avføringsmiddler???

Vis som: | |
1

kan nevne noen avføringsmiddler for meg?? i need too know..noe som det er mulig å få tak i

Av merra--- den 22/05/2006 - 20:15
0

For sånt skal du ikke bruke for å gå ned i vekt. Hva er så fristende med å gå med diarè? Langvarig bruk av avføringsmidler ødelegger tarmens normale evne til å tømme seg,- i tillegg vil du i løpet av kort tid lide av underskudd på viktige mineraler.

Av Begynte så uskyldig den 28/05/2006 - 14:05
1

Ok,det er greit.JEG skal heller fortelle deg litt om avføringstabltter jeg. De ødelagger deg,suger livskraften UT AV DEG, og du blir sittende igjen med AKKURAT like mye fett på kroppen som du haddeFØR du tok dem. VANN,det mister du,men det er det eneste. Avføringstablettene ØDELEGGER hele hodet ditt,tarmsystemet ditt og kroppen ditt generelt.
Du blir bare mer og mer avhengig av noe som kommer til å LURE hodet ditt. Å kroppen din blir bare mer og mer ødelagt. Jeg har selv brukt avføringstabletter i noen år. De har tatt fullstendig over både kropp og hode. Jeg er innlagt pga sf,og jeg tror i mitt hode at jeg aldri noen gang kan bli frisk. Jeg føler at jeg både er ødelagt som menneske og sjel. Hele livet mitt dreier seg om mat,oppkast OG AVFØRINGSTABLETTER. Og det er DE som ødelegger alt.
Så det jeg vil si til deg er følgenede: STOPP MENS DU KAN. DU HAR IKKE PRØVD TABLETTENE ENDA,OG IKKE PRØV HELLER. VÆR HELLER GLAD I KROPPEN DIN,IKKE TUKLE MED DEN. DEN HAR SIN EGEN MÅTE OG FIKSE TING PÅ. DU HAR BARE EN KROPP OG ETT LIV.

SÅ,GJØR LIVET DITT SÅ VAKKERT AT DET ER VERDT Å HUSKE LILLE VENN.
Håper at ting ordner seg for det....

Av Marita den 07/06/2006 - 11:41
0

Manglende inntak av næring og væske, hyppig oppkast eller bruk av avføringsmidler eller vanndrivende medisiner vil før til endring i elektrolyttene. Elektrolytter er kroppens salter som spiller en sentral rolle i syre-base og væskebalansen. Symptomene kan bli særlig markante ved kombinasjon av oppkast og medikamentmisbruk. Det vanligste er mangel på kalium, kjent som hypokalemi.

Symptomer og funn ved hypokalemi:
Hjerte og kar: høy puls, økt perifer karmotstand, EKG forandringer; avflatet T-takk, ST depresjoner, høy U-takk, forlenget QT-intervall

Nerver og muskler: Tretthet, slapphet, rsduserte senereflekser, "prikking", parese/paralyse, kramper

Psykisk: Irritabilitet, slapphet, apati

Næringsomsetning: Glukoseintoleranse

Nyrer og urinveier: Nedsatt nyrekonsentrasjon, økt vannlating/nattlig vannlating, mild diabetes insipidus

Fordøyelsesapparatet: Kvalme, forstoppelse, brekninger, tarmslyng.

Ved normaliset atferd og kost blir elektrolytter og syre-base balansen fort normalisert. Som en kompensasjon for syretapet ved oppkast vil urinen bli basisk. Dette disponerer for urinveisinfeksjoner.

Håper du tenker deg godt om før du tar noe slags avføringsmiddel, og håper dette var til hjelp for noen.=)