Hvor lang tid tar det før han vet at han er anmeldt?

Vis som: | |
5

Jeg orker ikke skrive så mye, men jeg har anmeldt min eks kjæreste pga vold og legemsbeskadigelse. Og jeg lurer på hvor lang tid det tar før han vet at han er anmeldt? Kontaktes han med en gang via tlf, eller sender de brev ?

Av Anonym den 23/10/2009 - 22:50
1

han opp og ber han møte til forhør? Har vært borti det samme med min ex og de ringte han opp rimelig fort, men dessverre skjer det lite? du kan få besøksforbud så han ikke har lov å oppsøke deg, men mange gjør det likevel fordi det er ikke noe spes straff å bryte dette forbudet?

Av Anonym den 23/10/2009 - 23:02
2

Jeg har søkt om besøksforbud, det varer i 3 mnd og da kan han ikke kontakte meg og gjør han det skader det jo hans sak. Jeg har fått meg advokat, og hvis han ikke innrømmer det han har gjort så blir det rettsak sier advokaten. Strafferammen er på 6 mnd til 3 år. Jeg står sterkt da jeg har flere vitner og en del beviser, og politiet prioriterer saken høyt fordi det er vold over flere år osv. Så jeg har stor tro på at han får sin straff!

Av Anonym den 26/10/2009 - 21:01
4

Det er så trist at så mange lever livet sitt i frykt pga at vi ikke har strenge nok regler i samfunnet. Håper virkelig dere stemte borgerlig, ellers kan dere jo takke dere selv for det vage systemet som er nå.

Av Anonym den 27/12/2009 - 11:28
1

Så har jeg også opplevd å bli slått med flat hånd over ansiktet. Sånn at hørselen nesten forsvant. En gang er en gang for mye for meg. Jeg har ikke kjent han lenge, men det var bra han avslørt seg raskt. Det er ikke tvil om at jeg kommer til å anmelde han.

Av Anonym den 07/06/2010 - 10:56
4

Så en borgerlig regjering ville hindre disse menneskene å bli slått av sine kjærester i sine hjem? Slutt å tulle, og vis respekt for de som har opplevd å bli angrepet fysisk av sine partnere. Det vil alltid være gale folk i verden, uansett styresett.

Av fnatte den 04/07/2010 - 13:53
1

Det er riktig att voldsoffre vil få det bedre uten ett sosialistik straffesystem,etter dagens modell får ofte gjærningsmannen bedre oppfølging en ofret ,og straffen for å gjøre ett uskyldig menneskes liv til ett helvete er mikroskopisk om gjerningsmannen i det hele tatt blir dømt.

Av Krisesenterterapeut den 10/11/2010 - 13:37
0

Jeg jobber som terapeut på et Krisesenter. Vi møter årlig mange hundre voldsutsatte kvinner og bistår dem i anmeldelse, straffesaker, reetablering, terapi og mye mer, alt etter hva den enkeltes behov er. Jeg vil påstå at vi vet mer enn de fleste i samfunnet om kvinnenes behov, lovverket, strafferammer, og andre forhold rundt kvinnene, barna og mennene. De fleste av oss tror jeg nok stemmer sosialistisk. Det er det mange gode grunner til, blant annet velferdssystemet og forståelsen for behovene til kvinner og barn på flukt. Det er mye å sette seg inn i, og jeg skal ikke være belærende, men jeg kan si så mye som at hadde det blitt borgerlig regjering ville det vært en katastrofe for krisesentertilbudet i hele landet!

Av Krisesenterterapeut den 10/11/2010 - 13:41
0

....Burde absolutt være høyere og strengere!!! Men er dette virkelig prioriteringen til borgelige tror dere? Rødgrønn regjering har utvidet strafferammen for mishandlere med ett år (før var det to, nå er det tre), og gjort endringer i straffeloven for å skille mellom enkeltstående voldstilfeller og mishandling, slik at den systematiske volden blir tatt med i betraktning. I tillegg er det blitt lettere for kvinner med minoritetsbakgrunn å få hjelp hvis de utsettes for vold etter familiegjenforening med mann som utsetter dem for vold. Alt dette har den borgerlige regjeringen vi hadde tidligere ikke gjort! :D Små skritt, men likevel fremskritt!

Av MI den 02/06/2011 - 12:04
0

jeg har også anmeldt min eks-samboer for vold og drap på sitt ufødte barn (han ble voldelig da jeg sa jeg var gravid)
fikk høre fra politiet at de hadde så mange andre saker som var prioritert så har ikke engang fått skrevet under anmeldelsen.
han er anmeldt for vold og dette mot mitt barn, han er også anmeldt for tyveri og for å ha tatt fra meg frihet(låste meg inne på et loft flere timer daglig i 7 mnd)

Hvorfor er ikke dette en prioritert sak? har levd i skjul siste uka.

håper alt ordner seg for dere der ute.

de pleier som regel å ringe eller sende brev ang avhør, deretter er det en drøss med advokat brev og deretter rettsak. dette er min andre voldsanmeldelse mot samboer nr 2.