Kviser på ryggen.

Vis som: | |
55

Jeg har masse kviser på ryggen, men ikke noen andre steder på kroppen. Synes det er veldig plagsomt. Noen som har noen tips for å bli kvitt det?

Av Jente-25 den 01/11/2004 - 12:29
7

Sol er jo som kjent en godt hjelpemiddel mot kviser, men da må man ta det jevnlig, slutter man med det kan kvisene komme tilbake, og noe mere. Holde deg unna fet mat hjelper jo, om du spiser det. Men går du til legen kan du åsså få en krem til å smøre på. Er du jente og bruker p-piller, kan du bytte til pillen som heter diane, den hjelper og forbygger at du ikke får kviser.

Av jente21 den 01/11/2004 - 13:24
10

Går du på p-piller kan det være en av årsakene! Det var det ihvertfall for meg! Ofte så forsvinner det etter etter par mnd når du har gått på p-piller, hvis ikke slutt helt på pillene så forsvinner de!

Av Linda den 01/11/2004 - 13:26
9

Hei,
Jeg har strevd med kviser både på ansikta og ryggen "hele livet". Fram til jeg fant produkter fra Biogime (www.biogime.no). De hjalp med (særlig 5 trinns program for kvinner og body lotion). Anbefaler å kjøpe de!

Av kviser den 01/11/2004 - 14:14
5

Hei
Jeg var også plaget med mye kviser på ryggen, jeg fant etter hvert ut at det var fordi jeg spiste bruost.Nå har jeg kuttet helt ut med brunost, og har blitt kvitt kvisene.

Av hm.... den 01/11/2004 - 20:58
5

du ska nu faen meg ver gla du bare har på ryggen!!!! har du sett alle dei andre jentene som ser ut som inntørka rosiner ?????? off....
eg har åg på ryggen og max en eller to i løpen av når jeg har mens...men de syns nesten ikke....så faen helle.....du burde ver gla og du har sikkert bedre å ta deg til...for det finst verre ting..
men som en fin anbefaling så hjelper sånn alo-vera gele.. jævli brah!!! (spenol ska åg virke....men du får kanskje litt fet hud av det....men mange har sakt at det hjelper))

Av Jente18 den 27/01/2005 - 13:28
17

>>du ska nu faen meg ver gla du bare har på ryggen!!!! har du sett alle dei andre jentene som ser ut som inntørka rosiner ?????? off....

At det går ann! Faen ass, blir så sinnsykt provosert av sånne som deg. Ta litt hensyn da! Hvem vil bli kalt en inntørka rosin? Kviser kan da ingen noe for! Kviser ligger i gener og i noen sjeldne tilfeller kosthold. Men herregud da, de fleste som (for å bruke din talebruk) ligner på inntørka rosiner kan da faen ikke noe for det! Så ikke diss!

Av KviseMannen den 12/08/2005 - 05:42
96

la en annen mann eller gutt sperme deg på ryggen, og la sæden ligge i 5-10 min. dette fungerte bra for meg.

Av meg den 07/06/2006 - 11:19
7

jeg har oxo masse kviser på ryggen det er ikke bare masse det er enormt masse! det er ikke akkurat gøy! jeg er bare 13 år så jeg kan ikke bruke p-piller...
sulle ønske det var noe som kunne hjelpe meg får alle tror jo jeg er helt øderlagt på ryggen.
kan noen hjelpe meg?

Av Eivind den 09/08/2006 - 22:43
5

Bare synd det er samme væske i spermet som i dine kviser..

