historier

Vis som: | |
0

hei.
kan noen sende meg noen erotiske historier..
det hadde vært deilig det..
fått noe nytt og onanere til.
hmm

Av o den 25/01/2002 - 20:08
0

> hei.
> kan noen sende meg noen erotiske historier..
> det hadde vært deilig det..
> fått noe nytt og onanere til.
> hmm

her er litt av hvert

http://www.richards-realm.com/choice.shtml

Av Master den 26/01/2002 - 16:08
1

>> hei.
>> kan noen sende meg noen erotiske
> historier..
>> det hadde vært deilig det..
>> fått noe nytt og onanere til.
>> hmm

> her er litt av hvert

> http://www.richards-realm.com/choice.shtml

Har ikke lyst til å fortelle så mye her. Men skriv til kulola@hotmail.com

Så skal du få noen veldig spennende historer, tror jeg.

Av Mann 50 den 27/01/2002 - 14:27
0

> hei.
> kan noen sende meg noen erotiske historier..
> det hadde vært deilig det..
> fått noe nytt og onanere til.
> hmm

Hei på deg.

Hva er din e-mail adresse?
Jeg kan gi deg så gode historier at du kan få vannplaning ut av din egen stol.

Av kåt jente den 27/01/2002 - 16:16
0

>> hei.
>> kan noen sende meg noen erotiske
> historier..
>> det hadde vært deilig det..
>> fått noe nytt og onanere til.
>> hmm

> Hei på deg.

> Hva er din e-mail adresse?
> Jeg kan gi deg så gode historier at du kan
> få vannplaning ut av din egen stol.

min e-mail står oppe ved signaturen min.
alså kaat_jente2000@hotmail.com

Av Dig den 27/01/2002 - 19:08
0

>> hei.
>> kan noen sende meg noen erotiske
>> historier..
>> det hadde vært deilig det..
>> fått noe nytt og onanere til.
>> hmm

>> Hei på deg.

>> Hva er din e-mail adresse?
>> Jeg kan gi deg så gode historier at du
> kan
>> få vannplaning ut av din egen stol.

> min e-mail står oppe ved signaturen min.
> alså kaat_jente2000@hotmail.com
Hei!

Her kommer et par adresser som du vil finne noveller for en hver smak.

www.erotikknett.no
www.cupido.no

Kos deg!
klem fra Dig

Av olah den 03/02/2002 - 13:11
0

kan du sende meg non også?

Av PetterSprett den 10/02/2002 - 17:41
1

Jeg er på vei hjem. Det har vært en lang dag på kontoret og jeg ser fram til å komme hjem og slappe av. Min kone Berit, er på besøk hos sin mor sammen med vår sønn Pål. Jeg ser fram til en fredelig kveld hvor jeg kan sitte og slappe av med en liten drink. Når jeg kjører inn på parkeringsplassen foran garasjen, ser jeg Renate, vår nærmeste nabo, rydde noe haveavfall opp i en tilhenger. Renate er en liten snerten dame. Slank, litt bred over hoftene og lårene, men smal om livet og med små litt myke, men allikevel spisse bryster med store mørke brystvorter.
Hun pleier å sole seg toppløs i haven. Jeg har mange ganger smugkikket på hennes snertne figur fra vinduet.
”Hei, hatt en spennende dag?” roper Renate og kommer for å slå av en prat som hun pleier. Hun er i det selskapssyke hjørnet i dag, hennes mann Asbjørn er på reise som vanlig og hennes to gutter har nettopp flyttet hjemmefra.

Renate har på seg et lite solliv og en kort kakishorts med knapp og glidelås foran. To store og stive brystvorter tegner seg tydelig under sollivet. Vi prater litt om vær og vind mens jeg kikker på brystene hennes. Hun later som hun ikke ser det, men skyter de små spisse brystene fram under sollivet så brystvortene presser seg fram mot stoffet. Vi avslutter samtalen og hun går tilbake til sin have og vrikker lett med sine runde hofter og med fyldige, men velskapte lår som gnisser mot hverandre helt opp og som synes å rope: "Jeg vil bli tatt på."

