negativ test, gravid?

Vis som: | |
10

hei
Det har gått 34 dager siden siste mens. Har hatt mye vondt nederst i magen. Det varte vel en uke eller noe, så kom "mensen smertene" men ingen mens. tok en test den dagen jeg ventet å få det. den var negativ. Kjenner at jeg har ømme brystvorter men uten om det er det ikke noe. Kan jeg være gravid, bør jeg ta en til test.evnt når? håper på svar !

Av bare meg den 19/12/2007 - 00:13
15

Du kan være gravid selv om du fikk negativ test. Testene funker sånn at du kan få negativt resultat, selv om du er gravid, men du skal ikke få positivt resultat hvis du ikke er det. Noen har mindre hcg i kroppen enn andre, derfor er det ikke alle som får utslag på graviditetstest med en gang. For meg gikk det 6-7 uker før jeg fikk positiv test, da hadde jeg testa hjemme i flere uker, og vært hos legen. Alle testene tilsa at jeg ikke var gravid, men det var jeg altså. Følte det på kroppen, og det stemte. Vent noen dager til, og ta en test igjen. Hvis du verken får positiv test, eller mensen, så ring legen og be om å få ta en blosprøve der. Der kan det syns tidligere enn ved urinprøve. lykke til!

Av BBB den 19/12/2007 - 07:40
15

Har du hatt samleie da? Hvis ikke, så er du ikke gravid. Kan det være så vanskelig å ta en ny test??

Av Anonym den 19/12/2007 - 09:56
13

BBB

Hadde vel ikke vært beskymret for å være gravid viss jeg ikke hadde hatt samleie BBB hehe ;) takk for hjelpen -bare meg-

Av Jayda den 19/12/2007 - 23:47
7

ta en tur til legen. jeg fikk negative tester da jeg var gravid. det kan være lurt å beholde testen til dagen etter og se om testen har endret seg.
det var sånn jeg fikk positiv test ;-)

Av Skagen. den 29/12/2007 - 21:47
11

Sæddonor på østlandet

http://spermadonator.page.tl

Takk

Av Anonym den 10/03/2008 - 15:06
10

Jeg har i nesten 2 uker hadt smerter nederst i magen som har kommet å gådd.. di kan være sinnsykt vonde når di kommer.. er ingen spesiell side, men brer seg fra nederst og litt oppover å så ned igjen i midten. har tenkt på at d kan være magekatar, meen har jo ikje feber eller oppkast,

Går på cerazette men ha slørva nå sinnsykt i d siste.. å med disse pilllene har æ jo ikje mensn.. lure bare på om nån ha vert gjennom detta, å om d e stor sjangse førr å være gravid da me di symptoman æ har? i tillegg til magevonde ha æ halsbrann (sure oppstøt)

nån som kan gje mæ råd???

Av Anonym den 07/09/2008 - 14:04
7

Det samme skjedde med meg.. testen var ikke positiv før uke 7. å ikke blodprøvene heller, men alle andre symptomer var der. Men etter det hadde jeg et helt normalt svangerskap :D

Av Anonym den 22/09/2008 - 12:57
3

Jeg tok to tester, og begge ble negative! Jeg har symptomene; tretthet, ømme bryster, vondt imagen, kvalm, tisser som en idiot og mer til ! Var hos legen før helga, og venter på resultat! har til og med større mage enn normalt !

Av Anonym den 12/11/2008 - 12:40
3

Akkurat de symptomene har jeg også!! I tillegg fryser jeg som en gal. Har tatt en test og den var negativ. Går på cerazette og har slurva så det er jo ikke så lett å vite hvordan ståa er da:s

Av Anonym den 25/11/2008 - 00:53
4

hvor lenge gikk d fra du trodde du va gravid, til du tok en test???

Av Anonym den 02/03/2009 - 14:40
4

Jeg er den situasjonen nå at jeg ikke har fått mensen, 3 dager over, tatt utallige tester som har vært negative. Var hos legen i dag og fortalte om symptomene min, Ømme bryster, vøndt nederst i magen, på sidene og i korsryggen, tissen hele tiden, trøtt, og slapp. Han var helt sikker på at jeg var gravid, men urinprøven der også var negativ. Tok blodprøve og får svar på den til fredag. Kan tro jeg er spent. Og etter at jeg har lest her inne så er det tydeligvis ikke bare jeg som får negative tester. Er jo sann til tider at man føler seg om den eneste i verden. Jeg håper så gjerne. men er jo litt skummelt det også.

