FORSPILL: Hva liker dere kvinner?

Vis som: | |
0

Har noen tanker rundt dette med forspill. Min fru har vært litt deprimert i det siste ( forskjellige årsaker til det ) og sexlysten er ikke på topp. Så jeg vil prøve å få til et enda bedre forspill enn vi ellers har for å øke lysten/kåtheten hos henne. Er det noe spesielt dere kvinner liker bedre enn andre ting? Jeg pleier å kysse henne, stryke henne på armer og bein, osv. Gir henne oral med tungen også. Men jeg har lyst til å gjøre det litt mere denne gangen - prøve å tenne henne enda mer hvis dere vet hva jeg mener. Nye høyder he he Har også lest at et forspill kan begynne tidlig på dagen. Jeg er ingen ekspert på dette... Så hvis dere har noen gode tips og råd så tar jeg gjerne imot dem ( helst innen i morgen kveld... ). Takk!

Av Anonym den 07/05/2010 - 17:46
2

Du kunne jo helt uten forvarsel prøve å tisse på henne. Veldig mange har dette som hemmelig fantasi , og sjokkfaktoren vil nok gjøre at hun våkner kanskje raskt.

Av Anonym den 08/05/2010 - 13:40
0

Skjønner ikke at det er noe stress, alle damer er jo alltid klare! Du har bare møtt feil for 99% av alle er klare hele tiden.

Av Anonym den 08/05/2010 - 18:30
3

det er jo selvfølgelig forskjellig fra dame til dame. Men jeg fikk bare så lyst til å si. At det er så sprøtt deilig å bli kysset i nakken og på halsen og på ørene. Og det er liksom så uskyldig at man kan lure seg til å tro at det ikke ligger noe mer bak, helt til det er så godt at man ikke kan si nei til noe.
I sommer skal jeg lære meg å få orgasme gjennom ørene, og leve lykkelig resten av mine dager.

Av Anonym den 08/05/2010 - 19:36
0

"Just insert dick"

Av Anonym den 08/05/2010 - 22:16
4

uten å betale for det..

Av Anonym den 09/05/2010 - 20:15
0

for det første!ikke sats på det første,hadde en mann gjort det på meg hadde jeg fått sjokk,på en negativ måte!kanskje greit og vite om hun er inn til sånne ting før du prøver deg på det.Hadde det vært meg hadde jeg likt hvis du begynte med kyssing og kosing(osv) også overrasket med å ha kjøpte enten sexy undertøy til meg eller et slagt "kostyme",og bedt meg ta det på og selvfølgelig gitt masse,masse,masse komplimenter når hun viste seg frem.alle jenter ELSKER å hære hvor sexy og deilig de er;) dette gjør det jo både gøy for deg og henne!

Av 5starbitch den 29/05/2010 - 08:12
0

Du burde kysse henne i nakken og på halsen, på niplene og la tunga gli over niplene, slikke henne i fitta og rumpa og holde hardt rundt henne ofte og stryke på henne osv osv.

Av Anonym den 29/05/2010 - 08:43
1

Jeg har inntrykk av at forspillet bør være langt. Koselig måltid, litt vin, lange samtaler, - og deretter mye kroppslig kos med kyssing, holde rundt, slikking på brystene og deretter i fitta osv.

Da pleier det å ordne seg. Selv om det er mye arbeid, pleier det å betale seg. :)

Av Gutt 28 den 30/05/2010 - 10:06
1

Det jeg har erfart når det gjelder å få ei dame kåt, er kanskje å sende litt frekke (Men ikke over kanten) meldinger til henne når hun er på jobb. Skriv slik at hun skjønner hva du mener. Når hun kommer hjem har du laget en bedre middag, har klar litt vin og levende lys og røde roser som du har kjøpt til henne. (dette kan bli ganske magisk om høsten, når det er mørkt ute) Så er det kjempe viktig og ikke stupe rett i skrevet på henne med en gang, for dette er jo ikke (En kjapp en), Dette skal være en spesiell og fin kveld. Ha masasje oljen klar, så når det passer seg sånn så kan du begynne å masere henne. Husk at det er viktig og bruke tid. Så prøv og husk på at du skal gjøre allt for at hun føler seg vell og nyter situvasjonen.

