Finnes det fristrender som er litt mer "fri"?

Vis som: | |
2

Hei - vi har en gammel hytte som vi reiser til en del om sommeren - den ligger helt usjenert til. Ikke så langt unna er det et tjern som vi kan bade i. Når bare jeg og mannen min er der så ligger vi gjerne med hverandre ute på terrassen eller ved tjernet etter at vi har badet (vi bader jo nakne). Her kommer det nesten aldri folk så vi sjenerer ingen. Personlig synes jeg det er helt naturlig å ligge med mannen min, eller andre former for sex med han.

I sommer var vi for første gang på naturist-strand. Det var jo deilig å sole seg og bade uten klær. Men jeg ble faktisk litt opphisset av det. Vi måtte jo vente til vi var inne på hotellrommet før vi kunne fra for gardinene og ligge med hverandre. Da tenkte jeg at neste år reiser vi et sted der vi kan ligge med hverandre hvis vi har lyst til det. Det er naturlig å sole seg uten klær, men det er jammen naturlig å ligge med mannen sin også. Hvorfor skal det være så mye mer tabu-belagt. Alle gjør det jo?

Så jeg begynte å søke på internett etter slike steder, men nå gir jeg opp. Det finnes ikke noen slike steder på hele kloden ser det ut til. De få stedene der sex er tillatt er det ofte masse mannfolk som står rundt og ser på og det blir "show" av det (Cap Agde).

Noen som vet om det finnes et sted der det er åpent kun for par og der det er naturlig og vanlig at parene også har sex ute? Om det ikke finnes så burde noen starte et slikt sted.

Hilsen Trine

Av Enig den 30/12/2006 - 02:11
2

Hei!

Takk for fint innlegg. Vi er et par på 32/26 som er enige med deg. Sex er naturlig, og det burde ikke være tabubelagt å ha sex med sin partner på en slik strand.

Vi har og planer om å reise et sted til sommeren, et sted hvor vi kan være nakne og ha det deilig sammen. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan dele erfaringer og reisetips... agderpar@gmail.com

Håper vi hører fra deg og andre!

Av Ikke enig den 30/12/2006 - 02:30
1

feil forum! Uansett, det finnes jo masse ode og usjenerte steder i utlandet?? Men hold dere borte fra de få naturiststrender. PS, prøv swingersklubber for sex i det fri, det er en del i norge også, ganske bra miljø.

Av Beachboy den 30/12/2006 - 14:11
0

Av de offisielle fristrendene så vil du nok ikke finne noen slike steder nei. det ville faktisk vært mot norsk lov så der begrenser jo mulighetene seg allerede...

Når det er sagt så er jeg jo helt enig i at sex også er det mest naturlige i denne verden men likevel har det ingen sammenheng med det å være naturist. Både de som bader med og uten klær er nok like glade i sex vil jeg tro så da burde det være like naturlig at man kunne hatt sex på vanlige strender.

Mitt forslag er da heller å ta i bruk det tjernet du nevner og sørge for at det bare kommer likesinnede dit ;)

Så lenge man er på steder hvor det ikke er barn til stede er det også land som f.eks Spania hvor man heller ikke straffes for å ha sex offentlig, men om det er alment akseptert er en annen sak...

Av Trine-38 den 30/12/2006 - 19:30
0

Ja, jeg vet at dette er feil Forum, men problemet er at det finnes jo ikke noen slike steder og ikke finnes det Forum for "enda mer naturlige naturister". Så dette var det nærmeste jeg fant.

Swingers er ikke noe for oss tror jeg. Jeg er ikke noen sex-maskin som kan dra på et sex-treff og bli opphisset. Jeg blir opphisset av og til og da synes jeg det er naturlig å ligge med min mann. Å lage "treff-steder" blir noe annet. Vil heller ikke invitere folk på hytta. Da blir det jo en invitasjon til "sex-treff" og det vil jeg ikke. Jeg vil bare være på et sted (helst i et varmt land) der vi kan gjøre det dersom lysten melder seg og uten at andre blander seg inn eller stiller seg opp for å glane. Det er så dumt å måtte gå opp på hotellrommet og ligge der bak mørke gardiner når man kunne ha gjort det der og da.