Av Anonym den 03/04/2009 - 00:59
6

hei jeg skule hat mensen den 14 mars å no er det den 3 april .har tatt to tester men de var negativ de eneste symtomene jeg har hat er mye do besøk og trøthet. jeg red jeg bare inbiler meg det .blir bare skufet når det er bare en srek.

Av Anonym den 05/05/2009 - 18:29
6

Har tatt et par tester her hjemme men alle har vært negative. Jeg er veldig sliten om dagen, når klokken er ni om kvelden så vil jeg bare sove. Det er så rart fordi jeg pleier få mensen på dagen så fort mensen har vært over tid de andre gangene så har jeg visst jeg har vært gravid. Så denne gang ble d liksom rart når grav. testen viste neg. Jeg har da væart gravid 4 ganger, har 3 barn pluss en SA. Snakket med legensentret idag, damen i disken sa (når jeg spurt om jeg kunne vøre gravid lika vel) " NEEEi det tror jeg da ikke. Det er ju de samme testene her. " Så da fikk jeg ikke noen time før neste uke. Så vi får se da hva som skjer.

Fra en som lurer

Av Anonym den 21/06/2009 - 03:42
7

hei. jeg har tatt mange tester, veldig mange. har allerede en jente som er litt over 1 år. kjenner igjen symptomene, magen er allerede blitt stor, kan si d vises. har kjent bevegelse. men har ikke hatt en eneste kvalme.
husker ikke sist mens, så er en god stund siden, fikk ett råd om å skrive opp datoene men d gjorde jeg jo ikke.
har jo den skrekk at d ikke skal være noe der, enda jeg vet d så tørr jeg rett og slett ikke dra til lege, vet jo ikke hva han sier.
forloveden sier jeg ser 4-5 mnd på vei ut, har jo egentli ikke noe å frykte, men testene viser jo bare neg, snakker om 10 tester på noen måneder.

noen råd å gi??

Av Lillelu den 29/10/2009 - 00:13
6

Hei. Anbefaler alle som vil vite om de er gravid eller ikke om å gå til en gynekolog. De har pinne ultra lyd. Ser alt helt klart. Gravid el ikke. Har selv tatt mange tester hjemme og hos legen. Alle negative. Ikke hatt mensen på lenge. Ringer gynekologen min imorgen. Orker ikke gå å lure mer. Vil ha svar.

Av frøken dings :) den 22/11/2009 - 21:42
6

har ikke har mensen de to siste gangene. går på p-pillen men har slurvet en del :/ forrige mpned testet jeg, men negativt. fikk en liten blødning dom jeg trodde var start på mensen en stund etter den egentlig skulle ha kommet, men kom liksom aldri noe mer.. en venninne av meg sa at dette kanskje kunne være festeblødning? fortsatte på pillen siden test var negativ, men fikk ikke mensen denne måneden heller, bare bittelitt brunt blod ene dagen i løpet av mens perioden. tok ny test idag, men fortsatt negativ... kan p-piller påvirke resultat? vil ikke ta pillene om det er slik at jeg er gravid. men burde det ikke slå ut på tester etterhvert? har hatt mange symptomer på graviditet, f.eks : murringer, følelse av å få mensen hele tiden, tisser som en gal, øm i magen, verk i kroppen spess korsryggen, trøtt og slapp, vil sove hele tiden, hodepine, neseblod to ganger (har lest at dette kan være symptom), svimmel og ukonsentrert, småkvalm, reagerer på lukter, har rar smak i munnen og ting smaker annerledes og mister mer hår en vanlig. høres jo veldig ut som jeg er gravid eller? noe er iallefall ikke som det skal!

Av frøken dings :) den 22/11/2009 - 21:50
5

føler meg forresten veldig oppblåst, har luft i magen, og masse kviser, noe jeg vanligvis nesten aldri får. tur til legen kanskje ?

Av frøken berge den 11/12/2009 - 21:00
5

gått 3 dager over tida,, pleier alltid å ha regelmessig mens,, har to barn med begge så fikk jeg positiv test etter 4 dager gravid,, men denne gangen 2 negative tester men kjenner igjen gravid symptomene,,,,halsbrann,kvalme,trøttere enn ellers,dårlig humørsvingninger,vondt i ryggen,,smerter nederst i magen,lagt på meg 1 kg på 1uke som jeg ikke har klart tidligere,fått melk i brystene,,ikke bare klar veske men som helt helt hvitt,,,, siste dag i første mens var for 4 uker og 3 dager siden,..