Det er varmt og jeg er ikke sulten etter å ha spist en kraftig lunch sammen med noen forretningsforbindelser. Jeg går og dusjer og tenker på Renate's spisse bryster og runde hofter. Pikken reiser seg og jeg tar et par gode runkedrag mens jeg tenker på hvordan det ville være å elske med Renate. La pikken gli langsomt inn i henne. Jeg synes å ane en meget varmblodig kvinne. Etter en rask innskytelse eller på intiuisjon, slutter jeg å runke. En varm våt fitte vil være bedre, kansje i kveld - hvem vet …..

Etter å ha dusjet ferdig og skiftet til en ren T skjorte og shorts, men uten å ta på truse, åpner jeg en kald flaske Moselvin og setter meg på verandaen for å nyte ettermiddagen. Da hører jeg en stemme som roper lavt: ”Hei, er det noen hjemme?” Nedenfor verandaen står Renate. Hun har fortsatt på seg den korte shortsen, men sollivet er byttet ut med en tynn, lett og litt gjennomsiktig bluse. Hun har ingen BH under blusen. Brystvortene strutter. ”Har du et par egg å låne bort?” spør hun. ”Ja, det er ikke noe problem,” svarer jeg, litt undernde. Det var da litt av et påskudd, tenker jeg. Nå er du jammen selskapssyk. "Kom inn så skal du få.." Jeg drar litt på få... og lar en uutalt invitasjon henge i lufta. Jeg går rundt huset og slipper henne inn.”Jeg har nettopp åpnet en flaske moselvin, så har du lyst på å ta et glasse eller tre sammen med meg er du velkommen?” spør jeg lett og ser henne i øynene. ”Ja takk, det vil være godt nå som en avslutning på en varm dag,” svarer hun raskt. Renate vrikker inn foran meg, gjennom stuen og setter seg henslengt i hammoken på verandaen. Jeg henter et glass til og skjenker i. Hun sitter rett mot meg med bena litt fra hverandre. Jeg har utsikt oppover det ene låret og skimter en hvit truse. Vi skåler og praten går lett. Jeg spør hvor mannen hennes, Asbjørn er. Hun forteller at han er i England ut uken. Hun er lettere irritert på han, han er aldri hjemme, driver med sitt og lar Renate ordne alt. Det virker ikke som om de har noe godt forhold seg imellom. Det er vel mest fasadepussing. Renate vrir seg lett tilrette i hammoken, skyver framm de spisse små brystene sine så brystvortene tegner seg enda tydeligere gjennom blusen. Venusberget hennes og konturene av en fittesprekk skimtes bak den lille shortsen som strammer i skrittet hennes. Hun kikker utfordrende på meg.

Vinflasken blir fort tom og jeg henter en ny samtidig som jeg setter på en samle CD med gammelrock på steroanlegget i stua. Renate begynner å tromme takten lett med høyrehånden og nynner med mens hun ser skrått på meg. Jeg sier at dette er min favorittmusikk å danse etter. Renate svarer at hennes mann ikke liker å danse og slett ikke gammelrock. ”Hva med deg?" utfordrer jeg. "Har du lyst til å prøve?” spør jeg. ”Prøve hva?” spør hun med et skjelmsk smil og ser meg i øynene samtidig som hun veter leppene lett med tungen.”Nå, jeg tenker på å danse først,” svarer jeg like utfordrende og ser på brystene hennes som hun igjen skyter fram bak blusen så brystvortene strutter. Hun nikker ja uten å se meg i øynene og jeg synes å se en lett rødming.

