AbCdEfGhIjKlMnOpQrStUvWxYzÆøÅ..

Vis som: | |
3

Hei!

Var det noen som var på Rådhusplassen på lørdag?

Der var jeg, og da synes jeg idol-finalistene sang ganske anderledes enn før.

Altsa, de sang ikke anderledes, men de sang rett og slett litt surt alle sammen!!

Jorun var VELDIOG flink da som vanlig!!!!!

Jeg synes rett og slett at de sang dårlig!!!!!!!!!

Var det noen fler som hørte det???

Var det noen som var der??? Dere som var der synes dere det var bra show?

klemmer fra meg(til de som vil ha)

Av Erik den 20/06/2005 - 19:35
2

på sånne arrangement. Så du f.eks. Mandela-konserten fra Tromsø? Masse rart å høre der fra store artister, du. Og så tror jeg nok ikke idolene hadde fått øvd særlig, ta det for hva det er. Du vet jo at de kan synge alle sammen, de er tross alt de 12 av 6500 så jeg skjønner ikke hvorfor folk holder på med dette maset om noen synger en og annen sur tone. Alle artister gjør da det iblant? Og disse er ikke særlig rutinerte heller, husk nå det.

Av Michelle den 20/06/2005 - 19:39
1

Jeg var der, men jeg registrerte ikke hvordan de sang så mye når jeg var der. Jeg la merke til at jeg syntes Malin hørtes fryktellig "rar" ut. Hakke peiling åssen jeg skal forklare det, men det er ikke viktig. Når jeg så reprisen dagen etter derimot så sytes jeg heller ikke finalistene sang særlig bra. Selv ikke Cindy var på topp som hun pleier.

Jorun syntes jeg sang drit bra på starten, men ble veldig kaos etter at hun hadde vært nede hos publikum. Men hun sang i helhet veldig bra, og LIVE noe som var helt supert! Betennelsen i halsen hennes blir nå ikke bedre av å synge hver dag i studio osv, men veldig bra at hun sang live og gjorde det såpass bra. + at hun shower og får med seg minst halvparten av de 70 000 publikumerne!

Digga antrekket til Jorun da! Oh yeah! Liker sånne hippie aktige stiler :)

Av Linn! den 20/06/2005 - 20:42
3

Jeg syntes alle sang dorlig utenom Jorun!
Til og med Ali og Cindy.
Det var rett og slett grusomt og høre på. ivertfall nesten...
Jorun var drit flink, til og med når hun har betennelse i halsen!
Hun var jo den eneste på showet som gadd og ta seg tiden og gå ned fra senen og ned te publikumet. :D Ho æ best asså. uansett å mye æ digger ali og cindy så va d ikke bra. men cindy va best av dem da. håper d går bedre senere! :D ~*klemz*~

Av *Jorun-fan* den 20/06/2005 - 21:11
2

hele idolgjengen, utenom JORUN selvfølgelig.Jorun beviste nok en gang at hun kan showe,synge og være en kjempeflink artist. Og de antrekka ja,helt enig.Synes hun får seg skikkelig fine klær som kler ho sinnsykt godt:) GO JORUN!:-)

Av fan_av_Jorun<3 den 20/06/2005 - 23:39
3

Hei=)
Jeg var også på Rådhusplassen på lørdag. Helt enig med deg!Jeg hørte det også at idol-finalistene sang dårlig. Jeg filmet med kamraet mitt da de sang Dreaming. HAr sett klippet mange ganger nå og de synger i en helt annen toneart enn det musikken var i. Cindys stemme sprakk. Det er trist i og med at hun synger mange av partiene i sangen. Det ødela litt. Idol-finalistene sang rett og slett surt og falskt alle sammen, men de var jo noen av de færreste som ikke sang playback da. De sang dårligere enn noen gang. Jorun overrasket meg positivt. Hun var jo kjempe flink og sang veldig bra (som vanlig)!!!Hun ER kjempeflink!GO JORUN STIANSEN<3<3<3

Nesten ingen av de jeg var sammen med syntes at idol-finalistene sang falskt, men de gjorde de. Du er tydeligvis musikalsk:-)

Konserten og showet var driiiitbra!!!Jeg kunne nesten ikke se scenen fordi at jeg sto helt ved den høyre storskjermen. Men det var liksom den følelsen av å være der og den stemningen det var der med masse folk og mye musikk;)Det var helt herlig!!! Det var jo LIVE:D:D:D

Klem tilbake;)

Av diggerJorun:-) den 20/06/2005 - 23:45
2

Hei på deg;)

Jeg var også der. Du reagerte på at Jorun sang bra i starten, men at det ble kaos etter hun hadde vært nede hos publikum...Jorun hoppet ned til publikum fordi at hun ikke klarer de høyeste tonene i sangen og ville derfor dekke over med at publikum skulle få lov til å synge de høyeste tonene hun ikke klarer. Jorun har ikke noe spesielt bredt stemmeregister, men synger veldig bra på de tonene som stemmen hennes klarer.

Hilsen meg.

Av tyttebæret den 21/06/2005 - 09:48
3

ja jeg var der.... Var helt på gråten da jeg fant ut at Erik ikke kom, så jeg fikk dessverre ikke med meg ossen de sang..
Men jeg syns Jorun sang VELDIG surt da hun sang this is the night på starten......

Av *Caro* den 21/06/2005 - 16:25
1

Ja, var der.. Syns de sang litt surt jah:P Særlig Tone..:P

Av Linn! den 21/06/2005 - 17:56
2

men alle sang jo surt utenom jorun! he he. :P

Av anonym den 29/07/2005 - 00:30
2

Vel, det blir alltid litt anderledes da det er live...