Gutter, hvordan liker dere jenter?

Vis som: | |
9

Gutter: Hvordan liker dere jenter? Hvordan skal de se ut?
Jeg er selv 170cm høy og veier 62 kg. Er dette for mye for en gutt? Kan noen skrive opp en vekt som jeg kan gå etter, som jeg vil prøve og nå?
Plis svar.
Hilsen ei som er ufornøyd med kroppen sin!!=(

Av 12345678900000 den 08/05/2006 - 17:11
17

Vær fornøyd med kroppen din! Hvis du skal slanke deg, bør du heller slanke deg til du ser ut som du selv vil, ikke til du ser ut sånn som noen gutter syntes! Alle gutter liker jo forskjellige jenter, og de fleste vil heller ha jenter med pupper og litt mage enn en uten pupper og uten mage;)

Av Gutt20 den 08/05/2006 - 17:12
5

Tja, dette er veldig individuelt. Ikke alle gutter er like.

Kjørte en BMI test for deg på vg.no
Dette viste den:

"Din BMI (Body Mass Index) er 21,45 og det innebærer at du er normalvektig. Om du ligger nærmere 25 enn 20 i BMI kan du, for å øke ditt velbefinnende, kvitte deg med et par kilo med hjelp fra Vektklubb.no. Men fremfor alt - Vektklubb.no kan hjelpe deg å beholde den vekten du har. Men husk, du er normalvektig og det finnes ingen medisinske grunner for at du bør gå ned i vekt. Lykke til!"

"PS: BMI (Body Mass Index) er ikke et eksakt mål på eventuell overvekt. Om du for eksempel er veltrent, er det mulig at du vil ha en høy BMI uten å være det minste overvektig."

Tviler sterkt på at 62 kg fordelt på 170 er for mye for de fleste gutter.

Slike syltynne modell jenter, synes de fleste gutter er stygge.

Av treskla den 08/05/2006 - 19:49
8

Jeg er selv jente men etter det jeg har forstått så liker gutter best jenter med selvtillit, humor, sjarm, og som er seg selv ;) Ens personlighet gjør såå utroolig mye!! :)

Av supersoss den 09/05/2006 - 18:34
8

du høres ganske perfekt ut, gutter liker også jenter med blondt eller brunt hår men ikke svart eller rødt dt er støkt...

Av jente den 11/05/2006 - 10:30
7

Jeg synes du skal leve videre slik du er. ikke bry deg om hvordan guttene liker jenter.
det er ikke du som skal rette deg inn for dem. hvis en gutt liker deg, så liker han deg for den du er! hvis han kun liker deg for at du går ned i vekt, får silikon pupper og blondt hår, da er han falsk!
så stå på. vær deg selv og hold hodet høyt =)

Av Jente den 11/05/2006 - 12:03
40

Så du mener at ingen gutter liker jenter med svart eller rødt hår?

Faen, du er dum.

Av g18 den 11/05/2006 - 12:52
12

dersom jenta får silikon og blondt hår, så er det vel egentli hun som er falsk? Men for begge kjønn, utsene har ingen betydning.. Har sjøl opplevd at dei jentene som har fint utsene er oftest dei som er dei slemmest og dei som er stygge mot andre! :S

Av g18 den 11/05/2006 - 12:53
10

din klatt! Sjuk i håve du! Svart hår e jækla bra på jenter, min egen har nemli det, egentli lond men hu har farga deg, å hun er så fin! =)

Av babe den 11/05/2006 - 20:18
13

sjalu eller? rødt eller sort hår kan vere så utrolig pent og sexy på jenter.. og hvis du tror at gutta ikke liker rødt hår har du tydeligvis ikke sett meg! gutta faller som fluer! elsker hårfargen min:D

Av Viktig er sokkene. Korte so... den 12/05/2006 - 01:07
3

nuss

Av Meg. den 13/05/2006 - 15:54
12

Åå, du hørtes skikkelig snill ut..! <33 Sånn alle guttet burde være..!

