En epoke er over

Vis som: | |
2

Forumet vårt forsvinner - og jeg vil komme til å savne det.
Sier sikkert mye om meg og min livskvalitet men lite å gjøre med det.
I årevis har jeg fulgt sol og spesielt sexforumet. Det har gitt meg glede, morsomme diskusjoner og en mengde tips og triks samt et og annet grått hår
når diskusjonene har hatt temperatur. For meg så har sol vært det beste forumet ever. Både pga at usikre mennesker som meg kan skrive innlegg uten å måtte
brette ut sin identitet på nettet. Men også designet og layout på sol-debatt har gjort sitt til at jeg har frekventert her regelmessig å så mange år.

At Dagbladet ikke aldri har forstått seg på community tankegangen viser seg nå. Med en bedre forvaltning av brukermassen allerede da alle og hans onkel brukte sol samt nødvendig kvalitet og stabilitet ville nok aldri mannfallet fra sol blitt så stort. Det var ikke VG som stjal deres brukere - det var Dagbladet som forvaltet bort sine brukere. Det er direkte trist at Dagbladet aldri så potensialet i Sol og aldri faktisk løftet denne gjengen på et strategisk nivå slik at agendaen og strategien til Sol bedre harmonerte med Dagbladet og synergier kunne skapes og forvaltes.

Det vi ser nå er siste krampetrekning i det som har vært en strategi-fadese og et administrativt bomskudd. Dagbladet dere kan takke dere selv.
Tenk hvor mange brukere som tross alt har stått last og brast ved dere i alle år og nå vender dere dem ryggen? Flaut og pinlig og dere viser virkelig at dere ikke bryr dere om brukerne, leserne og mange av deres kunder og brukere som tross alt er betalende kunder i løssalgs avisen deres.

Om det skulle være en i Dagbladet ledelse som mot formodning skulle forville seg inn i denne tråden vil jeg be om et siste forsøk på å opprettholde dette fellesskapet som har betydd så mye for så mange over så lang tid. Hva med å dedikere sol til brukerne? La comunityen selv ta ansvar og drifte sol videre, for en tid fremover kan Dagbladet ta kostnadene for servere og båndbredde frem til sponsorer, et styre og dedikerte forvaltere er på plass til å føre stafettpinnen videre?

Av Anonym den 15/04/2012 - 20:44
1

Helt enig. Lag et interimstyre som kan starte asap med å overta og
ha som mål at sol skal stå på egne ben innen 3 måneder eller utgangen av året.