Kjæresten tar aldri initiativ til sex

Vis som: | |
18

Jeg har nå vært sammen med en en jente i snart 2 år, og jeg føler vi er et bra par og fungerer fint sammen på alle måter. Men det er et problem for meg at balansen i forhold til sex er veldig skjev. det er i 99.5% av tilfellene jeg som tar initiativ til sex, og dette har etterhvert blitt noe som har plaget meg litt. Vi er begge i starten av 20 årene og friske og sunne. Vi er vel sammen hver dag eller annenhver dag, og sover hos hverandre 80% av ukedagene, men til tross for dette kan det gå flere dager uten at vi har sex. Jeg er på ingen måter sexgal føler jeg, men er det unormalt å ha sex hver natt hvis man sover 3-4 ganger hos hverandre i uka? Hun er sjelden i form til sex, og selv når jeg prøver alt jeg kan å varte henne opp med litt fingring og tilbyr meg oral på henne, blir jeg som regel skjøvet bort. Det er ikke så lett å føle seg verdsatt eller "kjekk" når det virker som kjæresten din ikke vil ha sex med deg. Jeg har tatt dette opp med henne, men det er vissnok ikke noe hun kan noe for sier hun, hun har alltid vært vant til at menn tar iniativet. Hun jobber for øyeblikket deltid og studerer på si, så jeg ser ikke helt hvordan hverdagen kan slite henne ut heller. Jeg har prøvd å ta dette opp, men uten hell. Er det for mye forlangt av meg å ha et litt aktivt sexliv når vi begge er i 20 årene?

mvh Erik, fortvilet kjæreste

Av Anonym den 02/06/2009 - 16:08
33

Høres ikke ut som noe å spare på, bli kvitt henne. Masse flotte og seksuellt aktive jenter der ute :) livet er for kort til å kaste bort tid på Sure og kjipe jenter!

-Thea

Av Anonym den 02/06/2009 - 16:24
15

kan jo være en grunn til det, noe hun ikke vil fortelle!
at hun ikke liker sex, har vært misbrukt, el noe annet! spør mer, uten å mase!
ikke spør rett ut om hun har blitt misbrukt, det kan bli helt feil, uansett om hun har det eller ikke.

Av Anonym den 02/06/2009 - 16:30
5

Du har rett og slett mistet draget på henne.Hun tenner tydeligvis ikke på deg lenger dessverre.

Av Anonymh den 02/06/2009 - 17:01
7

vel det har alltid vært slik det er nå, om jeg har mistet draget har jeg vel aldri hatt det da.....misbrukt har hun ikke blitt...jeg har tatt opp dette mange ganger, og hun sier hun skal prøve å bli bedre, men virker ikke som det hjelper. Jeg har spurt rett ut om hun ikke er tiltrukket av meg lenger, men det er hun vissnok!

Av Anonym den 02/06/2009 - 18:04
10

Du tok et valg da du ble sammen med hu,og forble sammen med hu til den dag idag.Og hvis du angrer på det så er det best å slå opp for hun kommer ikke til å forandre noe særlig hvis hun har alltid vært den som ikke tok initiativ til sex.

Sex er ikke alt,men er viktig i et forhold.Kanskje du skal prøve å lære hu å eksperimentere med kama sutra bøker...sex leker og lage atomsfære som vil opphisse hu.

Av Taurus den 02/06/2009 - 19:42
20

Sånne personer som ikke er interessert i sex burde finne seg en like kjip partner og ligge med hendene oppå dyna sammen.
Synes synd på alle som går rundt og lider i sånne forhold...

Av Anonym den 02/06/2009 - 21:18
23

som det er så mange jenter som ikke liker sex? Jeg er selv jente, er 30 år og har et blomstrende sex liv, jeg har alltid lyst med typen min og jeg vet at man må jobbe for å opprettholde spenningen. Men jeg hører om så mange jenter som rett og slett ikke gidder ha sex med typen sin, og jeg skjønner ikke hvorfor?? det er jo kjempe viktig med sex og nærhet!! Tror dessverre at det ikke er særlig håp for dere? dere er bare i 20 årene, dere bor ikke sammen engang? Om du hadde vært min type, og vi bare hadde vært i samme seng halve uken? ja da skal jeg love deg det hadde vært sex hver natt!! Og menn pleier si at de ser på seg og dama som et flott par, men tenk deg om da? er det så flott når det er 0 sex? nei om et par år, etter at dere er blitt samboere og kanskje du har fått "tilgang" nok til å lage unger? ja da tviler jeg på at dere er sammen til dere er 30 uansett. Og i mellomtiden "kaster" du bort dyrebar tid på ei som syns sex med deg er slitsomt?! Kanskje du burde ordne til en koselig kveld med litt vin osv, og forsøke å snakke litt ordentlig med henne om sex? Hva med å se pornofilm sammen da? sexy undertøy? fortelle hverandre sex fantasier? Viktig at dere i hvertfall kan snakke og finne ut av ting? Uansett lykke til

Av Anonym den 02/06/2009 - 21:22
13

som sier sex er ikke alt i et forhold? det er faktisk veldig viktig med sex, det er super viktig for å opprettholde intimiteten i et forhold. Det bringer dere nærmere hverandre. Og sex er deilig og det er sinnsykt viktig i et forhold. Alt for mange menn spesielt, forblir i elendige forhold av en eller annen grunn? Våkn opp alle sammen, vi har faktisk bare 1 liv!!!