Av Jenta di 16 den 16/05/2006 - 07:58
4

Hei! Har rødlig hår jeg og, og gutta elsker det! Det er spesielt liksom. Man trenger ikke å være friker fordi man har rødt hår, vettu. Er mer soss enn det liksom..

Av nio den 18/05/2006 - 11:15
5

170 høy,og 62 kilo er ikke for mye,men akkurat sånn alle jenter burde vært=)
Du er kanskje ikke klar over det,men din vekt i samsvar med din høyde er faktisk idealvekta,med andre ord det du burde veie i forhold til høyden din=)
Du høres dritlekker ut spør du meg,så mitt råd er å glemme det med slanking og heller sette hodet til sunnere tenking.
g20

Av nio den 18/05/2006 - 11:18
5

Og du,siden du ber om gode tips kan jeg gi deg det beste av de beste.
Er det noe iallefall jeg og aaaaalllle jeg kjenner liker ved jenter så er det det at de smiler,er glad og er fornøyd med,og stolt av seg selv=)
Ingenting på denne jord er mere magnetisk enn det.

Av btw den 13/10/2008 - 21:41
1

Jeg er også 170 - 171 og veier 60. Jeg har gått å trodd lenge at jeg har veid for mye, og har prøvd å slanke meg på flere måter. Så begyndte jeg å trene for fullt for 7,8 månder siden.. og etter det har jeg blitt mye strammere i kroppen og slankere.. men har egentlig ikke gått så veldig ned i vekt. Veier det samme. Puppene mine har blitt mer markerte og jeg føler meg mye bedre. Men tingen er at jeg vil se modelltynn ut for å komme inn i de klærne jeg vil, og liksom.. passe til alt. Misunner de som er tynne og høye. Jeg synest flatbrysta jenter er veldig pent, og rette lår. Men jeg vet ikke va gutter liker... noen råd?

Av Anonym den 27/10/2008 - 00:56
8

Jeg veier 80 kilo og er 184 cm høy :P (Gutt)

Av KognitoXX den 02/08/2009 - 23:46
2

Vær den du er :P
Det er alltid det beste :)

Av Anonym den 05/02/2010 - 20:18
1

Heey
Noen få jenter er jo helt perfekte og utmerker seg blandt alle andre folk, det er noen som alle syns er perfekte nesten. Jeg har ei vennine hun er den peneste jeg har sett noengang, hun er penere enn angelina jolie osv uten sminke! hun har naturlig lyseblondt hår, lys hud, et perfekt ansikt, lyse grønn/grå øyne farge (veldig spesiel) og så har hun en positiv og bra personlighet. Hver gang vi er på gata stirrer folk.

Av Anonym jente den 17/05/2010 - 18:41
1

Hei =)
Jeg er ei jente som er litt over 170 cm høy, veier noe og 60 kg, har blondt hår, blåe øyne, og er vanlig og passe slank.
Jeg spiller fotball og trener flere ganger i uken. Jeg gjør altid leksene mine, er c.13 år, synes jeg er litt pen da (må være ærlig for å få svar da)
Jeg blir likevell kalt en nerd fordi jeg er så flink på skolen, og er med mange populære jenter...
Jeg elsker å flørte med gutta, men dessverre er det 2 jenter på trinnet mitt i 7-klasse som både er pene og som er masse sammen med gutta både på fritida og i skoledagen. Jeg føler at de prøver å holde meg unna gutta, jeg tror nesten de frykter meg! Jeg tror noen av oss er "in love" med den samme, men det vet ikke de.
Jeg er litt sjenert blant dem, men ikke no særlig overhodet sammen med jentene...Vi går på samme fotballag og de er ganske snille også. Jeg er venn med dem, men vi er ikke så veldig gode venner, men vi møtes vanligvis på trening mellom 1-4 ganer i uken, og kanskje mere. De tøffer seg veldig mye, og det er veldig irriterende mange ganger. De skal altid ha så mye oppmerksomhet og behandler mange urettferdig. Jeg må innrømme at jeg er veldig slem og ekkel med de upopulære, men jeg er ingen mobber. Jeg bare overser dem lissom og er litt tøff i munnen mot dem, men er også snill og grei i språket mot dem. Jeg føler jeg har blitt mere vennligere mot alle, men likevel har jeg en stoor ensomhet, og føler at de kule jeg er sammen med ikke liker meg. Andre dager føler jeg at de liker meg, men ikke de andre dagene ellers.