Jeg reiser meg og bukker for henne og spør: ”Får jeg lov?” Hun tar lett om armen min og jeg fører henne inn på stuen. ”Dette har jeg ikke mye erfaring med,” sier Renate med en underlig stemme, ser meg inn i øynene og smiler litt usikkert. ”Det går bra, bare slapp av, hold deg godt inntil meg og følg med, så skal jeg lære deg og vise deg det du trenger," svarer jeg. Hun ser på meg og nikker som hun er enig, men i hva? Jeg tar rundt Renates smale midje og trekker henne rolig og fast inn til meg og kjenner de to spisse brystvortene hennes mot brystet. Det er "Petite Fleur" en langsom melodi som spilles og vi begynner å vugge i takt med musikken. Jeg holder henne tett inntil meg og hun følger meg med hofter og bryster. Jeg fører og hun følger rytmen. Vi danser etter hvert tett sammen. De stive brystvortene hennes presser mot brystet mitt. Jeg kjenner magen og lårene hennes mot meg og presser et par ganger mitt høyre ben inn mellom hennes lår, samtidig som jeg trekker henne mot meg så hun gnir skrittet sitt mot låret mitt. Venstre hånden lar jeg synke nedover og trekker samtidig hennes høyre hånd med inn imellom oss og klemmer hånden hennes lett og lar håndbaken min hvile lett mot det venstre brystet hennes mens jeg holder fast i hennes høyre hånd. Renate smiler, litt anspent, men følger musikken mens vi holder nærkontak. Lår glir mot lår, bryst presser mot bryst. Jeg gnir håndbaken lett mot en stiv brystvorte, Renate synes å nyte det. Hun vugger med i rytmen og etter hvert slapper hun mer og mer av, sukker og kommer meg i møte med kroppen sin og presser skrittet sitt lett mot det ene låret mitt.
Vi prøver oss så på et par raske swing, dette har ikke Renate helt dreisen på og nå jeg må styre henne. Svinger henne rundt med venstrehånden mens jeg må holder henne og hjeper til med å med høyrehånden. Med hensikt stryker brystene hennes lett med hånden i forbifarten når jeg svinger henne rundt. Ved avslutning på dansen slutter jeg av med å svinge henne hurtig i en stor sving på guølvet for å avslutte med å trekke henne inn til meg og fanger henne opp med høyre hånd rundt den smale midjen hennes, med høyre hånden tar jeg et godt grep om det det venstre brystet hennes. Jeg klemmer brystet lett og kjæterger det utenpå blusen, finner brystvorten gjennom det tynne stoffet og ruller den sakte og forsiktig mellom peke og tommelfingeren. Brystvorten stivner umiddelbart og strutter i hånden min. Renate rykker til, rødmer lett, men trekker seg ikke unna.

"Var det godt - å danse," spør jeg tvetydig. Den neste dansen er langsomm og rolig. Renate er fortsatt litt rød i kinnene og vil sette seg, men jeg holder henne fast og sier: ”Vi må ikke gi oss enda. Vi tar denne og nå som det går så bra.” Hun ser usikker opp på meg, blir rød igjen, men nikker så og kommer meg i møte igjen. Jeg føler varmen av lårene hennes mot mine og kjenner på nytt brystvortene under blusen. Jeg lar høyrehånden gli langsomt fra den smale midjen oppover ryggen hennes og trykker henne fast inntil meg. Hun sukker tungt og legger hodet inn til brystet mitt. Jeg legge hodet mitt ned mot håret hennes og drar luften av henne inn i nesen, presser overkroppen hennes hardt inntil meg så jeg kjenner hennes store faste brystvorter strutte under blusen og presser høyrebenet mitt inn mellom de fyldige lårene hennes og klemmer det ene låret hennes fast mellom mine. Jeg er kåt og har en kjempereisning. Jeg kjærtegner Renate lett i nakken med høyrehånden, drar peke og langfingeren nedover ryggraden hennes på hver side av ryggraden og kjærtegner den litt fyldige bakenden hennes samtidig som jeg kysser henne lett på øret.

Jeg svinger Renate rolig rundt som i swing, slipper henne fra meg og trekker henne inntil meg rett forfra, mage mot mage, bryst mot bryst hver gang jeg har svinget henne rundt. Jeg lar henne få kjenne den stive pikken min opp etter magen hennes. Så holder jeg henne fast inntil meg mens vi sammen svinger rundt. Jeg presser pikken min inn mot magen hennes og lar henne føle min kåthet og lyst på henne. Jeg kjærtegner nakken og ryggen hennes og biter henne lett i øret. Renate stivner og blir urolig, reiser hodet og ser forskrekket opp på meg, men jeg fortsetter å holde henne tett og kjærtegner henne lett i nakken og nedover ryggen. Jeg smiler beroligende og tar et par store sving til på gulvet. Etter å ha tenkt seg litt om legger hun hodet inntil brystet mitt og presser kroppen sin mot meg igjen. Høyrearmen legger hun forsiktig rundt halsen min og klemmer forsiktig samtidig som hun stryker meg lett i nakken.

