
30

Jeg har vært syk i 9år snart gått igjennom strålebehandling cellegift og er 25år gammel har desverre ingen mulighet til og ha et forhold til en Norsk kvinne er jeg også en taper pga jeg var uheldig med livet og fikk kreft? Jeg vurdrerer også og dra til thailand for og møte en kvinne det virker som mange har hatt lykken der iogmed Norske damer er ganske kravstore og kalde følsesmessige håper jeg de har litt mere mellom skallen enn rosablogger og helgefylla.

Av En som nettopp kom hjem fra ... den 13/09/2010 - 11:42
7

Men hvilke norske menn er dette?

-ensomme menn uten draget på norske damer

-sosiale tapere ofte med en psykriatrisk bakgrunn

-voldelige narkomane rusbelastede menn med en kriminelle bakgrunn

Ha ha, nesten morsomt, det er ihvertfall for dumt til å være provoserende.
Det er nok mange forhold der ute som ikke er ekte kjærlighet, men det gjelder jaggu alle nasjonaliteter.

Men etter å ha vært i Thailand i en mnd må jeg nok si at jeg muligens har bidradd ti at dem ser på normann som, horekunder og menneskehandlere som kun er opptatt av sex, fyll og dop.

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:46
28

Vi snakker vel om en vinn-vinn situasjon i de fleste av disse tilfellene hvor en norsk mann finner seg en thai-dame. Han er ute etter kjærlighet, sex og en å dele livet med. Mens hun er ute etter å sikre tilværelsen sin og kunne leve under vestlige forhold. Dermed oppnår begge parter det de ønsker...

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:53
22

Han utnytter henne, hun utnytter han!!! Og alle parter er fornøyd!!!! :))))
For å si d på en annen måt... Hvor mange norske ektepar sover i samme seng hver natt basert på ekte kjærlighet??? Er nok forskjellig der også tenker jeg! :)))

Av Anonym den 13/09/2010 - 11:54
12

Her var det mange fordomsfulle innlegg.
Jeg synes i utgangspunktet at det ikke er helt greit at man har en kjæreste eller ektefelle som er 30-40 år yngre enn en selv , det være seg om brura er fra Bangkok eller Bergen.
Når det gjelder Thai-damer, så er nok ikke bildet så ensidig som det påstås i artikkelen ( heldigvis!). Det er også en del norske menn som finner seg koner omtrent på sin egen alder, eller 8-10 år yngre. Aldersforskjellen er heller ikke det aller viktigste, det er langt viktigere at det er et godt forhold. Noen menn forbruker Thai-kjærester som det skulle være sykler, og skifter de ut etter et par år. Andre driver mishandling, eller tvinger dama til et liv melom kjøkkenet og soverommet.
Noen ganger er det nok ekte kjærlighet i forholdet, mens andre ganger er det ikke det.
Det som man bør ha i bakhodet er at dette til tross alt et bytteforhold som er frivilig fra begge parters side. Thai-damer har stort behov for økonomisk trygghet, og ofrer gjerne veldig mye for å oppnå dette. Mange norske menn, enten de er 20 eller 60, har ikke særlig "drag" på damene enten pga utseendet, eller fordi de er sjenerte og utrygge. For mange av disse et sk. importbrud et veldig godt alternativ.
Men for all del - det er en stor andel drittsekker av noen menn der ute som misbruker disse jentene. Det fortjener de absolutt ikke!
PS Jeg er gift med en norsk kvinne.

Av Anonym den 13/09/2010 - 12:07
14

Enig m han over meg.. Jobber med en thai dame som er gift m en Norsk mann. De pengene hun tjener sender hun hjem til familien sin, så de kan overleve. Men hun og mannen er lykkelige, ifølge henne. Så mange skjebner og mange valg, kommer helt an på....

Av Anonym den 13/09/2010 - 12:07
8

Hmmmm ...
Tråd starter begynner innlegge med ett spørsmål, men det er klinkende klart at dette ikke er ment og være nyansert, og slik blir det jo debatt av ..
Ja forsørge for en hel famile, det gjør du jo strenkt tatt til samme busjett som en tur på mac donalds, så det er jo ikke så veldig stort påeng og lage, man kan jo heller se det som en form for uhjelp som virkelig kommer frem der det skal.
Det er vel og slik at disse jentene har en ganske så amoriøs holdning til ting og alt de ønsker seg i livet er noen babys, og noen og stelle for.
Ganske enkle og derfor har de ikke problemer med og vise iitt takknemelighet. en enkel og lett form for kjærlighet uten de store dillemar.