Spørsmål:

1. Hva synes dere om min beskrivelse?-Er den normal, noe som gutter liker, er jeg ok, eller er jeg bare diskusting?

2. Det går rykter om at jeg ikke er jomfru, det er dessverre sant og tror dere at gutta mister interesse for meg når jeg lissom er brukt allerede?

Av Anonym den 27/06/2010 - 17:50
6

Hvordan kan du være tøff i munnen mot dem, men samtidig snill og grei? Du er typisk fjortis, unnskyld meg. Du er vel ganske normal, men du bør virkelig ikke være frekk i kjeften selv om de er yngre enn deg. Jeg har vært gjennom samme 'prosessen', og mange flere liker meg nå som jeg ikke er så frekk og tror jeg er penere enn alle andre, for det virker som om du tror det. Kanskje du er pen, men ikke vær overlegen fordi du vet det. Gutter liker blide, positive og snille jenter. Og du sier du ikke er jomfru (haha, du er 13, men okei). Gutta kommer ikke til å miste interessen for det pga det vetu... Men tenk på at, selv om du er pen, er det ikke sikkert alle gutter liker deg! Du må jo være snill og sånn, som tideligere nevnt.

Av Mariekjeks den 02/12/2010 - 01:04
2

Beste er hvel og være seg selv, og ta vare på kropp og helse.

Utseendet er en ting, personlighet er noe annet.

Jeg er jente, og jeg liker ikke gutter som spiller på å være tøffe.
Liker helst gutter som er jordnære, som man kan prate med, som er snill og
ordentlig, osv.

Skulle derfor tro det er mange gutter som ikke liker jenter som bare er opptatt av å se pen ut.

Hvis en person er slem og nedlatende mot andre, gir jeg blaffen i hvordan han/hun ser ut.

Hvis en person viser seg å ha en god utstråling, får jeg et godt inntrykk av det mennesket, uansett hudfarge/religion/seksualitet...eller utseendet.

Og jente 13. Tror nok du for din egen del, burde vente litt med å ha sex, til du blir litt eldre.

Skader nok ikke.

Av Anonym den 26/04/2011 - 17:20
3

ikke over reager på stilen du er, og personeligheten eller annet. Du trenger ikke være bråtøff selv du vil vise deg for gutta. Gutta liker deg for den du er i første blikk. Ikke forandre deg etter den stunden. Han vil ombestemme seg om du forandrer det han så i deg i førsten. Mitt råd er å være deg selv, vise følelser som du pleier på din måte, spørr han om hans hobby, eller andre ting. Ikke spill deg for noen du ikke her. Og ikke overdriv med sminken, eller andre ting. Og hvis han liker kroppen din, håret, ansiktet, eller hva som helst, syns jeg du burde kommentere noe om han og samtidig være livlig og morsom. Humor er viktig, humoren må være morsom, passe overdrevet og søtt frekt iblant. Søtt frekt mener jeg at du ikke skal mene det, på en måte. At du smiler samtidig du sier det , og tulle litt med han. Resten er opp til dere. lykke til.
xox#emily

Av Anonym den 27/08/2011 - 12:42
2

Jeg er ei jente med sort hår, er 1.68 høy og 64 kg. Jeg er da ikke så fornøyd med meg selv, men har alltid drete i det. Ingen er jo perfekte uansett, ikke gutter heller. Gutter må elsker deg for den du er, like personligheten mest! og ikke kroppen selvsagt :) små detaljer burde ikke stoppe kjærligheten.