”Nå har jeg muligheten,” tenker jeg og lar min venstre hånd slippe hennes hånd og forsiktig gli vidre inn mellom oss og runder hånden rundt hennes høyre bryst. Jeg finner en stiv brystvorte gjennom blusen som jeg fanger mellom peke og tommelfingeren, ruller den sakte sakte og bestemt mellom fingrene mens jeg og drar lett i den. Renate kommer med et klynk og stønner lavt. ”Nei, nei, du må ikke, dette er ikke riktig.” Jeg tar hånden under haken hennes, vender hodet oppover mot meg, ser henne i øynene og sier: "Jeg skal vise deg," og kysser henne på munnen. Hun stivner til igjen, men jeg lar tungen arbeide og presser den inn mellom hennes lepper samtidig som jeg lar venstrehånden fortsette å dra og rulle en stiv brystvorte. Hun stønner, prøver halvhjertig dra seg unna, men gir seg, blir tung i armene mine, åpner munnen og jeg møter en sprell levende tunge. ”Nei, vi må ikke dette, stønner hun mellom kyssene.” ”Slapp av Renate, dette liker du godt og vil det like mye som meg. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre med deg lenge. Jeg skal ikke gjøre noe som du ikke vil,” svarer jeg og fortsetter: ”Dine spisse små struttende bryster med store brystvorter som du har vist fram for meg så mange ganger og den utfordrende rumpen din gjør meg kåt. Jeg har lyst på deg og vil ha deg.” Renate ser forskrekket på meg, men får så et fornøyd smil om munnen..

Jeg kysser henne igjen og hun svarer med en ivrig munn og tunge. Samtidig som jeg kysser henne holder jeg fast rundt den smale midjen med den høyre hånden, mens den venstre begynner å knappe opp blusen. ”Nei, nei,” stønner hun igjen, mens hun lar tungen rotere i munnen min. Jeg trekker blusen tilside, to spisse små bryster med store mørke struttende faste brystvorter kikker fram. Jeg tar om de og gnir begge brystene med min venstre hånd. Frigjør meg fra munnen til Renate og tar brystvortene etter tur i munnen og småbiter, suger og ruller de med tungen. Renate er blitt slørete i blikke og stønner. Hun skyver samtidig underlivet mot meg og gnir det mot pikken min som nesten sprenger shortsen.