Av Anonym den 02/06/2009 - 22:31
67

dere må huske at vi er forskjellig... vi har ikke samme behov alle sammen. noen er veldig opphengt i sex og må ha det HVER dag, mens andre ikke har det samme behovet. sånn er det bare. sex ER faktisk ikke ALT i et forhold! klart det er viktig, men man må bare møtes på halvveien. synes det er trist hvis du skal dumpe ei jente du ellers er veldig fornøyd med fordi du ikke får sex mer enn 3 dager i uka... du er langt ifra tørrlagt, spør du meg!

Av Anonym den 03/06/2009 - 10:32
23

Kast ikke bort livet på ei nektefitte,er selv gift med ei,hadde det ikke vært for barna så hadde jeg vært bort for lenge siden.Når økonomi og barn tillater det så skiller jeg meg.SEX er alt i et forhold du blir seksueltfrustrert når du ikke får det du skal ha og da tenker du bare negativt.Har du ikke barn så stikk,man kan ikke lære opp kvinner til å bli kåte,enten liker dem det eller så bruker dem det for alt det er verdt.

Av Ano den 03/06/2009 - 10:41
19

Ikke ta initiativ du da, se hvor lang tid det tar før hun begynner å spørre.

Av Anonym den 03/06/2009 - 11:15
11

Hei.
Ta en alvorsprat med henne. Ikke la hene smuge seg unna ved at hun sier: jeg skal prøve å forbedre meg. Å prøve er ikke godt nok. Ut fra det du besrkiver her virker det somom du bryr deg om dama. Vil at hun skal ha det godt. P-piller kan dempe lysten betraktelig. Går hun på det? For noen jenter reagerer mer på dette enn andre. Det har jeg selv merket.

Kanskje ting er monotont? Jeg anbefaler: Hotell. Alle plikter legges igjen hjemme. Kjøp bøker og diverse dil dall som dere kan ha sammen. Bruk helgen på hotellet til å virkelig verdsette henne og prate med henne angående dette temaet. Men du må også huske at kvinner liker å bli begjæret. Vis henne at det er henne du vil ha sex med, ikke fordi du har behov, men fordi det er hun du liker. Vær romantisk i hverdagene. Hold henne sexfokusert. Men husk. Det kan også bli for mye. En ting er du hvertfall nødt til å gjøre. PRAT med henne. Ta temaet på alvor. HUn kommer ikke til å ta det alvorlig inntil du setter deg ned og krever en løsning på "problemet". Lover deg. Om dette ikke funker..tja..da vet jeg ikke.

Bruk tid fra hverandre. Gi hverandre tid til å savn. For jenter kan "avsntand" hjelpe til for å opprettholde lysten. Det funker ypperlig for meg som jente.

Ønsker deg lykke til.

Av Anonym den 03/06/2009 - 11:18
11

Du har nok ikke funnet ut hva som tenner henne ennå glem "oppvartning med fingring og oral" og sett heller i gang fantasien hennes. Kvinner tenner ikke på samme måte som menn, det sitter mer i hodet enn på kroppen.

?

Av snikende_ullteppe den 03/06/2009 - 11:24
51

"Hun er sjelden i form til sex, og selv når jeg prøver alt jeg kan å varte henne opp med litt fingring og tilbyr meg oral på henne, blir jeg som regel skjøvet bort." what ? Du varter henne med opp med å kjøre fingra opp i dåsa hennes, og tilby hun å bli slikka ?
Du bør absolutt ikke klage på ho. Hvis du vil varte hun opp, og få hun våt, kåt og villig og ikke minst klar for sex, hva med å prøve dette:
1. Rydd huset, støvsug og vask mens hun er borte.
2.Dra på butikken og kjøp ingredienser til en god middag og dessert. IKKE pizza og sjokoladepudding.
3.Kjøp noe vin på Polet
4.Dra på blomsterbutikken og kjøp en haug med roser, og lys
5.Dra hjem og lag maten nesten ferdig, så det bare er å varme opp maten kjapt når hun kommer, så er den ferdig.
6.Overrask hun på skole eller jobb, med en rose og gi hun et kyss, før du tilbyr deg å bære sekken hennes hjem.
7.Dra hjem, få av hun klærne, dytt hun inn i dusjen og la hun freshe seg opp. I mellom tia trekker du opp vinen, lager ferdig maten og tenner lys.
8.Når hun er ferdig i dusjen, sørg for at du har funnet fram noe klær som hun liker som hun kan ha på seg. Husk, hun ska føle seg sexy.
9.Spis, drikk, nyt maten, snakk sammen og ha det hyggelig.
10.Sørg for å rydde av bordet og putt alt i oppvasken.
Hvis ikke dette sørger for at du får deg noe, så er det noe gærnt du har gjort. . . virkelig gærnt.

