tegn på at en dame er utro...

Vis som: | |
24

Lurte på om noen vet om de typiske tegnene på at en dame er utro.. Takker for alle svar.

Av Connie den 29/12/2005 - 17:26
0

Tror de blir mer distre, åndsfaværende.....tilbaketrukket fysisk..Har hørt at som oftest når kvinner er utro , er det pga at de er forelsket i den man er utro med...Men det kan være mange årsaker til utroskap....feks at de har behov for oppmerksomhet, føler ikke nok oppmerksomhet av partneren sin osv..

Av jenta den 29/12/2005 - 17:52
2

..kan for eksempel jobbe mer,,hvis hun er utro med en på jobben.

En annet tegn kan være at hun plutselig er oftere opptatt på kveldstid.. "skal ut med venninnene" for eksempel..

Av anonym den 29/12/2005 - 19:44
2

Samme som hos gutten, jåler seg mere,bare vi skal ut av døra, begynner plutselig og ha kontakt med " gamle venninder" som vi drar og treffer,jobber ekstra, lange gode forklaringer på alt vi skal, dårlig samvittighet som gjør oss ekstra snill og ikke minst fjern og gjemt mobil...

Av anonym den 30/12/2005 - 00:38
0

drar mer på fest, vil ikke at du skal være med, går alltid med tlf på seg, og du kan bare glemme og se på den. men vær ikke for trygg på dama di, jeg trodde jeg var helt sikker på dama mi men, hun sa til meg det som hadde skjedd. det er jo den greieste måten det iallfall, men det er ikke moro når du finner ut hva som har skjedd eller driv og skjer. -lykke til

Av Anonym den 30/12/2005 - 04:27
0

Det rett etter hun kommer hjem begynner å gjøre noe(husarbeid) og plutselig plystrer mens hun driver å vanne blomster i stua eller mens hun rydder på kjøkkenet.

"Vanligvis plystrer hun aldri/ikke mens hun holder på med huslig sysler" :D

Av aaa den 30/12/2005 - 23:14
13

mobiltlf.. når hun alltid går med den på seg, har den ofte på lydløs, etc.. !!!

Av kirie den 31/12/2005 - 08:34
4

hei du ,,, når dama ikke vil ha sex mere med deg , når hun ikke orker å stå opp , får nervøst sammenbrudd , lite hjemme , reiser av gåre i helger , siter på nett hele kvelden , later som ingen ting , får utslett i huden, orker ikke å være med i famile / venne treff , går ut for å handle komme tilbake lenge etter stenge tid, finner på unnskyldninger , for å ikke være med på ferie , vill ikke planlegge , ber om sepperasjon, depresjoner ,går å legger seg etter deg , rett og slett ,sliten,
Så om du kjenner i gjen noen av disse tegne så ha du ett problem , sett deg ned å tenk på om det er noe vitsi å forsette.
Ha ett godt nytt år

Av mann den 04/01/2006 - 11:38
3

jeg fant nettopp ut at hun mukigens er utro, jeg fikk sjekket mobilen hennes og hun hadde skjult et nr til mann bak navnet til en veninne i kontakt boka og sjekket dette, hun har hatt masse kontakt med han på mobilen. Så der gikk over 20 års ekteskap rett i dass.. ..

Av boyboy den 13/01/2006 - 23:57
10

hun finner på masse kompliserte unnskyldninger for å ikke tlibringe tid med deg,når du spør om noe er galt sier ho at det ikke er noe med deg.pluteselig skal veninnene besøkes å ei tante ett plass,ho slutter å tar på deg,er fraværende under sex,legger seg vekk fra deg i senga.....

Av Per den 19/01/2006 - 18:10
3

- Hun tviholder på mobiltelefonen og blir sint om du vil se
- Er hun borte er mobiltelefonen avslått
- Sender SMS hele tiden
- Får nye vaner, interesser

Er du usikker: Installer en tastaturlogger på datamaskinen. Ta alle passord og brukerdata til e-post, nettsider og logg alt. Studer materialet og gi fellende dom med utskrift :-)

Det er ikke vits å være sammen med noen som er utro. Enkelte mennesker er sprø/syke i hodet og har gjerne to partnere på samme tid. Et hemmelig dekk-liv de lever selv. Ikke engang sikkert den andre partneren hennes vet om deg. Alle kan få/får sykdommer og det er ikke noe særlig.

Det er svik å logge brukerdata, men det er også svik å være utro. Så begge deler svarer til samme mynt.