Det er jo litt annerledes en hva realiteten er i mange norske hjem.

Av Asiatisk dame den 13/09/2010 - 12:08
20

Har noen av dere noen gang tenkt på at det er behov fra både norske menn og thaidamer som trenger å bli dekket. En ensom nordmann som har lyst til å finne sin lykke, nærhet og kjærlighet med et annet menneske og en thaidame drømme om et bedre liv med materiale gode. Kjærligheten kan bygges opp etterhvert mellom de to.
Hjelp til selvhjelp. Det trenger ikke å svartmale alle....bare intoleranse idioter som tenker slikt!

Av Anonym den 13/09/2010 - 12:35
9

Klart det er som trådstarter sier, utenom det med narkovrak og kriminelle. De får velge fra øverste hylle blant norske damer. De elsker avvikere og idioter. Så kommer den andre kategorien, selvsagt er det tapere og idioter som drar til thailand, også. Men de har ikke de pengene og utdannelsen en psykopat trenger for å få draget på norske damer. Kjenner en Thaidame pr msn, har kjent henne i to år snart; kan ikke si at jeg drar noe gj.snitt, men hun virker meget oppegående, og har de materielle tingene hun trenger. Men det er MYE mere intressant å prate med henne enn der norske bunnfallet. At en gammel gubbe skaffer seg en ung jente er i og for seg ok, like ok som det omvendte. En gammel mann kan faktisk forplane seg, det kan ikke ei gammel røy.

Av Anonym den 13/09/2010 - 12:38
19

Hva er problemet her? at ts ikke klarer å se at en 60åring drasser på en 20åring..SE BORT..er det ikke det vi nordmenn er så flink til?????

Få deg ett liv, og la andre leve som dem vil!!!

Looser!!

Av Anonym den 13/09/2010 - 12:38
8

goldiggers!!

Av 1337 h4x0r den 13/09/2010 - 12:49
23

Jeg er 29 år gammel og har vært thai-gift siden jeg var 23. Feit har jeg nok aldri vært, ettersom min BMI ikke har vært over 25 (bortsett fra en periode da jeg drev med mye styrketrening, you do the math). Synes ikke jeg er spesielt gammel, men kanskje jeg burde gjøre det? Jeg er yngre enn henne jeg giftet meg med, i alle fall. Ingen psykiatrisk forhistorie formelt sett. Jeg anser meg ikke som noen sosial taper, men jeg har alltid vært svært selektiv med hva slags folk jeg omgås.

Dette motbeviser åpningsinnlegget og vi kan dermed sette strek for debatten.

Av Thaigift i ti år den 13/09/2010 - 12:52
11

Det er faktisk ikke vanlig med 30 - 40 års aldersforskjell - slike diskusjoner som dette er så unyanserte og tåpelige at det beste er i grunn bare å overse dem, så får all idiot-ekspertisen sitte og diskutere til ballene blir blå.

Slike tråder er interessante kun for 'tråd-ryttere', som vet at det alltid blir ballade når en setter i gang slike diskusjoner - og dermed et takknemmelig tema for alle tapere, som ikke har noe mer fornuftig å ta seg til.

Av alias23 den 13/09/2010 - 12:54
13

Latterlig innlegg.

"Men hvilke norske menn er dette?

-ensomme menn uten draget på norske damer

-sosiale tapere ofte med en psykriatrisk bakgrunn

-voldelige narkomane rusbelastede menn med en kriminelle bakgrunn"

Kan du henvise til en kilde, eller er dette bare vill synsing fra din side? Selv kjenner jeg menn som har vært lykkelig gift med ei norsk dame, skillt seg og deretter funnet seg ei thai-dame. Disse har godt drag på norske damer, hyggelige folk og på alle måter som folk flest. Jeg kan ikke vite hvordan det er i dette landet med alle som importerer thai-damer, men mitt inntrykk er at det er allslags menn som finner seg slike damer, akkurat som det er allslags menn som finner seg ei norsk dame.

Uansett bommer du totalt her. Du sier utnyttelse av thai-damer, men det er da vitterlig thai-damene som utnytter mennene for å sikre seg økonomisk, få oppholdstillatelse og kunne komme seg ut av fattigdommen.