Jeg slipper henne og vrenger av henne blusen så hun står der med sine små spisse bryster fritt ut i luften. Hun gjør instingtivt halvhjertet forsøk på å dekke seg til, men jeg fanger begge hendene hennes i min høyre hånd og mens jeg fortsetter å rulle den ene brystvorten mellom peke og tommelfingeren med den venstre, bøyer og drar i brystvorten bestemt men forsiktig.
”OOOOOOHHHH,” stønner Renate og puster tungt av opphisselse. Jeg lar venstrehånden gli nedover til magen hennes, inn mellom shortsen og bar hud. Lar hånden gli nedover under shortsen og kjenner en tynn liten bommullstruse under shortsen. Jeg kjenner venusbergets gode runding og en kraftig buskete hårkrans under trusen. Jeg lar hånden gli vidre, trusen er helt våt mellom lårene hennes. Jeg lar langfingeren sakte og forsiktig gli fram og tilbake i sprekken hennes utenpå trusen og trykker lett på hennes clitoris. Renate vrir seg som i krampe og stønner igjen: ”Vi må ikke, det er ikke riktig." Samtidig kjenner jeg at hun sprer bena, blir tung i armene mine igjen og trykker kjønnet sitt mot fingeren min. Hun prøver å spidde seg på fingeren min gjennom trusen. Tungen hennes roterer febrilsk i munnen min og hun biter meg lett i overleppen. Jeg trekker hånden opp og knepper opp den øverste knappen i shortsen hennes samtidig som jeg ruller og drar i den ene struttende, steinharde brystvorten. Renate stønner. Hun prøver halvhjertig å holde igjen hånden som åpner shortsen hennes, mens hun samtidig holder seg fast rundt nakken min. Vi kysser og jeg lar tungen gå på oppdagelsesreise i munnen hennes. Hun suger seg mot munnen min og småstønner. Jeg trekker ned glidelåsen i shortsen så den med litt hjelp faller ned om anklene hennes. Hun har en liten hvit bommulldstruse på seg som har en stor våt flekk i skrittet. Jeg lar hånden gli nedover venusberget utenpå trusen.
”OOOOOOHHHHH, vi må ikke. Dra meg hardt i puppene. Ta på brystene mine, ikke der nede, ikke der nede,” stønner Renate og sparker vekk shortsen. ”Jeg klarer ikke mer,” stønner hun. Hvor våt og kåt Renate er. Jeg lar langfingeren gni henne lett utenpå trusen i sprekken og mot clitoris. Renate skjelver og stønner: ”Nei, vi må ikke." Jeg løfter hånden litt oppover, finner trusekanten og lar hånden gli inn mellom naken varm hud og trusens lette bommullsstoff. Jeg lar langfingeren finne sprekken hennes. Renate er plaskvåt og fingeren glir lett, nesten suges inn i skjeden hennes. Jeg lar hele fingeren gli inn i henne, Renate rister.
Jeg finner en stor oppsvulmet clitoris som jeg ruller mellom peke og tommelfinger. Jeg stikker så både peke og langfinger opp i henne og begynner å fingerpule henne med den ene hånden samtidig som jeg biter lett i den ene brystvorten hennes.
”OOHWÆÆÆÆÆÆÆÆÆ,” skriker Renate ut og rister i en kraftig orgasme som varer og varer. Så synker hun sammen med et stønn. Jeg kysser henne på munnen og kjærtegner brystene hennes. Hånden min er våt av hennes fittesaft og jeg slikker fingrene rene. ”MMMM, du smaker godt,” sier jeg til henne. Hun rødmer og ser ned. Jeg trekker Renate over på sofaen. Hun synker samme og prøver å skjule brystene sine med hendene. Jeg holder hendene hennes tilside og kysser brystvortene. Hun stønner og slapper av. Jeg kysser henne nedover magen samtidig som jeg trekker trusen hennes nedover. Renate løfter hoftene ørlite for å hjelpe til samtidig som hun ser bort. Hun har en kraftig hårvekst. Jeg skiller hårene med hånden og bretter ut fitta hennes med fingrene og lar tungen spille i den. Jeg finner clitoris og suger og småbiter lett på den. Renate blir helt fra vill igjen, begynner å skjelve og trykker hodet mitt hardt mot fitta si og stønner: ”Ja, knull meg. Knull meg. Jeg vil ha pikken din, NÅ! La meg kjenne den harde kåte pikken din inne i meg, NÅ! Jeg må ha pikken din, det er så lenge siden jeg har hatt pikk,” skriker hun ut.

Jeg reiser meg langsomt opp og tar av shorts og T skjorte. Jeg står naken med en kjempereisning foran henne. Renate er litt sjenert og ser bort, men jeg stiller meg rett foran henne, tar hånden hennes og legger den på pikken min. ”Kjenn og se på meg,” sier jeg. ”Denne skal du snart få smake." Renate ser opp, rødmer, men begynner å runker meg sakte og med et salig uttrykk i ansiktet. Jeg legger meg halvveis over henne og presser pikken lett mot brystvortene hennes. De blir om mulig enda stivere. Så legger jeg hennes små bryster inntil pikken min og puler brystene hennes. Renate ser opp og jeg reiser meg litt opp så pikken kommer foran munnen hennes. En dråpe sperm pipler fram. Jeg presser pikkhodet inn mot leppene hennes, Renate åpner munnen, tar rundt roten på den med hånden, slikker i seg dråpen med velbehag og tar så hele pikkhodet inn i munnen og begynner å suge suge samtidig som hun runker lett. Jeg jukker mot henne, og holder hodet til Renate fast. Hun stønner og hoster, pikken kom litt vel langt ned i halsen hennes. Jeg er kåt hinsides alt og munnknuller Renate i korte drag mens jeg holder hodet hennes fast.
”Nå går det,” stønner jeg og sprøyter ladning på ladning av sperm inn i munnen hennes. Renate hoster og prøver å trekke seg unna, men jeg holder hodet hennes fast og tvinger henne til å ta imot og svelge unna hele ladningen. Jeg drar meg ut og lar de siste dråpene sprute i ansiktet hennes og ned på brystene hennes.