Ikke vis at du varter hun opp med å stappe fingra i dåsa hennes, og tilby deg oral sex. Hva får deg til å gjøre det ?

Av Anonym den 03/06/2009 - 11:38
22

Signerer alt over her.
Er og sammen med en som tror fingring og diverse er nok, det er ikke det.
Hele hverdagen teller for meg.
Når mannen ikke gjør en dritt i huset, aldri lager middag , kan han da forvente seg sex?
Å hive en Grandiosa i ovnen, se 24,bite negler, ta seg en dusj og så ligge i senga og ikke skjønne hvorfor dama ikke vil ha sex...
Og de små tingene, å få en klem, et kompliment, noen blomster, osv.
Når det går ei lang tid uten slik så blir jeg hvertfall ikke kåt, og jeg blir og slik som ham til slutt, gidder ikke gi komplimenter osv.
Jeg er følelsesløs når det kommer til sex med ham, ikke med meg selv..
Men han fatter det ikke enda, uansett hva jeg sier, så gjør han det samme hver kan han prøver seg.
Klitten er ikke en knapp som man skal trykke på for å få sex...(som regel stønner vel dama fordi det er vondt, mannfolk er hardhendte de fleste ganger..)
Hadde det ikke vært for barna så hadde vi ikke bodd sammen..Vi krangler aldri, tror det er det som er feilen, at vi ikke kan kommunisere..

Av Anonym den 03/06/2009 - 11:41
5

Det er vel en del kvinner som har "brent seg på" å ta initiativet, og opplevd at mannen ikke får den opp fordi de egentlig ikke var i slag akkurat da. Dette kan være et fryktelig "slag" for mannen (å oppleve at han ikke fikk den opp), og kan komplisere sexlivet i månedsvis framover. Derfor lar mange kvinner klokelig være med å ta initiativet, men venter heller til de er helt sikre på at mannen har lyst.

Av jente30 den 03/06/2009 - 11:50
5

hei til deg bekymra gutt
som jeg har lest i innlegge ditt .hun tar ikke initiativ .det kan være mange grunner så ligger der som sexmisbruk eller ikke har trangt til sex .
jeg husker nor jeg selv var 20 år .var sammen med en gutt da og hadde ikke helt behov for sex mens han ville så klart ha litt sex ..jeg sa ofte da jeg er kvalm hodepine +++.men grunnen var nok da at jeg ikke ville ha sex men skyldet ofte på andre ting..no er det jo 10 år siden å i dag så er det jeg så må ha litt sex..vi jenter forandrer oss mye fra vi er 20 til vi blir 30 sexlysten vår stiger .man kan vel si det på en annen måtte nor vi jenter er 20 så er vi ikke helt utvikla mens nor vi blir 30 da er vi modne...jeg tror nok du elsker den jenta men nor det er noe så mangler i forholde da vil så klart det gå ut over alt det andre..jeg håper at alt ordner seg for dere to lykke til

Av Anonym den 03/06/2009 - 11:57
6

her er det noe som ikke stemmer, skal det så mye styr til så glem hele dama. Sex er noe begge skal ha glede av. hva er det mannen får som takk ?

Av Anonym den 03/06/2009 - 11:58
3

Har det på AKKURAT samme måte. BAre bytt på kjønnsrollene. Han vil SJELDEN; blir konstant avvist. OG folk lurer på hvorfor utroskap eksisterer...?

Av Anonym den 03/06/2009 - 12:23
6

jeg vet hva du snakker om. desverre kommer det neppe til og bli berdre heller. slike ting har en tendens til og bare bli verre og verre. hadde jeg vært deg hadde jeg gitt henne ett ultimatum. "skjerp deg eller jeg reiser". det kan virke som damen tror at det bare er dem som trenger og føle seg ønsket. jeg har snakket med en del damer om dette og samtlige av dem viser liten forståelse for at også mannen kan ha behov for og føle at dama tenner på han og har lyst på HAN. desverre så skjemmer vi dem bort med og alltid ta innisjativet."for vi har jo alltid lyst" så damer... snu på flisa. hva hvis det ALLTID avar dere som måtte ta innisjativet??? hadde dere likt det?
mitt råd: still ultimatumet og følg det opp. du blir aldri lykkelig med en slik dame alikevel. jeg vet det av egen erfaring. been dear don dath....

