Det går en nemesis gjennom livet...

Vis som: | |
0

Har lagt merke til at kinesiske filmer ofte har et godt budskap.

Ble sittende å se på en film i natt, tror det var en kinesisk film, iallfall var det kinesere som spilte i den. Budskapet var at det går en nemesis gjennom livet. Det var en fin film selv om den var litt grotesk og litt overdrevent med skrekk. Men ikke for overdrevent heller, jeg grøsset litt og sjekket om gardinene var på plass når jeg så på filmen i natt. Det var rett og slett litt skummelt.

Det handlet om en mann som hadde behandlet en dame dårlig, han og 3 kamerater behandlet den damen meget dårlig. Så hun tok livet av deg, hun tok en overdose med tabletter. Også begynte det å gå dårlig med den ene etter den andre av guttene som hadde oppført seg ille mot henne, de døde. De hoppet alle fra høyder og døde. Hovedpersonen i filmen, den ene gutten som hadde vært sammen med jenta, han overlevde visst så det ut som, men han hoppet også ut fra en høyde når han begynte å se henne. Hun kom å tok nakketak på han så han gikk med vond nakke hele tiden. Og til sist så han også at hun hang rundt halsen hans og klemte til, og da hoppet han. Men han overlevde , men ble sittende på institusjon kunne det virke som. Han ble vel gal. Og straffen for han ble verst da, fordi han måtte leve og fortsette å se henne, fortsette å bli plaget av henne resten av livet sikkert.

Så det er nok slik at når du gjør noe galt mot noen som ikke fortjener det, så vil det ramme deg selv tilsist, det kommer tilbake på deg selv, det går en nemesis gjennom livet...

Av Anonym den 29/10/2008 - 22:56
0

har sett det på nært hold. Men ikke i så voldsom termer som du beskriver da.
Men jeg husker ei på skolen for mange år siden som var så stygg imot ei annen jente som var tykk. Hun tykke som ble mobbet, ble slank og flott når de ble voksne mens hun som ertet ble feit og helt enorm. Hun er det fremdelses.
Og jeg kjenner ei som giftet seg med en gammel enkemann. Hun tok ifra han alt han eide og han måtte fly der som en lakei for henne. Så døde han og nå sitter hun igjen med en liten pensjon og gjeld. Hun var helt gal når det gjelder pynting, fine klær og smykker. Hun handlet og handlet. Men nå er hun blakk og ingen vil ha noe med henne å gjøre for hun er så selvopptatt.

Av Amanda den 29/10/2008 - 23:02
0

og filmen var vel helt ekstrem for at det skulle bli helt tydelig hva meningen var med hele historien.
Det var ganske ille når han hele tiden begynte å se henne, det begynte med fotografier han tok, der kom hun frem, samt at det var endel sånn spøkelsesflekker på bildene. Tilsist kom da jenta og viste seg for han, og han ble bare mer og mer stresset , ja gal av det hele. Men det var ikke rart. Jeg syns det var veldig skummelt, og gløttet på vinduene, hehe.. sjekket at gardinene var ordentlig igjen og ja, det ble skummelt rett og slett. Det var så levende på en måte, den historien. Og det var et kjempeviktig budskap, det gale du gjør mot andre kommer på deg selv tilsist.

Fint å høre om dine historier om det samme, og det er fint de fikk sin straff, de som var stygge med andre. Det er slik det skal gå , det er slik alltid...

Av common-sense den 31/10/2008 - 01:26
0


Iallefall så håper...du at det er sånn, hehe. Men du vet, du må hjelpe hevnen litt på vei;)))

Mvh C-S;-)

PS!!!! Skyt meg ned med musepekeren din. Pek og klikk!

Av Amanda den 31/10/2008 - 01:36
0

det der så har jeg fullstendig tillit til høyere makter. ;o) Jeg har opplevd så mange ganger at folk som har oppført seg ille mot meg har fått det fryktelig dårlig etterpå... og det har skjedd ganske fort også... etter at de gjorde galt mot meg. Det er nesten slik at jeg har syntes det har vært nifst og har tenkt at straffen burde ikke blitt så stor som den ble for dem, fordi jeg har syntes synd i dem etterpå når de fikk sin straff for å ha vært jævlige mot meg. Så det der overlater jeg til høyere makter, jeg vet at de ordner opp for meg. Det vet jeg med over hundre prosents sikkerhet. Og det er fint. ;O)

Av common-sense den 31/10/2008 - 01:47
0


Vi får håpe du har rett.

Mvh C-S;-)

PS!!!! Skyt meg ned med musepekeren din. Pek og klikk!

Av Amanda den 31/10/2008 - 01:57
0

siden jeg har opplevd slikt som bekrefter nettopp karma. Det er ganske rart å se hvordan det virker , fordi det virker. og det virker sterkt også.