Etterpå drar jeg opp Renate og kysser henne. Hun smaker salt av min sperm. Jeg slikker av litt av spermen på brystene hennes og gnir resten utover brystene hennes, suger litt på brystvortene og ruller hennes clitoris mellom tommel og pekefinger. Renate stønner lett og vrir seg. Jeg begynner langsomt å fingerpule henne igjen. Renate skriker ut: ” WWWAAAAAAHHH!” og kommer i en ny orgasme. Jeg legger meg ned mellom lårene hennes og stikker tunga så langt jeg kan inn i den våte fitta hennes som er fylt av min sperm. Slik ligger vi en stund. Jeg kysser hennes clitoris, lar tungen følge magen hennes oppover og slikker rundt og i navelen hennes før jeg lar den gli opp og kranse rundt den ene brystvorten mens jeg drar forsiktig i den andre. Renate stønner og tar tak i pikken min, den er fortsatt våt av sperm. Renate begynner å dra og klemme på den og reaksjonen lar ikke vente på seg. Snart har jeg igjen en steinhard ståpikk.

Nå reiser jeg meg opp og drar med meg Renate. ”Nå er det min tur, nå skal du få pikk,” sier jeg. Renate klynker og trykker seg mot meg mens hun runker meg.
Jeg snur henne mot spisebordet og bøyer henne framover. Jeg holder henne rundt den smale midjen midjen med den ene hånden og presser overkroppen hennes ned mot spisebordet med den andre. Jeg holder henne i et fast grep rundt nakken samtidig som jeg lar pikken forsiktig gli mellom skinkene hennes. Der kjenner jeg fitteåpningen hennes. ”Nei, vi må ikke, dette må vi ikke, nå går vi for langt,” stønner Renate, mens jeg lar pikken forsiktig berøre fitteåpningen hennes. "Det er nå du skal lære hva pikk er," svarer jeg, slipper taket i nakken hennes og runker pikken lett mot rumpeballene hennes, trekker rumpeballene fra hverander og med et bestemt støt entrer pikken Renates plaskvåte fitte. Jeg trekker meg nesten ut igjen, lar pikken så gli langsomt inn igjen. Jeg trekker meg nesten ut av henne igjen før jeg lar pikken gli inn i henne med bare pikkhodet inne i henne. Samtidig ruller jeg en steinhard brystvorte mellom fingerene og biter henne lett i nakken. Renate begynner å skjelve igjen. ”Vil du ha hele pikken min nå?” hvisker jeg hest inn i øret hennes. Jeg har henne under full kontroll. Hun skjelver av kåthet, men jeg lar henne bare kjenne såvidt selve pikkhodet og ruller og drar vekselvis i begge i brystvortene hennes. Renate skjelver og roper ut: ”Gi meg hele pikken din nå. Kjør den fordømte pikken din inn i fitta mi. Knull meg hardt nå. Sprut meg full,” roper hun. Hun rykker til og stønner da jeg trekker pikken fort ut og lar den gli langsomt helt inn igjen. Jeg øker farten og holder henne rundt de runde hoftene mens jeg puler henne i lange harde drag. Hun er god og trang, selv etter to fødsler, og klemmer til rundt pikken min. Så skifter jeg grep, holder henne rundt midjen og gnir henne på clitoris med en hånd og gnir puppene hennes og drar i brystvortene med den andre. Renate uler og rister i en ny kjempeorgasme. Jeg holder henne oppe og tar et par kjempejukk og spruter henne full av spermen min. Jeg spruter som jeg ikke har gjordt på lenge. Renate faller sammen og jeg slipper henne så hun synker utmattet sammen på gulvet.

