Stor pikk

Vis som: | |
13

Hvorfor er det slik her inne at med en gang en person (enten det er gutt eller jente - det vet vi jo aldri) sier at det er deilig med stor pikk, så er hun enten slapp i fitta eller kravstor eller dum i hodet eller psykisk ustabil osv.... Dette provoserer meg faktisk fryktelig. Noe av årsaken kan selvsagt være at gjennomsnittsalderen er 13 år, men jeg tviler på at det er årsaken hele tiden. En annen ting også, hvorfor slettes ikke slike forbanna useriøse slengbemerkninger og useriøse svar av moderator??? Jeg er i begynnelsen av 40 årene og godt gift. Jeg er verken ustabil, laus i musa eller på annen måte utilregnelig, men jeg blir sprengkåt av å se en stor pikk. Det er ikke det at en mindre pikk ikke gir meg tilfredstillelse, men en skikkelig stor pikk tenner meg veldig. Det er jo mange ting som spiller inn; det psykologiske, det visuelle, nerver og følelse... Jeg har ikke all verdens erfaring (Ca. 15. sexpartnere), men jeg har såpass erfaring at jeg kan uttale meg om det. Når jeg ser en ekstra stor penis som er knallhard på en kjekk mann så blir jeg utrolig kåt. Når jeg blir utrolig kåt blir sexen også rimelig vill. Når sexen blir rimelig vill og hemninsløs blir den også jævlig god. Når han en stor pikk på 23 cm inn i meg gang på gang før han tømmer mengder av sæd over meg til slutt så kan jeg ikke drømme om en pikk på 14 cm engang....Beklager å si det, men det er utrolig opphissende og deilig.. Mannen min har ikke så veldig stor pikk ( kanskje 13,5 - 14 cm) og vi har mye deilig sex. Vi har allikevel ved noen anledninger truffet et par menn med store (over 22 cm) pikker. Det tenner oss begge at jeg "får så det virkelig holder". Vi blir begge kåte av det, og når mannen min knuller meg etterpå kjenner jeg knapt nok pikken hans. Dette er allikevel noe som tenner oss begge to. Det handler om samspill og lek. Utforskning og utfordring... Jeg legger ikke skjul på at en pikk på 23 cm er mye bedre enn mannen min sin, men som sagt vi har allikevel mye deilig sex sammen - og det er han jeg er glad i :-) Så til alle dere jenter som hevder størrelse ikke betyr noe; det er tull. Alle mine venninner som jeg snakker med slikt om er skjønt enige - stor pikk er deilig, både å se på, suge på og sette seg på. Det er allikevel ikke det vi ser etter når vi finner en mann, men det blir en helt annen ting. Og ja, store baller er også deilig. Stor pikk med store hengeballer som slår mot klitoris før den spruter (ikke renner) mengder er utrolig deilig... Og til dere nerder som sitter og jager 11 centemeteren deres nå, i skinnstolen foran pc`n - klare til å angripe meg med de enkleste gloser som finnes i norsk språk: spar dere, dere driter bare ut dere selv. Og så en annen ting. Myter om store hender og føtter er bare tull. Den største pikken jeg har fått satt på en skater/snowboardfyr med tippskjegg. Han var 173 høy og hadde 43 i sko. Pikken var 24 cm og tykk.... Så da vet dere det.. Kåt hilsen fra Heidi A.

Av Janne den 30/08/2010 - 21:39
6

sier ikke mer, og mener det er dekkende. Jeg er ikke klar for 24 cm, i alle fall. Herregud, du MÅ jo være slapp i musa!!

Av Anonym den 30/08/2010 - 21:45
3

Nei det skal jeg ikke gjøre, og jeg skjønner godt hva du mener.
Minipikk er turnoff for de fleste, jeg selv har bare 18cm og synes det er lite, andre steder i europa er det tydeligvis veldig stort...

