Pulevenn vs prostitusjon

Vis som: | |
0

En brannfakkel kanskje?

Omgås med endel venner som synes at praksis med pulevenn er ok! Det dekker et behov for sex og litt nærhet uten å innvolvere seg følelsesmessig. Og det er da jeg lurer på hva som skiller det fra prostitusjon hvor man kun søker behovet for sex og litt nærhet. (selvfølgelig skiller jeg mellom prostituerte som ikke har valgt dette selv. Men det er faktisk endel som velger dette av fri vilje). Eneste forskjellen jeg kan se er at ei prostituert tilbyr dette for penger, i motsetning til pulevenner som da gjør en god gammeldags byttehandel av tjenester!
Personlig skjønner jeg ikke gleden av hverken prostituerte eller pulevenner!! "Måtte jeg velge" hadde jeg vel valgt prostituerte (med omhu) fordi man da garantert hadde unngått komplikasjoner mht følelser osv fra den andre part. Men jeg finner det jo litt komisk at man blir sett ned på om man benytter seg av prostituerte mens det er full aksept for pulevenner!!
Verden er gal, slipp meg av;-)

Av lille my den 24/11/2006 - 20:27
0

Forskjellen må jo sies å være at ikke hvem som kan benytte seg av disse såkalte pulevennene. De velger selv med omhu hvem de ønsker å ha en slik relasjon til, da det her ikke er snakk om et levebrød. Sannsynligvis er det fordi de også ønsker det selv, å nyte sex uten å forplikte seg. Dessuten er det ikke mot loven å ha sex med en venn. Sex og kjærlihet er to forskjellige ting, uavhengig om man snakker om mennesker i parforhold eller ikke. Sex er fysikk, kjærlighet kjemi. Sikkert mange der ute som kunne ønske seg en pulevenn, men selv ser jeg heller ikke jeg den store gleden i det. For min del er sex uten forpliktelse ikke verdt stort. For meg er det noe deilig to mennesker med sterke følelser for hverandre deler. Men jeg har absolutt respekt for at andre meninger i den sammenheng.

Oppsummert, forskjellen er: ikke noe press, og ikke ulovlig.

Dette er min mening.. spent på å høre andres...!!

Av Mann den 24/11/2006 - 20:51
0

Enig med deg!! Og sikkert vanskelig for oss å sette seg inn i!? Men prostitusjon er ikke ulovlig er det vel?? (Trodde det bare var hallikvirksomhet som var ulovlig) Klart det er lettere for jenter å finne en pulevenn enn en mannlig prostituert. Men for mannfolk er det vel enklere å finne prostituerte. Tror mange som har pulevenner ikke akkurat velger det med omhu, "det bare blir sånn"! Videre så ser jeg ikke det "kliniske" skillet mellom sex og kjærlighet som du skisserer!! For meg hører det sammen som hånd i hanske! Sex som et kjærlighetstegn!
Og hva press angår så må det jo være friere/ sikrere å velge prostituerte!!?? Da er man jo HELT sikker på at man ikke får noe press fra den andre part!! Tror faktisk det er endel som brenner seg i "pulevennforhold". Selv en pulevenn tviler jeg på liker å bli dumpet!! Det er i alle fall min erfaring når kjæresters "ex-pulevenner" fortsetter å ringe!!!

Av Carolineline den 24/11/2006 - 21:00
0

den eneste forskjellen er at en pulevenn gir deg det gratis, og gang på gang.. ville heller gått i kloster enn å få meg en pulevenn.. så nedverdigende da gitt!

Av lille my den 24/11/2006 - 21:12
0

Jo, det er nok problematisk for oss.. Er liksom ikke tema i min lille verden..!!!

Trodde det var ulovlig å selge sex jeg.. Eller var det å kjøpe det..? Skal ikke være voldsomt bombastisk der, men mente jeg hadde snappet opp at en av delene var ulovlig.. Men når det gjelder forskjellen sex/kjærlighet, mener jeg sterkt at det er et skille. Det er vel derfor folk kan fly rundt og ha tilfeldig sex? Følelser og sex er ikke det samme. Det er ikke bestandig jeg tenker at "nå vil jeg ha sex med kjæresten kun fordi jeg elsker han," det er også ofte kun for nytelsen, hvis du skjønner. Jeg elsker han, absolutt, men det er ikke den eneste grunnen til å ha sex med han. Det er et element av begjær der også! SEX I SEG SELV kan umulig være et tegn på kjærlighet? Da hadde vel ikke prostitusjons-virksomheten eksistert? Hvis du har sett "Pretty Woman" har horene der en regel om å ikke kysse på munnen, da det er mer personlig enn sex.. Skjønner?

