Badebasseng, nesten naken

Vis som: | |
29

jeg liker å oppsøke mindre badebasseng, f.eks på hotell, da tar jeg på meg min hvite badefrakt. Den er hvit så lenge den ikke er våt, men etter jeg har vært i vannet blir den svært så gjennomsiktig, da får jeg mange blikk av guttene som er tilstede.

Av Mann30 den 15/12/2008 - 16:37
2

Hei,

Fin hobby du har. Jeg har gjort mye av det samme, badet i hotellbasseng ol med hvit bomullsbokser/truse på. 'Later' som om jeg ikke har med meg vanlig badetøy. Går ut fra at du er en dame siden du skriver at du bruker badedrakt ;-)

Jeg har også gjort dette på badeplasser hvor det er litt lite folk. Husker en gang hvor jeg kom i kontakt med ei pen jente på en molo som tydeligvis likte at hun kunne se gjennom boksershortsen min... Elsker også å bade naken på steder hvor jeg kan bli oppdaget. Hvis man er litt diskre og elegant så kan man bade nesten over alt uten klær uten at folk reagerer negativt.

Skulle likt å sett på når du bader og badedrakten din blir våt og gjennomsiktig. Fantastisk med damer som liker å vise seg frem, skulle ønske det var flere som deg... Skriv gjerne om de opplevelsene du har hatt / fantasier.

Hilsen mann30

Av Anonym den 23/12/2008 - 11:40
1

Jeg kjenner meg igjen. Liker meg i fri natur og bli tilfeldig oppdaget. Vet ikke hvordan jenter liker å komme tilfeldig over hvis jeg bader deskre naken, eller gjennomsiktig shorts. Bergensområde.

Av Anonym den 18/02/2009 - 22:26
1

du høres søt ut vil gjerne være naken over alt går overalt naken tilogmed på butikker :)