Av mala crna den 17/12/2009 - 00:46
5

ikke vær så frekk da..hva er vitsen md dt..? har du ikke svar så ikke skriv no.

Av anonym den 05/02/2010 - 13:25
4

Tok en test mandag den var positiv, trodde ikke helt på det så tok en ny tirsdag var også positiv! i dag fredag tok jeg en ny for trodde ikke på de andre å da var den negativ.. ;-( Kan jeg være gravid fordi?
Har mange tegn på at jeg kan være gravid :trøtt, ømme brystvorter ( blitt mye større), murring i underlivet noen ganger (bobbler og kjennes ut som menssmerter), kvalm morgen og kveld, spiser mere.

Av Anonym den 09/07/2010 - 00:17
6

Jeg har masse symtomer på graviditet, mensen skulle vært her for 3 uker siden, har legg kramper, kvalme, svimmel, uren hud, tett nese og munnsår (dette er vist tidlige tegn så jeg ett sted), jeg har skiftende løs og hard mage, har hete tokter, akkurat over livmora (mellom magen og "musa") jeg har hatt 3 negative tester men skal til GU og ultralyd imorgen. har tidligere vært gravid men testa negativt, tok p-sprøyte og fikk spontan abort. så kanskje jeg er av dem som den ikke syns på test?
Det finner jeg jo for håpentligvis ut imorgen,,

Av Anonym den 09/07/2010 - 00:18
4

jeg har også ømme bryster :P

Av Anonym den 15/07/2010 - 20:44
4

heisann..
jeg tog en graviditettest for ei uke siden...og den viste svakt positivt.
så har jeg tatt 4 tester etterpå og alle har vært negativ.
jeg skulle hatt mensen for 1 uke siden...er ganske trøtt,kvalmen ,mensenmurringer,magen er hardt som en steein..
er jeg gravid?

Av themie den 20/07/2010 - 15:18
2

Denne samtalen vil jeg også være med i.
Samme symptomer som alle beskriver. 7 dager over tiden. ALDRI vært avvik noen gang før. testet negativt på lørdag som var.
Satt på kontoret i dag, kvalm som pokker, men helt fin ellers. Måtte ha søppelbøtte ved siden av meg, bare sånn i tilfelle.
Går på noe sinnsdempende som kan gi kvalme som bivirkning, så er fryktelig usikker.
Hvor lenge bør jeg vente for jeg tar en ny test?

Av Anonym den 25/07/2010 - 13:20
3

hei håper noen kan svare meg på dette spørsnålet. hadde sist menstrasjon 7.6 merket ikke noe før 2uker siden ca. har tatt ca 10 tester bare to har slått ut svaaak positiv.var hos legen 2 ganger tok test og blodprøve der alle var negativt.fikk en blødning på 2 dager for snart 2 uker siden.har symptomer som litt små kvalm når jeg spiser, mensen smerter som kommer og går.kjenner at det stramme i livmoren og stikkninger. vondt nederst i korsryggen nesten hele tiden og vondt i hode noen ganger. når jeg kjenner nederst på magen kjennes den hoven og stram ut har mere utflod og litt løsere avføring mere luft i magen og murringer i magen.. føler veldig på meg at jeg er gravid. skal på ultralyd til uken håper på at jeg er det. er det noen som har samme symptomer som er gravide. hadde vært fint om noen kunne svart meg..

Av Anonym den 08/09/2010 - 13:56
7

Hadde sist menstruasjon 29 juli. I august fikk jeg "mens" en dag etter forventet. men varte bare den ene dagen. Ikke noe rent blod bare brunaktig utflod. Jeg har vært veldig plaget med kvalme så var hos legen 1 september. Da mente de at jeg kunne ha magekatar.Siden det ikke var snakk om graviditet en gang, tok jeg heller ikke en test for det hos legen. Etter at jeg var hos legen fikk jeg noe som skulle dempe kvalmen, å det hjalp veldig.. men når kvalmen forsvant kom murringene i nedre del av magen. Konstant mensensmerter, veldig trett, utrolig ømme brystvorter, men ikke bryster. Har ikke tenkt tanken at jeg kunne være gravid før nå. Har tatt en graviditetstest nå på mandag, å den va negativ! Får vel tatt en test hos legen i mårn å da får jeg vel svar.