Av en med samme problem den 04/01/2007 - 15:53
2

Benefit kan ikke kjøpes i Norge, må eventuelt kjøpes over nettet, f.eks. amazon.com, men uansett; Benefit har en body scrub som heter bionic blast som er beregnet for kviser på hud (ikke ansikt). Denne anbefales. Koster ikke så mye heller, rundt 160 kroner

Av Ei som har slitt med det lenge den 09/06/2007 - 23:47
13

HEI! Jeg er ei jente på 19 år nå og har vært plaget med kviser på rygg i mange mange år. Jeg har ikke funnet løsningen før nå, den er mulig litt kostbar, men det er helt utrolig til resultater av det. MD FORMULATIONS har en body cleanser som du masserer inn i dusjen med en vaskeklut eller (det som har funket best for meg:) en vaske"ball" som du får kjøpt på body shop for eksempel, overalt ellers da:P Og etter dusjen når du er håndkletørket, sprayer du på en spray og lar det tørke. Obs i sola med sprayen, så greit å bruke den på kvelden om sommeren. De to produktene heter MD Formulations Body Gel og sprayen heter MD Formulations VIT-A-PLUS Clearing Complex Spray. Disse koster vel 350 for hver, og det er jo opp til deg om du vil bruke så mye penger på det, men jeg mener dette er verdt alle penga. Dette er det beste jeg har vært borti og jeg anbefaler deg virkelig å bruke disse.

Håper du får noe bruk for dette da, og lykke til!

Av En som har slitt med det lenge den 09/06/2007 - 23:49
13

HEI! Jeg er ei jente på 19 år nå og har vært plaget med kviser på rygg i mange mange år. Jeg har ikke funnet løsningen før nå, den er mulig litt kostbar, men det er helt utrolig til resultater av det. MD FORMULATIONS har en body cleanser som du masserer inn i dusjen med en vaskeklut eller (det som har funket best for meg:) en vaske"ball" som du får kjøpt på body shop for eksempel, overalt ellers da:P Og etter dusjen når du er håndkletørket, sprayer du på en spray og lar det tørke. Obs i sola med sprayen, så greit å bruke den på kvelden om sommeren. De to produktene heter MD Formulations Body Gel og sprayen heter MD Formulations VIT-A-PLUS Clearing Complex Spray. Disse koster vel 350 for hver, og det er jo opp til deg om du vil bruke så mye penger på det, men jeg mener dette er verdt alle penga. Dette er det beste jeg har vært borti og jeg anbefaler deg virkelig å bruke disse.

Håper du får noe bruk for dette da, og lykke til!

Av En som også er plaget den 25/06/2007 - 09:01
1

SÅ fint å se et seriøst svar. Ble kvisene helt borte når du brukte MD formulations? Har nemlig brukt Basiron over en lang periode, og det forsvinner ikke. Men nå skal jeg prøve MD!

Av ein som hadde samme problem den 14/12/2007 - 11:18
14

Hei!

Eg har eit litt billiagre forslag. Eg hadde riktignok ikkje så voldsomt mykje kviser på ryggen, men nok til at eg syns det kunne vere kjedelig å ta av seg t-skjorta på stranda lissom. Eg tenkte som så: det som er av bakteriedannelse fra kvisene må jo nødvendigvis settje seg i t-skjotene, og i alle fall i sengetøyet, som du ligger og gnikker deg i om natta. Så eg laga eit enkelt system for å unngå at eg til stor grad valsa rundt i mine egne kvisebakteriar. Eg begynte med å kjøpe ei flakse Clerasil (50kr), skifta sengetøy, vaska rygg og ansikt skikkelig kver kveld før eg la meg, vaska rygg og ansikt skikkelig når eg stod opp, og tok på meg ei ny t-skjorte kver morning. Bruker gjerne 2 eller 3 t-skjorter om dagen (trener ein del, så det kjem naturlig uansett), og skifter sengetøy sånn kver 5. dag. Kjørte dette opplegget i rundt 2 veker, og kvisene var heilt vekke. Alt som var igjen var litt arr, og det tar litt meir tid å bli kvitt.