Jeg har snakket med mannen min om det og han synes det hørtes OK ut - vi er nok sikkert litt "frilynte", men å gå på swingersklubb passer ikke for meg tror jeg. Selv om man ikke må være med på gruppesex og partnerbytte så blir det alt for sex-fiksert for meg.

Jeg drar ikke på stranda for å ha sex - jeg drar dit for å sole meg og bade og slappe av. Men det dumme er at når lysten plutselig kommer så må du gå hjem......

Trine

Av Paul den 30/12/2006 - 23:25
1

Dere kan jo dra til Maspalomas. I ørkenområdet bakenfor stranden foregår det litt av hvert. De er en god del homofil aktivitet, men også en del par som elsker i sanddynene. Det er en del folk som streifer omkring bare for å se på par som koser seg, så dere må regne med tilskuere. Et vink med hånden er vanligvis nok til at kikkerne trekker seg litt tilbake.
Det er også en del menn som låner bort partneren sin til tilfeldige kikkere. Dette ser ut til å være spesielt utbredt blandt tyske par.

Av Naturisten den 31/12/2006 - 02:29
0

Det finnes ikke offisielt slike steder. Men dere kan jo avtale med noen om å finne et helt uoffisielt sted å gjøre det. Alle naturiststrender er åpne for alle. Inkl. enslige og barn.

Av Lars den 01/01/2007 - 02:06
0

Tror dette stedet kan være aktuelt: http://honeymoons.about.com/cs/nudejamaica/a/Hedonism_2.htm Som det framgår, så er det "ikke familieorientert". Ut fra det jeg har lest av omtale tidligere er det nokså fritt fram der.

Av Lars den 01/01/2007 - 02:09
0

Hvordan har man noen garanti for at det ikke plutselig dukker opp en barnefamilie? Det skjønner jeg ikke.

Av Beachboy den 01/01/2007 - 22:56
0

Sånt kan man lke lite være garantert mot som man heller ikke kan være mot å få besøk av barna på soverommet mitt i akten ;))

Tror ingen barn direkte har tatt skade av det noengang heller. Det finnes nå uansett nok av øde strender her i verden hvor man kan nyte alt av goder naturen har å by på uforstyrret ;)

Av nudist32 den 02/01/2007 - 14:31
0

Hei! Jeg og kona kjenner oss veldig igjen i det du beskriver. Noen ganger når vi er på naturiststranden blir vi kåte og har lyst til å ha sex. Det plager oss ikke at noen andre som bader på samme stranden skulle se oss i akten. Men vi ønsker ikke å dra på sexklubb eller avtale treff for felles sex. Det vi ønsker er å kunne ha sex når lysten melder seg. Vi har også gjort dette noen ganger i utlandet, men det har stort sett vært på øde og bortgjemte strender der vi var alene.
De fleste steder må man som du beskriver dra hjem på hotelrommet eller luske seg ut i skogen i nærheten av stranden og dette blir liksom ikke det samme.
Som flere andre har skrevet her har ikke jeg klart å komme over noen ofisielle strender der dette lar seg gjøre. Men har hørt historier både fra norske og utenlandske strender der par har hatt sex med noen få tilskuere når det var lite folk på stranden.
Etter det jeg klarer å finne ut både av egen erfaring og fra søk på nettet er nok det nærmeste du kommer noen av disse stedene:
* Hedonism på Jamaica, annonserer med at de retter seg mot ett voksent og frilynt publikum. Men jeg vet ikke hvordan det er der.
* Noen strender på St. Martin i caribiske hav. Cupecoy helt i sørenden av øyen er kjent for at det kan skje litt av hvert, spesielt et område med klipper/huler der mange praktiserer sex. Pinel Island kort båttur fra Orient Beach. På baksiden av øyen er en fin strand der det som oftest bare er voksne. Her har jeg selv vært vitne til at et par hadde sex mens vi var to andre par like ved på stranden.
* Maspalomas på Grand Canari, i sand-dynene bak selve stranden er det ofte mulig å se folk som har sex. Man ligger i små fordypninger i sanden slik at det bare er de som går rett forbi som kan se hva som pågår.
*Las Dunas på Furteventura. Det er bygd opp mange "steinmurer" i bakkant av stranden som man kan ligge innenfor. Disse er slik at de som ligger på stranden ikke ser deg, men dersom noen går forbi innenfor en radius på 10-20 meter ser de rett inn til deg. Har selv hatt sex med kona i en slik, ekstra opphissende når det kom fire jenter i 20-års alderen gående rett forbi mens vi holdt på. De smilte til oss når de gikk forbi.
*Danmarks vestkyst. Her er det lange strandpartier der det er relativt lite folk, så lenge man passer på at det ikke er barn i nærheten går det fint å ha sex på stranden her.
*Cap d'agde, en del av stranden er svært ekhibisionistisk og her skjer det litt av hvert. Men dere kan bli bortvist av strandvaktene dersom dere har samleie, det er imidlertid akseptert med onani, dildolek, runking og andre aktiviteter. Som du sier kan du ofte risikere en ring av tilskuere rundt dersom dere velger denne stranden.

