Inndratte brystvorter

Vis som: | |
11

Vet at dette er litt feil å skrive her,men jeg visste ikke hvor ellers jeg skal legge inn dette innlegget.
Jeg har inndratte brystvorter,og det er en skikkelig plage. Klarer ikke å vise meg frem dekker dem alltid.
Vet at det er et inngrep man kan ta for at dem skal bli vanlig igjen,men det koster ca 10000kr.
Er det noen som kan hjelpe meg å fortelle om det er noe jeg kan gjøre?

Av Jente18 den 06/03/2006 - 11:52
2

Men jeg har hørt om ei som brukte brystpumpe jevnlig i 2 mnder og fikk etter det helt vannlige brystvorter igjen! leste det innpå denne debatten faktisk :)

Av Anonym den 06/03/2006 - 13:57
5

Hei. Det var godt å høre at det er flere som har det problemet. Så det går altså? Hvor lenge må man holde på om gangen,vet du det? Har du prøvd det forresten?
Det er virkelig ubehagelig,for det går så utover forholdet mitt også når jeg ikke klarer å vise meg selv.

Av Tulte den 06/03/2006 - 17:29
4

Tenk å ikke vise seg fram pga hvilken vei brystvortene peker! *hyle av latter* Sorry meg altså, men det er det tåpeligste jeg har hørt. Tenk at noen kan være så kroppsfikserte at de til og med henger seg opp i hvilken vei brystvortene peker..Hvis de hadde stått ut hadde du sikkert klaga på det også!

Sorry meg, men du har ingenting å klage på altså. Det kunne vært MYE verre! Tror ikke engang gutten du holder på med legger merke til det engang, han legger mer merke til at du dekker over dem...

Du trenger ikke operasjon. Du trenger å bli glad i deg selv slik du er.

Av Anonym den 06/03/2006 - 18:09
21

Syns ikke du skal uttale deg om ting du ikke har noe problemer med. Jeg har skikkelig problemer med det og det er meg. Så jeg spurte her om det var noen andre som kanskje hadde det samme problemet. Folk takler ting forskjellig.

Av Jente 23 den 06/03/2006 - 20:18
3

Jeg er akkurat som deg, med brystvorter som vender innover og etterlater seg bare ett hull innover- i stedet for at de skal strutte fremover. Kan ikke få sagt hvor mye eg lengter etter "skikkelige" brystvorter.. Folk som ikke er utstyrt på denne måten, skjønner ikke hvordan vi som er slik - kan slite med oss selv. Jeg har lenge gått å lurt på dette, men aldri snakket med noen om det. Min forrige samboer, syntest det var heilt greitt. Han elsket meg som jeg er. Da e no skulle inn i enda ett nytt forhold, føltest det heilt jævlig å vite at jeg skulle dele seng med han. Bare tanken på at han lette etter noen struttende, kåte brystvorter - gjorde meg både fortvilet og kvalm. Så det endte opp med at jeg sendte han en sms der jeg fortalte han hvordan jeg er. Kanskje dette hørtes rart ut, men for meg var dette det eneste rette. Ellers hadde jeg aldri klart å hatt sex med han. Vi har vert i lag i ett år nå, men jeg har enda ikke tørt å snakke med han om dette.
Da eg fikk min datter følte jeg meg skikkeli ille til mote, da jeg ikke kunne amme min datter. Jordmoren la min datter inntil brystet mitt, og jeg låg flau å såg på at min datter ikke fikk tak i brystvorten - som vendte innover. Hun sa berre: Åhh, er du slik utstyrt du da. De der er nok litt for flate til at du kan amme barnet ditt.. Jeg fikk ikke hjelp, eller noen ting. Ingen å snakke med eller noe. Måtte gi barnet mitt flaske fra dag en omtrent. Prøvde å amme litt da, men det gikk dårlig.
Jeg skulle gjerne ha tatt en slik operasjon jeg, men det kommer an på hvor mye det koster?? Noen som vet?? Kan en amme etter en slik operasjon?? Ser det ekte ut, eller ser en at en er operert??
Har en slags brystpumpe (kjøpt på www.orion.no) og da strutter de en stund etterpå, men ved berøring smetter de inn igjen.. Har aldri prøvd å bruke en slik pumpe over lengre tid, kanskje det kan hjelpe..
Er det enda flere som har det som meg??