Nå skal dei seiast at eg ikkje har veldig genetiske annlegg for kviser, eg er den einaste i familien min som har fått kviser på ryggen. Eg fikk det i militæret, trulig på grunn av fellesvaskinga av sengetøy og handklede som er der. Men når du først har fått det så er det vanskelig å bli kvitt =/

Så skal ikkje garantere at dette fungerer for alle, men det er i alle fall billig, hygienisk og verdt eit forsøk spør du meg =)

Av siri marie, den 05/06/2008 - 15:32
5

Jeg har vært plaga av kviser på ryggen i et års tid nå, både på ryggen og fjeset(mest på ryggen). Jeg ble veldig sjenert på stranden og likte ikke å bade med bikini, og viss jeg gjorde det så passet jeg på i ha håret foran. men så begynte jeg å ikke bry meg om de lenger, begynte å slutte og bekymre meg om dem.

Jeg vet det er vanskelig å slutte å tenke på dem, MEN etter jeg hadde sluttet med å se på ryggen min hele tiden og synes synd på meg selv begynte de å forsvinne.. det kan vær fordi jeg turte og sole meg på stranda også, men det at jeg ikke brydde meg om de lenger gjorde at jeg begynte å sole ryggen uten å bekymre meg om kvisene..
såå, sol og selvtillit gjorde at de begynte å forsvinne..

soool er det beste mot kviser på ryggen!
ikke la kvisene hemme deg, har du selvtillit og livsglede vill folk ikke lenger merke at du har kviser,.. ser de at du ikke bryr deg om kvisene på ryggen begynner de også å ikke bry seg!!!

flere enn du tror er plaget, du er ikke den eneste!

Av Anonym den 01/09/2008 - 17:23
2

duu! det er faktisk sant dette der, urin skal hjelpe mo kviser. jeg har ikke prøvd det selv men det er et kjerringråd, mange sier det virker.

Av Anonym den 02/09/2008 - 22:21
2

hei!
Jeg har prøvd MD produktene, jeg fikk faktisk mer kviser av dem =S jeg vet ikke hvorfor heller.. så ja..

Av Anonym den 30/12/2008 - 19:43
3

Nå er det slik at renseprodukter har det seg slik at hvis du får mer kviser med engang er jo dette et tegn på at det begynner å virke. Produktet renser huden og får det ut til oversiden. Dermed får du naturligvis mer med engang da huden pluttselig begynner å rengjøre seg. Senere vil du bli kvitt dette (om produktet hjelper selvagt=

Av random den 22/03/2009 - 14:00
3

Hei;)
Det finnes tusenvis av tips på nettet, og er man skikkelig plaget er man villig til å prøve alt. Jeg har brukt flere tusen på produkter og kurer som ikke virket, men fant til slutt noe som fungerte for meg:

Jeg var plaget med kviser på brystet, ryggen og i ansiktet i flere år. Kvisene på brystet gikk bort da jeg prøvde skinoren og diasyl (kremer, få resept hos legen din). Disse fungerte derimot dårlig på kvisene i ansiktet og på ryggen. For omtrent et halvt år siden sprengte jeg månedsbudsjettet mitt og måtte klare meg en måned uten balsam. Kvisene på ryggen forsvant helt, og arrene er også borte nå. Det fungerte for meg hvertfall:) I ansiktet har jeg brukt Basiron i flere år, den fås kjøpt reseptfritt på apotek. Har fortsatt perioder med uren hud, men sjeldent kviser. Pass på, for overdreven bruk tørker ut huden og gjør den rød og irritert. Jeg har også holdt meg unna kaker og godteri den siste tiden og spist mer grønsaker og frukt, noe som hjelper godt på.

Av Anonym den 04/10/2009 - 19:03
0

clerasil rensekremen inneholder ett stoff som gjør at du får mer kviser :/
husker ikke hva det heter, men viss du søker på stoffer som fremkaller kviser eller noe slikt finner du stoffene og kan sjekke ut om dine kremer består av stoffer som gjør kvisene verre :)

Av Anonym den 23/03/2010 - 22:30
8

Saltskrubb:

Bland 3 spiseskjeer olivenolje (eller annen god olje) med 1 spiseskje salt. Dette er cirkamål - du vil ha en blanding som er akkurat passe, ikke for oljete og ikke for hard. Du kan bruke mange typer olje, som f.eks. jojoba-olje, olivenolje eller andre vegetabilske oljer. Jeg anbefaler deg ikke å bruke babyolje eller andre olje som inneholder mineralolje.

