Kukstørrelse for faen

Vis som: | |
2

Hver dag kommer det minst 10 nye innlegg her inne, som lyder omtrent slik: "Jeg er 12 cm i omkrets og 17 cm i lengde. Er jeg for liten, jenter?"

Herrejesus, er dere i det hele tatt klar over hvor fint lite jenter bryr seg hvor mange cm du går rundt med? Hvor uinteressert vi er i om dere er 2 cm under gjennomsnittet eller har en anaconda av en kuk? Og hvor sykelig opptatt dere er av deres egen størrelse?

Med mindre kuken er tommelfingerstørrelse, er den sikkert HELT FIN. Det er ytterst få menn som har en så mikroskopisk kuk at den ikke fungerer. Dessuten; er du mindre enn gjennomsnittet, kan du enkelt veie opp med fingre og tunge, noe som i visse tilfeller kan overgå anacondakukene i sengeferdigheter ;) De med stor kuk, kan både være vondt eller fantastisk. De med gjennomsnittelig, kan være gode eller dårlige. De med små, kan være bra eller middels. Alle er totalt forskjellige.

I det hele tatt; om du er god eller dårlig i senga, har for det meste ingenting å gjøre med kukstørrelsen din. Så please, slutt å stille slitsomme, idiotiske spørsmål om størrelsen. Det er så utrolig mye mer å bekymre seg for her i verden, enn akkurat det.

Mina

Av Anonym den 15/05/2011 - 23:38
0

Størelse kan jo på en måte ha noe å si, og det jeg mener er at ikke alle størelser passer til alle stillinger. Han jeg holder på med nå er helt sinnsykt stor, og er vi i doggy gjør det så vondt at jeg holder på å grine... Mange stillinger går greit, men jeg sliter med å nyte det fordi det skal ikke så mye til før det gjør vondt. Jeg er helt sikker på at vi kan finne de beste stillingene for oss, sånn at jeg nyter det mer, men synes det er veldig vanskelig å si til han :-s vi holder på og har det fint, men er ikke seriøse fordi vi snart skal flytte langt unna hverandre uansett, så jeg vil ikke gjøre no big deal ut av det, og vil heller ikke at han skal bli beskjeden for utstyret sitt på noen måte...

Av FjorTISS den 16/05/2011 - 16:16
1

Siden du er der, trådstarter. Jeg har en på 14 cm og den er litt tynn, synes jeg. Tror du jeg er stor nok for en gjennomsnittsjente?

Av Oppgitt23 den 16/05/2011 - 16:22
0

Kødder du med meg, nå?