skulking på ungdomsskolen. - hjelp?

Vis som: | |
2

Hei. Jeg er ei jente som går på ungdomsskolen, jeg har skulket endel.. Faktisk i noen år.
Jeg har hatt angst for veldig mye siden fjerdeklasse og er redd for nesten alt som skjer på skolen.
Dette har ordnet problemer for meg med og gå på skolen..
Hvis man har mye fravær.. Kan barneværnet komme da? Kan jeg komme i fosterhjem?
Er bekymret og tenker på det heletiden. Har gått gjennom mye og har ofte depresjoner.
Sliter med mye og er bare trist og lei, noen ganger tenker jeg på døden.

Av Anonym den 02/01/2009 - 00:09
1

Du havner på instutisjon, blir tvangsmedisinert og truet med fengsel om du ikke gjør som de sier.
Jada jada, stakkars deg..
Gå å grin!

Av big girl;) den 02/01/2009 - 00:35
3

Si ifra til noen om det du er bekymret for.... siden du sier du har gått gjennom mye så har du kanskje en psykolog du kan si ifra til? eller rådgiver på skolen din?

Av Jeg 1985 den 02/01/2009 - 01:06
4

Gå til læreren din klasse forstanderen og fortell stå. Ingen putter deg på noe barne hjem eller i foster hjem for litt skulking. Så bare ro deg ned du og snakk med læreren din eller foreldra dine. Det går nok bra skal du se.

Og til Anonym Hva i h får deg til å skrive her det ser ut som du er 2 år i hue gå å legg deg lille gutt.

Av Anonym den 02/01/2009 - 04:26
2

ikke i fosterhjem eller på institusjon, så slapp av.
Det som kan skje, er følgende: Skolen kan sende bekymringsmelding til barnevernet pga fraværet ditt, slik at barnevernet følger deg opp og prøver hjelpe deg, gjerne med psykolog om så skal være, så du skal ikke bekymre deg,-. det er tvert om nettopp hva du ser ut til å ha behov for; terapi. Du er for gammel til at barnevernet lager trøbbel eller vil finne fosterhjem,- du har en del rettigheter, og barnevernet må faktisk lytte til hva du sier og vil, de..

Det andre som kan skje, er at du får beskjed fra skolen om at du må gå skoleåret om igjen pga alt fraværet,- de gir ikke avgangspapirer for grunnskolen før du gjennomfører hva de krever. Dersom karakterene dine er gode til tross for fraværet, er de mer fleksible, men har du dårlige karakterer pluss stort fravær, er du i faresonen. Det er strengere på ungdomsskolen enn barneskolen..

Dersom du går slik og ikke får hjelp noen steder, synes jeg du skal ta deg en prat med skolens helsesøster ang depresjonene og fraværet, så hjelper hun deg videre til fagfolk. Du kan også snakke med legen din.

Av Anonym den 23/11/2009 - 13:16
3

det som kan skje hvis du har mye fravær. er att skolen kan sende deg på en spesialgruppe for at du skal gjennomgå alt det de andre i klassen din har gjennomgodt. det er ganske god hjelp og få der, jeg har selv gått på spesialskole/gruppe det er helt fantastisk. du får all den oppmerksomheten du trenger og det er kjempe enkelt. det er helt annerledes enn vanlig skole. og alt det kan vare i 10-12 uker. du kan få permanent plass hvis du har adhd eller bare ikke greier skole. min ambefaling er att du snakker med rektor på skolen din om og få plass i spesialgruppe, men hvis du er under 15 år, må du ha med dine foreldres sammstykke : )