Av Anonym den 03/06/2009 - 12:31
4

har du hørt om selvtilfredstillelse?Hvis du må hele tiden ha sex er det best at du begynner å bruke hånda,og ikke mase på dama.Sex en gang i uken er den mest vanlig hos par.Og de er lykkelige sammen av den grunn.det er mye annet å ha fokus på enn sex.

Av Anonym den 03/06/2009 - 12:36
3

Folk er forskjellige og har forskjellig tenning mellom seg. Om hun ikke har det på deg, så kan det være hun har det med andre hun blir sammen med senere. Slikt kan ikke læres, så jeg ville faktisk dumpet henne og funnet meg en som du hadde fått den rette gnisten sammen med. Dette har jeg selv opplevd, ville aldri med xen min, men er nå i et forhold hvor jeg faktisk ikke klarer å holde fingrene fra fatet for å si det sånn =)

Av Anonym den 03/06/2009 - 13:20
9

Gutter som hevder dette er ofte ektremt dårlige i senga... Ingenting er så drepende for sexlysten som en mann som år etter år gjør ting feil. Disse vil som regel oppleve det samme med stadig nye partnere (at sexlysten er bra i starten, men så daler). Du har nok sett for mange pornofilmer istedet for å prøve å finne ut hva dama di tenner på.

Av jente_22 den 03/06/2009 - 14:21
10

Okei - jeg orker ikke lese hva alle andre har skrevet, så jeg bare skriver svaret mitt.

Hvis jeg (jente :) skal være i humør hjelper det om kjæresten min viser meg oppmerksomher FØR vi er kommer så langt som til sexen. Og da mener jeg i løpet av dagen - å vise henne at du er tiltrukket av henne og vil ha sex meg henne. Litt forspill rett og slett, for å tenne dere begge. Når dere skal legge dere bør hun hvertfall være litt mer medgjørlig da ;)

Av Anonym den 03/06/2009 - 16:11
1

Jeg er gift, og vi har sex kanskje 3 ganger i mnd. Jeg er en sunn, attraktiv, leken jente paa 23 .. men mannen min vil rett og slett ikke ha det som alle andre vil ha it seems. Det er ett stort problem for meg. Jeg foler jo at det er meg det er noe galt med! ALdri hatt daarligere selvtillit, men hva skal vi gjore?

Foler med deg...

Av kvinne 32 den 03/06/2009 - 16:51
4

Tja, det var disse hormonene da. Er de ikke tilstede er det sannelig ikke lett å lure fram sexlysten.

Av missy83 den 03/06/2009 - 17:26
2

tror det kanskje har blitt litt "vane" at du tar initativ ? kanskje om du ikke tar initativ noen dager, så vil/burde hun kanskje "lette en finger"? jeg er jente selv, har hatt samboer i et par år, og vi har sex 1-2 ganger pr dag enda. men (kremt) som oftest han som tar initativet. men han blir aldri avslått heller ;) (ja, sånn vane)
hvis du plages over dette, burde kanskje hun gjøre noe med det...? prøv å finne grunnen til at det er kun du som tar det, løs deretter problemet ;)

Av anonymungmann den 03/06/2009 - 18:13
8

Jeg er akkurat i samme situasjon. Vi er begge snart 20, hvert sammen i to år. Jeg som er mannen i forholdet tar alltid initiativ og det går MINIMUM en uke mellom hver gang vi har sex. Forskjellen er at vi bor sammen og sover sammen hver natt. Dette dreper meg da jeg ser på sex som noe av det beste i livet og skulle gjerne hatt det flere ganger i uka.

Jeg har lest alle tipsene ovenfor, og jeg har undersøkt på flere sexnettsider og lest sexartikler for å finne ut hva som tenner henne. Jeg har prøvd alt! Jeg har brukt enn hel dag på å vaske hele leiligheten (støv, gulv, vinduer, toalett, dusj, oppvask, osv), har lagd romantisk stemning med lys, blomster, vin og lagd eksklusiv mat. Jeg kjærtegner henne stadig vekk, sier jeg beundrer henne, vi har alltid kjempelangt vårspiel, har prøvd å berøre alle mulige tennende punkter, besøker henne på jobb, kjøpt sexspill, oppfordret til alle mulige alternative typer sex. Ingenting funker!! Jeg har kommet til et punkt der jeg går og er lettirritabel og deprimert, et stadie hvor jeg rett og slett har gitt opp!