Angående press, så velger man i så tilfelle dette selv, og må dermed ta ansvar for dette. Jeg tenkte i grunn mer på den andre parten (pulevennen).. ang press. Deter ikke noe sexpress, man MÅ jo ikke velge å bli noen sin pulevenn. Men for den andre siden,er det muligens tryggere å ha sex med en venn, fremfor å velge en prostituert.. Lett å få et uønsket stempel om feil folk fikk snusen i at man hadde kjøpt sex..

neimen ikke sikker jeg.. flere synspunkter?

Av Mann den 24/11/2006 - 21:27
0

Sverige innførte en lov som gjorde det straffbart å kjøpe sex. Men i Norge er det lov. Skjønner hva du mener med skillet der. Men det henger liksom veldig sammen for meg!! Kunne liksom ikke hatt sex for sex med en venn!!

For å være helt ærlig tror jeg folk med pulevenner er følelsesmessig avstumpet på et eller annet vis!! Er vel umulig å få en statistikk, men ville ikke blitt sjokkert om man finner en høyere frekvens av folk som synes pulevenner er ok blant folk som "uheldigvis" blir/er utro!? Tror det må være en moralsk ramme som "tillater" en å gjøre slike ting. Menneskesinnet er utrolig til selvrettferdigelse av egne gjerninger. Tror folk generelt er blitt mer egosentriske!!??

Av pikken den 24/11/2006 - 21:50
0

Det er vel bedre med pulevenner da, pulevenner er mye mer renslig også.Horer puler kanskje 10 ganger om dagen.Når skal man egentlig pule ei hore,kanskje på kvelden?Nei kanskje hun har pult hele dagen.Eller kanskje på morgenen?nei ikke da heller,kanskje hun har pult hele natta.skjønner?Mye bedre med pulevenner.

Av Mann den 24/11/2006 - 22:06
0

Nei, jeg tror faktisk ikke prostituerte kan generalliseres som urenslige!!! Tror de er mye mer påpasselig enn hva pulevenner!!! Tror det er mange i rene sexforhold som ikke bruker kondom!! Og jeg har ingen ilusjoner om at de lover hverandre troskap mht sex. Og selv om de bruker kondom beskytter de seg ikke mot smitte gjennom oralsex. Tenk bare hvor fort man smitter hverandre hvis hver har 2-3 "venner". Et pulevennpar kan da ha 4-6 som kan smitte dem. Disse igjen kan ha pulevenner!! Dvs ikke lengre enn 3 ledd så har du 18 mennesker som kan være smittekilde!!! Er vel en grunn til å undre seg over at clamydia blomstrer som aldri før!!!!!!!!
Ler! Er helt sikker på at prostitusjonen ikke kan få skylden;-)

Av Carolineline den 24/11/2006 - 22:10
0

tror du virkelig at prostituerte ikke bruekr kondom? neppe... så det blir nok mer søl mellom pulevenner... dessuetn synes jeg pulevenner like moralsk forkastelig som prostitsjon. forskjellen er at de prostituerte er smarte nok til å ta betaling...

Av pikken den 24/11/2006 - 22:25
0

Pulevenner har vanlige jobber som normale mennesker,og de puler ikke vær dag eller.Det kan gå flere dager ut pulig,og resultat av det blir ei mye renere og fast å fin fitte.Prostituerte puler natt å dag,de dusjer ikke altid etter sex.Ofte bruker de bare en våtserviet!Og der liker du å putte pikken ,jaja stå på.Prostituerte er får tapere som ikke klarer å sjekke opp normale vanlige jenter.

Av j22 den 24/11/2006 - 22:28
0

For selvom pulevenner sier at det ikke er følelser i bildet så er det alltid noe.. man er jo venner fra før av med pulevennen og det er noe helt annet enn å peise på med et slitent stykke fra skippergata, eller hvem som helst andre som tar betalt for det.
det er forskjell på å ha sex og ha sex med en prostitute. om du ikke klarer å se forskjellen så vet jeg nesten ikke hvordan jeg skal få forklart hvor stor forskjell det er.
er så åpentlyst at det ikke går an å forklare engang!

Av Carolineline den 24/11/2006 - 22:34
0

hva forskjellen mellom sex med en venn og sex med en prostituert er.. så du er nok pent nødt til å gi foraklringen din et forsøk...