Av Anonym den 06/03/2006 - 21:40
4

Hei. Det er så godt å høre andre som har det samme problemet,å kunne dele erfaringer. Jeg har lest på nettet og en slik operasjon koster ca 10000-15000 er dyrt.
Den brystpompen du kjøpte virket ikke den i det hele tatt?
Hadde håpet dem kom til sitt vanlige jeg når jeg ble gravid,vil virkelig kunne amme å kjenne nærheten til barnet. Når den dagen kommer. Var trist å høre.

Av Mimi den 07/03/2006 - 00:36
3

Hei! Jeg er også en jente i 20-årene som har samme problem som dere.. Synes det er utrolig kjipt! Er ellers kjempefornøyd med kroppen min, men jeg hater å ta av meg bh'en både i garderoben på treningssenteret og sammen med gutter. Har faktisk begynt å unngå å involvere meg for mye med gutter pga dette..
Jeg har bestemt meg for å ta operasjon, tror det er eneste utvei.. Men jeg skulle gjerne hørt fra andre som har gjennomgått en slik operasjon.. Hvilken klinikk er best osv..

Glad for å vite at vi er flere i alle fall!- Jeg har aldri møtt noen annen med sånne brystvorter!
Klem fra meg

Av niomi78 den 07/03/2006 - 08:25
4

For jeg er også sånn... Plages ikke veldig med det lenger, men da jeg var yngre, hatet jeg å ta av meg BH-en.

Mora mi hadde akkurat samme problemet. Men amming gjorde susen. Jeg var nok mye sulten i starten, men etterhvert fant hun en teknikk med å fa de til å strutte akkurat lenge nok til at jeg fikk tak. Isbit, f.eks., vil jeg tro er fint, for mine strutter når jeg blir litt kjølig. Og etter et par måneder, struttet vortene hennes hele tiden.

Jeg skal teste ut brystpumpe. Har hørt om flere som har hatt suksess med det, men det krever jo litt egeninnsats. Noen minutter hver dag i et par måneder.

Lykke til,'a, jenter! :-)

Av Jorun den 07/03/2006 - 09:25
2

Hei! Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt denne brystpumpen og hvor mye den koster..

Av Anonym den 07/03/2006 - 09:56
1

Hei. Jeg var inne på orion nå og der var det mange forskjellige brystpumper,hvem er det du har prøvd. Var den greit eller var den helt ubrukelig?
Det står på produktinformasjonen til orion at man kan få stive brystvorter så lenge man vil vil det si etter hver gang man har pumpet dem eller holder det å holde på litt hver dag i par mnd så har man det for alltid. Vet du noe om det og hvor lenge man må evt bruke det hver dag?

Av Jente 23 den 09/03/2006 - 12:37
3

Den heter niplesucker m ring. Koster 98kr. Lilla, men gjennomsiktig der du skal ha brystvorten inni. Er oxo m noen ringer som du da trær utenpå brystvortene, slik at de holder seg stive og kan gå med de slik en stund. Dette hjelper meg en del, men har ikke lagt inn den store innsatsen akkurat. Skal skjerpe meg, for dette er noe som plager meg.

Av Jente 23 den 09/03/2006 - 12:42
3

Jo den virker. Koster bare 98kr oxo. Hadde eg brukt den regelmessig, hadde eg nok sett bedre resultater ja. For eg merker at visst eg har brukt den en dag, har brystvortene lettere for å sprette ut flere dager etter bruk.

