exuviance:)bra!!

Vis som: | |
3

Jeg er ei jente som tidligere har skrevet om diane her.

Jeg fikk plutselig et kviseutbrudd her etter en lang sommer med solkrem. Dette var jo ikke bra for min fete hud. Jeg gikk til hudlege, og fikk hjelp. Produktet heter exuviance. Jeg fikk med rensemelk , toner og dagkrem. Dette skal jeg bruke hver dag. I tillegg går jeg til peeling en dag i uka. Nå har jeg holdt på med dette i 8 uker, og d har vært et mareritt!!d har bare blitt verre og verre, men d er vist slik d fungerer. Jeg hadde jo 1000 små lukkede komedoner, og disse må jo åpnes og tømmes.Men jeg merker nå en stor forskjell.I pannen har jeg ikke en eneste kvise, heller ikke rundt nesa, bare glat hud:)men d er kinnene som er problemet enda. Men jeg tror de er borte om noen uker.anbefaler dette til alle, men da må du smøre deg med tålmodighet for det er et fryktelig mareritt i starten. og d koster 500 per gang da..exuviance er nesten d samme som md forte.
lykke til:)

Av Anonym den 27/03/2008 - 14:57
2

Hei, måtte bare skrive inn for jeg har slitt litt med kviser etter å bruke exuviance. Har slitt med uren hud hele livet..men de siste årene har det bare vært litt nupper og en kvise her og der innimellom. Men er avhengig av foundation og liker ikke vise meg uten sminke for typen engang, derfor gikk jeg til hudpleier for å finne en god serie som kan gi meg jevn og fin hud og stenge kviser ute en gang for alle. Ble anbefalt Exuviance serien, toner, nattkrem og dagkrem(essential multi- defence day fluid). Rensekremen hadde de ikke fler igjen av, så fikk dermed en dermologica rens. De første ddagene føltes huden glatt og fin..men nå har jeg fått utrooolig mange nupper i hele ansiktet! hele pannen er full (ikke hatt så mange som siden da jeg var "fjortis") og fått nupper i kinnene og småkviser på haka. hele huden er helt ujevn og jeg begynner nesten å grine når jeg ser meg selv i speilet. Hudpleieren sa jeg måtte være tålmodig og at det kunne være litt utbrudd i starten.. men så ille? jeg har gått på serien i 2 1/2 uke..og huden er nå verre enn noensinne! Noen tips om hva jeg burde gjøre? er dette normalt? Hvis jeg bare må vente litt til før huden blir fin,skal jeg nok klare det..men hvis dette er et tegn på at jeg bruekr feil produkter vil jeg jo IKKE fortsette!! iik! Ps: fikk ikke den "sterkeste" exuviance kremen,,altså den for de med MASSE kviser,fikk en litt mildere..burde kanskje fått den andre?
hilsen fortvilet 24 åring som har fått samme hus som for 10 år siden!!

Av Anonym den 22/05/2008 - 20:23
1

slutt å bruk faenskapen

Av Anonym den 22/05/2008 - 20:24
3

exuviance er forferdelig!Får jeg spørre hvor du kjøpte det?Jeg begynte med d selv,og huden eksploderte.Jeg fikk kraftig betennelse,huden ble ødelagt.Ikke kjøp dette,det burde være forbudt.

Av Anonym den 06/01/2010 - 16:42
5

exuviance er absolutt ikke farlig!! Du som sier du har fått masse kviser etter å ha brukt exuviance har nok bare vært veldig uheldig. Siden denne serien inneholder fruktsyrer (aktive ingredienser) er det viktig at du gir den litt tid i starten, Ofte kan huden bli verre før den blir bedre. Fra en hudcelle blir "født" i stratum basale til den "dør" i straum corneum tar det 28 dager, og derfor er det viktig å bruke produktet i hvertfall en måned før man gir opp. Dessuten kan det godt hende at du har fått produkter som ikke er riktig i forhold til din hud. I produktserier med så mye aktive ingredienser kan man virkelig få et dårlig resultat dersom man velger feil produkter. En annen ting er at det kan være andre ting (hormonelle,psykiske) som er den virkelige grunnen til at du har fått disse utbruddene.

Av Anonym den 28/06/2010 - 21:17
0

jeg har en blandingshud, det vil si svært fuktfattig og sensetiv men med acne i enkelte områder, betent acne. Jeg har prøvd alt fra parmymeriprodukter som lancome, chanel, clarins osv...lang liste til decleor, matis, md osv fra hudpleiesalonger. Decleor som ble anbefalt av flere hudpleiere har ødlagt huden min helt, samme med MD face & body scrub som er årets produkt år etter år. Min redning ble EXUVIANCE!!!!

HUSK AT ALLE HAR SVÆRT ULIK HUD OG VIL REAGERE ULIKT PÅ ALLE PRODUKTER SÅ IKKE SLAKT DENNE SERIEN FORDI DU FIKK PROBLEMER AV NOE SOM ER REDNINGEN FOR ANDRE!!!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN

Av Janita22 den 04/07/2010 - 12:42
4

Bruker selv mye Exuviance og er kjempefornøyd. Har nå handlet med denne butikken som selger merket med store rabatter om noen er interessert! www.conceptshop.no