168cm høy, 52 kg, 75A - hvor mye skal jeg ta?

Vis som: | |
0

Jeg er ei jente på 24 år som er 168 høy, 52 kg, og bruker 75A. Har ønsket meg silikoninnlegg siden før jeg var 18, men det er først nå jeg har begynt å spare opp penger til det, da jeg har håpet de siste åra at puppene faktisk skulle vokse mer av seg selv..trodde kanskje jeg var seint utvikla, men der tok jeg feil..for puppene kan vel ikke vokse mer i den alderen jeg er i nå..
Så ja, da blir det silikon. Kjæresten min er uenig i mitt valg og liker mine små pupper, som jeg misliker sterkt. Hadde det ikke vært for at brystvortene ser bra ut og at "puppene" har en rund form, istedenfor å være spisse slik som jeg har sett noen jenter har, så hadde jeg hatet puppene mine enda mer..Men uansett, når man har 75A og er den høyden og vekten som jeg har, hvor mye må man ta for å bli rundt en DD størrelse, hvor jeg får fin kløft når jeg går med push up bh eller bikini, og puppene ser bra ut i tubekjole fks. 300 i hver? Jeg tenkte å operere meg hos nobel klinikken i Oslo. Har hørt at de er bra. Noen som har noe erfaring med de?

Av Anonym den 23/06/2011 - 16:14
2

tull, alle jenter er fine med naturlige bryststørrelser. Med innlegg av sillikon og annet tull, vil det se helt unaturlig ut(falskt og stygt). Vær fornøyd med den kroppen du har, det er jeg hvertfall, selv om jeg heller ikke har verdens største pupper...

Av Sussebass den 23/06/2011 - 16:31
1

skikkelig avskrapet så det er jo ikke rart at puppne er små. Digre pupper på noen som er så tynn ser bare rart ut. Men jeg ville blitt skikkelig skuffet hvis jeg begynte å like ei jente og så oppdaget at hun var uekte. Smått er bedre enn silikon uansett.

Av Anonym den 23/06/2011 - 16:48
1

For det første, har du barn? om ikke ville jeg vurdert og få de først da puppene kan bli litt større etter at man har fått barn.

Jeg ville også vurdert saltvannsinnlegg framfor silikon. De jeg kjenner som har *forstørret* sier at Saltvann føles mer naturlig.
Og DD tror jeg du vil angre på med tiden. Jeg og min venninne er omtrent på din størrelse. Jeg har en C og de er flotte. Venninnen min er DD og hun planlegger å få sine redusert. De ser *for store* ut på en jente på 168 som er tynn og pen. Samt at de er tunge og gir henne ryggplager og etterhvert drar tyngden de ned en del så de *sagger* går et par blyanter under mine og et par stearinlys under hennes med årene ja. Med mindre du da tenker og gå å ta brystløft annenhvert år...
Om du kan få tak i Innlegg i de forskjellige størrelsene og teste de ut i bh'r i noen dager hver så vil du finne en størrelse du er fornøyd med. Om det nå blie B-C eller D :)
En Plastik kirurg kan være behjelpelig med utlån av dette.

Lykke til.

Av Anonym den 23/06/2011 - 17:11
0

Jeg skal ikke ha barn, så da har ikke tidspunkt for når jeg tenker å ta operasjonen, noe å si..
52 kilo høres kanskje lite ut, men jeg er ikke radmager. Jeg vet jeg er slank, men grunnen til at jeg veier såpass lite er pga jeg har ganske smal beinbygning..smale hofter og tynne armer..og ekstremt små pupper selvsagt. Jeg har formfulle lår og rumpe, og har fett å ta i, på midjen. Er ikke alltid like lett for andre å se for seg hvordan kroppen til en person ser ut, når man kun vet høyde og vekt og ikke vet hvordan personen ser ut ellers :)

Av Siliconvally den 23/06/2011 - 17:54
0

Tror ikke du skal tenke så mye på bh str du vil ha men prøv protesene i den sexy bh du får på konsultasjonen. Jeg er 166 og veier 43kg. Etter jeg la inn silikon bruker jeg nå 65F i bh men de ser ikke så store ut. Jeg selv og mange andre synes det ser bra ut til min kropp. Det høres stort ut men du ser ikke at det er fake med klær på. Du burde absulutt ikke velge saltvann framfor silkon da saltvann har en tendense til og lekke etter noen år. Men det forteller kirurgen deg :)

Av Dolly D den 23/06/2011 - 18:16
0

jeg er enig med deg. Digre pupper med kløft er unaturlig på tynne folk og ser bare fjollete ut.
Alle ser jo at det er ljug.
En av jentene på jobben er litt frodig (ikke tjukk) og spiller på sine store (naturlige) pupper
hele tiden, med utringninger så det holder, men det synes jeg ser komisk ut det også.
Hun legger liksom puppene rett i trynet på gutta, selv om jeg ikke vet hva de synes om det
synes jeg det ser litt exibisjonistisk ut på jobben. En ting er på fest i selskapskjole, men på en
jobb med bare trøtte ingeniører synes jeg det ser patetisk ut. 
Hva i helvete er det med pupper som er så spesielt ??  (jeg har store nok pupper selv, men holder dem 
inni genseren for meg selv).