Av pikken den 24/11/2006 - 22:37
0

Ikke vær dum igjen nå da,Prostituerte er urenslige og puler hele tiden.Nesten alle blir presset til det,og nesten alle prostituerte har et problem.Enten med sykdom,oppvekst eller narkotika.Bare tapere puler horer,mens pulevenner er for selvsikre mennesker som liker å kose seg og som har innsett at vi lever bare en gang.

Av Hallooo!! den 24/11/2006 - 22:42
0

Er enig med j22 om at forskjellen faktisk er ganske så åpenlys, men skal prøve å forklare. Sex med en venn er sex med en du er glad i, en du faktisk liker å tilbringe tid med, og til og med kanskje finne på andre ting med. Men det er allikevel ikke kjærlighet eller forelskelse. Ligger man og koser med en prostituert?? Kanskje, hva vet jeg. Tviler uansett på at det fins veldig mange prostituerte som virkelig nyter jobben sin. Jeg har personlig aldri hatt sansen for one-night stands, men jeg har mine behov så når jeg er singel syns jeg det er en helt utmerket løsning å ha en pulevenn. Og det er ikke akkurat som at jeg har veldig mange, en om gangen holder lenge. Så hvis det er like ekkelt å pule meg som en prostituert...så takk skal du ha!!!

Av Carolineline den 24/11/2006 - 22:51
0

men ejg ser fortsatt ikke forskjellen.. har inntrykk av at de som kalles pulvenner ofte ikke er en del av vennekretsen, men en utenfra. så utifra det innetrykket ejg har fått, såe r det sjelden man faktisk har andre følelser for personen enn fysisk tiltrekning. derfor tror jeg at sex med en pulevenne r like simpelt som med en prostituert. målet er det samme: seksuell tilfredsstillelse og nærhet. forskjellen er prisen.

om det er ekkelt å pule deg eller ikke bryr meg lite, og det vil jeg helt ikke vite heller. det jeg sa var jeg JEG MENER at pulevenner er like teit og forkastelig som prostitusjon. skjønner du forskjellen?

Av Mann den 24/11/2006 - 23:59
0

Tror ikke helt alle forstår hva vi mener!! (Det moralske aspektet) Har hatt gleden av å "krysse" dine spor i tidligere dialoger, tror nesten jeg må få meg en profil snart!!

Noe jeg ikke har fortalt før her, er at til tross for at jeg ikke har hatt meg med prostituerte så har jeg kommet ganske nært innpå mange!!! En del trist, men også glade historier. Men en ting er sikkert!!! Jeg har kjempe respekt for mange av dem, og jeg har møtt jenter med generell høyere moral en hos mange venninner!!!

Av Mann den 25/11/2006 - 00:05
0

dumt å svare innlegget ditt ettersom det fraviker utgangspunktet!! Du snakker om hygiene!! Og fast fitte!!?? Og hva jeg skal putte pikken min i!!!!! Jeg oppsummerer gjerne!!! Jeg synes det ikke er noen moralsk forskjell på å utveksle sex for penger en for bytte av sex!!! Personlig synes jeg det er ufattelig at noen kan gjøre noen av delene!!! Og ja!!! Tror faktisk det er tryggere å ha sex med seriøse prostituerte mht sykdommer, fremfor pulevenner. Man er naiv som stoler på pulevenner!!!

Av kaninen den 25/11/2006 - 00:07
0

Forskjellen er vel at med en pulevenn, er det to mennesker som er sexuelt tent på hverandre, altså et ballansert forhold, hvor begge har lyst på sex-

Av Mann den 25/11/2006 - 00:12
0

Jo, der har du nok et poeng!! Men jeg ser fortsatt ikke den moralske forskjellen!? Om ei velger å ta imot penger og utfører et skuespill.

Av kaninen den 25/11/2006 - 00:18
0

Nei moralen...
Er dette egentlig et moralsk spørsmål, så lenge begge vil, og ingen må, enten man vil fordi man er kåt eller er ute etter penger.
Moralsk feil blir det vel hvis mam skjønner at den ene parten egentlig ikke vil?

Av kaninen den 25/11/2006 - 00:21
0

Moralen kommer vel ikke inn i bilde før man skal finne ut om den andre parten virkelig vil være med på opplegget. Å generalisere blir vel for enkelt....

