antidepresivea,sovetabletter + alkohol

Vis som: | |
2

Dama går på di nevnte tablettene, så lurer jeg på om de kan ha en negativ virkning på en person,i en eller annen form..? når det blandes med alkohol.
Hun har mange ganger blitt veldig fjærn/drita av ikke så store mengder alkohol.. men har også skjedd i store mengder. har også skjedd at hun tipper rundt,å går rett i bakken. som om hun svimer av.. Kan det ha en forbindelse med tabbletene? Å er det farlig å blande slik??? lurer jeg bekymret!

Av Tira den 11/12/2004 - 16:47
6

Jeg bruker selv antidepprisiv medisin.Jeg tåler betraktlig mindre mengder alkohol etter at jeg begynte på de.Kan svitsje fra å være småpussa til ultra dritings på minutter.Jeg opplever at det er vansklig å beregne hvor mye jeg tåler.

Av helsearbeider den 28/12/2004 - 10:17
2

Heisann!
Kombinasjonen antidepressiva og sovetabletter blandet med alkohol er en farlig blanding.
Man skal under behandling med antidepp være svært forsiktig med alkohol. Bruk av sovetabletter og alkohol samtidig er faktisk rusmisbruk spør du meg. Sovetablettene potenserer effekten av alkohol. Dvs du trenger bare en drink istedenfor tre...
Dama burde oppsøke hjelp av annen art enn kun disse pillene. Alkohol bør bannlyses!

Moi

Av carmatica den 08/01/2005 - 20:43
2

om hun tar tabletter og alkohol samtidig vil tablettene forsterke virkningen av alkohol. hun bør derfor være MEGET forsiktig.
om hun absolutt må drikke, bør hun ikke ta sine tabletter samme dag som hun drikker.

Av magicmushroom den 16/01/2005 - 01:26
0

man skal helst ikke blande medisiner med alkohol spesielt ikke sovetabletter, det er ganske farlig og blande piller med alkohol.

Av Anonym den 10/12/2008 - 22:05
0

AU.....
Jeg har vært i samme situasjon som henne. Hun må oppsøke hjelp.
Det er bare de som er avhengig som gjør sånt, ergo hun har ikke et normalt forhold til piller og alkohol. Kontakt:
Anonyme alkoholikere
Anonyme narkomane