Av Anonym den 26/06/2011 - 21:23
0

Jeg syns ikke du burde ta silikon i puppene! Det er virkelig ikke fint! du burde høre på andres meninger, inkludert kjæresten din sine, og ikke bare holde på ditt om at det er superfint ;)

Av Anonym den 26/06/2011 - 21:47
0

jeg syns du skal ta store innlegg da du først gjør det, jeg skal og ta silikon med ein gang jeg blir 18. jeg er 44 kg 163 cm og jeg vil vertfall ha 75 C eller 75 D

Av Anonym den 27/06/2011 - 14:09
1

Jente, vær gla i kroppen din, du er vakker nå! Ikke fall for dent syke kroppsfokuseringen og presset som er skapt av idioter, men ta vare på deg selv og kroppen din. Kjæresten din har rett, hør på han, Gutter bryr seg ikke om puppene dine er små eller store, så lenge det er DINE! Det er DEG han er glad i, det er DEG han vill være sammen med. Hvorfor tror så mange jenter at man må se ut som en pinne med silikonballonger i front? Tror dere gutter vil kjenne på harde, kalde og falske pupper eller myke, varme og naturlige pupper? Ganske enkel logikk.

Ta en titt på dette innlegget om en dame som tok et valg hun angrer på, men som nå har funnet ut at naturlige pupper er best:
http://forum.kvinneguiden.no/index.php?s=f6666bbeb45b78188a6df909cd1d6ae2&showtopic=565656&st=0

Hun fjernet silikonen som hun har hatt i over 20 år, og har lagt ut bilder både før og etter operasjonen. Hun ser fantastisk ut nå! Sprek dame i 40årene som holder seg i form gjennom yoga og sunt kosthold. Hvorfor ikke gjøre som henne og fokusere mer på å være sunn og naturlig, enn å stappe unaturlig materiale inn i kroppene våre?

Jeg mener det verste med denne silikon- og "fake"-trenden er at det faktisk IKKE ER FINT! Jenter bruker masse penger og tid på dette, og TROR at de ser bra ut. De tror at gutter vil at vi skal se slik ut, (som lollipop-pinner med kalde ballongpupper???) men dette er selvsagt ikke riktig. Gutter vil ha EKTE jenter.

Jeg hater media for at de har gjort dagens jenter så usikre. Jeg ønsker at vi jenter kan stå imot presset og være oss selv, uten alt denne forbanna unaturlige bullshiten...

Av Anonym den 28/06/2011 - 15:18
0

Jeg brukte å vær som deg. Er like høy som deg og når jeg var 55kg ba faren og moren min at jeg legge på meg.

Fra erfaring: Det er så mye mer til livet en kroppsfiksering.

Av Anonym den 29/06/2011 - 12:33
0

Jente14 har skjønt det! Det aller viktigste er å tenke stort - jo større, jo bedre. Det er utrolig hvilken livsvisdom en fjortiss kan utvise.

Så til alle som vurderer silikon: JA gjør det og gjør det STORT!!
Med kjempepupper så får du den aller største respekten og den riktige typen respekt. Alle vil se på deg og bli imponert over hvor flotte og svære pupper du har og umiddelbart forstå at dette er en kvalitetsdame. Smarte og flotte karer vil flokke seg rundt deg i håp om å bli bedre kjent med deg og for å starte et langvarig og respektfullt forhold til deg. Det blir blir aldri mer sleske playere som bare vil ha deg for en ONS. Ja, store pupper det er den aller viktigste kvaliteten hos en kvinne, det overordnede mål på om hun er verdt å samle på.

Av Anonym den 09/07/2011 - 14:43
0

haha dette hørtes ut som meg.. :P
Store pupper er fantastisk flott!!! Har man pupper så skal man få låv til å vise de litt :)

Er heller ingen skam å ha små pupper, noe som som oftest er finest på slanke jenter.

Men hvis du virkelig har bestemt deg for å ta silikon, så er det ingen her som kan stoppe deg. Har en venninne som hadde a selv, og kun gikk opp til B.. Noe som.. vel, det var ganske lite.. :P C er en flott størrelse (det var tider det..). Bruker selv F, og er veldig fornøyd med mine, men satser jo på at når jeg går ned i vekt, så går de litt ned de også.. :P