Av j22 den 25/11/2006 - 00:26
0

hvorfor er det forkastelig med en pulevenn?? whaaat, er du helt pave eller?
herregud, hva er galt med at to single venner har seg og koser seg med hverandremed jevne mellomrom a? jeeeez, forkastelig? det som er forkastelig er at det finnes middelaldermennesker som deg i 2006! DET er forkastelig det.
Hva er egentlig greit, carolineline? misjonærstillingen, mellom to godt gifte, og kun for å lage barn selvfølgelig?

når du ikke klarer å se forskjellen på en prostituert og venner som har sex så må det virkelig mangle noe mellom øra dine.

Av Mann den 25/11/2006 - 01:14
0

Her dreier det seg om at vi ikke ser noen forskjell på prostitusjon og det å ha en pulevenn!! Er det greit med 1 pulevenn? 2? 3? Hvorfor kan man ikke ha det fint med 30?
Hvor er den moralske grensen???
Man får enten betalt i sex, og betaler med sex, eller man betaler med penger og får sex! Ingen følelser inkludert!

Av jenta21 den 25/11/2006 - 02:30
0

Er kun hallikvirksomhet som er ulovlig i Norge. Men å selge seg selv er lovlig.

"Det å utveksle penger i bytte mot seksuelle tjenester er lovlig i de fleste land. Dette er imidlertid ulovlig i USA (med unntak av noen fylker i staten Nevada), India, samt noen muslimske og kommunistiske land. I de fleste land er det henimot umulig å delta lovlig i de fleste former for prostitusjon, fordi omgivende aktiviteter slik som markedsføring av prostitusjon, hallikvirksomhet samt å eie, drive eller jobbe i bordeller er ulovlig" (http://no.wikipedia.org/wiki/Prostitusjon).

Men det er egentlig litt rart synes jeg, for det er jo ikke lovlig å arbeide svart i Norge. Hvorfor skal prostituerte få lov til det da? :P

Av Carolineline den 25/11/2006 - 03:05
0

fornedrer deg selv ved å snakke sånn du gjør. det er enkelt: enkelte liker å pule på tilfeldige folk, andre ser på sex som noe som skjer mellom to personer som et dyåere følelsesforhold i melllom seg. er det så vanskelig å godta og forstå? er det vanskelig or deg å godta at ikke alle liker å dele ut fitta si til alle man ser? er det vanskelig for deg å godta at ikke ale ser på sex som er primærbehov som skal mettes til enhver pris?

mener absolutt ikke at sex bare skal skje i misjonærstillingen, mellom to godt gifte folk, men ejg ser helelr ikke poenget i å ha en pulevenn. for JEG synes det er latterlig, mens DU mener noe annet. jeg kritiserer ikke deg som person for det, men jeg er uenig i det du sier.

tror du skal tenke deg om to ganger før du uttaler deg, for du driter deg ut med de dårlige argumentene dine..

du snakker om middelaldermennsker, men ejg tror du skal være glad det fortsatt finnes mennsker med fornuft, moral, selvrespekt og evne til å tenke konsekvenser også i år 2006.. om du ikke har skjønt det enda, så komemr det nok senere.

og nei, du har enda ikke klart å vise meg en forskjell på sex med en prostituert vs sex med en pulevenn.. try harder!

Av pus-a den 25/11/2006 - 12:53
0

Tror folk blander "elsker" som pulevenn"er" jeg da.

Av pikken den 25/11/2006 - 14:56
0

sex med prostituerte er ikke bra,bare det å måtte betale for sex er et nedelag.Nedelag både for han som kjøper sex,og den prostituerte!Det er nå sån at de fleste horer ikke driver for seg selv,men har en halik eller horemamma som jager de ut på gata.Bare det å tenke på at disse kvinnene puler natt å dag er til å spy av.Pulevenner er noe helt annet,skjønner ikke åssen du kan sammenlingne dette.Renslighet er en viktig ting,og det sier jo seg selv at prostituerte er møkkete mennesker som skriker etter pikk hele tiden,og bare pågrunn av penger.pulevenner er venner og elskere som nyter ekte elskov,der begge parter går for det.Skjønner!

Av Mann den 25/11/2006 - 15:26
0

Men tror du tar feil når du stigmatiserer prostituerte slik du gjør. Du trekker også dette med antall frem!! Da kan vi jo snu på flisa!! Hvor mange pulevenner synes du det er greit å ha hatt??? La oss si at du blir sammen med ei jente som forteller deg at hun har hatt 30 pulevenner opp gjennom tidene, men aldri mer enn 2-3 i samme tidsrom! (og det er vel sjelden man bruker kondom med en venn??? Smitte kan forøvrig også skje ved oralsex) Det er altså greit mot feks prostituerte som har en liten men fast kundekrets???

