SOL Spør: - Naken og utstøtt

Vis som: | |
2

Cathrine Holtlien (19) ble i går (25. september) kastet ut av Frøken Norge-konkurransen etter å ha posert naken for Vi Menn, skriver VG Nett.
Hamnes skriver i en pressemelding at de ikke hadde noe valg, og at deltakerne i Frøken Norge skal fremstå som gode rollemodeller.
- Det gjør de ikke om de velger å posere naken, mener han.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=171390

Er det noen motsetning mellom å posere naken og det å være en god rollemodell? Er Frøken Norge-konkurransen egentlig noe "bedre" enn Vi Menn?

Av jeg og den 26/09/2007 - 13:02
0

Frøken norge er ikke bedre enn vi menn. Hvis jenter skal fremstå som gode rollemodeller, må de gjøre noe annet enn å møte opp i frøken norge eller posere lettkledd i et blad!! Ser ikke ut som det finnes ingen gode rollemodeller for barn mer, desverre.

Også bare 19 år? Verden er syk!

Av red. den 26/09/2007 - 13:23
0

det blir vel som at dere på SOL også har retningslinjer som skal følges ?
pass på så dere ikke møter dere selv i døra ! (humre)

red.

Av jamalova den 26/09/2007 - 16:42
0

Både Frøken Norge konkurransen i seg selv, og det å blotte seg i Vi Menn.
Det tyder bare på manglende hjerneceller uansett hvilke av disse medier de opptrer i.
Beklager glamourmodeller og Frøken Norge kandidater......dette er min mening om dere.
Men verden har jo gått av hengslene når det gjelder etikk og moral og syn på menneskekroppen forlengst......så kanskje dere er verdens reddende engler med deres påsydde pupper og innsprøyta feite lepper......

Av Jon den 27/09/2007 - 12:14
0

Jenter presses, lokkes og bestikkes til å kle av seg. De samme gubbene som sikler på dem i bladene, kaster dem ut av konkurranser som Frøken Norge for dårlig moral. Dette er ikke USA! Det er dårlig moral å stjele, lyve og lure folk. Det er ikke dårlig moral å ikke ha klær på.

Av Meg den 28/09/2007 - 13:43
0

Man blir ikke gode rollemodeller av å reklamere for et viss utseende jenter skal ha. Tynne jenter med timeglassform sier bare noe om hvordan du ser ut og overhodet ikke noe om hvilken god rollemodell eller forbilde du kan være. Martin Luther king jr som var pastor og kjempet mot rasmisme er en mye bedre definisjon på et forbilde. Eller hva med Nelson Mandela som kjempet mot apartheid?

Et forbilde eller en rollemodell trenger du ikke se på for å bedømme om han/hun har noe bra å komme med, og med all risiko for å høres ut som i en klisjefilm; Disse kvalitetene kommer fra insiden, og BARE fra innsiden!

Av myhre-dyret den 28/09/2007 - 15:56
0

Deltagere som konkurrerer i konkurranser hvor alt avhenger av utseendet, får aldri blitt et godt forbilde! Det sendes jo helt feil signaler til unge; signaler om at utseendet er det som er viktig. Det begynner vi også å se konsekvensene av - det har blitt vanlig at 12-13 årige jenter sminker seg og spiller på sex (utringa klær, måten de poserer på bilder, osv). Halvparten av norges befokning har nærmest flyttet inn i solariumene for å bli brune, og hva med å bleke tennene? Jo takk - for hele familien!

Frøken Norge er ikke et hakk bedre enn Vi Menn. Frøken Norge-deltagere stiller opp i bikini og undertøy foran hele Norge - helt gratis. Folk som er med på sånne ting må vel være helt sykt selvopptatte og/eller pr-kåte.

Hvorfor kan ikke folk som enda har noen verdier være litt mer "populære"? I stedet for at alle skal prøve å etterligne lene aleksandra, aylar, mira craig, og alle de andre vulgære kjendisene som Norge oversvømmes av.

Av aladdina den 28/09/2007 - 19:03
0

men er ikke bare her i landet vi oversvømmes av vulgære kjendiser da,er jo en lett måte å få mer oppmerksomhet enn talentet ellers skulle tilsi.
Det provoserende ved det er at det er så primitivt og uintelligent i seg selv: vis frem puppen, så blir du sett på.Det åpenlyse behovet for å bli sett på,som kunne vært lagt av som 4 åring, er det resultater av en oppvekst i omsorgssvikt? Må vel være det, men er vel ikke alle andre heller som fikk nok oppmerksomhet som barn, og det er da mulig å oppføre seg litt mere intelligent allikevel--?
Er vel penger å tjene da, men har nok lite respekt for seg selv.
Frøken Norge (frekk tittel,forresten,høres ut som hele landet står bak!) og vi menn = same shit.