Og videre er det forresten ikke uvanlig å se halvgamle griser på kvinnesiden som går rundt med tilsvarendes unge menn.
 

Av Thaigift i ti år den 13/09/2010 - 12:55
4

Men du ser vel ut som et takras da? :) :)

Noe galt må det vel være med deg. ;=)

Av Anonym den 13/09/2010 - 13:44
2

Ja jøss, de kommer helt sikkert innom deg for å bertro deg slikt. Sånn helt uten videre tenker jeg?

Av Klara Klok den 13/09/2010 - 13:46
14

verken i alder, utseende eller nasjonalitet. En burde heller ikke snakke stygt om menn, eller kvinner, selv om de er 60 år og har kulemage, eller er 25 år og fra Thailand - de kan ha mange fine og gode egenskaper utover dette som ikke er like godt synlig for utenforstående. Det er lett å dømme, når en ikke kan detaljene.

De som tror noe annet mangler vel litt relevant informasjon eller mangelfulle evner til å bruke informasjonen på en fornuftig måte. Nei, stå på - lenge leve kjærligheten.

Av derborte den 13/09/2010 - 14:04
14

1)      Hvis en mann reiste seg til fattige land for å plukke opp damene eller kjøpe de derfra. Da er det en handleavtale. Hvis et par har giftet seg sammen for dama si kunne få lov å bo har i landet og videre…Det kan man får risiko for Deres samliv.  Fordi et ekteskap har begynt utenom kjærlighet.
2)      Selv har vært et fast forhold med nordmann..som har begynt først og fremst med ”kjærlighet” Det gikk også over mellom oss til endte. Jeg har opplevd stadig om hva de norske folk har sine meninger om thaidamer. Det er altså negativt. Prostitusjonsproblem oppstod hele landet i verden..ikke bare Thailand! Når det gjelder om politikk, korrupsjon, økonomi ruin, fattigdom, kriminell. Det kunne ikke jeg gjøre noe for mitt land som har befolking over 64,8 million. Rett og slett! Vær oppmerksom på at respektabel mennesker som de er.
3)      Jeg bodde her i Norge i 5 år, trives godt og er glad i nordmenn, norskmat, kultur og naturen..osv. Har skaffet meg to utdannelser i Landet for å få bedre karrieren i fremtida. Jeg foretrekker å bruke evne, kunnskapene mine for å utvikle meg i norsksamfunnet. Det er også et simpelt eksempel om thaidame som bor i Deres land…!

Av Anonym den 13/09/2010 - 14:07
13

Slaver ville jeg kalle dem!
Om de gamle grisene vil tro at de jentene virkelig vil ha dem burde de våkne opp av ego rusen sin!!!
og de grisene er vel bare fornøyd over å få sin pule dokke! Jentene gjør dette kun for å komme seg vekk og pga penger!!!

Av Anonym den 13/09/2010 - 14:13
12

Jeg er norsk, og var gift med en nordmann noen år. Han var noen år eldre enn meg, og ikke veldig kjekk, men grei nok. Sær var han også. Vasket seg sjelden.
Da vi ble skilt, giftet han seg med en mer enn 30 år yngre filippinsk dame. Det tror jeg passer bedre for han faktisk, for der nede kan han være en liten småkonge med penger. Her hadde nok utvalget vært begrenset for han. :)

Av Anonym den 13/09/2010 - 14:15
8

Jeg ser mange påstander men lite/ingen kilder/fakta.

skjerp dere, ikke dra alle over en kam

Av Knut den 13/09/2010 - 14:47
5

penger og materiele goder teller mer for norske damer også.
Hvorfor skal ikke norske menn uten drag på norske damer, samt norske damer uten drag på norske gutter få lov og finne seg dame andre steder i verden?
Hvem er du til og bestemme dette?
Faktisk så er halvparten av alle ektespap i verden arrangerte. Her lærer kvinnen og mannen og elske hverandre etter bryllupet.
I thailansk kultur har de også andre krav til ektefellen enn i den norske modellen.

