Drikke tiss

Vis som: | |
3

Jeg har en fantasi om å få drikke tisset til en jente. Har prøvd litt, og likte det veldig godt. Er det noen som vil fylle opp glasset til meg så drikker jeg det. Der etter kan vi tisse på hverandre og ha deilig sex til vi får en deilig orgasme.

Av Anonym den 24/12/2009 - 10:43
6

Jeg drikker det helst rett fra kilden.
Slikk henne om morgningen før hun våkner, da får hun lett orgasme og hun kan tisse.

Av Anonym den 01/01/2010 - 18:14
3

Morgenpiss er ikke drikkenes, og ikke er morratrøtte jenter veldig orgasmeklare heller.

Av Anonym den 06/01/2010 - 10:01
3

Fysj for noen ekle greier. Avfallsstoffer er noe som ikke skal nytes. Griserti syns jeg om dette.

Av Anonym den 06/01/2010 - 23:42
2

Er ikke helt med på morgentiss. Er mye bedre om kvelden når jenta har fått i seg nok drikke i løpet av dagen. Drikker helst direkte jeg også. Det er helt toppers når hun står over annsiktet mitt og bare lar det komme.

Av Anonym den 08/01/2010 - 02:15
2

En halvannenliter Imsdal fra nyhetene og utover kvelden, så et par kopper kammillete, en kjapp dusj og tre sekunder på do for å bli kvitt det eldste og for å få det igang, og resten til meg, one way or another, ubetalelig.

Av Anonym den 15/01/2010 - 10:56
1

Begynner å bli ganske aksepterte greier dette her
Urin er steril og uten skadestoffer, for de som ikke vet.
Veldig mange gutter har likt det lenge. Nå kommer det flere og flere jenter på det.
Jeg liker slik jeg og

Av Colax den 18/02/2010 - 21:39
0

Eh.. Drikke piss? Vet ikke helt hvor mye jeg kan gå med på det. Urin består av en del bakterier, som det ikke er bra å få i seg, ved denne typen seksuelle hendelser. Vet ikke helt.. Tanken har liksom slått meg, men har vært usikker på hvor stor sjangs det er at jeg kommer til å gjøre det. Er det mange som drikker urinet til jenta under sex?

Av Wetle den 20/02/2010 - 12:22
0

Det er en myte at urin er fult av baktarier og farlig å drikke, det er tvert om helt ufarlig. Få dama de til å drikke masse hele dagen, som det siste hun gjør så går hun på do å slipper ut det først der, det har ofte litt smak og lukt som ikke er noe vits å ta med første gangen.

Over til det du skrev...

ja jeg har testet wetsex med dama mi mange ganger og det er sunnsykt opphissende.. måten jeg gikk frem på for og få henne til og gjøre det virker sikkert veldig dum for dere men den funket.. vi sto i dusjen og jeg satte meg ned på gulvet for og slikke henne (trangt der).. Og mens jeg satt der og slikket henne så sa hun at hun måtte så utrolig tisse så hun måtte bare ut på do før jeg kunne fortsette.. da sa jeg bare til henne at enten fikk hun holde seg eller så fikk hun tisse ut over meg.. men det tør du vel ikke alikevel sa jeg tl henne.. men gjett en gang hva hun gjorde.. etter en stund kjente jeg det begynte og renne en varm strøm ned over brystet mitt og det var så sinnsykt deilig..
Til dere som mener dette er ekkelt og greier.. dere aner ikke hva dere går glipp av og er mest sannsynlig trangsynte når det gjelder alt det dilige man kan oppleve ved og eksprimentere med sex.. er utallige muligheter...
Håper du finner ei du tør og foreslå det til. hvis ikke er det ei kontakt annonse side på nettet med en del kvinner som søker etter gutte/menn som tenner på wetsex..

Av Anonym den 22/03/2010 - 17:54
3

Kan du ikke bare øve med solo???

Av Supermann72 den 27/03/2010 - 03:21
2

Hvilken annonseside er det da? Skulle gjerne kommet i kontakt med noen som vil prøve wetsex!