Dine opplevelser ?

Vis som: | |
33

Vi er ikke helt sikre på om vi tror på spiritisme og ånder. Kan noen fortelle om sine opplevelser når de har spilt spritisme? Blir glad for svar =)

Av Channo den 25/04/2008 - 21:49
29

er IKKE et spill.

Det er en påkallelse av ånder, men det er bare satans demoner dere får kontakt med på denne måten.

Om dere vil ha den gode kontakten, altså med Gud, er eneste Veien gjennom Jesus.

Jeg har bakgrunn fra newage, og holdt intenst på med spiritisme en stund.

Alt jeg fikk "servert" var løgn og bedrag, og jeg fikk ikke fred før jeg søkte Jesus og ble en kristen.

mvh Channo.

Av Anonymo den 16/06/2008 - 13:35
22

De eneste løgnene her er det Channo sier.
Åndene du får kontakt med under spiritisme ER snille, mesteparten av dem.
Men de trenger hjelp og veiledning.
Disse trenger IKKE være "Satans demoner".

Channo hadde nok bare dårlige erfaringer med spiritisme og seansene sine, derfor vil hun ikke at noen andre skal prøve heller.

Av Tetris den 19/11/2008 - 07:45
4

Katolikker og enkelte andre kristene er så hellige at de helt har glemt at deres skinnhellige relgion er den absolutt mest blodige. Ingen har tatt livet av fler folk enn kristendommen. Hadde jeg sverget til noe så blodig, så hadde jeg vært livredd for demoner selv! "Du skal ikke slå ihjel sa presten og hogg hodet av vikingen". Det var vel omtrent sånn det skjedde når norge ble kristnet..tro eller dø. Skal ikke en gang gå inn på heksebrennig eller katolikkenes forhold til penger.

Anyway.
Jeg er ikke syns, ikke klarsynt og eier sansyneligvis ingen andre mystiske krefrer heller. Men jeg er en flittig bruker av Ouijabrettet mitt!
Har holdt på med spiritisme i ca 12 år, ble lovet evig fortapelse, sinnsykdommer, demoner og død. Ha ha.
Ikke en gang har jeg skremt megselv eller noen andre ut av forstanden sin!
Jeg har to ånder som jeg snakker med. En som jeg har snakket med i årevis og en relatift ny. Den nye ånden er Eldar som har bygget huset jeg bor i. Huseieren min på 75år holdt på å svime av når jeg spurte om hun kjente navnet.. hun kjøpte visst huset som dødsbo etter han. Jeg ville ikke si noe mer om saken etter det.
Min andre ånd er ei jente på 12år, hun fallt igjennom isen og døde en gang på nyåret 1879.
Jeg bruker en ring til å føre over brettet, når det er bevegelse i den, så kjennes det ut som magnet mot kjøleskapet. Noen ganger føler jeg nærver i en eller annen grad og noen ganger er det som om jeg kan føle stemmer. Om du kjenner følsen av å bråvåkne og du vet du har forsovet deg uten å ha sett på klokka..? Omtrent sånn føles det når stemmene kommer.

To ganger har jeg hatt dårlige opplevelser. Med Ouijabrettet kjentes det ut som jeg ble iskald en gang, men det var også alt. En gang med ånd i glass.. da var jeg 15 eller noe, vi satt 6-7 stykker rundt ett bord og spurte om hvem som skulle dø først.. glasset fallt i fanget mitt. Alle som satt der var klar over at det var vi som dyttet det ingen andre. at glasset faktisk sprakk er en annen sak, men 10 år senere og jeg lever da enda. ;)

Jeg synes spiritisme er gøy, ellers hadde jeg ikke drevet med det. De som er redde for dette fordi de har hørt ting, trenger ikke prøve. Er du overnærvøs eller har selvmordstanker, så finn på noe annet. Er det en eller annen der som mener de kar fått kontakt med satan via spiritisme, så si i fra, skulle like å vite hva som leder h*n's oppmerksomhet mot akkurat deg.
Og Channo, om satans demoner er ute å farer på brettet, så finnes guds engler der også. ;)

Av Anonym den 13/04/2009 - 11:49
2

hei, jeg er en gutt på 15 år som har fått kontakt med satan :S
spiritisme kan være farlig :S
han skrev blant annet: død,pent,haha,offer
det var kjempe skummelt.

ikke prøv spiritisme.
men vi hadde spurt om døden,kjærlighet og masse framtid :S
det var ikke så lurt :O

Av Anonym den 11/06/2009 - 03:15
3

Hei Tetris,

Vit at jeg har full respekt for det du gjør. La meg spørre deg, får du vanligvis en helt rolig og varm følelse inni deg når du får kontakt med sjeler. Synes du ikke det er litt skummelt når du får kontakt med noen, spesielt barn. Har opplevd et gjenferd før, en voksen mann. Det var for så vidt greit, men hadde jeg møtt et barn så hadde jeg dr... på meg

