Oppblåst mage!

Vis som: | |
0

Hei!

Jeg har i løpet av de siste dagene hatt veldig oppblåst mage. det er veldig hard og det ser rett og slett ut som at jeg er gravid (vet det ikke vises så fort!). Skal ha mensen på søndag, og det jeg da lurer på er om dette kan være ett tegn på graviditet? (Prøver å bli gravid).
Noen som har erfaring med dette?

Av jente26 den 04/04/2006 - 19:15
0

Hei! Jeg hadde veldig oppblåst mage første ukene av svangerskapet. og har det fortsatt! (8 uker) men man kan jo få oppblåst mage like før mens.... det er vanlig det.. jeg tror at det eneste du kan gjøre nå er bare å vente på mens. kommer den ikke den dagen du forventer den,så ta en test:) kanskje er du gravid,eller så kommer mens..bare å vente og se. men som sagt så er det vanlig å ha oppblåst mage før mens..trenger ikke å være gravititet..:) Klem..

Av j24 den 04/04/2006 - 19:46
0

jeg har veldig oppblåst ja nesten sånn fem mnd på vei mage før mens. men plutselig er jeg veldig flat igjen. stor mage er ingen tegn på graviditet. magen begynner som oftest å vises 4-6mnd. men mange legger på seg i 3mnd. men vi er forskjellig. håper at du ikke får mensen da. håper at jeg selv ikke får det;)

Av lena-maria den 06/04/2006 - 09:08
0

Er det bare de helt første ukene man kjenner seg oppblåst
eller kan det vare over lengre tid? Og når evnt går det over?
Jeg er 12 uker på vei nå, men føler jeg ikke har så veldig
oppblåst mage... Er det normalt? Lurer litt på dette ja. :)