Av jente 25 den 14/03/2006 - 18:05
2

hei! jeg har også dette problemet, det er kjedelig særlig når jeg bruker push up-bh, blir de klemt og stikker enda mer innover, og det har gjort at jeg ikke liker å ha kroppskontakt med gutter.du sa du visste om at man kunne ta operasjon for 10.000kr, hvor var dette? jeg har spurt nobel klinikk og de hadde ikke den typen operasjon. hilsen en som venter spent på svar.

Av Jenny den 14/03/2006 - 19:24
4

Hei!
Jeg har samme problem som dere og har planer om å ta operasjon.. Operasjonen koster fra ca 7000 til 12000 kr. Tror den gjennomføres på de fleste klinikker som coloseum klinikken, fornebuklinikken osv..
Jeg er mest spent på å høre fra andre som har tatt en slik operasjon og som kan fortelle litt om inngrepet!
Håper at noen kan dele sine erfaringer! :)

Av Line den 17/04/2006 - 14:20
4

Det var bare helt supert å lese dette her! Har følt meg så alene og rar. Er så ekkelt når man ikke får knuppepupp når man har sex.. man føler seg ikke akkurat så flott og sexy. Jeg skal definitivt kjøpe meg en brystpumpe! Så får vi håpe at vi alle sammen får konstant struttepupp om noen måneder! :)

Av jente 23 år den 17/04/2006 - 14:22
6

Er det noen som vet om det hjelper å pierce brystvortene??

Av Jente22 den 20/04/2006 - 21:49
4

Hei, så utrolig deilig å se at det faktisk finnes flere med samme "problem". Jeg har hatt det hele livet, moren min også. Hennes kom ut etter en periode med amming og har vært ute siden. Jeg har prøvet ut noen sånne små suge"kopper" i ganske lang tid (etter bruk av pumpe som ikke hjalp så mye), som man plasserer på brytvorten og suger luften ut av så det blir vakuum - disse har fungert ganske bra! Den ene har hvertfall kommet mye mer ut. Ingen av kjærestene mine eller sengevenner (hih) har noen gang brydd seg noe om det, de digget kroppen min som den var, men som dere også sier er dette mer et problem som ligger i hodet mitt.
Har hatt kontakt med forskjellige klinikker som tilbyr operasjonen, men det virker som om det er mange delte meninger - noen få veldig positive, resten relativt negativt innstilt pga arrdannelse og kompilkasjoner...
Finner dere ut av det,si ifra da! :D

Av jente 19 den 22/04/2006 - 21:42
4

jeg bare lurer på hvor du fikk kjøpt den?

Av Anonym den 18/05/2008 - 14:56
2

så gøy å lese alle innleggene her!
har selv hatt "innoverbrystvorter" hele livet, og synes jo selv at det er kjedelig at jeg veldig sjeldent har harde brystvorter.. ellers aldri plaget meg noe særlig.
begynte ikke å tenke noe over dette før søster skulle spraytanne meg, og kommenterte de ang. fremtidig amming..
skal definitivt sjekke ut brystpumpe! er ingen stor fan av operasjoner generelt.. :)

Av Felicia den 20/05/2008 - 23:31
3

Trodde virkelig ikke at det var så mange med dette problemet...
Nå skal jeg videre på nett og fikse meg en pumpe.. For jeg planlegger å få unge, og jeg skal virkelig gjøre et godt
forsøk på å få amme den. Det er jo noe av det viktigste. Dette er noe jeg gruer meg til fordi jeg virkelig har lyst til å
klare det. Men man kan presse seg for hardt, går det ikke så går det ikke.
Man skal aldri være lei seg hvis det ikke går, er mange der ute som sliter med verre.
Operasjon gir nok evig resultater, men hvem har vel råd til det??
I allefall ikke jeg.. Så da må man prøve noe annet, går det ikke så går det ikke.
Lykke til folkens!!! :)