Av pikken den 25/11/2006 - 15:50
0

aller fleste er sex nok med 3 ganger i uka,og det er vel normalt har jeg lest.Si jeg kunne tenkt meg 2 elskere,i tilfelle den ene ikke kunne og fordi variasjon er en god ting.Viktig å påpekke at venner kan man stole på,og når man kan det er det ikke fare med sykdom.Isåfall kan man bruke kondom.Det er ikke sån at vis man har klamydia så går man med det alltid,man søker en lege og blir kvitt det.Og det er nå også sån at har man,ja si 2 pulevenner så holder det for di fleste.Man gidder ikke å ha sex vær dag over tid.Forskjellen på prostituerte er det stikk motsatte,disse må pule mest mulig.Kanskje opp til 10-15 ganger i døgnet,Dette mener jeg er griseri.Det eneste disse kvinnene tenker på er penger ikke følelser og god sex.Det er bare å jokke på for å bli ferdig å ta pengene.Pulevenner kan man lage god mat med og kanskje se en film,og etter det!delig sex.

Av Mann den 25/11/2006 - 16:21
0

Her snakker du om pulevenner med følelser i bildet!!! (I mitt vokabular heter det kjæreste!!) Se film sammen med osv.. Jeg diskuterer det moralske i sex mot penger kontra gjenytelse!!! I begge tilfeller betaler mann, og i begge tilfeller får begge parter det de ønsker!!! Kriteriet i begge tilfeller er at det er følelsesløst!! Slik du argumenterer er det helt ok å bruke luksusprostituerte over en langhelg!! Se film sammen og lage litt mat sammen med den prostituerte så er det greit!!! Tiltross for at jeg aldri har prøvd hverken pulevenn eller prostituerte har jeg snakket med endel prostituerte i jobben jeg har!!! Og en ting har slått meg!!!! Svært mange har generell høyere moralske tanker om ting enn folk flest, nettopp av den grunn at de har tenkt igjennom ting og gjort konkrete valg!

Ble nå sammen med ei jente en gang jeg, og gjett hva jeg fikk av pulevennen hennes;-D!!! NEI, du kan ikke stole på venner!!! Og slik du argumenterer så er det greit med ørten pulevenner!! Hva som er normalt eller ikke er så sin sak!!!

Av pikken den 25/11/2006 - 16:56
0

Synd at det ikke var ei ekte venner med hu,jeg har hatt en riktig god venn i mange år.Selv om hun har hatt type opp til flere ganger,Så har hun hatt tid til meg iblant også.Det er ikke en risikabel lek dette,vis man har gode venner som man kan stole på.Må påpekke at dette forholdet er slutt nå ettersom hu har fått barn,og hensyn til sønnen hennes.Jeg synes å kjøpe seg fitte er nederlag,uansett om det er luksushore eller ikke.Jeg liker å ha sex uten å betale for det,og kunne gjøre andre ting en bare sex med henne.Horer nyter skjelden sexen,det er bare å gjøre seg fort ferdig,og spurte til neste kunde.Dette er griseri og skjønner ikke at kvinner og menn kan synke så dypt!En ting til luksushorer er sleipe kjæringer som later som de nyter sexen,dette er bare skuespill,for at hun kan robbe deg for mer penger enn annen gang.Pulevenner er vanlig venner som har lyst på god sex,med hodet hevet!

Av Mann den 25/11/2006 - 17:40
0

Så det koker ned til smak altså!! Prostituerte er da ikke sleipe, de gjør da akkurat det de blir betalt for, hverken mer eller mindre!!! Synes det måtte være nedverdigende å ha en pulevenn jeg da!!! Sitte på gjerdet når den andre er i et forhold, og komme som en logrende hund når det er slutt igjen. Kunne aldri ha latt meg synke så dypt!! Tror mennesker blir følelsesmessig avstumpet av både pulevenner og prostituerte. Nei, du bekrefter bare det jeg tror!!! Prostituerte er de eneste som kan gjøre dette med rak rygg og hodet hevet!!! Takk for dine innspill.