Av Anonym den 13/09/2010 - 14:49
3

Det man ser, er vel at de som søker den formen for lykke, søker til fora hvor man finner andre av samme kaliber.
På den måten blir det alle andre som er stupide, altså de som mener noe om dem.
At de tror at ei jente som er 20-30 år yngre enn han først og fremst er interessert i HAN og ikke økonomisk sikring er for meg en gåte. Men så lenge de holder sammen, gubbene som driver med dette, så forsterker de nok troen for hverandre.
Vi andre jatter med når de krever å bli trodd på at de er elsket dypt og inderlig.

Av Anonym den 13/09/2010 - 14:50
4

Er vel først og fremst aldersforskjellen som blir kritisert, Knut?

Av Vientiane den 13/09/2010 - 15:02
7

Det finnes da mange norske ungmøer som holder sammen med norske menn - rett nok som oftest velstående menn.
Ut fra din "argumentasjon" så er jo da forhold mellom norsk ungmø og norsk gamling av akkurat samme karakter.

Men skal man først blande inn etnisitet/kulturbakgrunn, så må man ha med seg at mange asiatiske damer faktisk ser det som positivt med aldersforskjell.
Bl.a. at for at de da er tryggere på at mannen har rast fra seg og er trofast. Og trist, men sant: Blek hud er et skjønnhetsideal i mange asiatiske land.

Av Anonym den 13/09/2010 - 15:04
13

Finn et forhold mellom norsk ungmø og norsk gamling der han ikke har mye penger. :)

Av Thaigift i ti år den 13/09/2010 - 15:11
8

Det er ikke aldersforskjellen som er hovedsaken her.
Trådstarter er åpenbart en renhåret rasist - med rasistisk syn på (mørkhudede) thaier.
Det er DET som er motivasjonen bak denne tråden.Det beste er ikke å gi denne fyren mer oppmerksomhet.

Følgende sitat fra trådstarters første innlegg viser det klart - se nedenfor.

Denne trenden er ikke noe annet en moderne menneskehandel, og thaidamene ser på nordmennene som notoriske sexgriser og avikere, som attpåtil skitner den norske kulturarven til, og fremstiller alle andre normale norske menn som horekunder og menneskehandlere som kun er opptatt av sex, fyll og dop.

Av Anonym den 13/09/2010 - 15:30
16

Trådstarter er en idiot evt en ottarlesbe, har vært gift med en halvt Thailandsk dame i 10 år nå, jeg er lykkelig gift, men ville ikke nølt med å gifte meg med en Thailandsk dame om jeg var ungkar, hvordan kan du kalle en hel nasjons kvinner for horer? du vet ikke en drit om Thailandske damer, du har antagelig aldri vært i Thailand en gang, det som er ironisk er att det oftest er sosialister som stempler blandingekteskap der mannen er Norsk som hore/horekunde samtidig som de sabler ned folk som stiller kritiske spørsmål om islam med rasistbeskyldninger. Det finnes kvinner i Thailand som bare er ute etter penger, men de finnes i Norge og resten av verden også,.

Av Anonym den 13/09/2010 - 15:59
26

Jobber selv i klesbutikk og ser mye rart.
Vet ikke hvor ofte det kommer menn i 60 årene drassende på bittesmå jenter i 20årene som ikke kan et ord norsk, kun ett par ord på engelsk..
Men det jeg ofte har erfart er at mange av disse jentene er EKSTREMT kravstore! Hadde ei jente som gikk rundt i butikken og plukket med seg alt hun kom over og forlangte at mannen skulle betale. Mannen turte rett og slett ikke si nei..
Også har man de mennene som kommer og skal handle sexy klær til de små pikene sine.. Jeg blir kvalm!!!!

Av Alexkl den 13/09/2010 - 16:12
8

Nå er det en ting dere ikke tenker på da. Her i Norge får vi pensjon når vi blir gamle, og selv om det ikke er all verden så er det nok til og overleve ganske bra. Den fattige delen av Thailand, dvs de som sender barna sine til turiststedene for og betjene "horekundene" er barna pensjonen, det er de som må sørge for foreldrene sine, og det er jentene som gjør det. De fleste guttene der nede, behandler jentene sine som dritt, og bidrar ikke for foreldrene sin alderdom. Så ikke klandre thaijentene for at de ønsker og sende det som er til overs til familien sin.