Av Anonym den 16/06/2008 - 01:07
1

jeg har hatt så store problemer med dette siden jeg begynte å få pupper... når jeg skal ha samleie så kan jeg fort finne på og be han vente litt, mens jeg raser inn i fryseboksen og finner noe kalt og lokke dem ut med... så må jeg springe inn igjen i sengen så det holder seg sånn en stund.. dette er utrolig flaut og plagsom:( har altids følt at det er noe galt med meg.. og jeg har ganske lav selvtillit på grund av dette. men imorgen har jeg bestemt at jeg skal gå og ta piercing i brystvortene om man kan kalle dem det. så får vi se om det hjelper..

Av sint Anonym den 25/11/2008 - 15:35
1

Ja nå er jeg veldig spent på å høre om DU har brystvorter som peker innover!! Du vet da faen ikke hvordan det er! ikke snakk som om du vet alt :S
Hvis du hadde hatt noe du var flau over og andre hadde sagt at det er jo ingenting å skjemmes over, men det var et skikkelig problem for deg. Tror du da at det virkelig hadde hjulpet å "elske deg selv mer"???

Av Anonym den 03/12/2008 - 23:37
3

Jeg har samme problemet, mine er innover vente men har aldrig vert ute... Men nå er det ikke snakk om at de er vent innover over ser "fine" ut den veien.. mine er bare to hull med mange små klomper inni som lukter :(.. Og mange av disse klumpene er gule... helt forgferdelig å ha pupper som har hull og som stinker.. jeg klarer ikke vaske de gule vekk for det henger fast inni der! .. Er jeg veldig unormal?
Jeg sliten utrolig mye med sex, jeg kan aldri bli komfertabel uten at det er helt mørkt i rommet, og da har vi ikke andre valg en senga om jeg skal være helt naken..

Men jeg så på en slik oprasjon, da står det:

Inndratt brystvorte begge sider (må være ferdig m barn)
9.000 kr.

kan man ikke få barn etter opprasjon, eller kan vi bare ikke ha små barn eller vere gravid under opprasjonen osv. ?

Av Anonym den 11/01/2010 - 18:33
2

hei! så utrolig bra at jeg ikke er alene om problemet. brystvortene mine vender innover og det har de alltid gjort. synes det er ubehagelig å ta av meg bh'en blandt folk etter trening, og kroppskontakt med gutter er noe jeg er mest bekymret for. skulle gjerne hatt normale utstående brystvorter i stede for mine egne som trenger en kald bris for å holde seg harde og ute. leste en plass at det å trekke forsiktig i dem daglig, kan hjelpe, men har ikke hjulpet for meg, så jeg må nok kjøpe meg en brystpumpe. er det ingen butikker som selger det? eller må jeg bestille via nettet?

Av Anonym den 03/03/2010 - 00:02
3

fy faen, du vet ikke hva du snakker om altså, så hold kjeft!

Av Anonym den 13/03/2010 - 12:21
4

http://www.apotekhjem.no/Nettbutikk/display.aspx?menuid=0&prodid=19231

Har fått flere referanser på at denne virker. Les i alle fall :-)

Av Anonym den 31/05/2010 - 11:25
2

Je trodde ikke det var så mangen andre med dette problemet, men jeg snakket med en venninde på fylla engang så viste deg seg at hun hadde det samme problemet. Jeg er 20 år og hatt inovernippler hele livet, men de siste årene har en av dem kommet mer ut, og nå de siste året ser jeg at den andre kommer litt og litt ut.. Ellers så har jeg sett at man kan få kjøpt en slik pumpe som er designet spesielt for å dra ut nipplen som heter nipplette som man kan få kjøpt på apotek eller på nett. så utrolig deilig at det er flere i samme båt.. ikke det at jeg unner dere det.. Har hatt problemer med sex jeg også..

