Supertips for å unngå nupper og sårhet ved barbering

Vis som: | |
2

Jeg ser at barbering er et emne som opptar mange. Jeg har selv gjort det i mange år. Jeg ville bare komme med tips om hvordan man kan gjøre dette uten at man blir rød, nuppete og sår..mitt tips er.. gjør det i dusjen.. Bruk "damebarberskum" og en skikkelig engangshøvel.. Jeg gjør det nesten hver dag, hvertfall drar jeg høvelen over leppene.. Så tar jeg heller mer nøye et par ganger i uka.. Så nå kommer mitt beste tips som gjør at du blir deilig myk og glatt.. Jeg bruker noe som heter saltkrem.. det er egentlig en skrubbekrem for kroppen.Den består bl.a av grovt salt og deilig duftende og mykgjørende oljer.. Etter at jeg begynte å bruke den nedentil , ja enten før eller etter barbering har jeg aldri vært plaget med nupper eller sårhet. Jeg er glatt og myk og typen min sier det er stor forskjell.. Det finnes også en type skrubbekrem som er laget av sukker og olje, den svir ikke så mye hvis du bruker den etter barbering.. Og for de som er litt økonomiske....det er lett og lage den selv...

Av meg den 29/03/2006 - 22:58
3

denne kremen du snakker om, består den bare av salt/sukker og olje? hvor får man kjøpt denne, og hva koster noe sånt? viss man evt. skal lage den selv, hvilken olje er best og bruke :-)

jeg har problemer med nupper og røde prikker og prøver gladelig ut dette viss det virkelig virker! jeg får ikke nupper på selve leppene, men på området "over" (der hårveksten er tettest) pleier ikke å ta bort alt der da, men prøver og frisere litt så det ikke ser ut som en gedigen urskog.. ;-)

Av martine38 den 30/03/2006 - 00:38
2

hei.. vel.. denne spesielle kremen består av salt eller sukker og spesielle oljer.. Jeg kjøper den i Arendal..på Ellri's sin butikk.. Har den på Arena Amfi heter det vel nå..Eller ring til Maxis Senter i Arendal og Ellri's sin butikk jeg vet at de sender over hele landet også..Koster ca. 200,- Er deilig over hele kroppen.. Er du litt sår øverst vil jeg anbefale å smøre ett tynt lag med Zink salve over natten..
hvis du vil lage selv,, tenker jeg det er bra med olivenolje og salt.. eller sukker..
lykke til..

Av Linn den 01/04/2006 - 14:25
1

hei! jg lurer på om man får tak i denne saltkremen på apoteket og hvor mye den koster sånn ca=)??

Av martine38 den 01/04/2006 - 18:27
4

hei.. nei denne får du ikke på apotek.. Det er en som lager dem i Aredal..ho selger dem på sin egen butikk..koster ca. 200,- se svar over..det er synes jeg en veldig god saltkrem..for hele kroppen...jeg er blitt helt "avhengig" av den..Jeg vet at ho sender til butikker rundt omkring i landet..du får ta en telefon til ho.. Maxis Senter i Arendal..Ellri's...og det var reklamen...

Av Nina. den 02/04/2006 - 18:02
1

Hvor ligger Ellri's i Arendal? Takk på forhånd for svar:-)

Av Martine38 den 02/04/2006 - 22:14
1

Hei.. Jeg mener ho har to butikker i Arendal.Den ene er et par km. vest for Arendal..på Maxis Senter..og så har ho visst åpnet en ny butikk midt i byen.. Det er på et Senter som ligger ved siden av kulturhuset.. Det heter Arena Amfi tror jeg.. ellers så vet jeg at ho kan sende det også.. Jeg fikk en lokal butikk her jeg bor til å begynne å selge dem..de er veldig populære..Se om du kan finne et parfymeri eller noe der du bor til å selge de...

Av Mann som bestiller til dama den 22/04/2006 - 14:32
7

Takk for tipsene,

Jeg har fått vite at den finnes i flere varianter som eple, sitron, osv. Hvilken variant er det du har brukt ?.

Jeg valgte Sitron, jeg fikk bestilt direkte de som lager den og den blir sendt i posten.

Av rogaland den 22/04/2006 - 15:49
2

Mann som bestiller til dama, hvor bestilte du den? på nettet? i såfall hvilken side? =)

Av Mann som bestiller til dama den 22/04/2006 - 19:27
3

Det er desverre ingen internett siden, men jeg søkte på gule sider etter "Ellri arendal"
og fikk dette treffet:

http://www.gulesider.no/gsi/companyDetails.do?bkode=0&fkode=Z001IHJ3&firma=Ellri%20arendal

Katalog Katalogoppføring:

Ellri's parfymeri og helsekost
Vesterv. 44 4839 Arendal................. 37 00 10 22
- Telefaks................................. 37 00 10 21

Så ringte jeg til butikken og ble henvist til søsteren til hun som driver butikken og bestilte saltkremen direkte fra henne. Dette var nytt for hun som lager produktene, men hun var hyggelig å skulle sende meg saltkremen.

Hun ble litt overrasket over at noen hadde snakket om dette på internett, men bekreftet av kremen hadde bra effekt på åpne porer og jeg fortalte at det skulle brukes etter intim barbering. Hun snakket også om at hun laget noe som het krystalkrem, da saltkrem kunne svi litt, men etter det som ble nevnt så svir det ikke så mye etter en barbering, så jeg ville prøve saltkremen som er anbefalt.

Jeg har ikke lyst til å oppgi nummeret direkte på internett, men ring butikken så blir du sikkert henvist eller så sender henne varen. Følg linken over så går det sikkert bra.

Hvis det flere som har erfaring så er det interssant å vite hvilken type lukt/parfyme som er best.

Av Dame 42 den 23/04/2006 - 20:01
1

Har også brukt denne saltkremen og en krystallkrem som gjør at huden blir silkemyk og glatt etter skrubbing. Trenger ikke smøre meg med bodylotion, og huden holder seg myk lenge. Kan virkelig anbefales. Jeg kjøpte den også på Ellris på Maxis i Arendal.

Av Martine38 den 03/05/2006 - 19:51
2

Jeg ser at debatten ikke er helt "død" enda. Men jeg ville og bare si at den beste jeg vet nå er bringebær. Ellers er eple en favoritt.

Av Dame 42 den 16/06/2006 - 20:00
1

Var innom Maxis for å kjøpe saltkrem, men butikken var ikke der lenger.
Men så leste jeg i avisen her om dagen at den nå har flyttet ned til sentrum i Arendal, rett ved torget. Nå tror jeg den het Såpehuset, hvis jeg husker riktig.