Av Anonym1 den 04/12/2007 - 12:46
1

er du gal? drive å ta samtale logg av kjærringa di? vær litt snill da.. d er jo bare sykt å sjekke alt hun gjør, da fortjener du rett å slett ikke å ha henne.

Av En liten luring den 08/12/2007 - 12:53
4

hvordan kan jeg vite hva dama gjør når jeg er langt bort? hvem er det ho prater med på msn hele tia? er det en stor stygg gris som puler på dama mi?
hjel meg med noen innlegg her, hadde satt pris på det

Av pedersen den 13/12/2007 - 18:11
10

eg og er skeprisk på om dama er utro, ho v nesten aldri eller så og sei aldri ha sex me deg, eg må omtrent mase og mase på ho, men ho v aldri ha sex omtrent iallefall og ho ha plutseli begynt å sende veldi masse meldinger for tida, ho seie det er bestevennina, men ho sendte aldri så masse før, sjøl om det var bestevennina...

Av Hallå.. den 15/02/2008 - 20:11
7

Om du tror dama er utro, så lek at du er utro også. La henne lure på om
du har noen andre. Legg ut noen spor som ser litt suspekt ut, og som du vet hu oppdager. :o) Vær hemmlighetsfull, lyg og vær med på leken. Di liker å
leke vet du.... Det ødelegger hennes nye forhold uansett...

Av TinTin den 21/09/2008 - 06:18
0

Jeg føler for å ta hver dag som det sku' være den siste dagen sammen med min flotte kvinne. Hvis det er som med meg, så uansett hva er det jo meg hun velger å ha som samboer og være forlovet med. Så jeg prøver å få gjort det meste ut av hver dag, da helst med den skal bli gammel sammen med. Og det hender jo at det er dager hun ikke er i humør, sliten etc og en blir avvist eller annet som at du blir steng ute og jatter med deg i ett-ords-setninger. Men er jo bare, ok, da tilpasser vi etter de signalen en får, kan fortsatt bli en fin dag, og eller at kvelden blir den enda bedre enn den beste kvelden sammen med henne.

Men eh, når det etter en stund blir til avistning mange ganger per dag, fra en våkner og til det er natta igjen. Og en undres når egentlig sexlivet vårt døde.. Det går ca 1 uke til 2 mellom hver gang det blir en session med at hun gjør det beste hun kan for at akten skal være over fortest mulig over. Få meg i mål med misjonæren, med minimalt eller ikke noe forspill. Og ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta i ett minutt eller noe, inkludert kortere bryst-berørings tillatelse, Å få gleden av å gi henne nytelse frem til mål, før under eller etter ra-ta-osv er blitt helt off-limits for min del.

Savner før jeg når det nesten aldri var under 3 (2 en sjelden gang innimellom) med maks 9 men som oftest var det vel enn 5-6 ganger. Og de fleste menn tror jeg ville vært glatt fornøyd med de antall gangene i uka, Men det er antall ganger per dag jeg snakker om, tørr nesten ikke si det men det var nesten for mye av det gode. Blir rimelig sliten og tømt for energi mot kvelden, men det var greit. Eneste bakdelen egentlig var at det kunne gå utover avtaler eller andre ting som har med å være precis til et klokkeslett.

Trøtt ass - må kvelde nå her

Av Anonym den 05/07/2011 - 16:15
0

Vi va ilag i en måned. Jeg "bodde" hos henne fra fredager til mandager. Hele tiden satt hun med PC-en og chattet med folk via msn og facebook.
Det var sjelden vi lå i samme seng da hun klaget på snorkinga mi. De gangene vi delte seng hadde hun enten mensen eller så lå hun med ryggen mot meg.
Jeg tenkte at hun var utro og slo opp med ho for halvannen uke siden. Hun var nå i helgen ute på byen som er et stykke unne med en jeg kjenner. JEg vet hvem det er da jeg har fått vite av vitner hvordan bilen ser ut. Hun sier nå at hun har lovet å kutte ned på enkelte ting for hva gjør man ikke for kjærligheten.

Jeg kan trygt si at hun har vært utro mot meg hele tiden. En helg hadde vi planer om å reise bort bort men i siste liten så avlyste hun.
Så hadde hun lyst å overnatte hos meg men hun ombestemte seg dagen før.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre siden jeg jobber ilag både med henne og han hun er ilag med.

HJELP!!!

Av Fido den 09/08/2011 - 13:58
3

Hvis hun har et rødt øye er det nok fordi hun har fått en sprut der..