Av Anonym den 05/06/2010 - 14:22
1

Hjalp det?:)

Av Anonym den 05/06/2010 - 14:25
1

Du kjøper det på apoteket, det heter Nipplette - lykke til:)

Av Anonym den 05/06/2010 - 14:26
1

"Permanent og smertefri..." Ikke for min del hvert fall:/

Av Anonym den 14/06/2010 - 04:14
1

Hei, jeg har også dette problemet, men jeg har funnet en lett løsning som værtfall passer meg godt, nipplepiercinger! (de med 2 kuler) disse holder nipplene ute, jeg personlig synes det er pent, det er flott du trenger ikke bekymmre deg over nippler som ikke strutter for det gjøre de alltid, å det er faktisk ikke så vondt ;)

Av Anonym den 15/08/2010 - 22:12
1

Trodde ikke det var så mange som har dette problemet nei... har selv innovervendte brystvorter på begge brystene, og de er ganske innovervendte også... Har mange gange prøvd å dra de ut, men de "plopper" inn igjen med en gang, Har to unger, kunne ikke amme pga dette problemet. prøvde både niplette og pumpe men det hjalp ikke. Ble bare veldig sår av hele greia!!! Selv om jeg snart har vært sammen med typen min i ti år, har jeg problem med å ta av bhèn framfor ham.... jeg tenker på dette problemet mitt hver eneste dag, og vurderer virkelig å operere!!! Er også plaget med at det blir vondt lukt av brystvorten, selv om jeg har dusjen bare noen timer før.... går virkelig ut over selvbildet mitt og føler ikke jeg kan "leve fullt ut"... krysser fingrene for at datteren min får det samme problemet!!!
noen som har hørt om å få dekt en operasjon!?!?! vr noen som nevne det til meg en gang.... synest det er gale at man må betale 10-15 tusen......

Av Anonym den 15/08/2010 - 22:13
2

der skulle da stå: krysser fingrene for at datteren min IKKE får det samme problemet!!!

Av Anonym den 30/08/2010 - 22:38
1

Nå ble jeg lei meg! Jeg er bare 17 år, og har innovernippler. Jeg håpet på at de kanskje kom til å komme ut en gang, for jeg har alltid hatt dem inni. Men de kommer faktisk av og til mer ut. Jeg har ikke hatt noe problem med det, eneste som plager meg og som gjør meg deprimert er at jeg kanskje ikke kan amme barnet mitt i framtiden! Det kan da ikke være slik. Mamma har store problemer med å amme, for det gjør så vondt, men helt erlig vet jeg ikke om hun har innover, eller om det bare er vondt. Hvordan kan jeg vite om jeg kan komme til å amme barnet mitt? Går det ann å gå til doktoren eller noe?

Av gutt 85 den 17/11/2010 - 06:03
1

alle har vel noe de misliker allikevel!!

jeg nærmer meg 26 nå og er faktisk gutt :D

det er helt for jævli det greia der. altså når jeg skulle bade(stranda)sex, dusje i garderoben osv

helt til en dag så fant jeg ut at jeg måtte teste percing på den enne nippeln. funka som feeeeen, vondt som helvete hehe men abs vært det :D så tok vel 2 uker før jeg tok percing på den andre også.. fy faen så deilig har jeg aldri følt meg før. ta ut percingen etter en mnd maks og poff :D kroppen min var ikke altid så bra som den er nå, fordi nå turte jeg å viss meg fram igjen ! jeg slapp å få spørsmål fra andre gutter om hvorfor i helvete de gikk innover, og faktisk jenter som sier, brystvorten dine går litt innover hihihi så FU til deg som bare prater uten å tenke på hvordan folk egentlig blir påvirka følelsesmessig! vet ikke hvordan det funker for dere jenter med percing og amming men, hør med lege da vel =)) i love my life ;)