Ønsker dere lykke til i letingen etter den perfekte strand for frisinnede naturister og håper dere skriver ett innlegg dersom den dukker opp.

Av Oslo-Naturist den 02/01/2007 - 15:29
0

Nå finnes det noen strender som er mulig for slike formål i Oslo området. Så da kommer det litt ann på hvor i landet dere holder til. Men blant naturister er dere nå på vei inn i noe som er et ikke tema. Men noen tips skal jeg vel gi dere uansett. Og kanskje kan vi ses og se hverandre der til sommeren :-)
Du har noe som heter starndskog ikke langt fra ingerstrand, også svartkulp oppe ved songsvann. Her er det fine muligheter til å få tatt seg en god runde når været er bra, og også se og bli sett. men må advare om at faren for mannfolk som står å lusker og runker er tilstede.
Hvis dere viser interesse for det her inne kan vi jo utveksle eventuellt mailadresser(selvfølgelig anonym), så kan vi eventuellt utveksle mer info der.
Håper dere uansett får en spennende og erotisk sommer.

Av Siv den 02/01/2007 - 17:20
0

Jeg har det akkurat som deg når jeg er på naturiststrand....ihvertfall var det slik de første gangene. Ble sinnsykt kåt da jeg turte å la trusa falle. Hadde vi hatt et usjenert sted hadde det nok blitt action! :)

Av Tjorven den 02/01/2007 - 19:08
0

Du skriver at du vil ha sex på stranden når då måtte føle for det, men ikke ha tilskuere. Da er det kun en mulighet, - å være alene på stranden.

Som flere skriver her finnes det noen steder hvor det er mer eller mindre akseptert å ha sex på stranden. Blant disse er det i varierende grad en slags "forventning" til at de som har sex der er ekshibisjonister og liker tilskuere. Kanskje ikke så rart å anta når noen tross alt velger å ha sex når andre er tilstede... At man skulle kunne ligge blant tilfeldige andre nakne mennesker på stranden og ha sex uten at de andre kikker på dere er rett og slett utopisk. Så "dagligdags" vil nok ingen oppfatte offentlig sex.

En annen ting er at du ønsker det skal være adgang kun for par. Et strandområde hvor man stenger ute alle andre enn par?? Da har man i tilfellet sexualisert settingen umiddelbart. Dersom det kun er for par er jo eneste logiske sammenhengen at det forventes sexuelle aktiviteter.

Av Amigo den 05/01/2007 - 11:05
0

Cabo pino stranden lite öster om Marbella, är en strand där allt kan hända. Där finns par och ensamma antingen som älskar eller onanerar.

Av meg den 05/01/2007 - 23:25
0

Offisielle naturiststrender er til for naturisme og altså ikke sex. Hvorfor skal dere på død og liv bruke de få naturiststrendene vi har?

På Homolulu, på andre siden av Paradisbukta, er det idag et temmelig "fritt" miljø hvor det foregår litt av hvert. Som navnet antyder er det ikke akkurat de heterofile som dominerer der, men jeg tror faktisk at heterosex vil bli tolerert mer der enn på Strandskogen og Svartkulp. Det er i hvert fall ingen organiserte naturistforeningsmedlemmer som vil være der og jage dere bort fra Homolulu, ettersom den ikke har offisiell status som naturiststrand.