Så snart blandingen din har perfekt konsistens, masser den inn i huden, men vær forsiktig med områdene rundt øynene. Perfekt blanding for albuer og føtter, men fungerer også godt for ansiktet.

Salt fjerner effektivt avfallstoffer fra huden og kan virke avslappende for musklene. Husk bare at det kan svi i kutt eller sår, vær forsiktig med salt like etter barbering.

Faktisk virker barbering som en form for "skrubb", døde hudceller fjerner dersom du bruker barberhøvel. Skrubber du huden før du barberer deg vil du få en tettere barbering og mindre hudirritasjon.

- Jeg håper dette var til nytte, da. ;p

Av Anonym den 28/03/2010 - 20:00
2

Jeg bruker vaskemiddel uten parfyme, og har sluttet å vaske meg i ansiktet uten såpe. Det har hjulpet. Reagerer på parfymen i vaskemiddel og får enkelte tilbakefall når jeg har sovet borte. Må også hoppe rett i dusjen etter trening og unngå å gå i fuktige klær.

Av Anonym den 28/03/2010 - 20:01
3

Skulle være: "sluttet å vaske meg i ansiktet med såpe".

Av Anonym den 09/04/2010 - 01:06
4

MD formulations body scrub har gjort huden min kvisefri for ihvertfall de største kvisene, nå er det bare små nupper igjen og huden kjennes silkemyk- det er det beste jeg har vært borti jeg også:) skrubben kjøpte jeg på en Spa /skjønnhetsklinikk og den kostet 495 kr.. det er en stor flaske, holder lenge, og er VIRKELIG verdt pengene.

MD formulations er altså anbefalt for alle dere som sliter med sinnsykt masse kviser og hudormer!

Av Anonym den 12/04/2010 - 23:12
1

hei. jeg har vært plage av kviser på rygge i ca 4år å det er ikke noe særlig... prøvd masse kremer å såper, men ikke noe av de fungerte, men sol derimot fungerer så lenge jeg tar sol. men jeg kan ikke bruke 10000 kr i år på sol hvis jeg soler meg hele året... så plizzz hjelp... laser går det ann?

Av Anonym den 11/05/2010 - 19:29
5

Hei!

Ettersom jeg har erfart oppgjennom årene har jeg funnet ut at etterbarberingsvann eller parfyme på kvisene hjelper veldig bra!
Hvis det ikke svir på kvisa når du tar på parfymen/etterbarberingsvannet er IKKE parfymen sterk nok, og da må du prøve en annen! Det må SVI for at det skal virke! :)
Skal love dere at dette funker rimlig bra! Gjør dette morgen og kveld og kvisene vil bli borte etter noen uker, eller tidligere!

Av vf den 26/05/2010 - 09:43
7

Bra at mange har prøvd forskjellige metoder og at de mener det virker Men renslighet har ikke noe med kviser å gjøre. Her quoter jeg fra
en lege som legger fram om undersøkelser de gjorde på elever. Undersøkelsen sjekket hvor mye ungdommene viste om kviser.

Quote:

I denne undersøkelsen deltok 317 engelske ungdommer fra 14-16 år. Det viste seg at mange av ungdommene ikke visste hva kviser skyldes. Hele 25% mente at hovedårsaken var dårlig renslighet. Kviser har ingenting med urenslighet å gjøre, og de som har kviser er gjerne flinkere til å vaske ansiktet enn andre. Det er til og med noen som mener at overdreven vasking kan forverre kvisene, så det er ingen grunn til å skrubbe ansiktet for mye. Forskerne oppdaget også at 11% av ungdommene mente at fet mat var årsaken til kviser. Tidligere trodde man at kostholdet spilte en rolle for om du fikk kviser eller ikke, men dette har legene gått bort fra. Det er ingen forskere som har klart å vise en sammenheng mellom kostholdet ditt og hvor mye kviser du får.