Men som det blir sakt tidligere i denne debatten, så er det jo seff stor forskjell på kvinnene. Noen er kåt 24-7 og andre må du jobbe lenge med for å få kåt.

Lykke til :)

Av Anonym den 05/06/2010 - 09:09
2

hei hei, ser at jeg er for sen for trådstarters kveld, men har et tips allikevel. Jeg har sansen for hals og nakke selv. start gjerne på forhånd med meldinger , sms, eller mail ;"gleder meg til å være sammen med deg i hele kveld; har det så godt sammen med deg" "I kveld skal vi lukke verden ute og være oss selv, i øyeblikket"
men så til konkretet; starte med forsiktige kyss på nakken, bakfra... holde seg til nakken , øret.
legge henne forsiktig ned på sengen, på magen, la hendene gli over ryggen fra baken til nakken.... legg deg forsiktig oppÅ og kyss på øverste delen av ryggen, og i nakken, bit litt i øret. Litt skjeggvekst kiler deilig...hold på leeeenge, erte masse, se hva hun liker, gjør mere av dette. Hun får ikke lov å komme til; bare du, bare deilig. Jeg liker i tilegg at han holder meg i hendene, litt fast, slik at jeg bare kan nyte det han gjør. (obs ikke alle liker å bli holdt.) Men dette er iallefall et forspill jeg ELSKER og som tenner meg veldig!! Kan se denne videreført med å stryke en rose lett over ryggen i begynnelsen; kjærtegne med lett berøring...
du kan legge rosen foran henne etterpå, så han hun se den(roser sees ofte som tegn på kjærlighet)og kanskje den lukter godt?
Hm kanskje jeg må lære dette til kjæresten min. verdt å prøve..

Av Anonym den 06/06/2010 - 19:26
0

Anonym 10:09.. Dette må være det mest cheesy opplegget noengang "....være oss selv, i øyeblikket". Du kommer aldri til å få en heterofil mann til å oppriktig sende deg en slik melding. Og det med rosen blir så klissete at det ikke er gjennomførbart (altså i abstrakt betydning). Fingre får duge til dette.

Av marius31 den 06/06/2010 - 22:38
0

det gode gamle svaret er; 

1; Bli KJENT med jenta før dere skal hoppe i køya sammen. Gode måter å bli kjent; Snakk sammen, tilbring tid sammen, lær deg å kjenne hennes personlighet og væremåte...  Dette gir ofte litt hint til hvor "tøff" ho liker å være i senga, og det gir deg noen hint til hvordan du bør behandler jenta.

2; Bli KJENT med jenta, i senga, gjerne mange kvelder sammen med overnatting,,,,  Men UTEN knulling første natten!!  Er en utrolig koselig, og ikke minst pirrende måte å bli kjent med hvordan partneren "tikker", og så på den måten bygge opp kåtskapen og lidenskapen over litt tid! Da blir det desto mere heftig når undertøyet ligger på gulvet, og dere etterhvert deler både kroppsvarme og andre ting :-)

Men det er klart;  det finnes jenter som bare tenker på en ting, slik vi gutta tilsynelatende gjør, og som da bare vil gå rett på sak og ikke drive med tull rundt grøten. Men om ho er av den typen, og DU er av den typen, så er det jo bare å sette i gang og slite madrassfjærer,,,  hehe
Men selv er jeg nok mere av den litt roligere, forsiktigere og sikkert kjedelige typen som faktisk vil lære å kjenne vedkommende før en setter i gang å leke doktor under dyna...  Men du får sikkert masse fornuftige svar fra kvinnfolka her:)

Lykke til