Men tilskuere, det får dere hvis det er så jævla viktig for dere.

Av meg den 05/01/2007 - 23:26
0

I USA er det ikke sånn. Men det er vel helst fordi enkelte fundamentalister TROR det er sånn, og derfor forbyr naturisme for alle under 18 år.

Av Amigo den 10/01/2007 - 11:07
0

Vill ni ha mer fakta om Cabo Pino stranden? Ställ frågorna här. Det är en härligt frisinnad strand där alla är nakna.

Av aamm den 10/01/2007 - 17:49
0

Spennende å lese inleggene. Ser ut som det er mange som synest at det er en digg å ha sex i det fri. Og hva er så galt med det da? Selv elsker jeg å være naken på den nordligste delen av Orre staranden, (uofiseiell naturiststarand sør for Stavanger). Det er flere en meg som har oppdaget at oppe melom sandynene her er det et ypperlg sted for sex i det fri. Har set både unge og gamle som koser seg her. Sist sommer var det mangen som fant veien hit og mange som hadde sex sammen. Det var for eksempel veldig hyggelig å se et litt eldre par bare plutselig pulte, hun under og han over. Han skled bare inn i henne. Før det så jo ale at hun maseret kuken med myke bevegelser. Denne delen av starnden ligger veldig usjenert til, og jeg har sjelden (d.v.s. aldrig) sett barnefamilier på senne delen. Det er et stykke å gå til den delen. Dette er en som sakt en uoffisiell naturist starsnd. Den delen av stranden some regnes for "naturist delenen" er flere km. lang. På den delen av starnden jeg snakke om tror jeg at de aller fleste aksepterer og faktisk setter pris på at forlk har sex samen. Det er jo så deilig og takk og pris for at jeg ikke er alene om å mene det.

Av pri den 14/01/2007 - 05:17
0

tja...
På samme måte som det nødigvis ikke er noen sammenheng mellom sex og naturisme, så er det heller ingen motsetninger..

- og dette forumet er faktisk listet også under "Sex & Sånt" her på Sol:
http://debatt.sol.no/show.fcgi?category=3500000000000009&subcat=148

Av Naturisten den 14/01/2007 - 14:22
0

SOL har også misforstått. Naturisme har overhodet ingenting med sex å gjøre. Hadde det hatt det så ville alle foreldre som har med seg barna sine på naturiststrender vært arrestert for overgrep (noe sikkert enkelte idioter synes de burde ha blitt, fordi idiotene ikke klarer å forstå at naturisme ikke har noe med sex å gjøre)

Av Naturisten den 14/01/2007 - 14:25
0

Oslo Naturistforening, i samarbeid med politiet og Oslo og Oppegård kommune, "patruljerte" Strandskogen i hele fjor sommer, og kommer til å fortsette med det samme også i sommer. Målet er å få slutt på sexaktiviteten.

De som uforstyrret skal ha sex på strender bør nok finne seg et annet sted enn en offentlig strand, uansett om det er en naturiststrand eller en tekstilstrand det dreier seg om. Det er jo nok av områder ved vann som ikke har status som offentlige strender, og hvor det til vanlig er så få som bades at området problemfritt kan "okkuperes" av dem som liker å ha sex.

Av Naturisten den 14/01/2007 - 14:29
0

Hva med å forsøke sex på solastranden i stedet?

Naturiststranden på Orre var ny i 2006, og er foreløpig en prøveordning. Ettersom vi vet at rogalendingene ikke akkurat er det mest frisinnede folkeslag hva angår nakenhet så vil en naturistområde i "Bibelbeltet" alltid leve farlig, derfor er det lite heldig at det foregår sexaktivitet på naturiststranden. SELV OM det foregår på en del av stranden der det ferdes lite folk og ingen barnefamilier.

Foreslår derfor at dere heller finner dere en bortgjemt flik av Solastranden. Så slipper naturistene i Stavanger å miste stranden sin.