Av SiljeTrøndern den 05/01/2011 - 18:03
1

Hei jeg er en jente på 17år som har samme problem, brystvortene mine er flate.
Det var en periode for 2mnd siden så sto brystvortene mine plutselig ute nesten heletiden, trengte bare å ta av meg så sto de ute å når de holdt på å bli flate trengte jeg så vidt å ta bort i dem så sto de ute. Men når jeg hadde denne perioden var begge brystene mine ganske så ømme.. leste på nette at det kan hende at de vokste. Men no er brystvortene mine som før, helt flate nesten heletiden!

har vært på 2 apotek å spurt etter niplette men de hadde aldri hørt om det, og jeg tørr ikke å dra til flere for det var mega flaut å spørre.
Det verste med dette er jo alle de kommentarene jeg får fra gutter, har lyst til å brekke sammen å grine med engang de sier noe om det, helt forferdelig : (

Det er godt å lese det alle skriver for da vet jeg at jeg ikke er den eneste :)

Av Anonym den 22/02/2011 - 00:45
0

Hei!

Hjalp det å ta piercing? Vurderer det selv..

På forhånd takk, Hannah

Av Anonym den 10/04/2011 - 00:31
0

jeg har det jeg også, og det er flaut. så ikke kom her og fortell meg at ingen merker det, for jeg får kommentarer slengt i trynet om det hele tiden..

Av Anonym den 19/04/2011 - 18:28
0

Har dette problemet jeg også, og for å være ærlig. Jeg har så ufattelig dårlig selvtilitt pga det. Finnes ikke en gutt som får røre brystene mine, eller se dem for den saks skyld. Det er flaut og jeg føler meg usexy. Jeg må virkelig få fikset dette problemet. Hvis ikke kommer jeg til å ende opp alene. Det er rett og slett et GIGANTISK problem for meg! Hvertfall nå som jeg har funnet en gutt som kunne blitt en potensiell kjæreste! Ikke at jeg tørr å vise meg for han da.. Og det kan jo bli et problem i lengden..

Av AnonymM den 11/05/2011 - 00:53
0

Det er overraskende mange som har dette problemet.. Tror jeg leste et sted at opp mot 10% av befolkningen hadde det eller noe. Jeg ble veldig letta da jeg leste alt som er blitt skrevet her, vi er tydeligvis mange i samme båt. Jeg syns også det er ubehagelig å ta av meg bh foran gutter eller på treningssenter osv. Mine brystvorter har alltid vært sånn siden jeg var liten. Men jeg har ikke et "hull", mer en slags liten "sprekk". Ser på en måte ut som jeg bare har det rundt brystvorten og ikke selve nippelen. Når de blir "stive" så kommer de ut og blir flate eller littegrann utover. Jeg kjøpte meg Avent Niplette på nettet via Apotekerhjem (http://www.apotekhjem.no/Nettbutikk/display.aspx?menuid=0&prodid=19231). Absolutt verdt å prøve før operasjon tenker jeg.. Jeg har brukt det i 6 uker, og brystvortene har begynt å strekke seg litt, men sugefunksjonen og vakuumet til pumpen er blitt dårlig så skal prøve å reklamere og få et nytt produkt. (Hvis dere skal kjøpe så kjøp to stk btw, når man må holde på i mange uker blir det utrolig mye lenger tid hvis man bare kan ta på en brystvorte av gangen). Hva er forskjellen på denne niplette og andre pumper med ring? Niplette er litt plagsom å gå med siden du må ha på den koppen hele tiden. De pumpene med ring, bare pumper/suger man ut nippelen og så putter på ring? Kan man gå med ringen på under bh osv? Hvis jeg ikke får fikset det med diverse brystpumper vurderer jeg å ta piercing eller operasjon, må høre litt med lege eventuelt. Tror begge deler kan gå uten at man ødelegger for senere amming, etter det jeg har lest litt rundt på nettet.. Så til alle dere som også sliter med det; det går ann å gjøre noe med det. Hvis det ødelegger selvtillit og sexliv burde man etter min mening tenkte på å gjøre noe med det.. Det er synd når noe kommer såpass mye i veien for livsutfoldelsen.. Lykke til!