Etter en stund drar jeg henne opp, hun kysser meg varmt mens hun hvisker: ”Takk, dette var godt og det er lenge siden jeg har fått orgasme av en pikk." Hun tar rundt pikken min med en hånd og fører den inni munnen sin og begynner å suge. Å som hun kan suge pikk. Hun ruller med tunga rundt pikkhodet samtidig som hun smårunker med hånde. Reaksjonen kommer. Pikken begynner å vokse igjen. Jeg vil ha deg igjen visker Renate. Jeg velter henne ned på sofaen og entrer henne i misjonærstillingen. Renate trekker opp bena og legger de rundt halsen min. Jeg knuller henne som besatt og kjenner at spenningen bygger seg opp i henne igjen. Nå har jeg tømt meg i henne ganger, Renate rister somm i krampe og kommer igjen med et skrik mens jeg fortsatt har litt igjen. Nå er jeg skikkelig kåt. Jeg trekker Renate opp mot bordet igjen, snur henne med ansiktet ned mens jeg fingerpuler henne. Fittesaftene renner så jeg er våt og seig på fingrene. Jeg tar og gnir bakover mot hennes bakre åpning og væter den runde rosetten hennes. Renate rykker til: "Hva er det du gjør?" roper hun ut ide jeg presser pekefingeren inn i henne bak og fingerpuler henne i ræva med den ene hånden og vier ut ringmuskelen mens jeg drar i brystvortene hennes. Renate protesterer og prøver å komme unna, men jeg lar meg ikke avvise, tar et fast tak rundt nakken hennes med venstrhånden og holder henne ned mot bordplaten og presser pikken mot hennes anus. Hun er litt tørr så jeg tar et par jukk med pikken i den plaskvåte fitta før jeg trekke ballene hennes fra hverandre og med et kraftig trykk entrer jeg henne. Hun skriker til og prøver å komme seg løs, men jeg holder henne fast presser pikken halvveis inn i henne. Hun er vidunderlig trang i sin rævåpning. Jeg puler henne med korte kraftige drag og presser meg lengre og lengre inn i ræva hennes. Renate prøver å vri seg løs, jeg slipper taket i nakken hennes og tar tak i en brystvorte isteden. Gnir og trekker i hennes clitoris med en hånd og i brystvortene med den andre. Resultatet lar ikke vente på seg. Renate begynner å stønne og jukke mot meg med ræva. Jeg øker farten og puler kenne i raske kraftige tak så Renate holder på å falle ned fra bordet. Vi kommer begge to samtidig og helt ukontrollert.
Renate uler: ”OOOOWWWHHHHAAAAAAAA,” og faller sammen sammen samtidig som jeg spruter de siste restene av spermen min opp i henne. Jeg trekker meg ut av henne og bærer henne bort på sofaen hvor vi faller sammen me Renate oppå meg. Renate ser litt forundret og fornøyd opp på meg og og sier: "Du er en god læremester. Der gikk møydommen min bak og." Så smiler hun skjelmsk og sier: "Så var det de eggene jeg skulle låne, kansje skal jeg komme tilbake etter de i morgen, så kan du lære meg litt mere dans?"

Av kåt jente den 13/02/2002 - 20:04
0

>
fy faen dette kan du!!!! ble jævli kåt her.. jente 19

Av janne den 28/04/2002 - 13:27
0

Kunne tenkt meg å motta historier eg også....

Av Anonym den 06/04/2003 - 14:19
0

kan ikke du sende meg flere sånne hisorier? hdhdhdhdhdhdhd55555@hotmail.com

Av Anonym den 06/04/2003 - 14:20
0

hdhdhdhdhdhdhd55555@hotmail.com

Av Anonym den 11/11/2003 - 11:32
0

det passer seg ikke her å skrive de historier...
men du kan skrive til min mailadresse så skal du få noen ...
klem hilsen
tore_hardmann@yahoo.no