Av Anonym den 12/09/2010 - 01:32
3

Jeg hadde mensen for 2 uker siden bare, mellom 2-3 uker! Har hatt murringer i livmoren, har veldig ømme brystvorter, er oftere trett enn normalt, og fått kviser der jeg aldrig har hatt kviser.. Noenganger, har jeg nesten sånn diare vondt/mensen vondt, å oppblåst mage/treg mage. jeg lurer på om det er for tidlig å få symptomer, for mine tester var negative. ? Har også hatt vondt i sidene på ryggen, å er vel litt øm der, å avogtil i korsryggen. Er det noen som har samme symptomer, men likevel negative tester? Ja, kanskje man skulle vurdert å ringe gyn! hmm..

Av Liceta den 12/09/2010 - 14:25
5

Det var som om jeg skulle hatt skrevet dette innlegget selv, for det er akkurat slik jeg har det om dagen.
Var du gravid??

Av Anonym den 13/09/2010 - 16:48
6

Hei!
Jeg skulle hatt mensen for 10 uker siden, og alle testene jeg har tatt er negative... Hva mener dere om det?
Jeg er bekymret for at jeg håper og tror så hardt at jeg skal være gravid t det bare er kroppen som lurer meg, eller at jeg er gravid og ikke får tatt de tilleggene man skal ta under graviditeten...

Håper på svar :-)

Av TomTom220 den 21/09/2010 - 13:04
4

Kviser hjelp mot kviser graviditet-test graviditet test Vanskelig å vite om det er innbilt svangerskap,men ta en test til for sikkerhets skyld du..

Av april86 den 16/10/2010 - 22:35
2

jeg skulle hatt mensen i går den har ikke kommet enda. hadde en del sex rett før forgje mens. 2 dager før-- tok en test for 3 dager siden den var neg. her er mine symtomer:

-kvalm
-ØMME og VONDE pupper pluss at de har vokst
-tett nese i ca 2 - 3 uker
-munnsår
-kvise utbrudd
-gråter av ingen ting
-tisser hele tiden gjerne 7 ganger etter jeg har lagt meg
-stikkninger i magen
-mens murringer
-fryser som en gal !
-vond i hodet
-hard i magen
-liker ikke sjokolade lenger (jeg har vært sjokoladoman)
-masse utflod
-dilla på salt spekemat

skal ta en ny test til tirsdag:)
men hva tror dere??

Av Anonym den 05/11/2010 - 10:29
0

Heisann jenter:)
Jeg føler meg egentlig veldig gravid. Jeg tok noen testet for en stund siden, noen timer etter var den ene bare svaak positiv. Så jeg heiv meg rundt, å testet, men negative alle sammen. Var nå på Onsdag å fikk tatt blodprøve. Men fikk svar idag at den er negativ. Jeg føler det er noe der i livmoren, har sure oppstøt, lett svimmel, å litt oftere på do. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Hva mener dere jenter?

-usikker-

Av queenofpink den 05/11/2010 - 14:58
1

og undersøke det så har de nok rett de asså.da er det nok desverre noe annet som er galet.og hvis du er så usikker så ta en gyn undersøkelse, hvis den viser at det ikke er noe der så er det virkelig ikke noe der. masse lykke til

Av slæsh den 09/11/2010 - 14:56
3

Jeg lurer på om noen vet om blodprøver ang. graviditet er helt helt sikre uansett når en tar de?
Jeg har en masse sympt, men fikk idag vite at blod,p, var negativ. Sist svangerskap viste urin testene aldri positit,så måtte ta blodp. den ble positiv,men husker ikke når jeg tok den. Nå har jeg gått i 3uker kvalm,uvell og masse andre sympt. Vet noen produserer senere hcg,men kan det hende blodp, og ikke slår ut da?

Av slæsh den 09/11/2010 - 15:00
1

Vi er da i samme bås... Jeg tok blodp. 4nov. og fikk idag vite at den var negativ.. Har såå mange sympt. konstant vondt i ryggen,sureoppstøt,halsbrann,merker noe i brystene,frysen,trøtt,tom for energi,stikkninger,går på do hele tiden og masse andre.. Forstår det ikke.. '
Jeg lurer sånn på om blodprøver slår ut uansett hvor tidlig en tester,vet du??