Av pikken den 25/11/2006 - 18:09
1

Det er jo akkurat det som er bedre med flere pulevenner,at man kan pule når den andre ikke kan heller ikke vil mer.Det er masse fisk i havet vet du!Det å bli såret eller blir skyvd bort som du skriver,er bare et resultat av svake mennesker som ikke har ryggrad.Vis man ikke legger mer følelser en bare sexen går dette helt fint.Prostituerte og disse kundene kan aldri gå med hevet hode,med det resultat at man har synket så dypt og betalt for sex.Jeg tror at horekunder er svake mennesker uten ryggrad til å sjekke opp vanlige damer.Horer er sånne slaskete damer som dritter i hvem hun puler.En ting til,pulevenner har man bedre sex med.Her kan man slikke fitte og få avsugning uten kondom å pule ortelig uten dette!Det går ikke med ei hore,enten vil hu nekte eller så ville du nektet.Nei skal jeg ha sex, skal det være ortelig sex.Ikke sån dritt som horene driver med.TAKK!

Av Mann den 25/11/2006 - 18:27
0

Ja, som sagt!!! Du poengterer godt for det motsatte av det du prøver å skrive!!! Tryggere og rensligere med prostituerte mao!!! Jo flere pulevenner man har jo lettere er det å få sykdommer, selv om det er litt på siden av hovedpoenget her!!!

Av Blixen den 25/11/2006 - 18:48
0

Har fulgt diskusjonen deres her! Hva med meg som har ei venninne som har dårlig råd? Jeg hjelper henne litt med økonomien innimellom, er jo liksom det venner er til for??

Av jente21 den 25/11/2006 - 19:08
0

jeg er faktisk enig med carolineline og Mann når det gjelder pulevenner. selv har jeg aldri hatt en pulevenn men to av mine nærmeste venner har hatt det. selvom jeg er utrolig glad i dem så synes jeg rett og slett at det er noe som mangler mellom øra på dem. jeg har ikke noe mot ONS det har jeg hatt mange ganger selv da selvfølgelig alkohol har vært innblandet, er ikke en prippen liten kirkerotte heller som kun liker misjonær når barn skal til. men jeg synes at det å ha en pulevenn er nedverdigende akkurat som det å prostituere seg, derimot har ikke alltid de prostituerte noe valg og det aksepterer jeg, aksepterer alle andre å, men skjønner ikke hvorfor folk bare må ha sex. jeg har fått inntrykket av at det er in å ha sex jeg, og ved å skryte av at du har hatt eller har en pulevenn eller to så er det status, at man liksom virker så erfaren og trosser synet på at sex bare skal være mellom to som elsker hverandre da må du jo være kul da. sexpresset nå er veldig stort, jeg har opplevd det selv alle skryter jo av det, og ler bort av at de har hatt sex med 30stk når de er 18 19, så sitter noen der da som bare faen jeg har kun hatt sex med 5 og jeg er jo faktisk 20, så teit jeg er da! også har du som faktisk er jomfru når de er i 20årene, det er jo nesten skandale, da er det selvfølgelig noen som ler og tenker haha hun for seg ikke noe hun, haha. jeg har fått følelsen av at de vennene mine som har en pulevenn har det kun for å få sex fordi det er kult, kan jo ikke gå en hel måned uten å ha sex da er jeg jo like teit igjen da selvom jeg har hatt sex med 20 allerede bare 19 år, ja seff er det jo digg også men ikke så digg som hvis det var en du var glad i, det er noe helt annet ihvertfall som jeg har opplevd da:)
selv har jeg tenkt at jeg var dum som ikke hadde sex før jeg var 17 og jeg synes det var flaut at jeg ikke hadde hatt sex med mer en 8 da jeg var blitt 19, men nå har jeg skjønt at det ikke er så viktig lenger, men det tok tid. SEX for staus er noe dritt!

Av Mann den 25/11/2006 - 19:23
0

Gå med hevet hode du jente!!! Ikke kult med en partner som har feid over vennekretsen sin når de er 30!!! Ler!!! Tenk deg prestasjonsangsten for partneren da!!! Der sitter det 10 venner klar til å trøste til enhver tid!!!
Vær stolt av at du har ærefølelse og integritet, i en verden som fylles av egosentrisme!

Av Mann den 25/11/2006 - 19:26
0

Sant som du sier!!! Venner er til for å gi en hjelpende hånd! Men du hadde kanskje kommet lettere ut av det hvis du hadde valgt prostitusjon??