Av myhre-dyret den 28/09/2007 - 20:24
0

Det er så utrolig lite som skal til, og media fokuserer mer og mer på sånne typer "kjendiser" også. Ikke bra. Jeg har også lurt på hva som får folk til å gjøre nesten hva som helst bare for å bli sett, men det har vel noen med hvordan samfunnet har utviklet seg. Før ble man f.eks. sett litt opp til hvis man var smart og hadde gode karakterer på skolen, osv - i dag er det nesten helt omvendt. Nå er det bare om å gjøre og være mest mulig deilig, og kun fremstå som et objekt. Noen folk har så utrolig rart (sett fra mitt ståsted) syn på hva som er viktig.

Hehe ja, det er faktisk en frekk tittel. Jeg føler at den konkurransen bare blir mer og mer horete for vært år som går, og jeg syns at "frøken norge" begynner å bli en litt vell uskyldig tittel.

Av jamalova den 28/09/2007 - 23:24
0

Se mitt innlegg for et par dager siden (klarte ikke å provosere noen den dagen...)

Av jamalova den 29/09/2007 - 12:59
0

dette forferdelig kjedelige tema..............ærlig talt
noe må vel være mer interessant enn dette........

Av SOL redaksjonen den 01/10/2007 - 13:51
0

På bare seks dager har fire jenter blitt diskvalifisert fra Frøken Norge 2007 på grunn av nakenbilder. Sist ut er Natalie Sæther (23) fra Trondheim, som mister plassen sin i den populære missekonkurransen etter å ha stilt opp naken i Vi Menn to ganger i 2005.

http://www.seher.no/cm/SeHer/Kjendisnytt/Norske/1.663384

Av Fotograf Leon den 01/10/2007 - 15:50
0

Hvorfor skal man på død og liv rakke ned på jenter som tilfeldigvis er født med et flott utseende. Mange av disse jentene kan utmerket godt være et forbilde for mange andre jenter. Blandt modeller finner du et gjennomsnitt av den øvrige befolkning. Alt fra vanlig ungdom under utdannelse til kommende leger og jurister. Om noen tar seg bryet verdt så ser man også at det er sunne friske jenter det her er snakk om.
Jeg har selv vært med å utvikle en del modeller som har vært med i Frøken Norge. Beskrivelsen av disse jentene kjenner jeg ikke igjen. Vær stolt av disse jentene. Hva hadde reklame, markedsføring osv. vært uten dagens modeller? Man skal tenke seg litt om før man snakker om dårlige forbilder osv.
Stå på jenter, ikke la dere påvirke av folk som på liv og død må rakke ned på dere. De aller fleste av dere er flotte representanter og forbilder.

Av Meg den 01/10/2007 - 16:32
0

I norge har vi ingen ordentlige modeller, vi har vel en kjent modell eller noe, nemlig iselin steiro. I frøken norge er det ikke så mange som egner seg som modeller heller, de er for lave og fete. De fleste som er med der er ikke noe spesielt pene heller, de er ganske gjennomsnittlige. En modell som har som jobb å gå opp og ned på en catwalk, og som får betalt for ikke å spise, er ikke noe sunt forbilde. Dette handler ikke om å rakke ned på andre. Folk må få mene at modeller ikke er gode forbilder.

Av "H" den 01/10/2007 - 20:11
0

Hva er vitsen med frøken norge egentlig? Har aldri skjønt det egentlig. Jeg skjønner det fordi det er en kjangse for en alminnelig jente og komme inn i modellbransjen, men det må da være lettere måter og gjøre det på?
Og det med at dem skal redde jorda og alt det der, det trenger dem vel ikke være med i frk norge for og gjøre?

Av Carolineline den 01/10/2007 - 21:35
0

hvorfor stiller man da opp i en "jeg en penere enn deg-konkurranse"??? IDIOTI!

Av det er meg den 01/10/2007 - 23:27
0

det er jo viktig å lære de små at de vakre kan oppnå mer enn de som ikke er så vakre.. den vakreste kan faktisk forandre værden... og at vakre mennesker er tynne, har fin kjole og kan smile pent. :p

Av Geir den 02/10/2007 - 07:01
0

for slags journalistikk ? SOL bruker overskrifter som "nakensjokk" når ei dame viser frem puppen i Vi Menn. Det er vel for f... ikke noe sjokk.
Hadde dermot en stortingspolitiker stillt opp toppløs på Tinget -da hadde det vært et sjokk!
Er SOLs overskrifter beregnet på gutter i puberteten ?

Av bradwolf den 02/10/2007 - 20:50
0

Det er ikke en inngangsport til modellbransjen engang - jentene som er med i frk. Norge blir ikke modeller. Så hva som er vitsen er et godt spørsmål. PR-kåthet?

Av Per den 03/10/2007 - 13:49
0

HELT ENIG. AKKURAT SOM OM DETTE VAR NAKENSJOKK!! LES ARTIKKELEN!! //s1.gladiatus.no/game/c.php?uid=35422