Thaijenter er like gode og elsklige som norske jenter de hvis man behandler dem som man ville gjort med en norsk en, seffølgelig skiller de seg etter 3 år i Norge hvis du ikke behandler dem med respekt, Det hadde dere gjort og det? Og ja jeg syns også det er grisete og se en 60 åring gå rundt og lanke på en 20 åring, men kulturen der nede er helt annerledes en her, og det må vi bare respektere. Alder er ikke viktig, trygghet er viktig for dem. Har de trygghet så er de glade og fornøyde. Så er den gamle "grisen" snill mot dem så er det faktisk ikke noe galt med at en 60 åring er sammen med en 20 år gammel Thai

Av tjommy den 13/09/2010 - 16:18
14

Blar du opp penger og har nok av de, så sprer norske jenter bena uansett. En norsk 20 åring har sex med en norsk 60 år feit gubbe bare penga er der, akkurat som thailand, bare billigere der. Så like horete damer her

Av Anonym den 13/09/2010 - 16:19
17

Jo mer jeg leser av innlegg om thaidamer jo mer gotter jeg meg.
Ser at mange norske damer begynner å legge merke til at det blir flere og flere av thai jenter i norge,kanskje norske damer snart burde begynne å se tegninga.....
Er også merkelig at de som kritiserer disse jentene er stort sett mennesker som aldri har satt sine bein i thailand,prøv en tur dit før dere klager.
Jeg er gift med ei fra Thailand,har aldri angret et sekund på det,ikke er jeg gammel og ikke er jeg feit heller.Tjener og rimlig godt over snittet for nordmenn,har heller aldri hatt problemer med å ha drag på norske damer.
Der jeg bor så er det stadig flere av min omgangskrets som velger å reise til Thailand for å stifte bekjentskap med dette fantastiske landet.Disse vennene mine er da også i aldergruppen jeg er i 25-38 års alderen,alle med igrunn veldig bra jobber og normale utseender.
Når det gjelder aldersforskjellen så har thai kultur en helt annen holdning enn den særnorske,men det ser jo ikke disse som kritiserer det,
Prøv heller å ta en tur til landet dere sitter å kritiserer å se hvordan ting fungerer utenfor steinrøysa her i Norge.
En ting er ivertfall sikkert,den dagen jeg blir pensjonist så emigrerer jeg dette landet og bosetter meg på bygda i Thailand.
Mennesker som smiler selv om de sliter i det daglige,er fornøyde bare de har mat på bordet der og da,har en helt annen holdning til eldre mennesker,skulle likt å sett den halvfeite norske kjærringa med burgerdressing på treningsbuksa sende halve lønna si til sine foreldre......
Nei,jeg tar av meg hatten for slik som disse flittige små skjønnhetene gjør for seg og sine...............................................................

Av Siljen den 13/09/2010 - 16:31
5

Syns det er mange fordomsfulle innlegg her. Jeg selv er en jente på 21 år, som har funnet den store kjærligheten på Bali. Jeg vil presisere at jeg ikke har noen kriminell bakgrunn, er ikke narkoman, jeg har hatt norske kjærester og er mentalt oppegående, studerer nå ved et av landets høgskoler og har mange venner. Jeg så at mange etterlyste kilder, her kan jeg hvertfall dele erfaringer

Min erfaring er at ingen er like, man skal ikke ta alle for en. Kjæresten min, som er like gammel som meg og ikke er ute etter penger. Det er noe han har presisert fra dag en. Jeg har tatt han til Norge en gang, men er nå igang med reise nr. 2. Dette fordi det er viktig for oss begge å se hva vi kommer fra. Jeg har også besøkt familien hans flere ganger. Jeg vet at dette er kjærlighet fra begge to. Men jeg ser på mange av dem andre jeg har truffet at det er "golddiggers", de lurer vestlige trill rundt og gjør alt for penger. Har gjerne 2-3 kjærester samtidig og får penger og gaver tilsendt fra dem alle. Og når kjærestene evt får mistanke om at det er noe gale, så ror vedkommende seg ut at det med go'ord og at "du er den eneste for meg bla bla" (ja, jeg snakker av erfaring via vennskap). Det at andre utnytter og bruker dem som er forelsket er kvalmende, og det er desverre mange av dem. De som utnytter ser ikke hvor mye dem ødelegger og sårer, og det er ikke noe vi kan gjøre noe med.

