Problemer på jobb, kjærlighetsliv, osv ..... - når det blir mye på en gang...

Vis som: | |
0

Jeg sliter veldig om dagen med flere ting om gangen, og det kan slite veldig løs på troen på meg selv - selvtilliten.

Jeg ble sviktet i høst av min ekssamboer, som jeg hadde levd med hele voksne livet mitt. Han bedro meg, og fant seg en annen.
Jeg flyttet ut.
Attpå til så sliter jeg med en rettsak, som er ganske vond og sår for følelseslivet mitt.
I tillegg til dette så prøver jeg å se meg videre , og finne kjærligheten, og har fått litt angst for at jeg ikke skal finne han. Jeg jobber sent hver dag omtrent. På dagene har jeg barna, så jeg har knappt tid til å date.
Og nå var det jobben også. Fikk beskjed av sjefen på jobben at jeg måtte følge rutinene, osv, fordi en av de jeg jobber med er etter meg hele tiden og sier at jeg ikke følger rutinene, og det som skal gjøres. Jeg føler at jeg følger det opp, jeg stresser og gjør alt jeg kan for å gjøre jobben ordentlig... Og når en føler en gjør en veldig god jobb selv så var dette veldig vanskelig for meg å tenke på og takle. Det går på selvbildet løs. Er veldig stresset hver dag jeg skal på jobb, for jeg får hele tiden kritikk av en viss person. Det er veldig slitsomt.

Hva ville dere gjort med dette?

Jeg tenker på å gripe fatt i meg selv... Jeg skal ikke la alt dette knekke meg, selvbildet skal ikke knekkes... Og tenker nå på å søke ny jobb - for jeg har jo bare senvakter uansett og det kombineres dårlig med et normalt liv, samt så håper jeg at det med rettsaken roer seg , og i tillegg så skal jeg prøve å lage plass for dating....for jeg ønsker meg jo en mann...

Noen som har tips til meg om dette.....

Av Anonym den 03/02/2012 - 13:07
0

Det som bør prioriteres akkurat nå, er deg! Glem tanken på å finne en mann, og fokuser på deg selv. Du må bygge deg sterkere nå, og bevise for deg selv at dette takler du!
Vanskelig er det, men du verden så mange sterke sider en finner i seg selv ved motgang. Hold ut...stå på...vær deg selv og ha troen sier man..jeg sier : vær sikker på at du har styrken til å komme gjennom dette. Finn den i deg selv, finn den i barna dine og gi tilbake like mye som du får. Så skal du se datene og mennene ligger flate når du stråler, og kjærligheten..den kommer når den tiden er inne for deg.
Ønsker deg all lykke til!

Hilsen en ukjent venn!

Av trådstarter den 03/02/2012 - 14:02
0

Tusen takk for fine og inspirerende ord. Ja vet... jeg føler at jeg ikke er klar for å stresse for å finne kjærligheten. Jeg føler at jeg trenger full ro i livet mitt nå. Og jeg har barna. Det viktigste i livet mitt, og de har jeg der og vil alltid være der, og de er en trygghet og den beste kjærlighet.

Var slitsomt og bekymringsfullt det med jobben, men skal prøve å søke ny jobb. Jeg lar meg lett tråkke på, altfor lett, og det merker folk og da har jeg en tendens til å bli hakket på. Midt oppi dette så har jeg vært i forliksrådsak, Men den er nå ferdig og gikk fint. Men fyren kan anke saken inn for tingretten, og det er det jeg tror han kommer til å gjøre, men håper at han lar meg være i fred. Men jeg har mye positivt i livet, og det er viktig å tenke på det positive istedet for alt som er negativt :)

Tusen Takk for gode tips og råd :)

Hilsen fra meg :)

Av Anonym den 03/02/2012 - 14:27
1

Grip fatt ideg selv og vit at mange av de mest vellykede mennesker i verden idag har gått gjenneom sto nederlag og krenkelser før de tilslutt fant suksess. De som vinner er de som ikke lar seg knekke. Du kan bygge deg selv opp til å bli hva som helst eller du kan redusere deg selv til å bli ingenting. Du har overlatt en mann uten integritet til en annen kvinne som sikkert fortjener ham bedre, på denne måten har du fått rom til å treffe noen som har bedre verdier og større mulighet til å bidra til lykke i livet istedet for sorg.