Quote end:

Av anonym den 18/06/2010 - 18:06
0

Hei er en jente på 14 år har slitt med kviser faktisk siden jeg var 12. har prøvd en rekke med kremer osv. ( bla. Basiron, fruktsyre, Matis kremer osv..) Ingenting har hulpet. Blir så lei meg når jeg våkner opp på morgen og ser et par vulkanutbrudd i trynet mitt ;( Er også veldig plaget på ryggen. Har gått 4mnd hos hudpleie, men dette er tydeligvis en lang prossess, noen som har forslag som faktisk HJELPER? ansiktsmasker, mat, skrubb osv! Håper virkelig noen som er godt erfart med dette kunne send noen forslag :)

Av Anonym den 19/06/2010 - 22:23
0

Hei! Jeg lurte bare på om man kan ta Sol for å kvitte seg med kviser. Altså Solarium.

Av Anonym den 22/07/2010 - 14:06
2

Med MD blir det alltid litt verre før det blir bedre. Bare ha tålmodighet :)

Av Anonym den 09/08/2010 - 19:22
1

Tusen takk for et herlig og billig tips. Eg prøvde dette nettopp, med en blanding av jojoba-olje, olivenolje og småkorna salt. Om det funkar på dei få kvisene eg har på ryggen, det vil tida vise, men det gjorde i alle fall huda silkemjuk. Det var wow-sensation når eg hadde fått det av meg. Dessuten var det skikkelig enklare å massere kroppen, aånn at eg fekk blodgjennomstrømming. Skikkelig deilig av avslappandes opplevelse. : D. Dette blir nok favoritt framover, framfor å bruke penga på scrub som alltid inneheld ekle stoff som parabener D:, eller er umenenskelig for lommeboka. Homespa ftw:D

Ellers så vil eg komme med litt egne erfaringar på kva som kan hjelpe;

- mange reagerer på melkeprotein i melkeprodukt, som skapa ein slags betennelsereaksjon i kroppen og som derfor vil gje kvise (det gjer det på meg). Så for meg hjelp det mykje å holde meg unna det.

- omega 3-6-9 tilskudd har mange gode egenskaper, b.l.a. skal det vere betennelsesdempande i kroppen så det kan nok vere med på å motvirke kviseutbrudd. Men obs. Pass på å ta tilskudd fra planteoljer og ikkje fiskeolje, ettersom fiskeolje harska lett og derfor lett kan gjere seg om til transfett.

- erfaringar for meg hjelpe å skifte ut sengtøy oftare, som er vaska i PARFYMEFRI vaskepulver. Eg brukar neutral, og det hjelper. Samme gjeld for klesvask. Men det er inviduelt om ein tolar det eller ikkje.

- for meg hjalp det fint å kutte ut første steg i ansiktsrensen, og heller berre skylle ansiktet med vatn, følge etter med ein mild toner (aloe vera-toneren fra the body shop, og ein god krem til slutt. (Fri for ekle parfymestoffer og parabener..).

- Soling hjelp for noken, men ikkje for alltid. Uansett så bruk solkrem når du soler deg. Er unødvendig å nevne at sola aldra huda. Så bruk ein solkrem fri for alle dei ekle stoffa!

- grønn te skal vissnok vere betennelesdempande. Men når ein drikk masse te, husk å fylle på med vatn, for te er vanndrivande!

Av Tine Kristine L. den 26/09/2010 - 00:05
13

Har selv slitt med dette i to år.. fått tusenvis av resepter hos legen, og prøvd enda flere kjerringråd... Ingenting ser ut til å virke, og jeg har vendt meg til å kun gå i t-skjorter.. og skjule meg selv. Selv overfor familien.
Det er så pinlig hele greia, og jeg vet ikke riktig hva jeg skal gjøre for å få det fjernet :( Har jo ikke akkurat lyst til å bruke 30000kr på en laserbehandling som kanskje ikke fungerer heller.