Av pikken den 26/11/2006 - 00:22
0

Tenk å synke så dyp da gitt,betale sex når man får dette helt gratis.Og denne sexen er mye bedre en horesex.Horene får man ikke slikke i musa,eller bli sugd uten dong.Som jeg skrev tidligere,når er det best å knulle ei hore?morgenen?nei kanskje hu har pult hele natta, osv.!Pulevenner derimot er renslige fordi de ikke knuller rundt hele dagen.Man får garantert den beste sexen her.Bare det å tenke på prostitusjon gjør meg kvalm,bare det å tenke på at det har vært en del før her,før meg altså.Fy faen,hadde ikke gjort det for penger en gang:)

Av Lene den 26/11/2006 - 00:51
0

Halla pikken!! Du fremstår som litt naiv her!! Terper på det samme om og om igjen! Virker som du kanskje tenker med pikken!!! Her var det en som hjalp pulevennen sin økonomisk!! Pengehjelp hører vel mer hjemme i et vennskap enn hva sexhjelp gjør!???

Av pikken den 26/11/2006 - 01:07
0

Det var vel eller sån at hu får penger mot sex,Har aldri hørt om folk som liker å prate om at de har pult et ludder.Det er liksom nederlag og man blir en taper.

Av Kapteinen den 26/11/2006 - 14:36
0

Sexlysten tar aldri slutt, så det finnes ingen løsning i pulevennskap og prostitusjon. Du blir aldri fornøyd mer enn fem minutter. Løsningen er å konsentrere seg litt og kvitte seg med driftene. Jeg synes det er trist at folk lever sitt liv som slaver under sine drifter. Det behøver ikke å være slik. Sex er oppfunnet for at vi skal forplante oss og ha det hyggelig, men voksne mennesker må lære seg å styre driftene sine.

Av rita43 den 26/11/2006 - 18:05
0

Bare nicket du har valgt deg forteller jo en del om deg. Men det får stå på din kappe. Det jeg lurer på er hvor du har informasjonen din fra? Om prostituerte mener jeg? Du sier i mot deg selv en hel rekke ganger her nemlig.
Du vet så mye, men ingen mann med respekt for seg selv vil fortelle at de har knullet en hore sier du??????Da er mitt logiske spørsmål: Hvor mange horer har du knullet for å mene å forstå at sånn og sånn er det?
Prostituerte knuller hele tiden sier du, de dusjer aldri o.s.v. FEIL. Og tro meg jeg vet. Begge disse påstandene er helt feil. Og en som får betalt for sex nyter det aldri sier du. Nok en gang feil.
Det er langt flere frivillige enn det du vet skjønner du pikken:-):-):-)

Av ben-reddik-ff den 26/11/2006 - 19:31
1

Hørt det flotte, viktige ordet noen gang? Neppe... I hvertfall lever du og dine likesinnede i en verden der man har som livsmotto å fjerne det moralske aspektet fra ALT dere foretar dere.
Videre har vi et ord som heter selvrespekt, hørt det? Ikke det heller nei...

Men hva pokker er vel vitsen i å prøve å få dere übertrendy, opphøyde verdensmestere til å se disse momentene...., (Ben Reddik, du har bedre ting å foreta deg en søndagskveld).
Knull for faen hele føkkings venneflokken din for min del, men tål for helsike å høre andres meninger om temaet uten å gå til personangrep på de som synes det er forkastelig.

Og bare for å poengtere mitt syn på saken: prostituerte fyller et behov for mennesker som av en eller annen grunn ikke får seg kjæreste/sex på normal måte, og det er vel og bra. I all øvrig sammenheng er det etter mitt syn forkastelig å benytte seg av de. Videre er det like forkastelig å knulle vennene sine, da disse i en normal setting ikke er i søkelyset for noe nærmere forhold. Dermed er det moralsk forkastelig å ha sex med de, ja til og med i 2006. Det er disse forskjellene du og dine medsøstre i dagens samfunn iherdig prøver å viske ut, og resultatet blir til slutt en aksept for fri sex i alle sammenhenger, der sexen totalt har overskygget og ødelagt verdien i et kjærlighetsbasert forhold.

Denne utviklingen ønsker IKKE vi "middelaldermennesker" skal fortsette nei. Jeg forlanger ikke at du skal kunne greie å forstå dette, nei nei nei... Men neste gang du er ute på en av caffe-latte barene dine, stamcafèen på Oslo City eller hvor pokker du nå enn treffer dine urbane, amerikaniserte medsøstre, prøv å diskuter fremmedordet "MORAL" med de, i stedet for den sedvanlige fordelingen rundt hvem som knuller hvem av guttevennene deres neste helg...
Jeg er sikker på det kan bli en livat diskusjon. Bare husk å printe ut nok eksemplarer av grunnleggende forklaring på hva ordet betyr, slik at dere har et godt utgangspunkt.

