knust hjerte

Vis som: | |
0

Hun så på meg. Våres øyne møttes ofte i lange blikk. Hun smilte, visste interesse. Jeg sendte henne blomster (anonym), skrev kjærlighetsbrev, jeg så at hun var klar over hvem de er fra. Hun fortsatte å smile og se i øynene. Hun var gift, men jeg også. Hun var 13 år eldre enn meg. Jeg var sikker på at hun skjønte om mine følelser og at jeg liker henne mer enn en venn. Når jeg drakk for mye sendte jeg en SMS, og spurte om hun mottok brevene mine. Hun svarte "nei. Hvem er du?" Etter at jeg skrev at hvis de ikke lest dem enda - bare slette dem, ellers hvis du leser - du skal hate meg. Og så jeg forklart om sine følelser. Hun avviste meg, sa at hun ikke er interessert i kvinner. Nå ser vi nesten ikke på hverandre. Jeg smiller som alt er vel. Sjelen er revet av smerte. Øynene hennes fylt med likegyldighet.

Av Lise20 den 14/11/2009 - 08:50
1

Trist historie...

Er du utenlandsk?

Av Anonym den 14/11/2009 - 20:44
1

Ja. Sorry for dårlig norsk...bare ville å dele med noen my love smerte. Jeg forstår ikke ... er jeg virkelig tatt så gal feil av de signalerne, som hun sendet til meg? Når du elsker du ser bare hva du ønsker og ikke det som faktisk er :(

Av Anonym den 15/11/2009 - 11:27
2

Hun har kalkulert for og imot. Hun har funnet ut at en love story med en utlending koster mer enn det smaker. Hun holder fast på mannen sin, på familien sin, på mannens økonomi, på sin innarbeidede posisjon. Men hun gikk glipp av ekte kjærlighet... Sånn er livet for mange.

Av Mamma81 den 17/11/2009 - 14:31
0

Og ikke er jeg rasisit har nevøer som er utelanske samt jeg har venner og jeg har opplevd masse.

Men vis hun er norsk så skjønner jeg.
Jeg hører ofte utlendiger sier jeg er ikke slik jeg er ikke sånn, ikke dra alle under en kam, men i en lengre periode så viser de sitt sanne.

Mangen av de utlendingene jeg kjenner via andre og selv, de er såååå sjalu jeg blir bare sliten av å høre, og så skal de alLTtid kontrollera å siden jeg er mannen så skal mannan bestemme. Bare slit og pes.

Men selvfølgelig det å bli såret er vondt, det unner jeg ingen , men forstår at mangen ikke tar det valget å bli sammen med en utlending for det er en risiko big time.

Lykke til.

Haha får sikkert mangen kommentere om hvor rasist jeg er vell, men so what hva andre mener. JEG VET BEST SELV =)

Av Anonym den 19/11/2009 - 13:54
1

Ja, jeg forstår at hun ikke ønsker å komme nærmere meg fordi jeg er utenlandsk.
Men jeg er ikke enig i at du kan kombinere ALLE utlendinger, p.g.a. alle mennesker er forskjellige. Jeg er ikke muslim, og jeg er fra Europa. Jeg har ikke forhøyet følelser av sjalusi eller possessiveness. Nå får jeg en høyere utdanning, og over tid jeg tror jeg vil ikke ha noen problemer med økonomien.(og ikke har det nå heller)
Jeg ble bare veldig trist at først hun sendte meg signaler, uttrykt interesse, fueling flere og flere av mine følelser, men når jeg tilsto til henne i dem - hun bare lot som om ingenting hadde hendt, foruten den generelle fortalte venner om det...
Hvis du trekke konklusjoner fra dine egne ord - er alle nordmenn er son?
For eksempel ville jeg aldri ha fortalt de to venner om slike personlige ting, jo mer hun visste at for meg er det alvor, og er ikke et spill av følelser.
Men jeg gjør ikke forhastede konklusjoner om alle mennesker, basert kun på sin oppførsel. Jeg fremdeles elsker henne. Men noe inni brakk og jeg ikke oppfatter det som før.
For meg første gang var det kjærlighet for en kvinne, før jeg alltid følte meg som en hetero. Jeg har en norsk mann og to barn med ham.
Jeg fortalte ham om det, fordi jeg ikke ønsker å lyve. Han forsto meg og støttet. Norske menn er veldig god. :) Men nå frykter jeg meg å blir forelsket i en kvinne igjen, håper at dette vil ikke skje med meg mere. Det er så vondt.

Av Anonym den 16/09/2010 - 15:32
0

og der er min historie :-) så rart å lese den nå......

Av Anonym den 16/09/2010 - 15:34
0

så naiv og forelsket jeg var ...