Av Anonym den 27/07/2009 - 22:25
2

Jeg har ingen venner her jeg bor nå, vi har nettopp flyttet hit. Et par månder etter at vi flyttet inn, begynnte det å skje merkelige ting i huset, så nå har jeg lyst til å prøve spiritisme, men kan jeg gjøre dette alene? Plis, svar før jeg dør av nysskjerrighet : S

Av Anonym den 10/09/2009 - 17:33
6

Heii.. Jeg liker spiritisme , og jeg og noen venner har holdt seanse flere ganger..
Vi har møtt damer, alle gangene vi møter damer, så blir de sinte..
En gang så var jeg teit da, fordi dama skulle være så snill og stave navnet sitt, så kom den på R også Æ og jeg bare RÆV?! Og alle begynt å le så spurte vi om hun var sint så sa hun ja så spurte vi om vi kunne gå så sa hun nei så spurte vi om hun kunne tilgi oss så sa hun nei , da slo vi på lyset og ba til gud..
Men i går , så fikk vi kontakt med en som het Ottar også T til etternavn så spurte vi om han kunne stave etternavnet sitt så sa han nei..
Etterpå fikk vi vite at han var en gutt på 8 år, som hadde dødd i 1968 (da vi spurte om dødsåret gikk glasset så fort at ingen kunne ha styrt det..) altså var han født i 1960.
Han sa han hadde en gjenlevende søster som var 45 tror jeg .
Det var så rørende og sitte der med telys mens en liten gutt på 8 fortalte oss at han savnet søsteren sin og foreldrene sine...
Vi begynte å gråte.. Stakkars fyr!
Men vi bruker å tilkalle mannlige ånder, fordi nesten alle erfaringene vi har hatt med kvinner, er at de er surere og skumlere..
Vi spurte om vi kunne filme med Ottar, han sa ja , men ingen av oss turte og filme, tenk om vi hadde fanget han på film eller sett bevegelser i bakgrunnen?!
Men Ottar var egentlig ikke skummel, mer søt og det var ganske trist..

Av JKW den 28/02/2010 - 12:10
2

Dette er en historie som jeg har hørt av mormoren min. Hun var helt seriøst og jeg er helt sikker på at dette er sant.
Da hun var rundt 12-13 år, prøvde hun og noen venner glassvandring. De spurte noen vanlige spørsmål først og det var helt greit. Så spurte en av dem:
"Hvem styrer dette glass?"
Det som kom opp var: " S-A-T-A-N"

Dette er en historie jeg hørte etter jeg hadde prøvd selv noen ganger og det funket når jeg gjorde det sammen med noen venner. Men om jeg hadde visst om dette med Satan så tror jeg aldri at jeg hadde turt å prøve. Det var rett og slett ekkelt.
Har andre historier også som er helt 100 % sanne og det har ikke endt bra for dem som har vært med.

Er spiritisme bare en påkallelse av Satans demoner eller er det mulig å få god kontakt med godsinnede ånder også?
Da jeg gjorde glassvandring med noen venner, fikk vi kontakt med en liten jente som visstnok hadde bodd i huset der jeg bor nå. Vi spurte om navn flere ganger, men hver gang vi spurte kom det forskjellige bokstaver opp. Da vi spurte om hun kunne stave navnet sitt rett frem, svarte hun : "Nei".
Men vi fikk en del svar om hvor hun var fra og vi fikk faktisk flere tegn også. En slags hvisking som var der og plutselig så forsvant den.

Etter vi gjorde dette første gangen, ble vi mer og mer ivrige og det endte med at vi gjorde det hele tre ganger den kvelden med samme ånden.
Jeg var helt desperat etter å komme i kontakt med noe som var overnaturlig, så det var som en slags besettelse.
Senere fikk jeg høre historien om mormoren min og det med Satan. Nå tror jeg ikke at det er noe jeg kommer til å gjøre igjen. Jeg tror ikke det er lurt å tukle med ting man ikke har helt kontroll over. Det burde man overlate til de som er erfarne/klarsynte.

Av Anonym den 03/05/2010 - 18:12
2

Jeg skal be for deg, det trenger du. Jeg synes det er grusomt å høre at folk tyr til andre "hjelpemidler" for å finne ut av ting. Ikke vet jeg hva folk spør om, men man skal ikke tulle med ting som er større enn seg selv, det er ikke leketøy! Hvordan kan vel du vite noe om det er onde makter eller ikke som styrer over disse tingene?

Du sier at kristendommen har vært den absolutt mest blodige religionen. Vikingene var blodige! Det hadde de vært med eller uten kristendommen! De drog over til England og plyndret klostrene til munkene. Og dette var før de ble "blodige" kristne. Kanskje du ikke har lagt merke til det, men dette er i fortiden! Fins det mange blodige kristne nå i verden? Tvert i mot. Jeg sier ikke at alle kristne er perfekte, ingen mennesker er det.