Lykke til med en klokere tilværelse:-)
Ben Reddik FF

Av pikken den 26/11/2006 - 19:38
0

Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å svare deg,siden du rakker ned på pikken,Hva er galt med det, pikken liksom..Har aldri pult hore før og ikke vil jeg synke så dypt og kjøpe sex.Horer har som regel mange kunder i løpet av et døgn,si bare 6 kunder da!Tror ikke hun dusjer 6 ganger om dagen.Grisete er det,Pulevenner er trykt å godt og uten dong.Det er det som er diskusjonen her,han som startet denne tråden sier det at pulevenner er det samme som prostituerte bare forskjellen er pengene. Mye bedre sex med en ren kvinne som kan suge deg uten dong,og slikke også!

Av sidelinja..... den 26/11/2006 - 19:54
0

da du var 19, syntes du det var flaut at du ikke hadde hatt sex med mer enn 8....!!!

*Gulp* sier jeg bare.... Godt du kom over den tankegangen. Hva i all verden er kult med å ha feid over halve byen? Jeg er - skal vi se, hmmm, 105, og har hatt sex med 4 i hele mitt liv. Og flere kommer det ikke til å bli, og det er jeg godt fornøyd med. Hva jeg IKKE angrer på, er "alle jeg ikke har hatt sex med".

Av Mann den 26/11/2006 - 20:28
0

Heisann pikken!!! Diskusjonen angår ikke hva som er rensligst, noe du har hengt deg opp i!!! (Det må definitivt være med prostituerte med kondom) Men MORALEN!!! ETISKE forskjellen mellom prostitusjon og pulevenn!!! Nytter vist ikke å få inn informasjon hos deg!!! En lenger nede på siden her med nick "ben redik" eller noe slikt prøver iherdig å påpeke det samme!!!

Av pikken den 26/11/2006 - 22:13
0

Hva! der sa du det igjen,så du mener altså at prostituerte er mer til å stole på og at smittekilden ligger oss pulevenner (rensligheten) altså.jeg ler!Det var jo nettopp denne håpløse moralprekenen din,jeg begynnte å diskutere her!Du er for horer og det er jobben din.Ja hvem ville ikke ha gjort det for jobben sin.

Av Linn den 26/11/2006 - 22:31
0

et kurs i leseforståelse! Han som startet innlegget er imot begge deler! Og sidestiller det av moralske årsaker! Det har ingen ting med renslighet å gjøre!!

Av yoohoo! den 26/11/2006 - 23:53
0

min mening:
pulevenn er en genialt ting.. =) to gode venner puler, lærer opp hverandre i senga, prøver nye ting, har det gøy! ;)perfect spørr du meg! ;) og får pulevennen din kjreset kan man jo være bare venner for det! =)

Av rita43 den 27/11/2006 - 09:52
0

Enig med en under her. Du mangler total leserforståelse. Neida rakker ikke ned på pikk jeg. Er jo faktisk noe av det beste jeg vet:-). Synes bare det ble litt teit og undermåls å kalle seg det i et forum. Men deg med det.
Kan godt hende at horer har både 6 og flere kunder pr dag. Selv om det på lagt nær gjelder alle. Det er det med det skjønner du: Du har skylapper. Du bare tror det er sånn, og da er det sånn i ditt lille hode.
Men selv om noen har 6 eller flere pr dag, hvor mye søl blir det av alt med gummi liksom. Og tiltross for gummibruken så er jeg sikker på at det er mye rensligere hos en hore enn med en pulevenn. Og ikke minst sikrere. Hora er ALLTID nøye med bruk av gummi. Vel, nesten. Sikkert noen mørketall der også, men ei sånn sluske velger man vel ikke hvis man ikke er glad i å gamble med livet.
Du skjønner det at hora vet at horekunden kan være en smittekilde akkurat som den fornuftige horekunde vet at i verste fall kan hora være det. Derfor: GUMMI.
Plukk opp ei dame på byen, eller en fyr som er småfulle eller helt fulle. Ta h*n hjem og knull han eller henne. Forrige helg var det kanskje en annen, neste helg en ny igjen.
Der har du den største smittekilden for kjønnsykdommer.
Du har ikke knullet horer sier du. Vel da synes jeg du skal holde litt mer kjeft. Det minste man kan forlange av voksne mennesker på et diskusjonsforum er vel at de har peiling på hva de diskuterer. Og det vil jeg våge å påstå at du ikke har.