I tillegg til dette har jeg også fått smått med hårvekst på haka (omg.. kan ikke tro jeg skriver dette), og i tillegg fått en flystripe på magen .. slik som gutter flest har.. JEEZ!!!

TIPS, RÅD og HJELP, anyone?

Av TomTom220 den 26/09/2010 - 05:24
1

Kviser hjelp mot kviser graviditet-test graviditet test Jeg vet at kviser på ryggen kan være et stort problem. Derfor har jeg lagd en side relatert til ditt problem. bare klikk på linken min :)

Av Anonym den 12/10/2010 - 22:25
0

denne funket ikke på meg, og jeg syns på ingen måte den var verdt pengene.

Av Anonym den 08/12/2010 - 15:16
0

kan være pcos, polycystisk ovarie syndrom tror jeg det heter, da kan man få slike symptomer pga. hormonforandringer (?). Google det.
Mot kvisene hjalp det for meg og ikke bruke hudkrem og å bruke epiduo krem man får på resept, den må brukes et par uker før man ser resultater og i starten blir huden litt rød og irritert, men det funket! :)

Av Anonym den 18/12/2010 - 23:42
0

Litt sen kommentar, men.. Om jeg var deg ville jeg ha tatt en hormon-test. Unormal hårvekst og kviser kan være et tegn på hormonforstyrrelse. I ditt tilfelle høres det ut som du har en forhøyet produksjon av androgestione (testoteron-liknende hormon). Dette kan gi symtomer som kviser, unormal hårvekst, overvekt eller mye fett rundt midje, hårtap, uregelmessig menstruasjon osv.

Av Anonym den 02/01/2011 - 20:18
6

Dette er faktisk sant!! Er 12 år og har hatt ufattelig mye kviser på ryggen! Har nå vært hos flere hudleger, men henviste meg sist til en spesialist, og betalte over 1000 kroner for time... Men han fortalte meg noe utrolig interresangt, og det virker som det stemmer! Md formulation og andre skrubber kan fjerne kviser oss mange, og har god virkning! Men IKKE over lang tid! Skal disse produktene funke må du bruke de HELE tiden for å holde ting i sjakk! Men det han fortalte var at skrubben peeler huden, og fjerner overfladisk fett og bakterier som danner kviser, noe som er kjempebra! MEn, her kommer et stort men! den fjerner også ALT det naturlige fettet på huden som gjør at huden holder seg frisk og ikke tørr! Talg skal jo egentlig hjelpe huden din osv mot å ikke bli tørr! Alle har jo talg i huden, men noen har desverre litt for mye... Men det han mente er at man ikke skal bruke peelinger osv som mange reklamerer for, for dette fjerner ALT på huden og gjør huden irritert, og du kan få verre hudskader! Han mente man skal behandle kvisene innenfra huden, og utover, noe som i mitt hode hørtes veldig riktig og forklarig ut! Jeg har nå gått på epiduo osv en periode, og merket virkning! Desverre ikke så stor, men jeg SER at det funker! dette middelet jobber innenfor og hemmer bakteriene før de kommer ut! Noe som skal ta lang tid, men man skal få bedre resultat! Men poenget hans var at man ikke skal jobbe seg ut og inn i huden, men innenfra og ut, noe som jeg også syntes hørtes veldig logisk ut, i forhold til hans forklaring!.. håper dette var til hjelp for noen! ;D

Av Anonym den 25/03/2011 - 23:46
1

hei, sliter også med kviser desverre.. det er kjipt og flaut :p Men så tenkte jeg, kan det funke å rense huden nesten som du renser sår? Med Klorhexidin? Kan være det er utrolig dumt av meg å spørre om dette og at det er heeelt ut på jordet? Men det dreper jo bakteriene? ikke vet jeg men :p