Men poenget er at det er ikke Gud som styrer disse "spillene" eller hva du enn kaller det for. Så om det er engler på Ouijabrettet, er jeg veldig i tvil om. Det står i Bibelen at man ikke skal tulle med større makter enn seg selv, og at disse tingene ikke er skapt fra Gud. Altså, det er ikke godt for mennesket!

Av Anonym den 27/05/2010 - 18:27
2

Dessuten så snakker dere med Satan dumme barn. I bibelen står det at når man dør så dør man.. Det ekke noen sjeler som vandrer da! Da har du bare satan og hans folk som får dere til å tro på alt dette tullet og binde dere med han for alltid :)

Av Anonym den 21/06/2010 - 14:24
6

jeg søkte kjerlighet hos satan og han sa det var fitte :)

Av Anonym den 21/06/2010 - 14:27
5

jeg gjorde det samme og fik som svar rompe hull :S du var heldig...

Av Arne den 21/06/2010 - 17:46
5

kordan kan du like satan vis du ikke har set ham, jeg liker mange gutter eg men eg pravd spiritisme e fik kontakt med en som ble sur han say det at han var snell men so sa vi te han at an ikkje sku bli sur så blei eg lit foreske eg sån no

Av Anonym den 25/06/2010 - 13:45
2

Hei der, jeg lå merke til at du hadde fått kontakt med satan, det er egentlig en forklaring på hvorfor.
Jeg er ganske sikker på at du spurte om en tilfeldig ånd, det burde man aldri gjøre! Men derimot hvis du skal spørre om en tilfeldig ånd så vil jeg si at du må helst spørre om en god ånd, det gjør opplevelsen mye hyggeligere :)

Av Anonym den 25/06/2010 - 13:52
1

hei jeg har gjort spiritisme flere en bare en gang.
jeg og mine venninner gjorde spiritisme en gang og har forsettet med det. Vi har tilkalt kjendiser, slik som Michael Jackson, og vi har tilkalt Madeline Mccain.
det verste som har skjedd til oss er at Micheal Jackson har fått en romantisk interesse for meg :P
De som sier at spiritisme er farlig har gjort feil når de har tilkalt ånder og mest sannsynligvis truffet på en ond ånd, men så lenge du er forsiktig, og vet hva du må gjøre i spesielle tilfeller så går det bra.

Av Anonym den 25/06/2010 - 13:52
2

hei jeg har gjort spiritisme flere en bare en gang.
jeg og mine venninner gjorde spiritisme en gang og har forsettet med det. Vi har tilkalt kjendiser, slik som Michael Jackson, og vi har tilkalt Madeline Mccain.
det verste som har skjedd til oss er at Micheal Jackson har fått en romantisk interesse for meg :P
De som sier at spiritisme er farlig har gjort feil når de har tilkalt ånder og mest sannsynligvis truffet på en ond ånd, men så lenge du er forsiktig, og vet hva du må gjøre i spesielle tilfeller så går det bra.

Av Anonym den 04/07/2010 - 09:57
1

Michael Jackson? kontaktet han?? sikker på det? Er det ikke mange som vil ha kontakt med han da?

Av VTOTHEA den 04/09/2010 - 21:31
3

er du dum? jeg tror på spiritisme, ja. men hallo? ånder kan fucke med hodet ditt også. man skal være veldig forsiktig med slikt for selv om man spør etter en god ånd, kan det være onde ånder som svarer ja. jeezes

Av United<3 den 02/10/2010 - 09:26
0

Hei !
Jeg har litt lyst til å prøve spiritisme og har noen spørsmål til dere som gjort det mye:

- Hva skal ikke være i rommet ?
- Hvilke enkle regler MÅ man kunne til nødsituasjoner?
- Hvilke regler er lurt å kunne ?
- Hvis man avslutter spillet på en ordentlig måte, kan man selvom bli fulgt av ånder?
- Hvis du får vite at det er noen som har dødd i familien din du snakker med, er det dumt å spørre om foreksempel, ser du oss, tenker du på oss, er det noe du vil si til en person, eller meg ?
- Jeg har utrolig lyst til å prøve det + ingen av foreldrene mine tror på ånder og synes det er greit at jeg gjør det, men hva anbefaler dere? (husk jeg vet atman alltid spør først om det er en god eller ond ånd, og hvis det er en ond ånd avslutter man med en gang, man ikke skal spørre om spørsmål om død, kjærlighet sykdom og sånt om seg selv eller andre nå-levende personer)
- Går det bra å spørre spørsmål som: - Er Cristiano Ronaldo en bra person ?
- Kommer jeg til å få møte Cristiano Ronaldo?

Håper på fort svar ! :)