Jeg har selvfølgelig tatt opp temaet mange ganger. Jeg har spurt; er du ikke seksuelt tiltrukket av meg lenger? Svaret er alltid ja. Så spør jeg om hvorfor hun da aldri virker tent, aldri forteller meg at jeg er sexy og aldri kjærtegner meg. Svaret er da at hun ikke vet. Flere ganger lover hun at hun skal bedre seg og at vi skal ha sex oftere, men det skjer ikke! Når jeg da purrer på det hun lovte blir hun som oftest sint, eller sier: jeg tror det kommer med tiden. Jeg har også gitt hun ultimatium: om vi ikke har mer sex så risikerer du at jeg ender opp utro. Det tok hun seriøst, men endte bare opp med å bli lei seg. Hun blir ofte lei seg når jeg legger frem mitt synspunkt, da vil hun gi meg sex på stedet. Men da takker jeg nei for både jeg og hun vet hun kun gjør det for å gjøre meg glad, og jeg er ikke akkurat kåt når jeg tar opp temaet. Mest frustrert. Har som sagt spurt om vi skal ha alternativ sex og nye stillinger, men for henne er alt annet en pølse i brød og tre stillinger ekkelt eller ubehagelig.

Samtidig er jeg fanget! Dama er utrolig trofast og hun ville aldri ha vært utro. Vi elsker hverandre kjempehøyt og har det supert i forholdet. Personlighetene våres matcher (bortsett fra sexsynet) og vi er veldig lykkelige på den fronten. Når jeg truer med utroskap vet jeg at det er en stor løgn, jeg har en ekstremt sterk samvittighet og kunne ikke levd med meg selv etterpå. Jeg avslår de vakreste damer de gangene jeg drar på byen uten henne.

Vi elsker hverandre og å slå opp er uaktuelt.
Alt vi (jeg) vil ha er hjelp, akkurat nå har jeg det veldig bittert

Av Anonym den 03/06/2009 - 18:25
5

Parterapi er til å anbefale siden dere er tydeligvis i et fast forhold.Terapi er viktig hvis dere skal redde forholdet,og det hjelper dere å ha mer forståelse for hverandre.Dette kan bidra til å styrke forholdet da det ikke vil være hemmeligheter mellom dere.Hun kan bøi tryggere på seg selv og på deg,og våger å eksperimentere mer ved sexfronten;)

Av Anonym den 03/06/2009 - 19:51
3

er ikke tenningen der nå? ja så kommer den ikke senere heller!!

Av jente abc den 03/06/2009 - 20:16
4

elsker du henne ennå? Det er det som er spørsmålet. Ikke slå opp med henne bare fordi hun ikke er så opptatt av sex.

Ikke alle er så opptatt av sex. Folk har forskjellige behov. Hun liker deg sikkert ennå. Det har nok ikke noe å gjøre med DEG! Vis henne at du elsker henne, men gjør det på en annen måte, ikke sex, ingen baktanker, bare kjærlighet. Snakk sammen, kyss henne, se på stjernene.

Sex er ikke alt. Gjør hver gang til noe spesielt. Ikke noe som SKAL skje, men en fantastisk opplevelse! Noe dere deler. Da er det ikke så viktig at det ikke er så ofte.

Av Anonym den 03/06/2009 - 20:23
1

TUSEN TAKK FOR ETT FANTSTISK INNLEGG!!! jeg håper det ordner seg for dere. Jeg hadde det helt likt til det du har det. heldig vis ser det ut til at tingene er i ferd med og snu seg for meg. mitt spørsmål til henne var ganske enkelt: " Kjære, synes du det er rettferdig at jeg som en relativt ung mann i midten av 30 årene nærmest ikke skal ha ett sexualliv? er du ikke enig i at vi er for unge til og avslutte denne delen av vårt samliv?
etter dette har forholdet blomstret og jeg har hatt mere kvalitetsex en jeg har hatt på mange år.
jeg ønsker deg lykke til, det fortjener du!!!

Av Anonym den 03/06/2009 - 20:52
1

vis du får en gang i uka da er du heldig jeg får nesten vær 3 el 4 mnd men holder så vidt ut. er ikek snakk om utroskap i bilde men mye vir i det. vi er i 40 års alderen jeg har aldri hatt noe problem før men vi har det bra ellers. men jeg kunne hatt sex par ganger i uka alikevell vis jeg hadde blitt tilbudt det men det skjer så skjelden så jeg husker ikke dato når forje gang var. men ligger på 4 mdn pr gang ehhehehe. så du har det bra . hehehe

Av Godt ment den 03/06/2009 - 21:00
4

Du har virkelig prøvd ALT, ja... Til og med truet den stakkars jenta med utroskap! Dette punktet alene årelater deg fullstendig for troverdighet. Jeg vet av erfaring at er det EN avgjørende ting en kvinne trenger for å oppleve intimitet og lyst, så er det TRYGGHET. Hva i huleste tror du at du oppnår ved å true, og la frustrasjonen din få utløp mot henne du påstår at du elsker? Du sår bare frykt i henne og bruker henne som utslagsvask for din oppdemmede frustrasjon.

Jeg anbefaler dere å oppsøke rådgivning for par. Det høres ut som om dere trenger en ekstern person som profesjonelt kan forene dere på halvveien.

PS! INGENTING er mindre tiltrekkende enn en desperat kar...