Av Anonym den 30/08/2010 - 21:47
1

Når en mann klarer og presse en 20-30 cm kuk opp i ræva, så skal ingen komme og fortelle meg det at fitta ikke skal klare den størrelsen.
Stor kuk river godt når orgasmen presser på. Samme om du er homo eller kvinne

Av Oscarsen den 30/08/2010 - 22:34
6

Ingenting feil med norske damers vagina, de er bare litt vide, spesiellt etter at se har runda 40. De er jo så late at de ikke gidder å ta knipeøvelser engang, ligget bare der å slapper av og venter på at en kjempepikk skal fylle det slappe avløpet deres. Forstår godt nordmenn som drømmer om feminine sydlandske damer som vet å ta vare på kroppen sin, de kan antakelig klemme flat en pingpongball med musa si. Tipper mannen til trådstarter savner sex med en dame som kan gi litt friksjon til den lille penisen hans. Se ikke bort fra han reiser til Thailand med det første.. Lykke til

Av heiabra@yahoo.no den 30/08/2010 - 23:21
2

Det var jo det jeg sa. Det er slike som deg Oscarsen, som ødelegger dette forumet. Så lenge du skriver så kan du jo tydeligvis å lese. Kanskje du ikke forstår? Hvis du leser så ser du at jeg og mannen min har mye deilig sex. Det handler om så mye mer skjønner du. Selv om det er upraktisk med cabriolet om vinteren i Norge, så kan det være jævlig moro noen fine sommerdager..........

Av Anonym den 01/09/2010 - 20:09
14

Tenker du ikke på mannen din som må slafse rundt med gjennomsnittspikken sin i det utborra hølet ditt da?
Hvis du elsker han må du vel sørge for å holde fitta god og trang for han istedenfor å vie og tøye den ut på monsterkuker!!

Hvis han kommer til deg og sier at " jeg nøyer meg ikke lengre med de slappe mammapuppene dine, nå vil jeg ha god trang mus og deilige jentepupper og lår uten cellullitter, jeg må ha en elskerinne" er det greit for deg?

Du er ei jævla røy, sorry at jeg sier det men jeg håper karma finnes for da får du sikkert kreft

Av Arne den 02/09/2010 - 01:42
4

Klarer liksom ikke helt å fri meg fra tanken på at du gjerne vil provosere frem nettopp slike bemerkninger og svar du klager over i innlegget ditt.
Det er liksom noe med ordlyden og innholdet som lokker en i den retningen. ;o)

Selv hadde jeg helst sett at alle damer anså alt under 19cm som helt uaktuellt, da hadde jo tross alt de ca 3% av den mannlige befolkningen som matcher eller overgått dette endt opp med 100% av damene og tom jeg hadde hatt endel og velge i. (de hersens kvinnfolka kaster jo bort tiden på smågutta slik det er i dag)

Av Anonym den 02/09/2010 - 09:29
4

Jeg er en mann med en kuk på 22 cm. Anser du 22 cm som et absolutt minimun for å kalle det stor kuk?

Hans :-)

Av superhero63 den 10/11/2010 - 23:15
0

det finnes en del treningsprogram som visstnok skal øke penisstørrelsen. vet ikke om det fungerer, men fant en norsk side, og basert på kundetilbakemeldingene så kan det være verdt et forsøk.

www.storrepenis.no

Av Kurt Hovland den 01/06/2011 - 05:20
2

Jeg er en mann på 50 år som har en god del erfaring. Alle damer jeg har hatt sex med har vært fasinert av at jeg har en stor penis og de likte det!. Min er ikke av de lengste men meget tykk. Den er 21cm lang omkrets 18cm. Jeg er 185cm sko 46. Men at høyde og pikkstr. ikke har noe til felles er riktig, en venn av meg er 170cm høy sko 39! og har en på 23cm. vet dette da vi hadde sex med samme dame.

Av cathrine den 09/04/2012 - 18:03
1

hei. eg synes 22 er helt perfekt :D ikke for stort å absolutt ikke lite :D å om vi kvinner liker store kuker har det ingen ting med om fitta vår er slapp å gjøre, jeg elsker store kuker å når jeg koser alene får jeg ikke inn to fingre så fitta mi er ikke slapp. bare så det er sakt ;)