HÅR i ansikte :(

Vis som: | |
9

Har fått så mye hår i ansikte.. Særlig på haka.. Har klippa det ett par ganger med saks,og kom igjen dobbelt så fort..Å blitt langt å lyst! HJELP.. Hva hjelper??:(

Av Anonym den 04/01/2008 - 15:00
3

uff-har gjort det samme selv,-må IKKE gjøre noe med dem..ta elektrolyse på hudpleiesalong.. koster bare ca 250 for en halvtime..så er de borte for godt..
men du bør passe på å gjøre det et sted hvor de har aller nyeste type-ellers gjør det drita vondt :( den nye funker fint og ingen arr eller merker!

Av Anonym. den 05/01/2008 - 00:18
4

funker det på lyst hår også? vet du om noe sted der man kan få gjort dette, i oslo f.eks?

Av Anonym.. den 05/01/2008 - 00:19
2

en ting til; blir det helt glatt etterpå, eller vil det aldri bli som det skulle vært?

Av Anonym den 05/01/2008 - 10:57
3

HEI, JEG MASSE hår i ansiktet, over leppe, skinnskjegg, og under..heldig hvis ikke svarte men vite.. syns veldig godt i sol lys.. kan jeg fjerne dette med elektrolyse? koster det bare 250 kr i hakvtimen? hvor mye tar dem da, dette dreier seg mer en om 1 langt år.

må man spare alt håret før man drar til klinikken? bruker epilator i ansiktet ellers.
Kan man være i sola etterpå?
Hvor mange behandlinger må man ta?

Av Anonym. den 05/01/2008 - 18:46
3

funker det bra med epilator i ansiktet?! Trenger desperat hjelp ass.. hvor lenge blir det borte med epilator`?

Av Anonym den 05/01/2008 - 22:07
1

Kvinne og fått fjernet masse svarte kar på hake, hals og skin med elektrolyse. Jeg brukte rundt 15 000 over et års tid fordi hvert hår måtte tas flere ganger, dvs gullnålen som brenner hårsekken relativt dø trengte på en del hår flere ganger når hårene var kraftig. Hudpleieren så likevel at mørke hår vår lettere å fjerne enn lyse. Dette er noen år siden så kanskje det er funnet bedre metoder. Videre ble jeg fortalt at hår aldri må nappes fordi det styrker hår sekken og høvel således var best til å ta faenskapet på daglig basis. Hårene måtte våre vokst ut noen millimeter for at hun skulle få tak i dem med en pinsett mens hun brandt. og ja det gjør noe vondt. Klinikken jeg var på het : Skjønnhet og helse. De har en hjemmeside ved sammenavn (ø=o) .no

Av Anonym den 05/01/2008 - 22:25
3

Ops. Beklsger en del skrivefeil..

Av Anonym<3 den 06/01/2008 - 23:44
1

Rart det der... Jeg har selv "bart" suns jeg, og vi har tenkt litt på å gå til laserbehandling... Men legen er redd det er farlig... Noen som har noe erfring?
Jag lurer også på om mellom hver behandling, vokser håret ut igjen, mørkere og tykkere enn før, for så å ta det vekk igjen hver gang til det forsvinner?

Av Anonym23 den 09/01/2008 - 12:39
2

jeg svarte øverst på dette innlegget..Du må ikke bruke "gull nål" som hun nevnte over her..! det KAN gi arr om de jobber for tett..eller har for høy varme.Dette er fordi den nåla bare brenner hårsekkene..
Jeg holder på med dette nå og prøvd flere steder..
Kommet frem til det beste (noe som tydeligvis ikke alle vet-tilog med ikke hudpleieskoler) og det er maskinen :
BLEND De 6000..nyeste på markedet..
Jeg bytter mellom to steder og bruker også BLEND 5000 det er hakket under-men disse bruker frekvens strøm. - som ikke kjennes så godt..De som "brenner hårrota gjør drit vondt.