Av Anonym den 03/06/2009 - 21:02
1

man behøver ikek å være desporat men tolvmodig heter det ehhehe. vi har vær 4 mnd men jeg biter tenna sammen eheheh

Av Godt ment den 03/06/2009 - 21:02
1

Foregående melding var for øvrig til "anonymungmann", forfatter av "Fanget"

Av Den unge damen den 03/06/2009 - 21:10
3

Hadde samboeren min prøvd å "varte meg opp" med litt fingring og oral og forventet at det var alt han skulle gjøre for å få sex, så skulle han effen meg fått så hatten passa!
Ikke press dama di til noen ting, det vil bare virke mot sin hensikt!
Ville du følt deg verdsatt og kjekk hvis dama di hadde sex med deg bare for pliktens skyld?

Nei, jeg syns du skal lese innlegget til "Snikende Ullteppe" og ta det derifra!

Av Den unge damen den 03/06/2009 - 21:10
1

Hadde samboeren min prøvd å "varte meg opp" med litt fingring og oral og forventet at det var alt han skulle gjøre for å få sex, så skulle han effen meg fått så hatten passa!
Ikke press dama di til noen ting, det vil bare virke mot sin hensikt!
Ville du følt deg verdsatt og kjekk hvis dama di hadde sex med deg bare for pliktens skyld?

Nei, jeg syns du skal lese innlegget til "Snikende Ullteppe" og ta det derifra!

Av Mr. T den 03/06/2009 - 21:17
6

Sex avspeiler ofte resten av forholdet. Om sex uteblir kan det være en fordel om man først kaster et kritisk blikk på seg selv... Jeg kjenner altfor mange selvrettferdige fyrer som tror de har gjort ALT og har sitt 100% på det tørre. Og kanskje ligger problemet nettopp der? For man er alltid 2 i et forhold, og man kan sjelden si at et problem spores tilbake til KUN den ene parten.

Det KAN jo også hende at man er skapt med ulike kjønnsdrifter, men jeg har vondt for å tro at dette er det vanligste problemet.

Ellers uttrykker vi ofte kjærlighet i hverdagen på ulike måter. Noen uttrykker seg gjennom gaver, andre gjennom små berøringer, noen gjennom vennlige ord og atter andre gjennom små tjenester eller ved å bruke mye tid sammen. De nevnte punktene er behov alle i ulik grad kan kjenne igjen, men dette er også poenget: behovene er ulike! Noen trenger MASSE ord og muntlig anerkjennelse for å føle seg verdsatt og elsket, mens andre har denne tryggheten i seg selv og søker for eksempel fysisk bekreftelse, gjennom sex eller mer gjennom små klemmer og kjærlige berøringer. For noen kan en blomst være ubetydelig, mens det at gubben går ut med søpla hver dag betyr MASSE.

Det er svært mye en kan prøve ut i hverdagen før samtalen kommer inn på seksuelle problemer/mangler overhodet!

Av Anonym den 03/06/2009 - 21:51
5

Da tar opp eit problem som angår mange,og som mange sliter med i parforhold og mange forsøker å gji det eit svar som "kun" dama de sitter med svar på.

Har vert gift i drøyt 20 år,og har slitt med samme problemet,og har mange ganger vert inne på tanken å bare avslutte forholde som følge av dette problemet,men har liksom håpt på at det før eller siden skulle ordne seg. Har foreslått at vi kunne oppsøke hjelp eit eller annet sted,men det har hun avvist,så derfor har eg liksom bare slått meg til ro,og ikkje laget noe større problem utav det. Når eg tar initiativet til sex med henne,så får det som oftast "innvilget" og sexen har vert bra.

No er det slik at det er fult muleg å vera oppriktig glad i en person,uten å "elske" vedkomende. Jeg er etterkvart blitt overbevist at mange lever i eit forhold "basert" på godt vennskap,men den sexuelle tenningen er der bare ikkje. Jeg føler det slik at hun ofte bare innfrir mitt ønske om å ha sex,for dermed ikkje å skuffe meg og såre meg følelsesmessig. Med andre ord ! så gjir hun meg sex på falske premisser.

Jeg vil råde deg til å drøfte problemstillingen med henne,og fortelle henne akkurat hva du selv tenker å føler,og dersom du ikkje får en forklaring du sjølv synes å vera tjent med. Ja,så vil eg rett og slett anbefale deg å ta forholde opp til seriøs vurdering,og kanskje avslutte det,sjølv om det kan vera tungt å trist.

Denne jenta har ettrsom eg forstår en rekke andre gode kvaliteter som du legger vekt på,men eit godt sexliv / intimt forhold betyr veldi mye i eit forhold. Desse kvinnfolka er sanneleg ikkje alltid like enkle å forstå når det gjelder sexualliv deres.

For all del så må du ikkje la deg bli "utnyttet" for at du skal få innfri dine ønsker om sex. Da er det bedre å avslutte forholde,og du vil helt sikkert finne deg en jente hvor kjemien på det sexuelle plan stemmer bedre overns.