Av Anonym den 02/08/2011 - 22:19
2

Heidu,jeg har også akkuratt det samme probleme som deg,etter og ha lest litt runt om fant jeg ut att det kan ha noe med shampoo og balsam å gjøre. Så nå har jeg tatt vekk alle hårproduktene med silikon i vekk! for det tetter porene,og jeg begynner og se resultater! kansje du burde prøve det du også:D

Av Anonym den 15/08/2011 - 16:31
0

ta LITT salmiakk og gnu på ryggen! kan fungere for noen. (påfører ikke skader på meg hvertfall )

Av Anonym den 18/09/2011 - 23:14
2

Jeg hadde kviser på ryggen, men da jeg fikk tips om å prøve en sånn spikermatte forsvant kvisene gradvis etter 2uker. en sånn matte koster nesten ingenting, å er helt suveren!!! en halvtime til en time pr.dag på matten burde fikse det!!

Av Anonym den 09/01/2012 - 23:16
1

Jeg er 12 år, har hatt kviser på ryggen siden jeg var 10.. Jeg har fått utrolig dårlig selvtillit av det, å blir ofte plaget av andre på grunn av det. Jeg bruker mange timer om dagen for å prøve ut produkter og andre ting, for å fjerne det, men ingenting hjelper.. Jeg skal IKKE prøve flere produkter, så ingen av tipsene om produkter hjelper, jeg er allergisk mot de alle.. Så noen som har tips til meg? Jeg skal ha svømming med klassen snart, men tørr ikke, fordi jeg blir laget på grunn av kviser! Noen som vet hva jeg kan gjøre, som IKKE inneholder produkter ?

Av Anonym den 22/02/2012 - 00:04
0

Jeg prøvde de produktene også i starten fikk jeg masse kviser men så roet det seg ned...etterhvert ble jeg veldig tørr i huden og fant ut at det ikke er ett produkt for meg... :) nå bruker jeg clean start som er et produkt lagd for ungdommene. Jeg er superfornøyd med dette og begynner faktiks å bli fri for kvser : )))

Av Anonym den 24/02/2012 - 12:01
0

Langvarig penicillin, 6 uker, noen ganger lenger. Funket perfekt for kvisene i ansiktet mitt. Kvisefri i flere mnd nå. Kun en el 2 rett før mens. Ryggen derimot er verre. Jeg tåler ikke svette. Jeg må dusje med en gang ellers popper det fram. Skal begynne på ny kur for ryggen nå. Spør legen din om Tetralysal.

Av Anonym den 26/02/2012 - 17:44
0

Hei alle sammen. Jeg har også slitt med kviser på rygg, bryst og i ansikt. Men jeg kom over en nettside en dag som solgte urtemedisiner og eteriske oljer osv. På denne siden hadde de også organisk marroccansk argan olje som jeg har brukt som kosttilskudd, smurt på huden og som hårkur. 3 uker senere har jeg sett stor forskjell! har omtrent aldri kviser lenger og arrene har blitt mye blekere/mindre synlige. Dette har reddet mitt liv ihvertfall! Jeg vil anbefale å søke på marrocansk argan olje mot kviser på google og studer det litt. Du vil ikke angre! klem fra lykkelig kvisefri 24 år gammel jente

Av Anonym den 21/03/2012 - 11:24
0

tannkrem over natta eller hjemmebrent (tørker ut huden så bør ikke brukes for ofte, men funker som gull)

dusj jevnlig, skift ofte på senga, spis mindre feit mat, hormonbalanserende kurer (fra lege) osv

Selv har jeg nesten aldri brukt verken scrubber, renseserier, fuktighetskrem eller lignende på kroppen... Ble da bare verre... Vasker med bare vann :) Tenk over bruk av balsam. Saltskrubben ovenfor har jeg hørt mye bra om eller eggehvite ;)