Av Anonym den 10/11/2010 - 17:16
3

Det går an å ha et innbildtsvangerskap. Dvs at man får symptomene fordi man trur at man er det, man kan nekte og si at symptomene kom først. Jeg har hatt det selv en gang, men slo meg til ro med at jeg ikke var gravid når testen var negativ og da forsvant symptomene. Noen går så lenge å er fast bestemt på at de er gravid at magen begynner å vokse =P

april86: alle de symptomene dine har jeg hatt uten å være gravid, feks nå så liker jeg ikke sjokolade, men er egentlig avhengig. Men er ikke gravid. Å være forskjørla (tett i nesa og fryser) er ikke et tegn på gravid, det er et tegn på forskjørelse!!! Ømme pupper, kvalme, stikking i magen, kviser, lettere lei seg, vondt i magen, mensmurringer osv kan være PMS-plager. Jeg får iallefall alt det der hver PMS. Også har man eggløsning ca 14 dager før en mensen, ikke 2 dager før. Men kan jo seff hende at du er gravid for det.

Sjangsen for å være gravid når legen/hjemmetesten sier nei er minimal!! Så godta at dere ikke er gravide og prøv på nytt =)

Av slæsh den 12/11/2010 - 00:05
2

Jeg vet godt at en kan innbille seg ting. Men for og si det slik så har vi ikke planlagt det, så alle sympt. har kommet helt uten videre..
Jeg skal ta ny blodprøve siden ingen vet om blodp. kan være tatt for tidlig. Har astma og skal egentig gå på andre medisiner når jeg er gravid, derfor er det faktisk veldig viktig og finne ut om jeg er. Så jeg lurte bare på om noen har erfarning om det går an og ta blodprøven for tidlig slik som en vanlig urinprøve...

Av Anonym den 15/11/2010 - 09:20
1

hei jeg har ikke fått mensen enda. det er gått 11 dager siden jeg skulle ha hatt den. Har testet 3 ganger , men de er negative. kan jeg fortsatt være gravid, eller er det bare tanken om at jeg er det som lurer kroppen.

Av Anonym den 05/12/2010 - 20:19
1

Hei

Jeg er ei jente på 20 år som gikk to uker overtid siden sist mens. Har hatt ømme bryster,munnsår,tett nese og stikkinger i underlivet.
Plutselig nesten 3 uker etter forventet mens, kommer det. Har brun utflod lignende.
Håper noen kan svare

Av mnnnnnmnnnn den 06/01/2011 - 12:00
2

hei alle sammen!
jeg skal skrive litt om venina min kansje dere skjenner til.
jeg og venina mi får mensen hver 28 , vi begge vil være gravide,
jeg hadde sex med min mann etter mnsn på 13 dager hver dag,det hadde vennina mi også gjort,
men datoen som vi forvente mnsen fikk vi ikke mnsen og vi tenkte at vi er gravide
vi gikk til apoteket og kjøpte test og har gjort det samtidig(vi gjore det etter mnsen ca.en uke.
min var negativ og hennes var positiv.
jeg begynnte å lure på mye forde jeg har en datter på 2år og kjenner igjen kvalmen og ømme bryster
så tok jeg 4 test + urin prøve og blod prøve alle var negative.
men jeg er helt sikker at jeg er gravid forde det er første ganngen det skjer med meg sånt.
så alle som tror at de er gravide det kan hende at dere er gravid men det er tidlig til å vises.

jeg kjenner en også som viste ikke at hun var gravid før hun var 2mnd gravid og hun har alltid fått negative tester.
mange sier vis graviteten ikke vises betyr at du kan 80 prosent være gravid (gutt)
vis det vises rett etter forventet mnsen kan det bety at du er gravid (jente)
VET IKKE OM DET STEMMER . MEN DA JEG VAR GRAVID PÅ MIN DATTER HADDE JEG POSITIV TEST RETT ETTER MNSEN PÅ 2 DAGER

Av Anonym den 06/01/2011 - 12:04
0

-kvalm
-ØMME og VONDE pupper pluss at de har vokst
-tett nese i ca 2 - 3 uker
-munnsår
-kvise utbrudd
-gråter av ingen ting
-tisser hele tiden gjerne 7 ganger etter jeg har lagt meg
-stikkninger i magen
-mens murringer
-fryser som en gal !
-vond i hodet
-hard i magen
-liker ikke sjokolade lenger (jeg har vært sjokoladoman)
-masse utflod
-dilla på salt spekemat

DET HADDE JEG OGSÅ JEG TROR DU ER 100% GRAVID SKRIV TIL OSS HVA DU FÅR NEGATIV ELLER POSITIV ,,,,,,HÅPER DU FÅR POSITIV

Av MB den 07/02/2011 - 10:33
3

Jeg kan gi deg et råd, Anonym nr 2.
Ikke skriv så dårlig norsk! DET er irriterende. Dialekt er flott!