Av Anonym den 29/05/2011 - 23:53
0

Hei. har samme problem, og har vært igjennom en slik operasjon, som desverre ikke ble noe bra, de kuttet melkegangene mine også som gjør at jeg ikke kan produsere melk, om jeg får barn. brystvortene mine er mindre følsome enn de var før oprasjonen, er ikke noe å anbefale, heller prøv å like deg selv for den du er, men det sliter jeg med enda. har ikke hatt noe forhold på 7 år. så veit hva dere snakker om, ikke noe koselig, nett sånn mener jeg alle kan få være like.

Av Anonym den 30/05/2011 - 14:29
1

Takk for at du deler erfaringen din etter opprasjonen du hadde! Det er nokk ikke bare bare å opperere nei :( uff!

Forresten så ringte jeg runt til et par private leger og sykehus i dag, den ene hadde ikke denne type ingrep og sykehuset utførte det kun på de som er ferdig med barn. Jeg spurte også om det går an å få oprasjonen når man har så fæle bryst vorter at man aldrig kan amme uansett, men det ville de ikke. Har 10.000 som jeg vill bruke på å fikse dette, men ble rimelig deppa etter disse tlfene i dag.. Får vell leve videre med intrukket, flate, igjen grodde nippler som har stygge små hud buller inni som lukter vont.... :'(

Av Anonym den 15/09/2011 - 21:27
1

Til alle som leser denne tråden.
Lara Stone, kjent modell viser bilde av seg toppløs til en verdens kjent kalender.
Hennes bryster er sånn som disse.

Bilde:
http://gfx.dagbladet.no/labrador/181/181525/18152546/jpg/active/978x.jpg

Link til artikkelen:
http://www.kjendis.no/2011/09/15/kjendis/motor/damer/klikk/bil/18152520/

Av Sara Isabella<3 den 17/10/2011 - 14:56
1

Hei, jg håper noen vil lese dette. For første gang i mitt liv har jeg nå følt meg litt normal nå som jeg har lest dette, jeg er veldig på gråten nå, dere aner ikke. Jeg er en jente på 14 år, og har store problemer med dette. jeg har hatt sex flere ganger, men det går ikke bra for meg! Jeg knekker sammen HVER gang.. Jeg er lei av det, jeg er lei av å bli mobbet,trakasert og få juling på grunn av dette, og alt dette har jeg! Jeg har prøvd å snakke med mamma om det flere ganger men hun bryr seg ikke. Og når jeg spør om hjelp så føler jeg meg stygg og liten! men det at jeg er liten har ingeting med dette å gjøre, men alle jeg har sagt det til sier : men Sara da.. du er jo så liten du skal ikke bry deg og sånn ennå. JO! DET SKAL JEG! JEG KOMMER TIL Å HA DETTE HELE LIVET LEVE MED DET, OG STREVE MED DET. men ingen bryr seg. Jeg er drita lei. I 5 bestemte jeg meg for at jeg ville ta selvmord dagen etterpå hvis de ikke grodde ut, og det gjorde de ikke. jeg tok kniven og prøvde..men jeg fikk det ikke til, det eneste som hindret meg det var det faktum at jeg har en i familien som har gjort det. Mormoren min har også disse "brystene" og hun sier at hun ikke er innterisset i å snakke om det, men hvor i helvete skal jeg få svar fra da? jeg ber dere alle sammen om 1 tjeneste som jeg trenger. Vær så snill send en mail om hvorfor jeg ikke skal gi opp enda, en mail om hvordan jeg kan fikse dette, hvordan man opererer, og hvordan man kan bli påvirket. Og aller sist, jeg er faktisk blitt litt "glad" i dere bare pga det her. Tusen takk, hilsen Sara :)