Av perfredrik@hotmail.com den 14/01/2007 - 15:37
0

hei man 39 . ønsker og bli med og gjøre de i skogen og se på dere

Av PerGunnar den 15/01/2007 - 00:10
0

Må kommentere dette innlegget. Det en liten holme i tilknyttning til Vaulen bade plass som det var prøveordning for i 2006. Forøvrig er det foreslått av polikerne at prøve ordningen skal gjelde for 07 og 08. Til tross for bydelspolitikerne i området er i mot. Så vidt jeg er kjent med har det ikke vært nevneverdige episoder, som kan brukes mot etablering av naturist område på permanent basis. Folk har faktisk oppført seg bra og respektert trivsel regelene som RNF hadde laget. Sola stranden er ungdommens strand og svært populær også av barnefamiler på fine dager, så den bør ikke skjemmes ut av sexaktiviteter. Orre stranden har hatt lenge status som en uoffisiell naturist strand, og som Klepp kommune har i flere år har avslått å gi en offisiell status. Her er det så god plass i forhold til f.eks Huk eller Kalvøya at de fleste tekstilere ikke bør føle seg brydd eller til sjenanse. Så lenge de holder seg til sørlige delen av stranden. Men hva som foregår av aktiviteter blant sand dynene oppe i marehalmen har jeg bare hørt rykter om på dette forumet. Jeg har iallefall ikke sett eller opplevd noe upassende. Nå teller jeg ned dagene til sommeren og håper jeg får anledning til å besøke Huk og Kalvøya iår også.
Savner Rulle på forumet her. Er bamsen gått i dvale ?

Av Beachboy den 15/01/2007 - 00:45
0

Tipper at du akkurat svarte på et innlegg skrevet av den bamsen du etterspør ;))

Av Naturisten den 15/01/2007 - 23:22
0

Nei, men det er mange innlegg her skrevet under samme nick som ikke er skrevet av meg, og det kan godt være noen av dem er ham.

Naturisten er jo egentlig et "nøytralt" nick på linje med bl.a. "meg", "naturist" og "anonym", og bak alle disse vil du trolig finne flere personer.

Av Hans Varmen den 30/11/2007 - 12:54
0

Vil du være usjenert så søker du et sted for deg selv. Her i Norge har vi enorme friområder hvor enslige og par kan kose seg nakne. Både på fjell og ved sjøen og selvfølgelig mange steder mellom havet og fjelltoppen. Den som leter finner.
Men søker du offentlige strender for naturister må du selvfølgelig akseptere at andre også kommer dit. Og det at du/dere får lyst til å ufolde dere erotisk er jo helt greit. Men regn ikke med at andre trekker unna for å la dere være i fred. Det blir heller tvert i mot som fluer rundt kuruka vet du.
Selv har jeg flere ganger opplevd at par har hatt seg mens jeg alene eller sammen med flere har vært tilskuer. Og det er helt greit det. Hadde jeg ikke likt det så hadde jeg snudd meg og lest i boken min. Samme gjelder for singelsexere, har sett flest menn som onanerer, men en og annen gang har jeg hatt den enorme opplevelse det faktisk er å se en fremmed kvinne onanere, det er bare heftig. Ingenting kommer opp mot ei hemningsløs kvinne som spriker mot solen og gir seg selv forløsende orgasmer.

Av Norway den 28/12/2009 - 15:31
1

Dersom dere er ute etter et sted som man kan ha seg litt sex eller på annen måte kose seg sammen når det måtte falle seg slik så kan vi anbefale på det sterkeste en tur til Hedonism 3 på Jamaica.
Vi reiser der for tredje gang på 3 år nå i feb. det har liksom blitt vårt sted. Men vi har aldri truffet noen andre norske der..det hadde jo vært hyggelig.
Her treffer man mange hyggelige menesker som koser , aldre fra 20-60 år snitt 35-45 år. Underholdinge med sexuell undertone og masse fun.
Man kan lese mye på nettet om at det er så vilt der ,men det er akkurat så vilt som man ønsker seg selv. Vil man bare slappe av og kose seg ,så er det greit .Ønsker man å detla i noe villere aksjoner så er det også greit. Det er en unik ferie som kommer til ¨å sette sine spor...man blir liksom hekta.