Av hmmmmmmmm den 08/02/2011 - 13:09
1

hei! jeg har hatt uregelmessig menstrasjon i mange år nå.. pågrunn av cyste på eggstokken! for en mnd siden begynte det å komme små blødninger på papiret, jeg lå med en for snart 4uker siden men for 3uker siden stoppet blødningen på papiret å i 3uke nå har jeg bare vært såååååå utrolig trøtt (kan sove i 12 timer i strekk osv) kjempe slapp, vondt i hode hver dag,svimmel, kvalm (ikke kastet opp) , noen ganger vondt på begge sidenen av magen ved navelen, ikke så mye mat lyst, litt humørsvingninger, lavt blod sukker har jeg hatt å! så la jeg merke til i går kveld at jeg har fått litt synlige blodårer på brystene, og at den ene puppen har vokst litt å ikke den andre!! hmmm.. blir helt gal av dette jeg!! så tokk jeg 2 hjemme tester i dag men begge var negativ! jeg håper noen kan hjelpe meg med å svare på hva dette er for noe :) klem

Av Anonym den 08/02/2011 - 23:51
1

dust as

Av Anonym den 08/04/2011 - 16:23
5

Trodde dette var et forum for negativ test, gravid? og ikke et der man klager på dialekter og dårlig språk.. La nå folk få fortelle, og vi som andre som ønsker å lese, få lese, istedenfor å kritisere hvilke måte de forteller på.

Av Anonym den 29/04/2011 - 22:52
0

ja, det er greit at mange kan innbille seg å vere gravid og få symptomer.

men sjangsen for å vere gravid når hjemmetesten/legen sier negativ, kan faktisk vere ganske stor. i mitt forrige svangerskap fant verken legen eller hjemmetesten ut at eg var gravid før jeg var 2 og en halv måned på vei. dette skyldes at ikke alle damer produserer nok hcg til at testene fanger det opp tidlig i svangerskapet!

Av Miranda Markhus den 28/06/2011 - 18:46
0

jeg har ALLE symptomene på å være gravid, jeg er kvalm, trøtt, veldig ømme bryster tisser som en hund humørsvingninger som det holder. ja U name it! jeg har tatt to tester med clearblue, med uke indikator. jeg har den rare følelsen av at jeg er gravid, kroppen bare sier det til meg. jeg har fra før to barn, men har ikke hatt alle disse symptomene med brystene, og kvalme. jeg går på minipiller og har hatt hormonspiral som jeg reagerte på. jeg har blitt gravid med piller før, så jeg er redd jeg er gravid. Burde jeg tatt ny test, eller ringt rett til legen og fortalt om dette? jeg er litt bekymret..

Av Anonym den 29/06/2011 - 22:28
0

ring legen din =)

Av En luring som lurer! den 05/09/2011 - 14:48
1

Tok 1 test for noen dager siden , mensen er nå 18 dager forsinket..
Er kun forkjølet, litt munnsår , hodepine og føler meg oppblåst og tung ...
ikke kvalm eller noe sånt

Kan da ikke være 7 uker på vei , om det er etter menstermin.. :o

Noen her som har testet negativ helt til de var 18 dager over ikm , så testet positivt?
Har ikke særlig lyst og kjøpe en test til når det garantert er sløsing av penger.

Av Anonym jente den 21/09/2011 - 01:35
1

jeg være gravid selv om penisen til kjæresten min ikke har kommet inn i meg? Jeg er faktisk jomfru, har ikke hatt den inni, bare rundt klitoris... Han har så vidt prøvd, men jeg har villet vente da jeg føler det er rett. Vi har holdt på litt sånn en stund ( vært sammen 7 mnd ) Nå venter jeg mensen i disse dager, husker ikke eksakt når jeg sist hadde mensen, men i denne tiden, mulig jeg har gått over noen dager da den noen ganger kan være litt uregelmessig. Jeg har aldri brukt p-piller eller annen prevensjon. Jeg har den siste tida ( en-to ukene ) hatt en rar følelse i magen, murringer, oppblåst...Litt sånn jeg har når jeg har mensen, eller like før ( og jeg venter jo den nå ), men dette er mer intenst og jeg har aldri hatt det så lenge før...Så kan jeg være gravid selv om han ikke har kommet i meg? Setter veldig pris på svar! Jeg il, i motsetning til mange her, ikke være gravid...Hvis jeg er det, er det smertefullt med abort? Jeg leste om medisinsk abort, så jeg vil vite om jeg er gravid snarest mulig...