HJELP! Merkelig hodebunn

Vis som: | |
51

Hodebunnen min oppfører seg merkelig, hva kan dette være?

Symptomer:

- Rød og sår hodebunn som klør litt
- Små kviselignende (tørre) klumper i hodebunnen (kan ofte klores vekk og ender da opp i en ond sirkel med små sår i hodebunnen)
- Jevnt hårtap over hele hodet
...Noen ganger, hvis jeg klør meg i hodebunnen, er det som om jeg flasser små "sandkorn".

Noen som har prøvd fungoral sjampo mot lignende plager?

Blir veldig veldig veldig glad om noen kan hjelpe meg!
Har ikke funnet noe som passer med alle symptomene mine på nettet.

Av Anonym den 05/05/2008 - 13:53
36

spørs om du ikke har sebore eksem.din beskrivelse av hodebunnen høres ut som min situasjon.gå til lege så for du rett diagnose.det ordner seg skal du se.

Av Anonym den 14/05/2008 - 12:46
26

Flassjampo er av de sterkeste sjampoene, og disse bør du derfor ikke bruke. Jeg har veldig sensitiv hodebunn som er rød og sår og klør. Bruker selv neutral sjampo eller cosmica sjampo for sår hodebunn. Den siste kjøpes på apoteket og er ganske dyr, men den gjør nytten. Det er sikkert ikke dumt å gå til legen med dette, for å få en riktig diagnose på hva det er, og evt medisiner du kan bruke, men riktig sjampo kan faktisk gjøre veldig mye.

Av Anonym den 01/11/2008 - 19:01
0

Jeg har har samme problem som deg og vet ikke helt sikkert hva det er. Men jeg har gått til legen med det, fikk en diagnose, og den virker. Problemet er at den ikke forebygger hodebunnen. Jeg tror det mest sansynlig er eksem.

Av Anonym den 22/01/2012 - 00:47
1

det kan faktisk være en allergis reaksjon mot guluten og melk, prøv å kutte ut det. Vet om flere som har gjort det og det funket :)