Det er viktig å skille mellom de som er ute etter penger, og der det faktisk er kjærlighet. Selv må jeg innrømme at jeg rynker litt på nesen når jeg ser en gammel gubbe med en spretten ung jente, men det gjelder uansett nasjonalitet. Men det er jo noe som ikke angår oss, så hvorfor bry seg? Vi nordmenn er genrelt flinke til å tenke på oss selv (selvfølgelig det finnes alltid unntak, misforstå meg rett), så hvorfor kan vi ikke bare tenke enda mer på oss selv når vi ser par med aldersforskjell.

Så syns jeg å snakke om "Thai-damer" er diskriminerende, for man finner dem over hel verden, Indoneisa, Brasil, Filippinene, Kenya, over alt!

Av Norsk kvinne den 13/09/2010 - 17:10
13

eller rett og slett at noen kun leser det de ønsker å lese.

Det er ingen kritikk i trådstarters innlegg om ALLE thaidamer.
Det er vel heller et søkelys på gamle norske menn med smådukkene fra Thailand.

Jeg har vært i Thailand mange ganger, thaidamer er like bra/like dårlige som i resten av verden.

Kritikken går på alderforskjellen.
Det er ulike grunner til at vestlige menn finner seg damer i Asia;

ensomme menn uten draget på vestlige damer!

sosiale tapere ofte med en psykriatrisk bakgrunn!

I tillegg finnes det de som er heldige og møter en thaidame av kjærlighet i nogenlunde samme alder.
All ære til dere :-) Det er ikke viktig hvor man kommer fra, sålenge man er oppriktig glade i hverandre.

Mange thaidamer (gjelder forresten de fleste kjøpekonene uansett fra hvor) kan minimalt med engelsk.
Hvordan kan man leve et samliv hvor den ene kan 4 ord engelsk?
Det er et større spørsmål synes jeg.

Av Thaielsker den 13/09/2010 - 17:11
8

Kjære deg, klart vi norske menn skjønner at det ikke er den store kjærligheten med thaidamene, men det må jeg bare si at det er det ikke alltid med norske damer heller. Jeg hadde ikke draget på norske damer før, overhodet ikke draget, men etter jeg gjorde suksess i min buisniss og blitt litt kjent har jeg plutselig blitt veldig populær blandt norske damer, selv unge vakre har plutselig fått opp øynene for meg, jeg er småfelt og heller ikke noe vakker, men jeg har dradd mye damer på etterpåfest når de ser huset og bilen/båten min..
Norske damer er ikke det spor bedre, har du penger og luksus kommer de, de driter i hvordan du set ut.. Det er vel en av samme sak?
Stå på gutter, reis til pattaya, der er det hærlig å leve og jentene er ikke kravstore. Etter jeg ble rik trenger jeg ikke å reise til thailand for å få meg sex, de norske er plutselig blitt villige, men det er jo bedre klima i Thailand

Av Anonym den 13/09/2010 - 17:12
9

Jeg gotter meg over at dere blir både kvalme og syke når dere ser på dem. Av en enkel grunn dere har ikke noe med det. La folk få være i fred.
Dette er sosialister på sitt beste som skal bestemme over andre.
jeg ser at trådsarter kunne tenkt seg et lov som bestemte at dette ikke skulle vært lov.... da er det ikke bare å presse sine egne meninger over på andre.. men mere maktmisbruk.

Stå på norske kvinnfolk.. for dess flere thaidamer og andre damer fra utlandet dess mindre mannfolk på dere. Kos dere når dere blir gammel.

Av Thailandelsker den 13/09/2010 - 17:14
10

Kjære deg, klart vi norske menn skjønner at det ikke er den store kjærligheten med thaidamene, men det må jeg bare si at det er det ikke alltid med norske damer heller. Jeg hadde ikke draget på norske damer før, overhodet ikke draget, men etter jeg gjorde suksess i min buisniss og blitt litt kjent har jeg plutselig blitt veldig populær blandt norske damer, selv unge vakre har plutselig fått opp øynene for meg, jeg er småfelt og heller ikke noe vakker, men jeg har dradd mye damer på etterpåfest når de ser huset og bilen/båten min..
Norske damer er ikke det spor bedre, har du penger og luksus kommer de, de driter i hvordan du set ut.. Det er vel en av samme sak?
Stå på gutter, reis til pattaya, der er det hærlig å leve og jentene er ikke kravstore. Etter jeg ble rik trenger jeg ikke å reise til thailand for å få meg sex, de norske er plutselig blitt villige, men det er jo bedre klima i Thailand