Slikke og kose med ei jentes føtter

Vis som: | |
36

Fantaserer om at jeg kommer i kontakt med ei på nettet som jeg snakker mye med... men ikke vet noe om. En dag blir vi enige om at vi skal møtes.. og hun skal komme til meg. Så ringer hun på og jeg åpner for henne.. da blir jeg dyttet bak og spurt hvorfor jeg står? Jeg får ikke lov å stå uten at hun har gitt tillatelse. Så jeg får pent gå ned på kne. Så går hun inn og setter seg i sofaen min, og ber meg om å legge meg på gulvet forran henne. Jeg ligger/sitter der og ser opp på henne. Hun bare kikker på meg.. og plutselig ber hun meg om å ta av henne skoene, og sokkene.. og slikke på tærne hennes. Jeg forsøker å si litt forsiktig "neei", og da får jeg pent beskjed om at jeg kan vente meg verre ting om jeg ikke gjør som hun sier. Jeg tar av skoene, sokkene og begynner forsiktig å slikke.. over alt på føttene.. massere, slikke.. suge. Så etter en stund forsøker jeg å stoppe.. men NEI, igjen får jeg beskjed om å fortsette så jeg slipper å bli utsatt for verre ting. Jeg fortsetter selvfølgelig for jeg antar at "verre ting" ikke er helt bra. Så, når hun er fornøyd så bare reiser hun seg opp.. tar på sokker og sko og går mot gangen. På vei ut mot gangen river hun med seg ekstrasettet med husnøkler som ligger på bordet og sier "sånn, du kan forvente deg at jeg kommer når som helst, når det passer meg.. og neste gang er det ikke sikkert du slipper unna så lett som du gjorde i dag".. Hadet!
Jeg står undrende igjen, og vet ikke hvem jenta egentlig er, hva hun heter eller noe.. men hun har full tilgang til mitt liv..

Finnes det noen jenter der ute som hadde turt å gjøre dette, og likt det?

Av Anonym den 17/05/2008 - 15:09
28

så herlig :O

Av Anonym den 17/10/2008 - 16:42
1

Hei...

Jeg er en 18 år gammel gutt fra Oslo fantaserer nesten det samme som trådstarteren. Er noen interesserte kan dere bare ta kontakt på:

ride100@hotmail.com