Når det gjelder hårene så trenger de igrunn bare være sånn at hudpleier ser dem og klarer å treffe håret med nåla..de kan derfor også være lyse :D:D
dette funker!! og de kommer ikke tilbake !!såå glad for å kunne si det..har prøvd laser, men det funker IKKE.

jeg har fjernet en stund så dette har vært et stort problem for meg-og nå begynner jeg å føle meg levende igjen..hvis du kan bør du bare la alt gro ut så de tar de som er lengst.. og du blir ikke helt blank i huden dersom du fjerner innimellom..tipper at det ikke vil synes.Håper du finner en som er god og flink.. det finner du fort ut.. sier dette fordi jeg har prøvd laser på pilestredet og de lagde der prikker i ansiktet mitt med vilje,etter mye tenking...hun ene der virket ruset og de var ikke helt norske. De så på meg som en dritt fordi jeg hadde fjernet hår på haken og på kinnene.. de satt på så høy styrke at jeg begynnte å svette.. og de smilte lurt :(:(

uff -dårlig opplevelse jeg ikke klarer å gi slipp på.. mistet pigmenteringen.. men det kan jo kanskje hjelpe andre her og deilig å få ut litt.. skal nok saksøke de når jeg er klar for det..

bare søk på elektrolyse oslo så får du bedre oversikt . håper dette er til hjelp for deg ..! Føler at livet mitt er i ferd med å begynne nå :D

Av Anonym23 den 09/01/2008 - 12:42
0

hvis du bruker epilator i ansiktet KAN det bli irriterte hårsekker og det blir små kuler (kvise liknende) så dette er bare dumt..

Av Anonym23 den 09/01/2008 - 12:43
2

koster bare fra to hundre til fire hundre for halvtimen..for det er begrenset hvor mye de rekker å ta

Av Anonym den 10/01/2008 - 21:06
2

15 000 kroners dama igjen... Trodde virkelig det var gullnål jeg ...(rødme).. Har prøvd laser og vil ei anbefale det ..var alt for sterkt for ansiktshuden min.. fikk noe som jeg kanskje tror var brannsår?

Av Anonym23 den 13/01/2008 - 12:19
2

nei laser er ikke bra.. jeg kom da til et helse personell som ikke kunne vært mere hensynsløse..hun ene virket tilogmed rusa..mista en pille på gulvet og røra ned for å plukke den opp.jeg er jo natulig jullen i fargen så dette er utrolig vanskelig å leve med.. skal prøve noe som heter anti vitiligo. noe som visst nok skal gi tilbake pigmenter. Men vil saksøke dem og vise meg først slik at disse blir tatt bort fra markedet..onde mennesker..

gull nåla funker den også..men jeg opplevde at hun brant litt av huden min-og fikk et pittelite arr-pluss at det var j....... vondt... XD

Jeg har vel brukt rundt 15 000 bare på de usæriøse laser damene.. flax for meg at jeg har tatt vare på kvitt kanskje..? Jeg tør ikke prate med noen om dette-så er det noen som vet noe om saksøksmål?

Av Anonym den 14/01/2008 - 16:46
2

Jeg bruker epilator i ansiktet, syns det fungerer greit, men går av å til noen kviselignende klumper, men de forsvinner etter 2 dager. Noen som vet om noen krem eller triks som jeg kan gjøre for å ungå disse "kvisene"?

Av katten33 den 24/04/2008 - 12:01
1

Ja, Unirens er bra. Har ikke prøvd det selv enda, men har hørt det er bra og har kjøpt det.

Av katten33 den 24/04/2008 - 12:04
3

Jeg pleier å bruke hårfjerningskrem, det kommer fort tilbake, men er nok bedre enn å klippe. Ellers er det også mulig å vokse.

Av Anonym den 02/06/2008 - 12:40
1

ser det er noen som nevner laser jeg selv har tatt laser behandling hos godkjent operatør på laser,legg merke til det skal være en som vet helt sikkert hva dem holder på med.jeg har ingen skader etter behandlinger håret er borte og jeg har betalt 10.000 totalt.det går fort og kjapt.men som sagt alt funker best på svart hår.hvite er stort sett vanskelig å bli kvitt det går noen mnd el år så må du trå til igjen.