Krekar utsteder dødsdommer

Vis som: | |
7

Mulla Krekar bekrefter i Oslo tingrett at han har avsagt minst tre dødsdommer i Norge. Han har dømt tre eks-muslimske norsk-kurdere til døden for å ha forlatt islam. Disse mennene lever nå i konstant frykt for å bli drept:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8000500

Norske myndigheter sier Krekar ikke kan utleveres til Irak, fordi dette ville være et brudd på internasjonale avtaler som Norge har forpliktet seg til å følge. Men hvem har sagt at alle internasjonale avtaler må følges slavisk? Ta for eksempel EØS-avtalen: Selv om Norge har forpliktet seg til å følge denne, vurderer norske politikere å legge ned veto på områder som gjelder alkoholreklame, vikarer osv.

Krekar-saken har vist seg å være så spesiell at regjeringen nå bør ta ut dissens og ignorere de internasjonale avtalene i denne ene saken. Gjør vi ikke det, så signaliserer vi at Krekars liv er mer verdt enn livene til Erna Solberg, forfatter Mariwan Halabjaee (dømt til døden av Krekar) og fremtidige flyktninger som velger å distansere seg fra islam.

Mvh
Lilla Puddel

Av Anonym den 17/02/2012 - 13:06
6

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10069556

Krekar er en farlig mann. Når jeg leser artikkelen som er linka over, så leser jeg en fantatisk mann som har Bin Laden som forbilde.
På påstå at han ikke hevder trusler kan jeg ikke forstå av hva jeg leser.
Kan de ikke sende han ut, så bør han interneres, uten tilgang til pc og telefon. Så får han sitte bak murene til han kan tvangsreturneres.

Av Anonym den 17/02/2012 - 16:51
1

kan vi gjøre det samme, tro.. gjøre ham til niding, fredløs? Siden vi ikke kan utstede fatwa, så får vi hente noe fra førkristen tid :p Det er samme greia.

http://www.broktak.com/fredloes.html

Av Dolly D den 17/02/2012 - 17:50
1

for andre når han selv slipper unna alt her.
Får håpe vi blir kvitt hele fyren snart på en eller annen måte.
Han er virkelig et irritasjonsmoment som skaper mistro til alle
som kaller seg muslimer.
Skjønner godt at Somalia ikke vil ha han, de har vel nok med
egne problemer om de ikke skal importere mullaen i tillegg.
Uff, for en drittsekk !!

Av Ola N. den 17/02/2012 - 17:55
6

Han viser oss godtroende nordmenn hva islam *egentlig* handler om.