LYKKE TIL !

Av Anonym den 03/06/2009 - 21:53
1

Da tar opp eit problem som angår mange,og som mange sliter med i parforhold og mange forsøker å gji det eit svar som "kun" dama de sitter med svar på.

Har vert gift i drøyt 20 år,og har slitt med samme problemet,og har mange ganger vert inne på tanken å bare avslutte forholde som følge av dette problemet,men har liksom håpt på at det før eller siden skulle ordne seg. Har foreslått at vi kunne oppsøke hjelp eit eller annet sted,men det har hun avvist,så derfor har eg liksom bare slått meg til ro,og ikkje laget noe større problem utav det. Når eg tar initiativet til sex med henne,så får det som oftast "innvilget" og sexen har vert bra.

No er det slik at det er fult muleg å vera oppriktig glad i en person,uten å "elske" vedkomende. Jeg er etterkvart blitt overbevist at mange lever i eit forhold "basert" på godt vennskap,men den sexuelle tenningen er der bare ikkje. Jeg føler det slik at hun ofte bare innfrir mitt ønske om å ha sex,for dermed ikkje å skuffe meg og såre meg følelsesmessig. Med andre ord ! så gjir hun meg sex på falske premisser.

Jeg vil råde deg til å drøfte problemstillingen med henne,og fortelle henne akkurat hva du selv tenker å føler,og dersom du ikkje får en forklaring du sjølv synes å vera tjent med. Ja,så vil eg rett og slett anbefale deg å ta forholde opp til seriøs vurdering,og kanskje avslutte det,sjølv om det kan vera tungt å trist.

Denne jenta har ettrsom eg forstår en rekke andre gode kvaliteter som du legger vekt på,men eit godt sexliv / intimt forhold betyr veldi mye i eit forhold. Desse kvinnfolka er sanneleg ikkje alltid like enkle å forstå når det gjelder sexualliv deres.

For all del så må du ikkje la deg bli "utnyttet" for at du skal få innfri dine ønsker om sex. Da er det bedre å avslutte forholde,og du vil helt sikkert finne deg en jente hvor kjemien på det sexuelle plan stemmer bedre overns.

LYKKE TIL !

Av Anonym gammel dame den 03/06/2009 - 22:25
3

tror at de skal få sex hver dag og flere ganger pr. dag om de bare får en fast kjæreste. Hvor feil tar de ikke? Hvor my skjegg har de ikke i postkassen? Gjør de noe med det?

Av Jeg 1985 den 03/06/2009 - 22:29
2

Ja ja til alle dere over som klager på Erik han er da fortsatt ung og sånn så til dere blæh på dere. Det at han er litt uerfaren er ikke et stort problem tipsene til ultepe over feks er gode. Også det med å bare rote litt på henne med fingra er somsagt heller ikke helt nok. Men hei du er jo bare noen å 20 ja ja jeg er det jeg også men som man kan si alle har litt forskjellig med erfaring/eller som meg jeg har ikke særlig mye erfaring har faktisk kun holdt klemt osv ikke hatt sex enda(ja jeg er jomfru and proud of it). Jeg er forlovet og du kommer ikke ditt heller ved å bare være tja som man kan si over her slenge en pizza i ovnen osv. Men ja bring litt romantikk inn i hverdagen. Foresten på det spørsmålet ditt med å gjøre det 4 ganger i uka er ikke sikkert ho vil folk er forskjellige der også. så try abit of romance and not so much complaining. Så går det nok bedre.

Av Anonym kvinne den 03/06/2009 - 22:30
2

om hvorfor hun heller vil på Tupperwareparty enn å være sammen med kjæresten sin..................

Av Kose er bra den 03/06/2009 - 23:25
3

Ikke press henne er mitt råd. Hvis du presser og presser så blir sexen bare en "jobb" hun må utføre fordi hun har dårlig samvittighet. Hvis du presser henne for langt, så skal du se at det er hun som forlater deg...

Hvis hun ikke kjærtegner deg like mye som før, så kan det godt være fordi hun er redd for at hver gang hun gjør det, så tror du at du vil få sex. Hun vil kanskje ikke gi deg falske forhåpninger, sånn at hun får dårlig samvittighet, så hun unngår heller tilslutt å kjærtegne deg. Noen ganger må man kunne kose og ta på hverandre uten at det skal føre til sex. Å kose er en annen måte å føle nærhet til hverandre på som også er veldig viktig. Men hvis det alltid blir mas om sex, så kommer du til å miste kjærtegnene, sexen og forholdet kommer til å visne sakte men sikkert ut. Gi henne tid og overbevis henne om at du elsker henne uansett hvor mye sex du får...at det er hun du vil ha, ikke det som er mellom bena hennes. Da tror jeg dere vil få et bedre forhold, med ja...mer sex.