Av Anonym den 09/10/2011 - 15:27
0

Jeg er ei jente på 14 år veier 60kg og er 173 høy, jeg syntes det er teit og si at jenter ikke er pene med svart eller rødt hår, jeg har selv litt rødt hår men farget det brunt, du burde være stolt over deg selv, ikke bry deg om guttene sine meninger du burde vente til du finner en som tar deg får den du er og ikke lat som du er noen andre, det er jo seff personen du er som teller får guttene, og ikke alltid utseende :)

Du har en perfekt høyde og en perfekt vekt, vist du skal gå etter en vekt kanskje 61 - 60 kg men vær deg selv, det er det som teller har jeg funnet ut :)

Av donja sheka den 17/12/2011 - 20:59
1

Det finnes forskjellige gutter og forskjellige jenter, forskjellige kroppstyper, forskjellige hudfarger, forskjellige personligheter og forskjellige hår farger.
Men når du er forelsket og han/ hun er forelsket betyr ikke dette noe, han/hun vil like deg for den du er.
Jeg er selv bare 16 år og jeg bryr meg ikke om hva han syntes om meg eller fortelle meg hvordan jeg bør være.
tiden renner ut og jeg har ikke tid for å leke eller bli lekt med.

Av Anonym den 01/01/2012 - 19:42
1

fuck dere er rare, kan ikke alle bare være som de vill!!!! så ser man hva som skjer <3

Av Anonym den 01/02/2012 - 07:53
0

BMI tester regner bare ut totalvekten din på muskelmasse, fett osv.. Men den regner ikke ut hvor mye muskelmasse det er på kroppen din. Så en BMI test er ikke akkurat det sikreste man skal gå ut i fra. :) Man kan faktisk veie ganske mye men er tynn som bare det siden man nesten bare muskler? Muskel veier mer en fett :)

Av Anonym den 05/02/2012 - 19:53
1

Hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg er brun i huden, ikke alt for brun men litt mer mulatt aktig og har langt hår. Jeg lurte på om jeg var en av de personene noen gutter liker? Jeg driver med cheerleading, er tynn og veier 43 kilo. Jeg er også litt sjenert når dt gjelder gutter, tror du noen gutter liker meg eller vil like meg?

Av eirik :D :) <3 den 23/03/2012 - 17:07
0

Hei jeg liker en jente som er ca 165 og hun veier vel 65 kilo og jeg elsker hun.
hun har
store pupper
fin rompe
sexy
så jeg kunne sikkert likt deg om jeg ikke likte hun men det kommer jo an på bilde da <3

Av Anonym den 30/03/2012 - 18:33
0

litt mye i vekt til å være 1.70 syntes jeg. prøb å fa en fast rompe og faste former=) lykke til!

Av Anonym den 11/04/2012 - 14:20
0

jeg er 14 år er 168 cm høy, og veier 54 kg. har rødt hår men farger det brunt.. jeg er pen syntes jeg selv.
jeg har aldri vært sammen med noen, det er mange som har spurt meg om å bli sammen med meg <3 jeg har en veldig stor og fin rumpe i følge guttene :P jeg overhørte 4 gutter snakke om meg, (drit kleint) :P jeg er på G med en nå, som er drit fin har har brunt krøllete hår, er høy, pen, utrolig fine blå øyner <3 men problemet er at han er bare opptatt av SEX det er det eneste han bryr seg om.. han vil ha sex og er kåt hele tiden?? hva skal jeg gjøre, jeg vil ikke ha sex før 16.....

Av Anonym den 12/04/2012 - 20:22
0

Han player deg.... da må du playe han enda mere

Av Anonym den 13/04/2012 - 15:51
0

Litt mye? er du helt syk? dette er normalt når du er 1.70 høy, for hvis du først er så høy, så har du mest sannsynlig kraftig beinbygning. jeg vet, for jeg er selv 175 og veier 66 kg, og det er helt normalt. og ja, jeg er jente. Jeg går i 10, og der veier alle rundt det samme. Så dette er ikke mye :)
Stå på!