Av Jente21år den 03/06/2009 - 23:50
2

Kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver, men i mitt tilfelle er det omvendt... I forholdet mellom meg og typen (som også er samboeren min..) er det kun jeg som tar initiativ. Hvertfall slik jeg føler det! Vi har vært sammen i nesten 1,5 år nå og når jeg tenker meg om kan jeg sikkert telle på en hånd hvor mange ganger han har tatt hintet til sex. Jeg har tenkt veldig mye gjennom dette, og bestemte meg dermed for å "slutte å ta initiativ" for å se hvor lenge det ville gå til han ville ta hintet/sprekke. Det har nå gått over en måned...og ingenting er skjedd...!! Hele greiene er rart synes jeg. Jeg jobber lengre dager enn han, samtidig som jeg rydder og ordner hjemme i leiligheten, mens han stadig er for trøtt og sliten, orker ikke sex osv... Jeg ser på meg selv som pliktoppfyllende, trofast og en god kjæreste. Ikke for å skryte, men jeg får ofte gode komplimanger ang. utseende mitt også. Begynner å bli rimelig frustrert.. Selvfølgelig, sex er ikke alt i et forhold men det er jo veldig viktig da. Jeg synes det er mer trist, det virker jo som typen min ikke har lyst på meg... :-( Har så utrolig mange tanker om dette. Har han ikke lyst på meg? Har han noen andre enn meg??

Du er ikke den eneste som sliter for å si det sånn....

Av Anonym den 04/06/2009 - 01:07
3

Sålenge dere har sex og hun vil ha det med deg er det et luxusproblem det du beskriver! Ikke alle sammen har like lett for å ta initiativet til ting, selv om de egentlig har lyst! Det er så altfor mange umodne mennesker her i landet skjønner jeg av kommentarene over! Til ts, hvis du elsker henne og hun deg og dere har det flott sammen, så ikke begynn med å lage det til et spill om hvem som skal ta initiativet. Sålenge du gjør det og hun er med er det jo ikke noe problem! Hun har sikkert lyst på deg, men er blitt vant med at du tar initiativet.

Ps. Ikke ta notis av alle de dustete kommentarene over. Det må være fjortiser.

Det er mitt velmente råd til deg. Slapp av nyt livet og nyt kjærligheten og responsen du får når du tar initiativet til sex.

Av Mann Gift i 17 år den 04/06/2009 - 06:12
6

Du sier ikke noe om hva slags forhold til sex du har, men jeg aner jo litt når du tror du tenner dama med finger og tilbud til oral.
Vi menn er helt på en annen planet når det gjelder sex, skulle ikke tro at vi var av samme rase.
For oss tar det 45 sek å bli klar, 4 min til alt er over. HVIS VI VIL. Dama vil antagelig tro at du bare dultet til henne.
Det er nesten som å ta en doktorgrad å lære hva hun tenner på, å tro ikke at det som passer for henne passer for en eventuell ny partner. Da blir det ny doktoravhandling.

Begynn i det små, ta oppvasken uten at hun ber deg. Øk så gradehvis med gulv, bad, osv. dette bør gå over en 4-5 uker. Allerede nå kommer du til å merke forandring. Ikke utnytt denne ennå.
Fortsett videre med friske blomster, små gaver. Vis at du elsker henne UTEN at du kommer krypene på knærne med kåtskap i blikket. Napp loddet. Dette er en kamp du skal vinne.
Hun jobber og studerer, klart hun trenger masasje i stive skuldre og nakke. Nei du skal ikke ha sex, Du skal kun massere.
Lytt til henne, observer ting hun sier.
Vær positiv til hennes forslag, vis at du bryr deg om ting som betyr noe for henne.
Det at dere bryr dere om hverandre, viser empati.
Da kommer sexen av seg selv.

Resten av fasiten har snikende ullteppe.

Av Anonym den 04/06/2009 - 07:47
2

jeg har det nokså likt, bortsett fra at jeg er jente.....ja du leste rett, jeg er jente og mannen min er rett og slett treg i senga.
det er alltid jeg som prøver meg. en sjelden gang er det han.
det kan gå lenge mellom hver gang vi gjør noe.
jeg har prøvd å prate om dette men han sier han er trøtt og at jeg må slappe av.
det har rett og slett blitt til helge og ferie sex. aldri en tilfeldig her og der.
hvis han ikke plutselig en dag får veldig lyst og da kan det godt være hver dag en hel uke.
men så kan det godt gå en måned til neste gang.
jeg vet ikke hva som kommer til å skje i fremtiden men vi må nok rydde opp i dette her før eller siden.
gode råd har jeg desverre ikke!

Av Anonym den 04/06/2009 - 08:31
1

Nei vettu hva.. Om den lista der er noe som må til for at hoskal ta initiativ, finn en ny ei..
mange kåte deilige damer der ute. Heldigvis..